Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 206 310
  • 17 709

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Jospa myös se kauan kaivattu ykkössentteri tulisi?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: MaxM

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Tässä on semmoinen pieni kytky, että Brian O'Neill on Casey Wellmanin parhaita ystäviä ja hänellä on muutakin kosketuspintaa Ouluun.

En sano että on välttämättä tulossa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tieto vai mutu? Tämä ois sitten mallia ylikylä.
Katsoo tuolta Jokereiden omasta O’Neill ketjusta niin en pitäisi yhtään sen suurempana mutuna kuin meille tuloa…
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Marjamäki myötävaikuttaa kyllä varmasti noihin narrihankintoihin, jos ja kun Kärpille kuitenkin rahaa on.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kerran Teppokin päästettiin menemään pakkikaluston loukeista huolimatta, uskon että sisään tulee myös puolustaja.

Sentteri (Björninen, Kossila, Norman)
Pakki (Sklenicka)
+ Junttila omana poikana takaisin.
Jep. Sisään tulee myös puolustaja. Luulenpa, että listassasi on ainakin kaksi nimeä oikein. Jännä nähdä, miten ja minne lopulta Jokereiden miehet asettuvat. Luulen, että on aikamoinen show käynnissä asian suhteen.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
O’Neillin parempi puoliskohan on kotoisin Oulusta (Oulaisista).
Jännää kun tuolta kylältä on mm. GMän muija, muutama superpesis nainen, joku Kalis ja joku ex missi ja mitä vielä?
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Junttila ainakin pitäis tulla, mutta en vannomaan ala, kun Rinne ei tullut Kärppiin, vaikka niin vahvasti julistin silloin.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Junttila ainakin pitäis tulla, mutta en vannomaan ala, kun Rinne ei tullut Kärppiin, vaikka niin vahvasti julistin silloin.
Muutama sananen Junttilasta. Olen Jokereiden pro-Junttila klubin pj. Ollut roolissaan, 4.ketjussa, hyvä tällä kaudella. Erittäin luotettava. Stunttasi myös ykkösessä Jensenin ja ONeilin kanssa. Jos osaisi edes auttavasti eht-tasolla tehdä maaleja niin pisteitä olisi huomattavasti enemmän saati että olisi röyhkeämpi. Kuten hyvin tiedätte mies on kova luu Liigaan ja väitän, että parempi pelaaja nyt kuin viimeksi teillä ollessaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ihan herkullinen ja mielenkiintoinen muutos tähän runkosarjan loppuun vielä saatiin. Paljon on puhuttu sentteristä ja pakista, mutta kyllä tuo kokonaisuus maalivahtia myös huutaa noiden ohella jos keväällä meinataan pitkälle mennä. Galimov tarvii huilia välillä hänkin tai tulee pakkohuili, niinkuin nyt näyttäisi olevan jo vähän käymässä. Ohtamaan ja Niemelän loukkaantumiset vaikuttaa varmasti nyt tehtäviin ratkaisuihin.

Olisko tulopuolella nyt Lindbäck, Sklenicka ja Björninen? Varmasti huomisella listalla on Junttila. Henkilökohtaisesti näkisin mieluiten pakkipuolelle Lindbohmin tuon Tsekin sijaan, mutta taitaa olla jo signattu HIFK:n takalinjoille.

Norman ei onnistunut edellisellä reissullaan täällä, joten siihen en lähtisi ramaamaan tälläkään kertaa, vaikka Laten luottomies vissiin onkin. Lisäksi tuota mikkihiiriosastoa joukkueessa on jo riittämiin. Toki ruotsalaisveljiä on nyt joukkueessa enemmän, joka saattaisi auttaa onnistumaan.

Toivottavasti Björnisen parempi puolisko saa miehen suuntaamaan Ouluun, onhan ennen kesää vielä MM-kisatkin parisuhde elämän riesana, joten nyt olisi mahdollisuus antaa aikaa sillekin samalla paikkakunnalla oleskellessa. Varmaa on, että ainakin Jokereiden maajoukkuemiehet jatkaa kautta jossakin kotikisojen alla, vaikka sitten talkoilla.

Oma toivomus olisi, että muidenkin seurojen eurooppalaiset pelaajat äänestäisivät nyt KHL:stä jaloillaan ja silloin markkinoille vapautuisi maalivahdeista myös Kärpille tuttu Rybar jos Jokerikassari ei tänne suuntaisi. Lisäksi tarjolla olisi tutut Kemppainen, Pokka, Kunyk, Demers… olisihan mistä valita. Siirtoikkuna sulkeutuu tosin melko pikaisesti tällaisten mahdollisuuksien osalta ja pelaajien pitäisi jo tulla ulos omien ratkaisujensa kanssa.

Ulosvirtaustakin lienee lisää odotettavissa.
 
Viimeksi muokattu:

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Björniseen en oikein usko. Pelicans on julkisesti pyytänyt kannattajiltaan ja yrityksiltä avustusta Björnisen hankkimiseen. Jos eivät saa sopimusta huomiseen kello 12 mennessä niin maksajat saavat rahansa takaisin.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Huhhuh. Sklenicka on kiven kova hankinta.
Kyllä. Tämä jos pitää kutinsa niin oksat pois. Mitä itse nähnyt miehen otteita, niin ollut välillä KHL:ssäkin jopa suorastaan eläimellisen hyvä pelimies. Lienee utopistista haihattelua, että jatkaisi Oulussa vielä ensi kaudellakin, jos on ylipäätään tulossa. Toki Venäjän ja KHL:n nykytilanne huomioiden, onko monellakaan enää ensi kaudella pelihaluja jatkaa Kreml-liigassa? Olisi kyllä massiiivisen hurja haku

Tällä kaudella KHL:ssä 90 taklausta ja 56 blokattua kutia. Alakerran isäntä Ohtamaan vierelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös