Nylander Kärppiin?

  • 71 809
  • 393

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Aika erikoinen tuo Aarrekiven kolumni aiheesta, jotenkin tuntuu että Nylanderin tulon hehkuttamisen sijaan pääasiallinen pointti olisi JYP-faneille kuittailu. Ei oikein vastaa odotettua Jatkoajan toimituksellista tasoa.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Viestin lähetti foobar
"- Muut asiat ratkaisivat, kuin raha, Nylanderin tulon meille. Oulussa on esimerkiksi ruotsinkielinen koulu, johon hänen kouluikäinen lapsensa voi mennä."

On se sitten eri kiva paikka tuo Oulu kun oikein ruotsinkielinen koulu löytyy ;)
Varmasti yksi ratkaiseva asia siihen, että Nylander valitsi juuri Kärpät oli tuo ruotsinkielinen koulu. Käsittääksenihän juuri siksi Micke oli perheineen Ruotsiinkin suuntamassa, vai olenko aivan hakoteillä?

Ei se mikään ihme ole (eikä Mickeä pidä siitä syytellä kirves olalla) , jos perhettään rakastava isä haluaa lapsilleen parhaat mahdolliset olot. On tätä nähty Jyväskylässä aiemminkin, mm. Peter Larssonhan vaihtoi Tampereelle, koska esikoispoika Sebastian piti saada ruotsalaiseen/kansainväliseen kouluun.

Ilmeisesti muutamat porotkin ovat jääneet tuomasheikkilä-nappi päälle, tuosta Jatkoajan etusivun kolumnista päätellen. Liekö toisille suurempi ilo vahingonilo jyväskyläläisiä kohtaan kuin ilo loistavasta pelimiehestä, jota Nylander sanomattakin on.
 

Shane

Jäsen
Tjaa no enpä minä mitään pahaa tuossa jutussa näe. Onhan tämä nyt sen verran kova juttu jyväskyläläisillekin ja kun vastaavaa on JYP-Kärpät -akselilla tapahtunut ennenkin, niin kyllä siitä mielestäni on ihan aiheellista muutama rivi kirjoittaa. Ja ihan tottahan ne JYPiä koskevat lauseet kolumnissa sitäpaitsi ovat, en minä tuosta mitään vahingoniloista kuittailua löydä, vaikka katkera ja kateellinen jyppiläinen olenkin.. ;)
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vähän ehkä oli liikaakin kermaa kakunpäällä noissa Jyp-viitteissä, mutta toisaalta ihan ymmärrettävää. Kannattaisi silti pitää mielessä haluaako vajota juttuinensa näiden Pee-pojan tai tuomasheikkilöiden tasolle. Minusta ei.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti salla
Varmasti yksi ratkaiseva asia siihen, että Nylander valitsi juuri Kärpät oli tuo ruotsinkielinen koulu. Käsittääksenihän juuri siksi Micke oli perheineen Ruotsiinkin suuntamassa, vai olenko aivan hakoteillä?

Pointti taisi vaan olla, että taitaa niitä "kansainvälisiä" kouluja hakusanan "Åboland" kohdalta myös löytyä jokunen?

Mutta joo. Kova, erittäin kova kaappaus Kärpiltä. Olisi upeaa nähdä Nylander loppuun saakka SM-liigassa tällä kaudella.
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno homma M. Nylanderin saapuminen Ouluun.

Ei puutu enää kuin Pee - mäiset mieshuorasysteemit, tai jotain.
Joitenkin toi kateellisuus ihmetyttää, sehän on yksi perisynneistä?!

ROCK and ROLL !!!
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Tämän päivän Keskisuomalaisesta:

"Myös JYP oli viimeiseen asti Nylanderin perässä. Viikko sitten JYP jo julisti taistelun Nylanderista päättyneeksi, mutta kun Jyväskylässä selvisi, että Nylander ei pysty Ruotsiin menemään, alkoivat neuvottelut uudestaan.

- Tälläkin viikolla olin neljä kertaa Michaelin kanssa puheissa ja viimeisen kerran vain muutama minuutti sitten, mutta tällä kertaa raha oli ratkaiseva asia hänen kannaltaan, JYP:n toimitusjohtaja Jukka Seppänen kertoi Keskisuomalaiselle lauantai-iltana."

Joten hereillä oltiin kuitenkin siis täälläkin. Mitähän se Junno sanoikaan, että raha ei tätä hommaa ratkaissut... silti ei ole ehkä järkevää alkaa taloutta kaatamaan yhden Nylanderin takia, vaikka imagollisesti olisikin ollut kova juttu JYPille, ehkä jopa kovempi kuin Kärpille.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No joo, ei kai tuossa kolumnissa muuten mitään JYP-faneille kummempaa kuittailua ole havaittavissa, paitsi tuo Immosen ja Korhosen oletettu siirto Kärppiin keväällä. Parempi sitten toimittaja Aarrekiven kannalta, että näin todella käy.

Olettaen että Seppänen puhuu totta, ainakin täältä käsin menee edelleen täysi tuki JYPin seurajohdolle. Ei ole järkeä alkaa maksaa järjettömiä summia yhdestä pelaajasta, kun joukkue pärjää ihan kohtuullisesti tälläkin hetkellä. Jos on oikeasti yritetty saada ko. pelaajaa joukkueeseen ja tämä on kuitenkin valinnut toisin, ei siitä voi ainakaan JYPin johtoa syyttää. Eri asia sitten, jos ei olisi edes yritetty.
 
Viimeksi muokattu:

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti salla
Varmasti yksi ratkaiseva asia siihen, että Nylander valitsi juuri Kärpät oli tuo ruotsinkielinen koulu. Käsittääksenihän juuri siksi Micke oli perheineen Ruotsiinkin suuntamassa, vai olenko aivan hakoteillä?

Löytyy niitä ruotsinkielisiä kouluja muualtakin kuin Oulusta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
No joo..

Tervetuloa vaan Nylanderille. kovan luokan vahvistus, SM-Liigan mittareila.

Mutta mitä vee?
Itse olisin ennemmin palkannut "kakkosvalmentajan" NHL:stä Jaloselle, Bluesin tyylin.

Tällainen tähtisikermä mikä Kärppien rosteri on, ei voi kuin epäonnistua pitkässä juoksussa. Tähdet eivät tuiki, vähällä peliajalla. Tähdet elävät onnistumisistaan... Joten tuntuu, että tämä laiva seilaa karille tällä kaudella. Junnoon iskenyt jokin pahemman laadun suhteellisuuden tajun menetys? Ennemmin näitä omia junnuja, kuin "muukalaisegioonalaisia" yhden kauden miehiä. HERÄTYS!!!

JOS, ja toivottavasti KUN, Jalonen saa joukkueen toimimaan, Nylander on vain yksi peloite hyökkäyskalustossa lisää. Jos ei, Junnolla tulee joululomien aikaan kiire metsästää jostakin valmentaja jolla on auktoriteettia, sekä kyky vaatia pelaajilta enemmän (sekä toki saada heidät täyttämään vaatimukset).

Elämme mielenkiintoisia aikoja täällä Oulussa.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko tuo jotain itsetunto-juttua vai mikä tuossa niin vaikeata on foobarilla ja pressiboxilla. Kait nyt vähemmästäkin uskotaan että turustakin löytyy ruotsinkielisiä kouluja. Jos taas ajattelisi että toisena varteenotettavana vaihtoehtona Kärppien rinnalla olisi esim. joku Sveitsiläinen joukkue, niin löytyyköhän sieltä sellaista niinkään?
 

hifk_rulez

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / Man Utd / BVB
Onneks olkoon loistavan pelimiehen kaappauksesta joukkueeseenne. Nylander on aivan maaginen varsinkin syöttötaidoiltaan, loistava pelisilmä...Koskakohan eteläänkin päin rantautuisi joku kovan luokan pelimies..jaa-a...voi jäädä pelkäksi haaveeksi.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti puhuri
Onko tuo jotain itsetunto-juttua vai mikä tuossa niin vaikeata on foobarilla ja pressiboxilla. Kait nyt vähemmästäkin uskotaan että turustakin löytyy ruotsinkielisiä kouluja.

Ne varmaan soittaa poskea Narvanmaalle eikä Oululle, Kärpille tai sulle.

Kärpille kiitos liigan kiinnostusarvon nostamisesta.
 

MisterFinland

Jäsen
Suosikkijoukkue
Modo,
Minun käsityksen mukaan Jalonen ei olisi ottanut koko Nylanderia, vaan olisi halunnut nämäkin pennoset laittaa pakin hankintaan, mutta Junnon ylpeys/pätemisen tarve ajoi (jälleen) joukkueen edun edelle.
En ihmettelisi jos lähivuosina Kärppien on vaikea löytää valmentajaa...kotimaasta!
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Aarrekiven kolumni osoittaa sen luokan pienimunaisuutta, että oksat pois.

SM-liigan taloudellinen mahtiseura hankkii tähän mennessä koko lockoutin ajan kovimman NHL-hankinnan. Miten asiaa juhlistaa Aarrekivi? Kirjoittaa kolumnin "JYP sitä, JYP tätä" ja ennenkaikkea "Kärpät vie ensi keväänä tuhkatkin JYPin pesästä". Mikä vitun JYP? Mikä sen merkitys on lähinnä mestaruuden uusimisesta kiinnostuneille Kärpille? Onko tämä JYP se toinen mestarisuosikki ja potentiaalinen finaalivastustaja? Jos ei, niin ymmärrä mistä tuo katkeruus kumpuaa.

Nylander-uutisen ja Aarrekiven kolumnin julkaisemisen välissä ehti kulua yhdeksän tuntia. Mitä noina tunteina mahtoikaan tapahtua Aarrekiven päässä? Miksi kovan luokan vahvistuksen saapuminen hänen kotikaupunkinsa seuraan aiheutti Aarrekiven aivosoluissa sähkönpurkauksia, joiden seurauksena Aarrekiven korvissa soi kuiskauksen omaisesti "JYP, JYP, JYP"

Jos Juha Riihijärvi nyt jostain kumman syystä signaisi sopimuksen JYPin kanssa, oma reaktioni olisi iloinen. Mieleeni ei juolahtaisikaan kanavoida sitä Kärppien kannattajia kohtaan "lällänlällänlieru, Junnolta pääsi pieru" - tyylisenä loruiluna. Vahingonilo on epäonnistujien tapa riemuita. Kun omia onnistumisia ei ole, riemuitaan muiden epäonnesta. En vain tajua miten Oulun Kärpät urheilullisine ja taloudellisine menestystarinojneen ja moinen alemmuudentunne sopivat samaan maailmankuvaan. Onko itsetunto tosiaan noin matalalla, Jukka-Pekka Aarrekivi? Ikävää ettet ole saanut sitä nousemaan suosikkijoukkueesi menestyksen myötä. Vaikka jääkiekko tuntuukin olevan sinulle jonkinlainen henkireikä, niin kenties avaimet todelliseen itsensä hyväksymiseen löytyvät jostain jääkiekkokaukaloiden ulkopuolelta.

No, tavallaan tuo kolumni oli virkistävä. Hetkittäin nimittäin pääsee unohtumaan, että Jatkoaika on amatöörivoimin ylläpidetty media. Onneksi Aarrekiven kirjoitus palautti tämän sivuston lähtökohdan. Ilmaiseksi kun ei ammattimaista jälkeä saa.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Aarrekiven kolumni osoittaa sen luokan pienimunaisuutta, että oksat pois.
Itse ajattelin ihan samaa kun sen aamulla luin. Minkä ihmeen takia pitää lähteä toista seuraa ivaamaan silloin kun pitäisi olla iloinen omien puolesta? Uskomatonta soopaa ja Jatkoajan pohjanoteeraus.
 

Mustaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov
Aarrekiven kolumni osoittaa sen luokan pienimunaisuutta, että oksat pois.


Turhaa vittuiluahan tuossa kolumnissa on, mutta journalistisella tasolla ei yhtään subjektiivisempi kuin esim. tämän kuulun Keski-Suomalaisen toimittajan tai Juha Hiitelän(Ilves) tuotokset.

Ilmeisesti toimittaja ei voinut olla kuittaamatta Jypin tj:n neuvoteltua omien sanojensa mukaan tiiviisti kymmenen vuotta sitten Jypissä pelanneen pelaajan kanssa ja tästä moni veti yhtymäkohdat Petr "pelaan jypissä jos pelaan suomessa" Toniin. Vielä kun tähän joku lisäsi, että myös Nylander olisi sanonut näin.

Näkemykseni mukaan kolumnisti heitti vain vettä lisää Jyp-fanien lämmittämälle kiukaalle. Tai mistä minä mitään tiedän, voihan nämä väitetyt pelaajien ja tj:den lausahdukset olla täyttä bullshittiä ja huhupuhetta. Ja joidenkin kirjoittajien juttuja lukee, niin en edes ihmettelisi yhtään.

Joka tapauksessa Jalosen menestymisen paineet sen kun kasvavat ja se pakki pitäisi vielä saada ja ainakin Niinimaa on monesti esiintynyt KJ:n puheissa, joten ehkäpä kuulemme jotain siltä rintamalta joskus.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jösses sentään. Eihän tästä tiedä mitä pitäisi ajatella. Reissun jälkeen plarasin viikonlopun lehdet ja Kalevan uutista piti tavata pariin kertaan ennen kuin alkoi viesti mennä perille. Huh! Nylander on kieltämättä meriiteiltään kova heppu, miten liene sopeutuu joukkueeseen? Toivottavasti tässä kaikesta huolimatta säilyy maltti ja järki tulevia aikoja ajatellen.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Stonecold
Toivottavasti tässä kaikesta huolimatta säilyy maltti ja järki tulevia aikoja ajatellen.

Junno on päässyt irti rahakirstuineen, joten näköjään kaikkea voi tapahtua tulevaisuudessa. Ymmärrän Junnoa kyllä tässä tapauksessa, kun manageri lähestyi Kärppiä Nylanderin sopimuksella. Eihän tällaista sopimusta kannata ohittaa, jos sellaista tarjotaan joukkueelle. Harvinaista herkkua tällainen pelimies liigassa, ja luulisi torstaina Kärpät - HIFK pelissä olevan tupa täynnä Micken siellä luistellessa ja maaleja mättämässä. Ensikaudella palataan arkeen, kun ostettavana on vain tavallisempia liigatasolla olevia tähtipelaajia. Nautitaan nyt Nylanderin otteista täysillä, sillä niin harvinaista herkkua tämä on myös meille Kärppäfaneille.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti champselyse
Itse ajattelin ihan samaa kun sen aamulla luin. Minkä ihmeen takia pitää lähteä toista seuraa ivaamaan silloin kun pitäisi olla iloinen omien puolesta? Uskomatonta soopaa ja Jatkoajan pohjanoteeraus.

OK, ehkä menee aiheen, mutta vetäkää hirteen...siis minut, en tarkoittanut mitään...khhhm...tiedättehän...(isoa miestä teinittää, sori).

Kieltämättä luin kolumnia(?) eilen huuli pyöreänä, ja mietin mitä tästä pitäisi ajatella. Pitäisikö tuntea sääliä vai olla vihainen? Yleensä JA:n raflaavatkin kolumnit on tehty taiten, josta esimerkkinä taannoinen päätoimittajan Summasta rohkeasti puolustanut kolumni. Aarrekiven kolumnin ensimmäinen kappale on kuitenkin mielestäni turhaa tekstiä, joka olisi pitänyt jättää pois. Loppu tekstistä on ihan OK tavaraa...

Aarrekiven tekstistä jäi maku, että kirjoittajan oma tunnekuohu ja ilo tulivat kolumnissa liiaksi näkyviin. Oma riemu ja tyytyväisyys seuraan ovat hienoja asioita ja suotavia, mutta JYPin vetäminen mukaan "uutisointiin" toi mieleen Cohen-Cocker-kaksikon biisin "first we take Manhattan, then we take Berlin". Vaikka kolumnissa voikin kirjoittaa vapaammin kuin itse uutisessa, niin kohdassa "Kuullaanko ensi keväänä erään maajoukkuetason keskushyökkääjän ja kiekollisen pakin kaappauksesta" mentiin komeasti riman alitse. Ehkäpä hän tänään kirjoittaisi eri tavalla, kun suurin tunnelataus on purkaantunut.

Toimittajan - oli amatööri tai ei - pitäisi olla riittävän kypsä olemaan provosoitumatta muutaman JYP-kannattajan purkauksista ja ennen kaikkea olemaan provosoimatta edelleen muita, etenkin kun JA:n tavoite on kai olla liigatasolla puolueeton media - ei yhden maakunnan ääni? Nyt JA:n uskottavuus ja puolueettomuus sai kuitenkin minun silmissäni iskun (jos se nyt jotain liikuttaa).

Sen verran korjaisin kuitenkin Aarrekiven tekstiä, että Tonin siirto Kärppiin ei herättänyt närää sen vuoksi, että siirron takana olisi ollut juuri Kärpät. Ennen kaikkea "petturuus" henkilöityi Toniin itseensä, joka ikimuistoisella tavalla ei kunnioittanut suullista sopimustaan jatkaa. JYPissä. Nylanderin kohdalla petturuutta ei yksinkertaisesti ole, kun minkäänlaista sopimusta ei ole nyt ollut. Mutta se siitä, Tonin tilalle tuli Eric Perrin, joka on se Hippoksen _todellinen_ Jumala. Nylander oli maaginen maestro, Tonin lähtönopeutta muistellaan vieläkin kaiholla, mutta vasta Perrinin hankkimista voitaisiin pitää Hippoksen Todellisen Jumalan viemisenä (5. viesti em. ketjussa). Perrin kun on luvannut sen ainoan oikean suomalaisen seuran olevan JYP...
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Unbreakable
Ensikaudella palataan arkeen, kun ostettavana on vain tavallisempia liigatasolla olevia tähtipelaajia. Nautitaan nyt Nylanderin otteista täysillä, sillä niin harvinaista herkkua tämä on myös meille Kärppäfaneille.

No juu, näin varmasti ja eihän siinä; nautitaan tästä vain vilpittömästi koska kyllä sitä arjen harmautta muutoin piisaa ihan riittämiin. Oli vain sen verran odottamaton uutinen ja kun kaveri on vielä pelaajana ns. iso kala niin hieman tuppasi menemään pasmat sekaisin täällä karvalakkiosastolla.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Täytyy myöntää että kun tästä uutisesta eilen kuulin iski erittäin rankka ketutus päälle. Nyt kun on jo hieman rauhoittunut niin voi jo hieman kirjoitella omia mietteitään tästä tilanteesta. Nylanderilla on jo arvokas sopimus New York Rangersien kanssa. Tuon sopimuksen arvosta joutuu Kärpät maksamaan 5% vakuutusmaksuihin. Nyt en tuon sopimuksen arvoa muista tarkalleen mutta 9-10 miljoonaa dollaria se taitaa olla. Kärpillähän tätä rahaa riittää, joten kyllä minun puolesta he saavat Nylanderista maksaa itsensä kipeäksi. Suurin hyötyjä tässä on SM-Liiga. Nylander on vapaa valitsemaan seuransa, ei hänellä ole mitään velvoitteita JYPiä kohtaan.

Tosin ruotsalainen koulu -selitys nyt hieman ihmetyttää. Onko siellä Bostonissa tai Nylanderin nykyisen NHL seuran kotikaupungissa, New Yorkissa, ruotsin kielistä koulua? Luulisin jotta Nylanderin lapset tulevat englannillakin hyvin toimeen ja Jyväskylässä kuten varmasti monissa muissakin Suomen liigapaikkakunnilla löytyy englanninkielinen koulu.

Nylanderin arvostus kyllä hieman tipahti minun silmissäni. Ei, kyseessä ei ole siirto Kärppiin JYPin sijasta niin kuin moni hätäinen jo saattoi luulla. Kyseessä on, kuten monien muidenkin NHL-pelaajien pelko verottajaa kohtaan. Nämä pelaajat ovat ansainneet ja tulevat ansaitsemaan miljoonia ja suurin pelko on verottaja? Huh, huh. Muun muassa Pasi Nurmisen ratkaisua arvostan.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Pakkipari
Tosin ruotsalainen koulu -selitys nyt hieman ihmetyttää. Onko siellä Bostonissa tai Nylanderin nykyisen NHL seuran kotikaupungissa, New Yorkissa, ruotsin kielistä koulua? Luulisin jotta Nylanderin lapset tulevat englannillakin hyvin toimeen ja Jyväskylässä kuten varmasti monissa muissakin Suomen liigapaikkakunnilla löytyy englanninkielinen koulu.

Ja luulisi tuon ruotsinkielisen koulunkin löytyvän jokaiselta liigapaikkakunnalta. Olen itseasiassa hyvinkin yllättynyt, ettei Jyväskylän kokoisesta kaupungista tuollaista löydy.

Huono selitys tuo koulujuttu jokatapauksessa.
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Viestin lähetti foobar
Löytyy niitä ruotsinkielisiä kouluja muualtakin kuin Oulusta.
Mutta Jyväskylästä ei, edelleenkään. Jos viimeisillä hetkillä taistossa mukana oli JYP ja Kärpät (+ mahdollisesti joitakin muita seuroja), en yhtään ihmettele, miksi Nylander valitsi JYPin sijaan Kärpät.

Kaiketi Jyväskylässä jotain maahanmuuttajaluokkia sun muita on, mutta ei erillistä ruotsinkielistä koulua. En tosin edes tiedä, onko sille tarvetta ja/tai resursseja lähellekään siinä määrin kuten rannikolla tai Tampereella.
 
Viimeksi muokattu:

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Viestin lähetti salla
Mutta Jyväskylästä ei, edelleenkään. Jos viimeisillä hetkillä taistossa mukana oli JYP ja Kärpät (+ mahdollisesti joitakin muita seuroja), en yhtään ihmettele, miksi Nylander valitsi JYPin sijaan Kärpät.

Kaiketi Jyväskylässä jotain maahanmuuttajaluokkia sun muita on, mutta ei erillistä ruotsinkielistä koulua. En tosin edes tiedä, onko sille tarvetta ja/tai resursseja lähellekään siinä määrin kuten rannikolla tai Tampereella.
Kaikella kunnioituksella, tuskin mukana oli JYP. Itseasiassa kun puhutiin seuroista, jotka olivat Nylanderin perässä, mainituiksi tuli vain seurat keski-euroopassa ja ruotsissa. Muista sm-liiga seuroista ei puhuttu mitään. Toisaalta sekin vaikuttaa kummalliselta, koska aloite tuli Nylanderin puolelta. Siinä sinänsä ei ole mitään kummallista, mutta miksi Nylander olisi tarjonnut palveluksiaan SM-liigassa vain Kärpille. Sitä mä en ymmärrä. En tiedä sitten onko Nylander kotoisin pohjois-ruotsista ja sitä kautta koti olisi suhteelisen lähellä tjsp. Mene ja tiedä.

Itse olen kutakuinkin samoillalinjoilla Jääkoneenkuljettajan kanssa. Nykyinen joukueen rakenne ei välttämättä ole käytännössä hyvä vaikka paperilla se onkin aika huikea. Lähihistoriahan tuntee näitä esimerkkejä kovemmista sarjoista kuten Real Madrid ja viime kauden Colorado... no katsellaan miten käy. On se mukava kuitenkin nähdä kovan luokan NHL pelaaja tositoimissa. :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös