Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 121 375
  • 17 514

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Jotenkin suutarilta vähän tuoksahtaa ja haiskahtaa nyt tämä Kärppien ja Haban siirtorajan hyökkääjä veto, mikä siellä on meneillään. @McTorso :kaan ei oikein kunnolla intounut hehkuttamaan, että olisi joku iso 'laatulohi' uinut vieheeseen kiinni, vaan kuvaus oli vähän laimeaa luokkaa tyyliin "ihan onnistunut haku joltain osin" ja "erityylinen pelaaja hakusessa, kuin Karvinen" tjsp. ...ei kyllä vielä ihan hirveästi kerro tai kyllä odotuksia nosta kattoon, jos vertaus ja kuvaus on luokkaa erityylinen pelaaja, kuin Karvinen...eri kaliiberin tai tason maininta olisi jo kertonut sentään jotain...

Kun homma on kuitenkin nyt niin, että yhtään täyteukko tai määrällisesti joukkuetta vahvistavaa kaveria ei tarvita, kun meillä on jo nyt 5 kentällistä + 1 peluri jo rosterissa hyökkääjien osalta. Kyllä, siellä viilettää tällä hetkellä mm. Heikkala kolmosketjussa, mutta jos tuohon tilalle ei oikeasti ole nyt yrityksessä jotain priimaluokan laatupelimiestä, joka aidosti vahvistaa joukkuetta, niin mitään sellaista about samantasoista täytemiestä tyyliin "Heikkala vol 2.0" ei kaivata tai kannata tuoda, kun meillä on jo se "Heikkala original 1.0" joka hoitaa jo sen tontin.

Mutta jaa, samapa tuo toisaalta, jos pakistoa ei älytä vahvistaa, joten yksi hailea siinä mielessä tuo mahdollinen hyökkääjähaku. Pakisto kun on keväällä ailahtelevan ja epätasaisen Rundbladin, kiekollista roolia yliyrittävän peruspakki Ohtamaan sekä täysin nollatason annin hyökkäyspäähän omaavan puolustuspään 'talonmiehen' Kivistön harteilla (+ sitten minimaaliset tonttinsa siellä 6.-7.pakin rooleissa moitteetta hoitavat Olkkonen ja Paaso). Tuolla pakistolla tulee kovissa peleissä nuha, ja kun ei neljällä pakillakaan voi vetää, niin todella heikkoja ja ailahtelevia Byströmiä ja Niemelääkin joutuu heittämään sinne kentälle silloin tällöin ja antamaan sen momentumin ja 'edgen' vastustajalle tällöin.
 
Suosikkijoukkue
KÄRPÄT, M.Nickerson
Jos se on Tieksola niin sit mä sanon että imekää kassejanne.

Maalintekijä kelpaa, ei muu, kiitos.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nämä tuonne ketjuun:

 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Kyllä siellä laadukas lohi on vieheessä, ei toki rannalla. Nopea ja taitava. Minä tykkään kovin.
Mistäpäin? Itse pelaaja SoumiFinland? Itse en ole kuullut ainakaan vielä mitään konkreettista kenestäkään miltään "lähteeltä".
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Jep, ja ei kyllä edusta sitä laatua, mitä tarvitaan. Viime kaudenkaan rosterissa ei mahtunut pudotuspeleissä kaikissa matseissa kokoonpanoon.

Ei jatkoon.
Eikö Tieksolalla ollut joku loukki/korona, joka vei parhaan pelikunnon? Sitten tuli loppukaudesta takaisin. No, teki sen yhden tärkeän maalin puolivälierissä Ilvestä vastaan 3-2 jatkoaikavoitossa Raksilassa.

Kyllä Tieksolan otan, jos muita ei tulossa. Ihan vaan vaikka sen takia, että näkee onko Tase kehittynyt ja onhan se kiva pelaaja seurata. Mutta ei valitettavasti sitä mitä Kärpät kaipaa - maalintekijää.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Koivunen - Kunyk - Tieksola?

Junttila luistelemaan sitä joka vaihdossa tapahtuvaa kaarrosta Raksilan tekojäälle?

Jos siis Tieksola tulossa. Sinänsä positiivisesti suhtautuisin, oli todella lupaava toissa kaudella ja ennenkaikkea ratkaisuhalukas.
 

oulun gretzky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hurricanes
Koivunen - Kunyk - Tieksola?

Junttila luistelemaan sitä joka vaihdossa tapahtuvaa kaarrosta Raksilan tekojäälle?

Jos siis Tieksola tulossa. Sinänsä positiivisesti suhtautuisin, oli todella lupaava toissa kaudella ja ennenkaikkea ratkaisuhalukas.
Olisihan Tieksola mahtava haku, mutta enemmänkin Kärpät kaipaisi maalipyssyä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
OT, mutta pistipä vähän naurattamaan kun olipas jotenkin niin 'habamainen' kommentti tuo Ahon heitto tuossa jutussa hankituista Davisista, Spangista ja Glennistä: "Kaikki pelaajat tuovat meille oman erikoisosaamisensa omilla vahvuuksillaan, sanoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho tiedotteessa."

Kun niputtaa kaikki yhteen ja kertoo kaikkien tuovan ne "omat vahvuutensa", ei tarvitse erikseen avata näitä vahvuuksia ja ominaisuuksia, jotta ei paljastu, että ainoa scouttaus mikä herrojen kohdalla tapahtui, oli teksti tv:n kautta. Luonnollisestihan jokainen pelaaja tuo omat vahvuutensa ja itsensä joukkueeseen, mutta eihän sitä ajatusprosessia tai hankintojen mahdollista roolitusta kannata avata yhtään, että miksi on hommattu ja mitä ne vahvuudet ovat.

Olipas jotenkin niin sisällötön, ympäripyöreä, poliitikkomainen sekä epämääräinen kommentti. Eli hyvin 'habamainen' letkautus siis, mistä ei saanut millään muotoa kiinni ja missä kerrottiin katsojille minkä tyyppiset pelaajat ovat kyseessä, kertomatta kuitenkaan, että minkä tyyppisiä pelaajia ovat.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Siirtorajan nappihankintoja kun muistelee, niin 2016 tuli Sailio Bluesin raunioilta sekä tuttu ja turvallinen Manninen vuokralle HPK:sta.

Sailio oli leveyshankinta, joka toi tarvittavaa fyysisyyttä nelosketjuun. Siinä samalla Keränen tavallaan luovutti tietyn valtikkansa ja Sillistä oli iloa moneksi vuodeksi, paitsi vastustajille.

Manninen toi sitä jo hyväksi todistettua taitoaan. Kärpissä hän ei ollut vielä eturivin pelaaja, mutta oli HPK:ssa noussut jo isompaan rooliin. Manninen oli kuitenkin täsmähankinta, joka pronssiottelussa johti kolmosketjua, kun taas Miro Aaltonen vasta nelosta ja Hirschovits istui katsomossa.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kaikella kunnioituksella Tieksolaa kohtaan mutta hänenkaltaisia pelaajia tullaan heittelemään kuin halvan hostellin kusista lakanaa kevään peleissä. Ei yhtään mitään käyttöä. Pienikokoisia pelaajia on jo riittävästi , mm. Turunen, Junttila ja Heikkala.
Sillä nyt ei ole mitään väliä, jos vähän heitellään, mikäli on tarpeeksi hyvä. Että tekee niitä pisteitä. Ja sitten toinen kysymys on tietenkin se, että onko Tieksola edes tulossa.
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siirtorajahankintoja kun on täällä muisteltu, niin tulee suht tuoreena mieleen Oskar Osala, toki taisi tulla reilusti ennen siirtorajaa? En muista varmuudella, mutta jokatapauksessa kesken kauden. Se siitä aasinsillasta eli jos nyt ollaan vielä hyökkääjän perässä, niin play offseja varten juuri Osalan tyyppinen voimahyökkääjä joka osaa myös pelata ja tehdä maaleja voisi olla se täsmäase tuohon rosteriin. "Mikkihiiri"-osastoahan on jo riittämiin. Mutta katsellaan mitä tuleva tuo tullessaan ja millainen "lohi" ui verkkoon? Jos on uidakseen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös