Nylander Kärppiin?

  • 71 846
  • 393

Otsalohko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, TPS & Ilves.
Tulee eittämättä mieleen Machuldan saapuminen kärppiin, jolloin puolisentusinaa pukumiestä marssi jäälle "He mahdollistivat hänen hankintansa Kärppiin".

Jos summat ovat tätä luokkaa 20k$ (vakuutus) ja palkka puhtaana käteen 200k$ koko kaudelta (~180k€), niin NHLPA:n pitäisi haastaa Nylander oikeuteen palkkatason yleisestä polkemisesta.
 

bunghole

Jäsen
Viestin lähetti kakkonen
Nylanderin palkka on 200k puhtaana käteen koko kaudesta. Noin sanoi Viivi nelosen urheilu-uutisissa eilen.

Ei tuo mikään ihmeellinen palkka ole. Onhan se paljon, mutta käsittääkseni viime vuosina jokainen tähti on tienannut lähes saman. $200k on noin 160k euroissa joten esim. Tenkrat, Potaitchuk, Ton ja Lievers ovat tienanneet suunnilleen saman. Korjatkaa jos olen väärässä. Mutta hienoa toimintaa organisaatiolta että Micke Kärppiin on saatu. Ja vähintään yhtä hienoa on, ettei uhkapeliin ole lähdetty,vaan on saatu hankittua rahoitus ulkopuolelta. Junno on tehnyt todella hyvää työtä jo vuosia ja sama vain jatkuu!
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Se on jännä miten ilta-sanomatkin otsikoi, että Nylanderille jättipalkka. Vähän negatiiviseen sävyyn ilmoitettu ja sitten selviää, että tuleva kevyesti paras liigapelaaja ei ole edes kallein. Minustakin aika huokea hinta tuon tason tähdestä. Lisäksi Kärpät ei edes yksin maksa tuota palkkaa vaan Nylkylle on löydetty kokonaan oma paitasponsori jne.. Saas nähdä millanen tilkkutäkki se paita sitten tulee olemaan, kun siihen ahdettu ramin grillit ynm:)
 

Sadettaja

Jäsen
Kärpille (ynnä muille tahoille) tuollainen sopimus koko kaudesta tulee kaikkineen maksamaan noin 400 000 eli reilusti päälle 2 miljoonaa markkaa. Täten varmasti voidaan puhua kalleimmasta pelaajasta Sm-liigassa koskaan.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Ja viikonlopun Ilta-Sanomien mukaan Jypin tarjous on ollut 30% isompi kuin Kärppien, eli aika julmetun suuri budjettiin verrattuna, toki on hyvinkin oletettavaa, että paikalliset yritykset ovat olleet hyvin mukana tukemassa Nylanderin saamista Jyväskylään. Mielenkiintoista muuten, että Nylanderin tulo siirtyy koko ajan, agentin mukaan Nyllet tulee Ouluun vasta torstaina, eli tuskin pelaa Pelicanseja vastaan.
 

vilsma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti mtmela
Ja viikonlopun Ilta-Sanomien mukaan Jypin tarjous on ollut 30% isompi kuin Kärppien
Samaisessa lehdessä Hjallis Harkimo väittää, että Malmö tarjosi Nylanderille 450 000€, mutta Kärpät pisti paremmaksi. Niin ja Harkimon väitteiden mukaan Nylander mukamas olisi valinnut rahakkaimman vaihtoehdon. Pientä ristiriitaa siis kahden saman lehden tekstien välillä.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Enpä kyllä jaksa uskoa seuraaviin asioihin A)Jypillä olisi rahkeita maksaa 30% suurempaa palkkaa kuin Kärpät nyt antoi Mikelle B)että hän valitsisi huomattavasti pienemmän palkan, koska sen takia tuli Suomeenkin vain että välttäisi verojen maksamista Ruotsiin(eli siis rahan).
 

bunghole

Jäsen
Viestin lähetti mtmela
Ja viikonlopun Ilta-Sanomien mukaan Jypin tarjous on ollut 30% isompi kuin Kärppien

Vieläkö joku jaksaa.. Eikö meidän oululaisten pitäisi vain olla tyytyväisiä siihen että Micke valitsi kärpät ja muiden vain tyytyä siihen? Tuo JYPin 30% suurempi tarjous kuulostaa aika uskomattomalta. Varsinkin kun seuran toimitusjohtaja sanoi Kärppien tarjouksen olleen huomattavasti suurempi eikä JYPillä ollut resursseja vastata siihen. Tiedä sitten ketä uskoa. Harkimon "tieto" Malmön 450 000 euron tarjouksesta kuulostaa toki huimalta varsinkin kun väitetään Kärppien ylittäneen sen. Omien "tietojeni" mukaan Micken palkka tulee olemaan noin 200k ja kaikkineen sopimus tulee maksamaan Kärpille ja muille osapuolille noin 400k.
Joka tapauksessa Harkimo puhuu paskaa eikä Kärpät ole missään tapauksessa ainakaan ylittänyt Malmön väitettyä tarjousta. JYPin tarjous oli kuitenkin ollut seuralta niin suuri kuin se vain voi olla. Silloinkin se olisi vaatinut täysiä halleja tai tiennyt suuria tappioita. Malmö olisi todennäköisesti samoin pelannut upporikasta ja rutiköyhää kuten JYPkin. Ei löydy Suomesta eikä Ruotsista joukkuetta joka pystyisi maksamaan yksittäisille pelaajille 450k talouden siitä kärsimättä.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Viestin lähetti eagle
Enpä kyllä jaksa uskoa seuraaviin asioihin A)Jypillä olisi rahkeita maksaa 30% suurempaa palkkaa kuin Kärpät nyt antoi Mikelle B)että hän valitsisi huomattavasti pienemmän palkan, koska sen takia tuli Suomeenkin vain että välttäisi verojen maksamista Ruotsiin(eli siis rahan).
No eihän JYPllä rahkeita ollutkaan. Eikös tämän myöntänyt tj seppänenkin, että jos Nylander olisi saatu, niin tappiolle olisi mennyt ja rankasti eikä sitä olisi paikannut lipunmyynti ym. Mutta kun jotain on pakko saada, niin minkäs teet. Ilmeisesti Nylander oli JYPlle must have juttu. Varmaan vitutus jyväskylässä on sitten sen mukainen...

Nylanderin agenttihan mainitsi syiksi mm sen, että Kärpät on urheilullisesti hyvä joukkue ja täällä harjoitellaan hyvin ja laadukaasti. Tarkoittaako tämä nyt sitten sitä, että Nylanderin mielestä Jyväskylässä ei harjoitella hyvin eikä laadukaasti ja JYP on muutenkin huono joukkue?

Noissa rahoissa kannattaa ottaa huomioon, että kaikki summat ovat sillä oletuksella, että Nylander pelaa koko kauden Kärpissä. Näin ei varmaankaan tule tapahtumaan. Jos lockout loppuu niin Nylander lähtee tietysti saman tien.Jos ei lopu, niin uskon Nylanderin palaavan jossain vaiheessa kautta Elitserieniin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin no mielestäni tuo lätinä olosuhteista ja joukkueesta on kyllä sitä aika samaa mitä aina sanotaan. Eli tuolla lausunnolla pyyhkisin pyllyäni. Lähinnä siis itseäni se tässä uutisessa kummastutti että jos Nylander ei tahdo maksaa Ruotsiin veroja, niin hän tulee Suomeen saadakseen enemmän rahaa(tai menettääkseen vähemmän, miten tahtoo asian sitten nähdä), jos siis raha on Suomeen tulon puhdas motiivi, niin miten se sitten lennossa vaihtuisikin siihen että mennään joukkueeseen joka on kivoin ja hauskin. Kärjistettynä sama asia kuin Litmanen lähtisi pelaamaan Bruneihin jalkapalloa ja sitten kun valitsisi seurakseen joukkueen A, eikä joukkuetta B, niin perustelisi valintaansa "kun tämä seura on parempi ja täällä on kovempi taso". Kuitenkin alunperinhän rahan takia kuitenkin Bruneisiin lähdettäisiin.

Niin ja en siis nyt tahdo väheksyä Kärppien/Oulun hyvyyttä pelipaikkana, sitä kuinka hyvät valmiudet Kärpistä saa NHL'n tai mitään muuta, ainoastaan todeta että kornilta kuulostaa kun kaveri joka pelaa Suomessa taloudellisista syistä ilmoittaa agenttinsa välityksellä valinneensa tietyn seuran sen urheilullisten tekijöiden takia. Kun Jeff totesikin/kysyi retorisesti niin tuskinpa se Jyp niin paljon huonompi joukkue valmistamaan mahdolliseen NHL kauteen olisi. Perinteistä agentin sontaa mielestäni nuo puheet, niille en anna mitään arvoa.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Viestin lähetti eagle
Lähinnä siis itseäni se tässä uutisessa kummastutti että jos Nylander ei tahdo maksaa Ruotsiin veroja, niin hän tulee Suomeen saadakseen enemmän rahaa(tai menettääkseen vähemmän, miten tahtoo asian sitten nähdä), jos siis raha on Suomeen tulon puhdas motiivi, niin miten se sitten lennossa vaihtuisikin siihen että mennään joukkueeseen joka on kivoin ja hauskin.

Ei arvon eagle tullut sitten sitä miettineeksi, että Nylanderi verot olisivat olleet Ruotsissa pelatessaan melkoiset. Omaisuusverot + muut jälkiverot olisivat olleet ilmeisesti sen verran huomattavat, ettei Ruotsissa pelaaminen ollut käytännössä mahdollista. Muistelen jostaki lukeneeni, että Forsberg maksaisi 700 000€ veroja vain sen vuoksi, että saa MODO:ssa pelata. Mikäli Nylanderillakin olisi mennyt lähellekkään nuita lukemia, niin kyllä silloin voi sanoa että rahan perässä tuli Suomeen, vaikka ei täällä olisi rahakkainta tarjousta ottanutkaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti erture
Ei löydy Suomesta eikä Ruotsista joukkuetta joka pystyisi maksamaan yksittäisille pelaajille 450k talouden siitä kärsimättä.

Kyllä minun mielestäni Bluesin Salonojan kukkarossa 450 000 euroa on pikkuraha, jos sillä saadaan halliin ja joukkueeseen lisää elämää...

Suomen Kuvalehden vankan kilpailijan Ilta-Sanomien "uutisoima" JYPin ökytarjous ei ole mahtunut minun suureen päähäni. 30% Kärppien tarjouksen päälle? Siinä vietäisiin JYPin jyvälaarista sadot, siemenet ja Valtran traktoritkin pistettäisiin huutokaupalla pois. Tämän casen yhteydessä on puhuttu jo niin paljon asiaa ja asian vierestä, että erilaisiin väitteisiin tulee suhtautua kriittisesti.

Peesaan eaglen ajatuksia siinä, että on tainnut Nylanderin agentilla olla oma suunnitelmansa tämän asian suhteen: olisiko saippuadraaman tarkoituksena herättää vielä loppumetreillä uusien seurojen mielenkiinto, ja saada sillä tavalla parempi palkka ja edelleen suurempi provikka agentin taskuun?

Kun Seppänen paljasti lehtijutussa, että riskirajat paukkuisivat Nylanderin hankinnan myötä, niin en usko että monikaan realismia harrastava fani harmitteli Nylanderin siirtymistä muualle. Varsinkin kun CBJ-pakki Westcott on jo Suomessa ja mahdollisesti tiistaina HIFK-pelissä mukana. Että tuskinpa meidän rahkeemme riittävät enää muiden pelaajien hankintoihin. Columbushan "lähetti" pelaajan JYPiin kehittymään, joten ei kai täällä asiat ole niin perseellään, kuin niiden uskotaan/toivotaan olevan...

Toivottavasti Micke saadaan Suomeen pelaamaan - ihan mihin seuraan tahansa. Tosin tässä vaiheessa alkaa näyttää siltä, että Fairya on pistetty tiskiin lisää. Voi halleluja. Mihinköhän mappiin tämän Hesarin uutisoinnin pistäisi?
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämän aamun Hesarissa oli kummallinen uutinen. Siinä väitettiin, ettei Nylanderin sopimus Kärppiin olisikaan varma ja Jyp olisi edelleen mukana kisassa. Vaikuttaisi todella oudolta.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Olipa juu, Jyväskylässä puhutaan ettei kisa Nylanderista olisikaan ohi...Siis tämän jutun mukaan. Toivottavasti mies nyt yleensäkin saapuu Suomeen, alkaa hieman epäilyttämään. Toivotaan, että siinäkin tapauksessa jos mies Jypissa pelaisi, niin seura ei tulevaisuuttaan yhteen lockout-äijään tuhlaa. Tosin kuten Kummola on todennut, että kun jääkiekosta on kyse kovista businessmiehistä tulee lapsia, joka ei ole kovin hyvä asia seuran asioista päättävillä. Varsinkin kun Jyp on taas tällä kaudella näyttänyt, ettei hyvä peli ole pelimerkeistä aina kiinni.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Uskon, että Nylander pelaa Kärpissä. Eihän Junnokaan ole niin tyhmä, että järjestäisi tiedotustilaisuuden, ennen kuin sopimus on 100% varma. Tai onhan Junno voinut sopia asiat agentin kanssa, ja ajatella, että "hei, täähän on kova juttu koko Pohjois-Suomelle" ja on sitten alkanut hätiköimään. Minulla on kuitenkin vielä jonkinlainen luotto toimitusjohtajaamme, vaikka tämän kauden joukkue onkin rakennettu hieman oudosti.

Päättäisi Nylander nyt asiat nopeasti, tosin itselleni ei ole kauheasti väliä, että pelaako Nylander täällä vai ei. Kunhan se vtun mieshuora ei menisi JYPiin, vaikka hän oli jo lupautunut pelaamaan Kärpissä.
 

MDK

Jäsen
Jos Nylander ei pelaa tällä kaudella Kärpissä, niin ei taida olla tämän kauden Pena Trophyn saajasta epäselvyyttä. Kahtellaan.
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Mielenkiintoiseksi menee tämä case-Nylander. Huhujen mukaanhan herra ei olisi edes allekirjoittanut sopimusta kärppien kanssa. Jos oikein muistan Junnon uutisoinnin viime viikolta, niin hän sanoi, että "sopimuksen pitäisi olla pöydälläni näihin aikoihin."

Asiahan voi olla juuri noin että sopimusta ei allekirjoitettukaan tuolloin, vaan uutisointi perustui juurikin tuohon Kärpät-agentti -väliseen "sopimukseen". Toisin sanoen, agentti olisi hyväksynyt kärppien sopimuksen kertomatta siitä Nylanderille, joka taas olisi itsekseen neuvotellut Jypin kanssa.

Summa Summarum, jännäksi vetää ja loppuhuipennus on ilmeisesti vielä näkemättä. Jos Nylander kurvaileekin Jypin paidassa ensi viikolla, olemme todistamassa kaikkien aikojen kiekkoskandaalia - ainakin Suomen mittakaavassa.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Ihan vilpittömäst ja aidosti toivon Nylanderin suuntaavan Jyväskylään, ennen kuin tänne.

En alunperinkään ole ymmärtänyt Nylanderin hankkimista tänne, syistä jotka olen aikaisemmin jo täällä ilmoittanut. Jos tämä sopimustouhu nyt menee vielä tällaiseksi, ostakaan nyt joku vappupilli ja aasinhattu Junnolle!

Tervetuloa tai tervemenoa, täydellisen yhdentekevää.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti dodi
Ei arvon eagle tullut sitten sitä miettineeksi, että Nylanderi verot olisivat olleet Ruotsissa pelatessaan melkoiset. Omaisuusverot + muut jälkiverot olisivat olleet ilmeisesti sen verran huomattavat, ettei Ruotsissa pelaaminen ollut käytännössä mahdollista. Muistelen jostaki lukeneeni, että Forsberg maksaisi 700 000€ veroja vain sen vuoksi, että saa MODO:ssa pelata. Mikäli Nylanderillakin olisi mennyt lähellekkään nuita lukemia, niin kyllä silloin voi sanoa että rahan perässä tuli Suomeen, vaikka ei täällä olisi rahakkainta tarjousta ottanutkaan.

Niin, juurihin sanoin että Nylander tuli vain rahan perässä Suomeen. Toisekseen Nylanderin verothan eivät toki ole Fopan tasoa, koska Fopalla on suuremmat tulot ja enemmän omaisuutta(1.5% taisi olla omaisuusvero Fopalle omaisuudestaan). Kuitenkin toki summa on suuri ja ymmärrän pelaajia kyllä jotka tämän takia tulevat Suomeen(tai suomalaiset Ruotsiin), mutta en sitä että väitetään sitten joidenkin pelillisten seikkojen olevankin yht.äkkiä tärkeintä, kun juuri sen rahan takia Suomeen on tultu.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kylläpä tekee tappara-fanilla tiukkaa, ei voi muuta sanoa.
No intressinsä kullakin, ei siitä sen enempää ;)
Kärpäthän on jo mediassa leimautunut "suomen colorado-avalancheksi" loistavan,asiantuntevan ja puolueettoman HN-tiimin ansiosta, joten tottakai Mikke tulee Kärppiin vaikka lähes ilmaiseksi. Tyyliin Selänne, Kariya ja kumpp.
Toisaalta ilman yllätyksiäkin pitäisi runkosarja klaarata neljänsakkiin. Nytkin sarjan alku mennyt täysin poskelleen, ja puolivaloilla. Silti ei kovin montaa joukkuetta taida edellä taulukossa olla.
Minkäänlaiseen huoleen ei ainakaan Kärppien-kannattajilla ole syytä tässävaiheessa, muista on paha sanoa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti puhuri
Kylläpä tekee tappara-fanilla tiukkaa, ei voi muuta sanoa.
No intressinsä kullakin, ei siitä sen enempää ;)

Sano vain kun aloitit. En ymmärrä mikä tekstissäni on niin vaikeata ymmärtää. Mutta kerro toki mikä siinä vaikuttaa "niin vaikealta". Olen puhunut Nylanderista, hänen agentin sanoistaan. Kannattaa lukea tekstinä uudestaan jos ei heti ymmärrä. Jopa tähdensin kappaleen muodossa että tekstini koskee vain Nylanderia, IS'n uutista ja agentin lausuntoja, ei Kärppiä. Niin ja jos ei vieläkään aukea, vaikka rautalangast väännetään aika monetta kertaa, niin kannattaa tutustua teksteihini koskien NHL lock-outtia ja mahdollisia NHL-pelaajia SM-liigassa. Ja koska lukemisen ymmärtäminen on siellä tuolla taholla, niin voin tiivistää ytimen "jokainen NHL-pelaaja missä vain seurassa lisää huomattavasti SM-liigan kiinnostavuutta, mitä parempi pelaaja, sitä parempi liigalle ja minulle, seuralla ei ole väliä".

Kumma kun Kärppien osio on ainoa missä kirjoittaessaan tekstiä ensimmäinen(tai lähes) on aina "Tapparan-kannattaja sitä ja tätä". Ilmeisesti pitäisi kirjoittaa ilman että suosikkiseura näkyisi niin täällä(kin) osattaisiin lukea itse tekstejä.
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Polliisi
Päättäisi Nylander nyt asiat nopeasti, tosin itselleni ei ole kauheasti väliä, että pelaako Nylander täällä vai ei. Kunhan se vtun mieshuora ei menisi JYPiin, vaikka hän oli jo lupautunut pelaamaan Kärpissä.

Niin, dejavuta pukkaa. Tulee elävästi Petr "jos pelaan Suomessa seurani on JYP" Ton mieleen...mutta nyt roolit olisivat vain toisin päin...Erityiset naurut aiheutti tuo mieshuora-sanan käyttö kärppä-fanilta...hyvä veto!

Kehut organisaatiosta ja kaupungista ovat sitä perusjargonia, jota siirron yhteydessä yleensä viljellään. Esim. Ryan Malonen kertoo siirrostaan JA:n uutisessa: "Kuulin, että Blues on hyvä organisaatio, ja uskon pystyväni auttamaan joukkuetta heidän parhaaksi katsomallaan tavalla. On hienoa päästä pelaamaan tänne, Malone sanoi periamerikkalaiseen tyyliin". Olisihan se vaihtelua, jos joku myöntäisi, että "Tähän aikaan vuodesta on helvetin vaikeata löytää kunnollista joukkuetta, joten tulinpa tänne höntsäilemään pariksi kuukaudeksi, ja jos homma ei kiinnosta niin se on voi voi ja yks v***n hailee. Pääasia että liksa juoksee ja katotaan mihin se riittää". Eaglen jutuissa on järkeä, ei niitä tarvitse lukea niin suurella varauksella kuin minun tekstiäni sattuneesta syystä luetaan...

Mutta no hätä Oulu, en usko millään että Micke pelaa Jyväskylässä. Jos yksin Nylanderin hankinta olisi paukuttanut riskirajat säpäleiksi, niin millähän logiikalla joukkueeseen saadaan hankittua Westcott ja Nylander?Tai sitten Westcott saa äkkilähdöt (eieiei), omaisuus pantataan ja pistetään sormet ristiin. Tai sitten saippuaoopperaan sopivasti jossain lymyää kummisetä, joka chelseamaisesti pistää povaristaan pätäkkää pöytään, ja sanoo "signatkaa, poijjaat"...Eiköhän lopputulos ole kuitenkin se, että Micke pelaa Oulussa ne pari kuukautta, ja suuntaa sitten Ruotsiin.

Mutta katsellaan. Eikös tähän draamaan pitäisi saada vielä Micken sveitsiläinen "salarakas" kehiin, joka lopulta vie miehen molempien silmien edestä.
-Oh, Bern, I've always loved you...(minuutin tauko) JYP and Kärpät...they meant nothing to me...only you...your organisation is so great...
-Oh, Micke...do you really mean it...
 
Viimeksi muokattu:

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti eagle
Kärjistettynä sama asia kuin Litmanen lähtisi pelaamaan Bruneihin jalkapalloa ja sitten kun valitsisi seurakseen joukkueen A, eikä joukkuetta B, niin perustelisi valintaansa "kun tämä seura on parempi ja täällä on kovempi taso". Kuitenkin alunperinhän rahan takia kuitenkin Bruneisiin lähdettäisiin.

Eiköhän Litti hyvinkin tarkkaan valitsisi joukkueen tuolla Bruneissa. Jos valittavana olisi voittava kärkipään joukkue, jossa Litti pääsisi huseeraamaan piilokärkenä tai sitten häviävä puolustussumppua pelaava häntäpään jengi, niin oletettavasti Litti valitsisi ensin mainitun, jos palkka olisi kutakuinkin sama ja Bruneihin olisi kumminkin menossa.

Samahan se on Nylanderillakin. Mies on päättänyt verotussyistä tulla Suomeen, lähdetään tästä oletuksesta. Loppu onkin sitten siitä kiinni, missä on kivointa pelata, palkkaerot ovat marginaalisia. Kärpät on pelejä voittava mestarijoukkue, jossa treenataan kovaa, lapset pääsee hyvään kouluun, ei hullumpi vaihtoehto. Vaihtoehtona on myös palata tuttuun Jyväskylään takaisin paikallisten lemmikiksi ja muutenkin pääsisi isoksi kalaksi pikku altaaseen. Ihan ymmärrettävä valinta olisi tämäkin.

Summa summarum:
Suomeen tulo = rahasta kiinni
Seuran valinta Suomessa = ei rahasta kiinni

Menköön mihin menee, Kärppien peli ei ole yhden hurrin varassa, vaikka hyvä vahvistus olisikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös