Olisko Eero Somervuorelle kuulunut MM-kisapaikka?

  • 1 233
  • 18

Olisiko Eero Somervuorelle kuulunut MM-kisapaikka?

  • Ei, Eero ei ollut MM-kisatasoa

    Ääniä: 97 74,6%
  • Kyllä, Eero olisi ansainnut MM-kisapaikan

    Ääniä: 33 25,4%

  • Äänestäjiä
    130

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Ehdottomasti olisi pitänyt valita Eero MM-kisoihin.

Loistava kausi SM-liigassa, hyvä Karjala-turnaus. Karjala-turnauksessa Eero pelasi suurella sydämellä, ensimmäisenä kulmaan kiekkoa hakemaan, vahvaa vääntöä ja kiekon kanssa pois kulmasta. Jokainen vauhti alusta loppuun täysillä, taitoa ja nopeutta riittää.. Ja Miettisen tutkapari.

Toki Juha Lindkin on hyvä valinta...NOT!

EDIT: Suomen MM-kisajoukkue: http://www.finhockey.fi/39634
 
Viimeksi muokattu:

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Olen myös samaa mieltä siitä, että Lind vs. Eero kääntyy Eeron hyväksi 100-0. Jos kuitenkin kritisoin sen verran, että Eero oli pleijareissa luvattoman huono. Olisiko Arajuuri sitten katsonut, että poika ei pärjää kun vauhti ja panokset kasvavat.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Enemmän jokeri

Niin, ehkäpä tässä vaakakupissa painoi nyt se aspekti että lindi on enemmän jokeritaustainen kuin Somervuori...
Myös se että isä-lindi on Ylellä uutistenlukijana, saattoi aiheuttaa sen että Yle painosti ottamaan lindin. Ja onhan Ylen pääkonttori pasilassa.

Homma haiskahtaa aikalailla tzzadilaiselta salaliitolta

Täältä tähän
 

Aksu

Jäsen
HPK kannattajat ovat Eeron valinnan puolella, mutta minä taasen en. Kun katsoo tuota valittua porukkaa niin toki siellä pörrää taas mm. tämä Lind, mutta kaikenkaikkiaan Eeron näytöt maajoukkueessa eivät minua vakuuta ja liigakausikin oli jollain tavalla epätasainen (mielikuva kylläkin, mutta niinhän nämä kommentit aina ovat). Parempiakin jäi rannalle kuin Eero.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei riittänyt Eerolla puhti kisoihin asti. Mielestäni oikea valinta.

Mutta kukas laittaisi äänestyksen kuuluuko Raipelle kisapaikka? Aralta joskus saatua kausaria ei näköjään ihan herkästi menetä, herranjestas sentään pitääkö se Raipe vielä sinne raahata??
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Ehdottomasti olisi kuulunut kisoihin. Loistava maalintekijä, nopea kuin mikä ja varmasti olisi vahvistanut Leijonia enemmän kuin Raipe(aivan sukka Karjala-turnauksessa), Viitakoski(Voi luojani...) tai Lind (no ei nyt huonokaan ollut karjala-turnauksessa). Myöskään Pirjetän valintaa en ymmärrä. Kuitenkin se viiva vedetään todella kylmästi jonkun pelaajan edelle, ja tällä kertaa Ara valitsi tämän joukkueen. Ennenkin on kritisoitu ennen pelejä ankarasti, mutta lähes poikkeamatta sijoitus on ollut kolmen joukossa. Eniten huolestuttaa se että hyökkäyksestä puuttuu todellisia ratkaisijoita, tai sitten Viitakosken, Pärssisen, Hagmanin, Ojasen ja Jokisen on pelattava parhaat pelinsä jotta Suomi menestyy. Silti vakaasti uskon mestaruuden tulevan Suomeen, vaikka Tsekinkin joukkue vaikuttaa luunkovalta. Onko muuten Tsekin joukkuetta mistään netistä?

Loukkaantuiko Hassinen muuten tuossa eilisessä ottelussa?
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viimeisten näyttöjen perusteella KYLLÄ. Mutta kuitenkin täytyy todeta että vähän on minun mielestäni sanomista. Valinnat olivat muuten TODELLA HYVIÄ. Katsokaaa maalivahteja MARKKANEN-NORRENA-LEHTONEN. Onko parempaa nähty? ei ole.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Ei olisi kuulunut. Tai siis ei kuulu. Polkukoneita on jo Miettinen, Pärssinen ja N. Kapanen. Puolustavaan kenttään löytyy Lind - Helminen - Aalto. Ojasen vierelle taas Rintanen - Viitakoski sopii paremmin, eikä olympialaisissa hyvin pelannutta Jokisen ketjua kannata hajottaa. Pirjetä taas on 13. hyökkääjänä käyttökelpoisempi.
 

liverpool

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues & Liverpool
Tekivät oikean ratkaisun jättäessään Eeron ulos kisoista. Tosin Ilta-Sanomatkin piti Häntä "varmana" pelaajana kisoissa.
 

vipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Sotkamon Jymy
Vaikka olenkin HPK-fani, henkeen ja vereen, niin olen kuitenkin sitä mieltä, että Somervuoren paikka ei kuitenkaan vielä tänä vuonna ollut kisakoneessa.Ja mitä tulee siihen, että miksi Lind, miksei Somervuori,niin itse perustelisin niin,että Lind kovan työnpuurtaja, helkutin hyvä pelaaja, armoton luottoleijona ja Somervuori jokseenkin kokematon ja ei niinkään "työhevonen".Somervuoren ja Lindin valintaa ei voi edes mielestäni vertailla, vaan täytyy vertailla melkein Viitakosken ja Somervuoren valintoja ja Viitakoski on näistä se kovempi maalintekijä...
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Tämän kauden joukkueeseen ei sopinut Eero, ehkä joskus toiste. Leijonien luottomiestä Lintua taas tarvittiin hoitamaan oma roolinsa, sillä selvä.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Vähän ristiriitaiset tunteet.Toisaalta Eero olisi mielestäni joukkueseen ennen Pirjetää kuulunut (okei,eivät sinänsä taistele samasta paikasta),mutta kuten Ghost sanoi niin vastaavanlaisia pelaajia löytyy myös joukkueesta.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Ei tosiaankaa.
Onko tuo niin varmaa että valinta tehtiin Eeron ja Juhan välillä.
Voihan se olla vaikka Eero tai Miettinen.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielestäni Eero olisi voitu hyvinkin ottaa "remmiin" mukaan, sillä Karjala-turnaus osoitti miehen pystyvän pelaamaan sitä omaa peliään, ja toisenlaisessa ketjukoostumuksessa hän olisi voinut olla vaarallinen kaveri. Voisin kuvitella, että Eero lienee pettynyt. Kyllä uusia pelaajia pitäisi päästää rohkeammin tärkeisiin turnauksiin, ellei vanhojen nimien mukaan ottamiselle löydy hyviä perusteluja. Toki nyt uutta verta nähdäänkin jonkun verran, mikä sinänsä tuo lisävirettä turnauksen seuraamiseen. Mutta mitä niin erikoista esimerkiksi juuri Lind teki, että hänen läsnäolonsa olisi perustellunpaa kuin esimerkiksi Eeron? Olisihan noita varmaan muitakin Lindin haastajia ollut. Helmisen raahaamista kentällä VIELÄKIN en ymmärrä lainkaan, varsinkaan nyt kun Ojanen vihdoin saatiin mukaan tuomaan sekä kokemusta että osaamista peliin. Raipe on väsynyt kaveri jo. Se Raipesta. Olisin siis mielelläni nähnyt Eeron leijonapaidassa, mutta vielä joudutaan odottamaan uutta kautta...Jospa ensi vuonna?
 

jyp17

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
Kyllähän Eero paransi tälläkin kaudella koko ajan loppua kohden, mutta.. Sen verran oli kuitenkin taidokkaampia ja kokonaisuuteen paremmin istuvampia hlöjäkin tarjolla, joten jäi Eerolta kisat väliin. Ehkä ensi vuonna?
 

vipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Sotkamon Jymy
No nythän se Somervuori kuitenkin sinne MM-kisajoukkueeseen pääs,kun Lind loukkaantu
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti vipa
No nythän se Somervuori kuitenkin sinne MM-kisajoukkueeseen pääs,kun Lind loukkaantu

Ei se Somervuori viimeisten tietojen mukaan maajoukkueessa ole. Lind on (toistaiseksi) ehjä eli pelaa sittenkin. Eero lensi todennäköisesti pelaaman harjoitusotteluita, mutta siinä kaikki. Lähde: tuttu toimittaja-kaveri kysyi suoraan Aralta.

Vaan ainahan tilanteet voivat muuttua...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös