Oletko tyytyväinen Suomen MM-kisajoukkueeseen?

  • 903
  • 12

Oletko tyytyväinen Leijonien MM-kisajoukkueeseen?

  • Kyllä

    Ääniä: 51 70,8%
  • Ei

    Ääniä: 16 22,2%
  • Mikä joukkue?Mitkä kisat?

    Ääniä: 5 6,9%

  • Äänestäjiä
    72
  • Poll closed .

vipa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Sotkamon Jymy
Eli nyt "klassikkogallup" käyntiin.Kysymyksenä se mikä aina eri näköisten valintojen jälkeen herätttää suuren suurta arvostelua. Eli vastaa, oletko sinä tyytyväinen Suomen kisajoukkueeseen.
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
En todellakaan ole. Hyökkäyksestä puuttuu täysin maalintekovoima Hagmania lukuunottamatta, ja Hagman onkin ainoa, joka pystyy varmasti tasaiseen tahtiin tekemään maaleja. Läski-Lasset, Raipet ja Viitakosket olivat surkeita Karjala-turnauksessa. Miksi ihmeessä sitten Göteborgin MM-kisoihin? Toivotaan että Koivu pääsee, niin voisi tulla menestystä, toki voihan tälläkin kokoonpanolla menestyä jos kaikki menee nappiin.
 

red#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Idrottsföreningen kamraterna, Helsingfors
pistin sitten kyllä vaikka pari valintaa jäi harmittamaan. Mutta en kyllä pitkään aikaan kuitenkaan ole ollut näin tyytyväinen Aran jengiin
 

Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Phoenix Coyotes, Liverpool, TPV, Haka
Voisin kuvitella että tällä kertaa Aran kännykkä ei soi yhtä tiheään kuin aikaisemmin. Valitsematta ei jäänyt ketään joka herättäisi todella suurta kohua. Pistepörssin voittaja Ojanen ja maalikuningas(?) Viitakoski ovat mukana mikä on erittäin hyvä asia.

Kaikki osa-alueet tuntuvat olevan kunnossa. Nyt sitten seurataan tarkasti minkälaisia vahvistuksia änäristä on tulossa.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Ihan tyytyväinen olen. Vielä kun tulisi muutama kova hyökkääjä NHL:stä niin sillä ryhmällä sitten mestaruutta lähdettäisiin hakemaan realistisin mahdollisuuksin.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Melko tyytyväinen kyllä. Lind on ainoa, jonka mukanaoloa todella ihmettelen. Eikö siellä kukaaan muu osaa käyttää cd-soitinta vai onko Juhalla parhaat levyt?
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Tällä kertaa tuntuu olevan hyvä joukkue. Miksi muuten Ville Nieminen ei ole mukana??
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ville & MM

Viestin lähetti finnishninja
Tällä kertaa tuntuu olevan hyvä joukkue. Miksi muuten Ville Nieminen ei ole mukana??
Ville muistaakseni jo hyvissä ajoin ilmoitti, että treidi Pittsburghiin ja asioiden järjestäminen siellä päässä on hänelle niin raskas projekti niin henkisesti kuin muutenkin, että ei riitä enää virtaa MM-kisoihin. Näin siis muistaakseni.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Viestin lähetti finnishninja
Miksi muuten Ville Nieminen ei ole mukana??
Niin tai Antti Laaksonen?

No joka tapauksessa joukkue on hyvä, eräitä poikkeuksia lukuunottamatta. Tällä tarkoitan Pirjetää, joka varmaan tippuu ensimmäisenä, jos NHL:stä tulee vahvistuksia. Tapaus Helmiseen en edes viitsi spekuloida, vaikka todistikin olympialaisissa olevansa hyvä puolustava sentteri.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Olen suhteellisen tyytyväinen. Pirjetän valintaa ihmettelen, mutta kaipa Arajuurella siihenkin perusteluita löytyy. Lindin ottamista sen sijaan en ihmettele yhtään. Mies on aina onnistunut maajoukkueessa, löytyy kokemusta kovista paikoista ja on mahdoton tsemppari. Kyllä Lintu vielä astetta kovempi on kuin Somervuori, ainakin noihin karkeloihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös