Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 247 218
  • 17 778

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Jääkö sittenkin vaan luu käteen ja ketään ei tule?
Onhan tässä vielä iltaa aikaa hyvä tovi. Muistaakseni on ennenkin tullut noita viimeisen siirtopäivän uutisia ihan siellä ilta-, jopa yömyöhään, etenkin Kärppien toimesta. Aikaanaan Maxwellin ja Kasparin pakettidiili taisi varmistua joskus iltamyöhään ja sitten Suikkasen kaudella Brock Trotter taidettiin tuutata ulos vasta joskus tuntia-paria ennen puoltayötä etc.

Ei kannata vielä siis heittää kirvestä kaivoon tämän suhteen. Kasikinkaan sopimusta, kun ei ole vielä varmistettu, niin jos sentteri tulee, niin voi olla, että julksitetaan yhdessä samaan aikaan. Kyllä nyt kannattaa olla hereillä ihan sinne puolen yön aikaan saakka, varsinkin, jos Kärpillä on vielä kova haku päällä. Saattaa mennä vaijerille niin sanotusti.
 
Viimeksi muokattu:

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Vieläkö mahtuu yksi laadukas laiturisentteri Kärppien kokoonpanoon, ehkäpä. Kyllähän tämä jännittää.
Sanan varsinaisessa merkityksessä KHL-sopimuksensa on purkanut Ufan Geoff Platt, joka olisi Kärppien stereotypiaan sopivasti myös 176 cm pitkä. Ufan kausi jatkuu. En osaa arvata onko taustalla poliittisia syitä, koska Platt on myös Valko-Venäjän kansalainen ja edusti maataan vielä syksyllä olympiakarsinnoissa. Mikäli ylipäätään ura jatkuu vielä 36-vuotiaana, siirtyminen Suomeen ei ole kuitenkaan kaukaa haettua, koska Plattilla on perhe Tampereella. Joo Platt ei siis mielestäni vastaa Kärppien tarpeisiin.

Sen sijaan kovempi haku olisi toisen playoff-joukkueen jättänyt Sibirin pörssikärki Nick Shore, jonka lähdön syyksi voi helposti tulkita vallitsevan tilanteen.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo Platt ei siis mielestäni vastaa Kärppien tarpeisiin.

Sen sijaan kovempi haku olisi toisen playoff-joukkueen jättänyt Sibirin pörssikärki Nick Shore, jonka lähdön syyksi voi helposti tulkita vallitsevan tilanteen.
En usko, että on kumpikaan näistä. Joku sieltä on tuloillaan kuitenkin.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voihan tässä olla myös taloudellinen ratkaisutekijä taustalla. Shore ($$$) + Kasik ($) tai Rybar ($$$) + joku halpa
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Entisestä itäblokista joka pelannut liigaa aiemmin, kaivakaa te joilla on aikaa, itse ei töiltä kerkeä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Platt taisi äänestää tänään jaloillaan ja repi samalla Valko-Venäjän passinsa kun Lukashenka liittyi sotaan Venäjän rinnalle tänään.

Suuntaa Suomeen muttei Kärppiin. Pitäiskö antaa Tampereen passi tullessa miehelle kouraan?

Kasik näyttäis olevan ihan tekijämies ainakin noiden tilastojen valossa Rybar tosin parempi. Hyvä puolustus korjaa pienet puutteet kuitenkin jos niitä on ja Late kyllä tuon osaa organisoida. Harmitus tietenkin jos Rybar suuntaa tästä syystä HIFK:n riveihin. Vieläkö kerkeäisi peruuttaa ja vaihtaa? HIFK:lla raidanlujat vahvistukset muutoinkin - no lauantaina nähdään kotona nuokin voimasuhteet.

Sentteriosastolle veikkaan tuota Mr. Shorea (185/88), vaikka Kepua, Manea tai Miroa oikeasti toivonkin.

P.S. Mitä järkeä noissa “saunasopimuksissa” oikein on? Herrojen sopimukset estää pelaajia harjoittamasta ammattiaan ja faneja naittimasta parhaista pelaajista. O’Neill ja Lindbäck Kärppiin!
 
Viimeksi muokattu:

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sentterinä Cerveny on kyllä pelannut, mutta aloitustaito Cervenyllä on kyllä luvalla sanoen heikko. Reilu 200 aloitusta Rigassa ja 40,7% varmuudella aloitukset kotia.
Pelicansissa myöskin viime kaudella 280 aloitusta prosentilla 41,4%. Ei vakuuta, ei. Loppukauden mies pelasikin sitten laidassa.

Monta ylivoimamaalia tosin värkkäsi Pelsuille viime kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös