Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 040 066
  • 17 215

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ensi kauden uusia sopimuksia ei julkisteta kesken kauden varsinkaan tällaisella hulabaloolla. Jatkosopimuksienki takia tuntuu hurjalta, että rummutettais näin kovaa mediakentässä. Toki se on laantunut jo sittemmin eikä tämän päivän peli-ilmoituksissa puhuta enää sanallakaan mistään yllätyksestä saati laskeutumisesta.
Minä tulkitsen tämän hiljaiselon juuri niin, että nyt siellä toimistolla vaan odotetaan paskan pää jäykkänä kunnes tuutataan joku Rundbladin jatkosopimusuutinen ulos ja paska lävähtää tuulettimeen.

Jos sieltä joku Manninen olisi tulossa ja minä olisin Kärppien mediavastaava, niin tänään olisi ollut some täynnä jotain lentokoneen kuvia ja pelikasseja kuvattuna ympäri Oulua. Toripolliisillakin olisi ollut Kärppäpaita päällä jonka selässä olisi ollut koko selän kokoinen kyykäärmeen kuva.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Sub kanavan katsojamäärä ylittää tänään odotukset, puolen suomen sijaan lähetystä katsoo lähes koko Suomi.
Mertaranta, Subin lähetys sekä viikon hypetys huipentuu.
Alun paljastuksen jälkeen telkkareita rupeaa lentämään ikkunoista ulos ja katsojamäärä romahtaa.

Tai sitten Mertsi ilmoittaa eläkkeelle jäämisestään ja kansa hurraa hallilla sekä kotona.
Jää hajoaa lopullisesti ja peli siirretään.
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kangasniemi tippui pois Pelicansin kokoonpanosta juuri ja olikos niin että uusi vahvistus ”laskeutuu” teille - Pelikaanit sopivasti vastassa.

Tämä oli vain heitto johon en itse usko, mutta tälläinen skenaario pyörähti nopeasti päässä itsellä. Joka tapauksessa mielenkiintoista nähdä mitä sieltä paljastuu.

Tsemppiä iltaan, parempi voittakoon!
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Kaipa tästä pitää posia löytää, niin Kemppaisen (?) jatkosoppari on iso palanen tulevia vuosia. Toivottavasti on ainakin kaksivuotinen. Ja sitten se, että nyt on katseet nykyisessä joukkueessa. Tuohon odotettiin Connor McDavidin ja Mario Lemiöön lasta, mutta saadaankin jatkosopimus. Pelaajat toivottavasti saavat buustia näytönhalusta ja joka_ikinen parantaa roimasti otteita.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Suomi
Siis kenelle Joonas Kemppaisen mahdollinen jatkosopimus olisi yllätys?? Kyseessä on herrajumala 34-vuotias paluumuuttaja, joka on mediassakin kertonut kuinka on hienoa tulla kotiin Suomeen pienten lasten isänä. Pieni vaihtoehto olisi ollut sille, että olisi käynyt kauden pelaamassa Ruotsissa tai Sveitsissä nähdäkseen sen kulttuurin. Ja tuskinpa Kemppainen tämän kauden näytöillä olisi edes saanut mitään erityisen hyvää sopimusta kyseisistä maista.

Juha Mietoko siellä näitä somen "yllätyksiä" tykittelee?
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Ymmärrän sen innostuksen alkuviikon postauksesta, mutta en minä nyt oikein saa kiinni tästä pettymysaallosta mitä viesteistä saa lukea.


Fakta on edelleen, että maalivahtiosastoa lukuunottamatta tuo joukkue ei kaipaa vahvistuksia. Ongelmat on muualla.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Siis täh, eikö Joly siirrykään nyt sinne ja Emanuelsson samassa kaupassa Kerhoon?

Huutista ennakkohypelle ja spekulaatioille.
Aivan karmaiseva pettymys. Miksi pudotuspelipaikasta kamppaileva HPK ei suostunut näin mahtavaan diiliin?

Kolme kuukautta saikulla oleva Emanuelsson vaihdossa Jolyyn. Loistava diili Kerhon kannalta!
 

Stargazer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Boston Bruins
Radio Kalevan juontaja kertoi että heidän tietojen mukaan kyseessä on jatkosopimus
Sanoisin, että hiukka väärällä tavalla tän kanssa ollaan mediassa tultu ulos. Jos kyseessä on jatkosopimus. Etenkin kun olisi ollut aikaa vielä korjatakin uudella päivityksellä. Hiukan ehkä somevastaavalla on lähtenyt tämän kanssa mopo lapasesta.
 

NahkaHagrid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Jesse Puljujärvi.
Onkos tästä jotain virallista tiedotetta jo vai vouhkataanko täällä jälleen turhan aikaisin?
 

Micol

Jäsen
Haiskahtaa kyllä vahvasti mediatempulta ja haluttiin saada sometiimin voimin luotua lisää mielenkiintoa Kärppien ympärille. Noh, odotellaan vielä, että mitä sieltä lopulta tulee.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jos Kärpät olisi julkinen työantaja ja jos paljastuu, että tässä on hehkutettu jatkosopimusta, saisi mediavastaava / tiedottaja kutsun puhutteluun esimiehen luokse harhaanjohtavasta markkinoinnista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös