Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Teme91, 27.05.2015 klo 14.45.

 1. tooMi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Oilers, Wild, Real Madrid
  Lainaus:
  Oon kyl ihan samoilla linjoilla. En haluaisi joukkueeseen yhtään tyhjennysmyyntiäijää viemään pelipaikkoja, toisaalta Strömwall kiinnostaa. Strömwallin tulon saattaisin hyväksyä keltaisella valolla. JJ36 ottaisin milloin vain kotiin. Vaikeita aikoja, onneksi en ole haba aho!
   
  Frank McKee tykkää tästä.
 2. Matala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Jos Strömwall on tulossa, niin JJ-huhu voidaan kuopata. En usko millään, että hyökkäykseen olisi tulossa 2 tekijämiestä, korkeintaan se yksi.

  Edit. Ja Strömwall sillä ehdolla, että pelaisi myös ensi kaudella. Mutta eikös se Tuokkola jossain haastattelussa sanonut, että Malte on aika mielialapelaaja. En tiedä sitten, onko mitään järkeä ottaa pelaajaa, joka voisi vaarantaa joukkuehengen.
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jossain haastattelussa taisi olla, että Malte itse mainitsi ensi kaudeksi tavoitteeksi ulkomaat. Takoo tällä kaudella sellaiset pisteet, että ainakin SHL:n kärkiseurat ovat taatusti kiinnostuneita ja KHL:ssä luetaan aina tarkasti liigan pistepörssiä. Tuskin edes Kärppien hyvä tarjous riittää Maltelle ensi kautta ajatellen
   
 4. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Salminen ei tullut, eikä Kärpät häntä olisi kipeästi kaivannutkaan (toisin kuin IFK). Mutta onhan mies sellainen pelaaja, että mahtuisi minun Kärppiini. Ehkä olisi saanut ylivoimammekin toimimaan.
   
 5. Petr T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Blackhawks
  Strömwall olisi hyvin viihdyttävä ja mielenkiintoinen, mutta ei perhana, en mä välttämättä haluaisi silti tuohon ketään. Nytkin riittää jo reserviä ihan tarpeeksi ja näillekin äijille toivoisi peliaikaa. Joku Lindsten nelosessa tai katsomossa, ei mitään järkeä. Metsävainio on myös pelannut pirun hyvin.

  Lähtisin siitä, että jos Jokinen haluaa tulla, niin hänet on "pakko" ottaa, muuten mentäisiin näillä.

  Ainahan niitä loukkaantumisia voi tulla, mutta tuo rosteri kestää kyllä niitäkin.
   
 6. Ermine#10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina, Magnitogorsk
  Kyllähän pelaajat voi liikkua liigasta myös ulkomaille, eli Malte voi löytää palkkaajan myös vaikkapa SHL:n kärkiseuroista. Hänen kasvattiseura Linköping kilpailee vielä runkosarjan voitosta, ei olisi edes kaukaa haettua jos sinne suuntaan on suhteet kunnossa. Tämä vain toki omaa mutuilua.
   
 7. Jääkoneenkuljettaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kungen Nicklas (+ #71&#24) KÄR+PHI
  Lainaus:
  Eikö Salminen kärsi lentopelosta? Liigan joukkueista siis viimeinen vaihtoehto lienisi Kärpät.
   
  Olkku tykkää tästä.
 8. löppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jos tänne joku halutaan roudata niin Kärppien täytyisi lähtökohtaisesti olla kovempien kuin joidenkin malteströmwallejen perässä.

  Helpohkoa latoa lötää uuniin jossakin KooKoossa isolla peli- ja yv minuuteilla..

  Jos tänne väkisin (jos JJ ei tule) joku halutaan niin lähtisin kyselemään Paajasen Oton perään, siinä olisi hyvä alempien ketjujen sentteri, jonka voisi heittää tilanteeseen kuin tilanteeseen! Ja kaiken muun lisäksi osaa kaapia aloituksia loistavalla rosentilla.

  -löppis
   
 9. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Tähän on tultava sanomaan vastaan. Malte pelaa nimellisessä kakkosyv:ssä. Tulee kentällä kun ykkönen toteaa ettei tästä mitään tule. Siis jos ehtii. Meneppä katsomaan Liigan sivuilta tuolta ihan vaikka pistepörssistä minkälaista peliaikaa pelaa Malte vs vaikka teidän Leskinen.
   
 10. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuskin kannattaa edes kysyä. HPK menee kirkkaasti pudotuspeleihin, joten minkä ihmeen takia myisivät Paajasen.
   
 11. Lainaus:
  Strömwall kyllä peittoaa Paajasen ihan 100-0 jos siitä lähdetään. Siinä toki oikeassa että sentteriä Kärpät enemmän tarvitsee.
   
 12. tooMi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Oilers, Wild, Real Madrid
  Lainaus:
  En kyllä huolis Paajasta vaikka tarjottas, vaikka hyvä pelaaja onkin. Itse haluan sitten vaikka ennemmin nähdä jonkun oman siinä paikalla, kun eikö Osalakin omien sanojensa mukaan ole aloitustaitoinen pelaaja ja pysty sentterin tonttia hoitamaan.
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Millainen on lähtökohtaisesti kovempi nimi kuin Liigan piste- ja maalipörssin ykkösmies? Saman profiilin pelaaja NHL:stä?
   
  Petr T. ja sakkr tykkäävät tästä.
 14. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Nimenomaan näin, isossa kuvassa joukkueen tärkein pelaaja ja HPK:lla hyvät mahdollisuudet olla yllättäjä pudotuspeleissä. Larmin tilanteesta aika pitkälti kiinni. Otto Paajanen pelaa ensi kaudella IFK:ssa, joten uskon ettei mies itsekään jätä nykyistä joukkuettaan kesken kauden.
   
 15. Nils Andersson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Onkos ketään vielä tuloillaan joukkueeseen ?
  Yksi hyvä pakki ja hyökkääjä vois piristää ja särkymävaraa huippupelaajista meillä ei ole kummassakaan päässä.
  Nyt kun Ohtamaa on sairastuvalla ja Kukkonen pelikiellossa näki ettei Ronkaisen, Mäkelän ja Niemelän
  hasardikiekolla tulla pärjäämään. Hakanpäälle ja Heskalle liikakuormitus on ollut liikaa.
  Nyt kaksi napakymppihankintaa joille jatkot ensi vuodelle. Sen verran rutkasti ovi käy keväällä.
   
 16. GT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ACO
  Lainaus:
  Mielestäni täysin posketon ajatus. Varsinkin puolustuksen osalta reserviä näen riittävästi, kun lähtökohtaisesti Ronkainen, Mäkelä ja Huttula eivät käy kuin satunnaisia vaihtoja pyörimässä. Ja miten se Ohtamaan ja Kukkosen poissaolo näkyi? Kärpät voitti KooKoon täysin ylivoimaisesti keskiviikkona, kun Kukkonen oli pois. Ohtamaan poissaolon aikana rekordi taitaa olla 4-2, joista Jukurit-tappio menee henkisen puolen perseilyihin. Niissä oli myös Kukkonen itse yhtenä päätekijänä.

  Eihän se Ronkaisen tai Mäkelän pelaaminen ole yhtä varmaa tai näyttävää kuin jonkun Hakanpään, mutta kuinka monta maaliin johtanutta virhettä esimerkiksi he ovat nyt isommalla vastuulla tehneet? Niemelän osalta pidän jotakuinkin vitsinä, etteikö hän selviytyisi omasta roolistaan jopa todella hyvin. Kaveri on moninkertainen Suomen mestari ja hoitanut aina tonttinsa mestaruusjengeissä viimeisen päälle jopa Ari Vallinin pakkiparina pelaten.

  Hyökkäyskin näyttää eriltä, kun sinne tulee mestarit mukaan. Mille paikalle tuonne oikeasti jonkun muun kuin Jussi Jokisen mahduttaa? Ainoana itselläni tulee mieleen vain Humaloja, jonka kausi on ollut huono. Nimellisesti hyökkäys on yliresursoitu jo nyt, ja kokoonpanon ulkopuolelle jää metsävainiota, anttilaa ja junnilaa.

  Jos Jokinen ei tälle kaudelle tule, niin tuohon porukkaan ei kannattaisi tehdä yhtäkään siirtoa.
   
  tooMi, Petr T., Olbertson ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 17. MikGo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Laajuttaa riittää kyllä.
   
  Euro71 tykkää tästä.
 18. Aho#5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, SKA Pietari, OPS
  Kyllä mä sen Strömwallin ottaisin Anttilan tai Metsävainion tilalle. Noi jannut vois huoletta lähettää sitten loppukaudeksi vaikka RoKiin.
   
 19. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Itse olen samoilla linjoilla monen muun kirjoittajan kanssa: Jokiselle ei sanota ei, jos muuten vaan on tulossa, mutta muuten mun mielestä kyllä Anttila ja Metsävainio hoitaa kyllä tonttinsa ollessaan paikkaamassa. Ja kuten tuolla jossain tänään sanoin, kunhan Kupari ja Heponiemi tulee takaisin, niin kenttiä voisi tuulettaa nelosta myöten.
   
 20. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Jääkiekkoliigan jokavuotiset siirtomarkkinat käynnistymässä hiljalleen – Urheilutoimenjohtaja Ahon mukaan Kärpät ei etsi uusia pelaajia: ”Meillä on paketti hyvin kasassa”

  "Meillä on paketti hyvin kasassa, eikä aktiivista hakua ole päällä. Molemmat maalivahdit ovat pelanneet koko kauden hienosti, meillä on kahdeksan Liigaa pelannutta puolustajaa ja hyökkäyksessäkin on riittävästi syvyyttä, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoi Kalevalle ajellessaan kohti Vaasaa ja perjantai-illan Sport-Kärpät ottelua."

  Tällä hetkellä Jokisella ei ole tiettävästi sopimusta minkään seuran kanssa. Aho ei halunnut pyyhkiä Jokisenkaan nimeä pois tämän kauden osalta, mutta Kärppien silmissä Jokisen tilanne ei ole muuttunut syksyn jälkeen suuntaan tai toiseen.

  "Jos tilanne kuitenkin muuttuu ja tulee ajankohtaiseksi, niin emme varmasti sano Jussille ei."

  Tuossa Ahon jutustelua, täälläkin kuumana käyvään case Jokiseen, tämän päivän Kalevassa.
   
  raju tykkää tästä.
 21. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tälläinen bongaus twitteristä:

  "#Kärpät julkaisee vahvistuksen loppukaudeksi 2.2. Kyseessä ei ole JJ."

  Kassellaan..
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Jännä, jos kaikki on sovittuna, mutta julkaistaan vasta noin kolmen viikon päästä.
   
 23. Teme91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ja kommenteissa: "Juhamatti Aaltonen. Mark my words."

  E: Voi olla hyvinkin mahdollista, että JMA tulisi Ouluun. Ei ole mennyt aivan nappiin nyt Ruotsissa.
   
 24. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Päivämäärän perusteella kyseessä joku svedupetteri. Börje, Håkan tai Svante.

  Mutta jos olisikin totta, mitä en usko, niin taitaa hieman kauempaa sitten tulla. Jokohan se Edmonton haluais Puljun isolle peliajalle kovalla vastuulla? :P
   
  mayra tykkää tästä.
 25. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона, РоПС
  Lainaus:
  JJ = Juha Junno? No sehän voi pitääkin paikkansa.
   
  Frank McKee tykkää tästä.