Nyt sattui Juhaa leukaan – joukkueen raajarikot ja sairastuneet 2023–2024

  • 131 455
  • 400
Uusin päivitys:

Viktor Persson (toistaiseksi)
Saku Salminen (n. 1 vko)
Filip Kral (day-to-day)
Sakke Hämäläinen (4-6 vko)
Leevi Tukiainen (day-to-day)
Oliver Kiljunen (day-to-day)
Elias Vilén (6-8 vko)
Aatu Jämsen (2-3 vko)


Positiivista, että Kral, Tukiainen ja Kiljunen ovat "day-to-day" statuksella, eikä "toistaiseksi".
Vilenin pitkä poissaolo sen sijaan erittäin huono juttu.
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Loukkaantumis- ja viikkoraportti

"Loukkaantuneiden listalla ovat Saku Salminen (n. 1 vko), Viktor Persson (toistaiseksi), Filip Kral (day-to-day), Sakke Hämäläinen (4-6 vko), Leevi Tukiainen (day-to-day), Oliver Kiljunen (day-to-day), Elias Vilén (6-8 vko) ja Aatu Jämsen (2-3 vko)."

Ai shaatana.

Mut eikös nyt Kral ole siirtynyt 'toistaiseksi' -> 'day-to-day'?

Ja sekös maittaa
 

nikez37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kralin kohdalla sentään palattu d2d, joten toivottavasti olisi askissa viimeistään LA peliin. Sentteristö alkaa olemaan taas kyllä varsin ohut näiden uusien loukkien myötä. Myös Kiljusen kohdalla toistaiseksi on muuttunut d2d.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Voihan viddu sentään, nyt on se kuuluiss injury bug iskenyt meihin. Posia Kralin mahdollinen paluu lähiaikoina, Eliaksen poissaolo on tosi paha. Ketähän tilalle? Kyl tohon joku tarvis hankkia hetkeksi..
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Peukkua Králin ja Kiljusen tilanteen paranemiselle, sen sijaan todella iso alapeukku Vilénin ja Hämäläisen tilanteelle. Ohuella mennään, taikooko Lelu jostain lainasentterin?
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt kun tipahtaisi verorajalla joku helvetin hyvin aloittava sentteri tarjolla sopivaan hintalappuun voisi miettiä pärjäisikö Kralin ja Salmisen palatessa tuolla pakistolla hetken. Jos osoittautuisi löydöksi ja ukot terveytyisi Purre, Enlund ja Hirvonen ovat pelaneet aiemmin laiturinakin paljon. Toki en panisi pakkiakaan pahitteeksi. Mutta Kralin palatessa/jos on kunnossa niin voisi olla mieluummin tuo pakki osastoa Hiawatha.

Kaksi viikkoa on kyllä todella tiukkaa. Toki tuossa 4.11-16.11 ei ole pelejä Pelsulla liigassa.
 

Kankolan Kane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Voihan nyt hemmetti. Loukkaantumisille ei tietysti ikinä ole hyvä aika, mutta kyllä tämä tuntuu nyt poikkeuksellisen huonolta hetkeltä näin orastavan nousun kynnyksellä. Luojalle kiitos, että meille hankittiin tuo Schnarr. Muuten oltas kyllä ihan totaalisen kusessa.

Lainaiskohan Kärpät meille Koskenkorvaa hetkeks? Siinä voisi olla ihan solidi ukko keskikaistalla kokeiltavaksi.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Kaksi sentteriä loukkaantuneena, ja silti löytyy 4 keskellä jo tällä kaudella pelannutta kokoonpanoon. Korkeintaan muutaman viikon lainapelaaja voisi tässä kohtaa tulla kyseeseen. Sitten on ihan eri asia, jos joku putoaa vielä pidemmäksi aikaa, tai jopa loppukaudeksi.

Pakin hankkisin mieluummin, jos se on taloudellisesti mahdollista. Persson ei taida pelata tälläkään kaudella, ja Niemelä on ulkona.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Kral oli tänää treeneis normaalisti. Näkyy Petskun My Dayssa. Vaikuttaa et ihan just hyppäämäs takas askii. Jopa tänää.
Ei oo ainakaan Veikkauksen kokoonpanoissa kehissä vielä tänään. Saa nähdä muuttuuko iltapäivän aikana suuntaan tai toiseen.
 

Mettis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Pelicans
Eli vielä 2 vkoa kun saadaan helpotusta yveehen…
Mitä helpotusta? Jämsen pelasi ihan yhtä tehotonta yv:tä jo pitkään ennen loukkaantumisten. Ainut parannus olisi se, että kiekko liikkuisi syöttelemällä (muuallakin kuin rännissä) ja tulisi onetimereitä. Yksi kiekkoa hautova pelaaja lisää tuohon yv-koostumukseen on vain vanhan ylläpitämistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös