Nylander Kärppiin?

  • 71 681
  • 393

Senator

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, LA Kings
Hienoa Kärpät loistavasta hankinnasta ! Toivottavasti nyt muutkin hankkivat kunnon tähtiä kun Kärpät näytti esimerkkiä. Kärpät pelaa kolme peliä tällä kaudella kisapuistossa, joten mielenkiinto niihin peleihin lisääntyy huomattavasti. Onnea!
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No jaa, kiistatta kova hankinta, mutta miksi täyttää jo ennestäänkin täysi hyökkäysrosteri vielä yhdellä pelaajalla. Olen tämän todennut ennenkin ja totean nytkin: nykymenolla Kärpistä tulee häipymään jo ensi kaudella omia nuoria pelaajia, mikä pitkällä tähtäimellä on kaikkea muuta kuin hyväksi. Näin on käynyt Jokereille ja näin tulee pomminvarmasti käymään Kärpillekin, jos ei suunta muutu.
 

Suonikohju

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Reds, Oulun Kärpät
Oho, kaikkea sitä silmät näkeekin. Siinäpä on Jaloselle hommaa asettaa Nylander oikeaan ketjuun, mikäli tämä nyt sitten pitää paikkaansa. Hymy herkässä tänään täällä.

Niinkuin tuolla jo mainitaankin on kilpailu pelipaikoista kova.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Nylander olisi vetänyt Hippoksen täyteen helposti. Ja jos otteet olisivat samanlaisia kuin 94, niin vetäisi varmasti pitempäänkin yleisöä. Todella sääli, ettei tullut JYP:iin, kyllä sitä hilloa olisi pitänyt jostain kaivaa.

Parempi silti, että menisi edes Kärppiin, sillä kyllähän tämä on kaikkien voitto, jos edes kaksi NHL-huippua pelaisi liigassa. Muuten näyttää edelleen melko surkealta.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti salla
Voin kyllä arvata sen buuauskonsertin ensi lauantaina, vaikka tuskin itse tulen siihen osallistumaan. Ei Micke ole missään velassa JYPin suuntaan, vaikka JYPin hardcorefanien sydämet itkevätkin nyt sakeinta verta mitä koskaan.

Huh huh, en kyllä ymmärrä tuota Buuauskonserttia JYP:n kannattajilta Nylanderia kohtaan. Tuossako on kiitos siitä kun mies kävi esiintymässä JYP:n kannattajille edellisellä suomen visiitillään. Mahtaa Nylander ihmetellä tuota moukkamaista käytöstä, jos meinaatte buuata miehelle jyväskylässä. Tässäkö on JYP:n kannattajien kiitos NHL-pelajaalle, joka aikoinaan kävi esittämässä parasta osaamistaan jyväskylän suunnalla. Oulussa sentään Kärppäyleisö antaa aploodit pelaajille, jotka ovat esiintyneet aikaisemmin Kärppien pelipaidassa ja tehneet sankaritekoja kaukalossa joukkueen eteen. Jos pelaaja on saanut arvostusta seuran kannattajilta siellä pelatessaan, niin ei se arvostus muutu miksikään vaikka pelaaja meneekin toiseen seuraan jossakin vaiheessa peliuraansa. Jokereissa pelaava Thomas tulee kanssa saamaan aploodit raksilan yleisöltä, kun seuraavan kerran mies kuulutetaan raksilan kaukaloon. Myllykoski sai myös ansaitsemansa huomion katsojilta aploodin muodossa, kun mies kuulutettiin Tapparan pelipaidassa raksilan kaukaloon. Yleisö ei unohda sankareitaan, vaan miten on jyväskylässä?
 

peski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Junno se Nylanderin osti...

Harmittaa, ettei tullut Jyväskylään.

Ensi lauantaina mies todennäköisesti nähdään Hippoksella, kaikesta huolimatta tulen taputtamaan. Miksi? Ensimmäiset pelit, johon meikäläinen pienenä poikana (kyllä, olen nyt tyhmä teini) vietiin olivat juuri nuo pelit, joissa herra pelasi. Varsinainen faniksi ryhtyminen ja ymmärys kiekkoa kohtaan tuli myöhemmin, mutta jonkinlainen legenda Mickestä tuli ja herran otteita NHL:ssä sekä maajoukkueessa on tullut sittemmin seurattua. Kiekollisena aivan loistava pelaaja.
 
Viimeksi muokattu:

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Unbreakable
Huh huh, en kyllä ymmärrä tuota Buuauskonserttia JYP:n kannattajilta Nylanderia kohtaan. Tuossako on kiitos siitä kun mies kävi esiintymässä JYP:n kannattajille edellisellä suomen visiitillään. Mahtaa Nylander ihmetellä tuota moukkamaista käytöstä, jos meinaatte buuata miehelle jyväskylässä. Tässäkö on JYP:n kannattajien kiitos NHL-pelajaalle, joka aikoinaan kävi esittämässä parasta osaamistaan jyväskylän suunnalla...

http://www.jatkoaika.com/keskustelu/showthread.php?threadid=24055

Sieltä voi lukea Jyväskylän kannattajan ajatuksia lisää...
 

Vertical

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
ohhoh. Kyllä tuli tämä siirto niin puskista kun olla ja voi. Hienosti alkaa kyllä nyt tämä lauantai. Vaan mihinkähän kenttään meinataan Nylander laittaa? Kärppien hyökkäys on minun mielestä ollut jo valmiiksi liian täysi huolimatta tästä tulevasta Super-Six turnauksesta. Missähän kentässä meinasit Aarniot ja Haatajat pelailla, puhumattakaan siitä että Alikoskelle ja Aaltoselle irtoaisi edes näyttöpaikkaa tänä vuonna.

Vaan pakkohan se on olla tyytyväinen kun tuon luokan pelaaja tulee kärppiin pelaamaan.
 

bunghole

Jäsen
Ei ole kukaan vielä aloittanut spekulointia uusista ketjuista, joten aloitetaan se nyt. Mielestäni yksi vaihtoehto olisi istuttaa Micke Saken paikalle tsekkien väliin, jolloin saataisiin kolme "ykkösketjua" joista jokainen pystyy ratkaisemaan pelejä. Nelonen olisi sitten selvemmin jarrukenttä joka pystyy kuitenkin maalintekoon. Silloin on aivan sama mikä joukkue tulee vastaan kun nelonen sitoo vastustajan ykkösen ja vastustajan muut vitjat joutuvat sitomaan Kärppien kolmea kenttää tai jättämään sitomatta. Ja sehän tietää vastustajalle vain huonoa. Mahdolliset hyökkäysketjut voisivat olla seuraavat:

Tenkrat - Viuhkola - Somervuori
Ujcik - Nylander - Nedved
Pesonen - Saarenheimo - Jokinen
Sihvonen - Palsola - Pyörälä

Ei voi muuta sanoa kuin että hyvältä näyttää ja vastustajia käy sääliksi:) Kärppien hyökkäyskalusto oli jo viime kaudella ylivoimainen ja nyt se on vain vahvistunut. Tuollaiselta voi odottaa vain parasta.
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Viestin lähetti kimmo
Surullista huomata, ettei edellinen visiitti JYPissä merkinnyt itse pelaajalle mitään.

No tämä jos mikä on taas huikeaa logiikkaa. Miehellä on kuusi ja puoli sataa ottelua NHL:ssä, kierrettyjä seuroja on eri maissa useampia ja silti odotetaan, että juuri ne kymmenen vuoden takaiset 16 ottelua sitoisivat hänet millään tavalla JYP:iin.

Ja kyllä tästä siirrosta huolimatta aion Pezkin tavoin kättä yhteen lyödä, kun Micken nimi Hippoksella kuulutetaan. Ennen ottelun alkua voi vielä vastustajaakin kunnioittaa, sen jälkeen sitten keskitytään sen lyömiseen. Jos ei lauantaina Hippos ole täynnä, se ei sitä tule olemaan koko kautena.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Onnitteluja Ouluun.
Kovan nimen saitte muutenkin hyvään joukkueeseen, eiku mestaruutta uudistamaan. Ikävä kyllä valmennuspuoli ei pelkkää plussaa meikäläiseltä saa mutta katsotaan, ehkä toteemi yllättää.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
No, ehkä tuo Lieversin korvaa. Tai ehkä Viuhkola on loukkaantunut pahasti, ja piti hommata stuntti.

Ei vaan, tuli aika pienenä yllätyksenä.
Nyt meillä on sitten neljä ulkomaalaista, sitä pakkia ei sitten enää haeta?
Hyökkäyskentät ovat nyt sitten _täynnä_, hyvän reenikauden pelannut Haataja pelaa varmaan ensi viikolla, ja niin myös Nylander...
 

JPL

Jäsen
Jos näyttää että työsulku tosiaan kestää koko kauden, voi olla että jostain ulkomaalaisesta (Nedved) luovutaan ja otetaan ulkomainen pakki tilalle.
 

JVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Nylander...

Oikeasti kova hankinta, jos on vähäänkään kunnossa.

Nyt voisikin sitten Nedvedin ja Sihvosen heivata huoletta muille maille.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Viestin lähetti tony
Onnitteluja Ouluun.
Kovan nimen saitte muutenkin hyvään joukkueeseen, eiku mestaruutta uudistamaan. Ikävä kyllä valmennuspuoli ei pelkkää plussaa meikäläiseltä saa mutta katsotaan, ehkä toteemi yllättää.

Kylläpä KJ:ta jaksetaan morkata Turun suunnalla...TPS:n konttaus oli monen tekijän summa eikä pelkästään KooJiin. Nurmisen Kaitsuhan kehui Jalosta varauksetta IS-liigaliitteessä.
 

tony

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Southampton, Deutsches Afrika Korps
Viestin lähetti kärppä73
Kylläpä KJ:ta jaksetaan morkata Turun suunnalla...TPS:n konttaus oli monen tekijän summa eikä pelkästään KooJiin.

Totta, kun nenälle annetaan hyvä joukkue niin voi jopa hän onnistua. Täälläpäin ei vain ole kovinkaan hyviä muistoja niiltä ajoilta kun hän valmensi.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuossa alempana taitaa olla turkulaisille mieleisempi ketju, jossa voi avautua jostain vanhoista valmentajista.
Tämä ketju taas taisi olla nimeltään Nylander Kärppiin.
 

Shane

Jäsen
Joo-o, hiljaiseksi vetää täälläkin.. Jotenkin sitä vaan itsekin elin siinä uskossa, että herralla jotain siteitä JYPiin ja Jyväskylään olisi, mutta nähtävästi tapaus Ton ei opettanut tarpeeksi meikäläistä. Samanlaisia takinkääntäjiä kaikki tyynni.

Nythän tästä ei sitten oikeastaan puutu enää kuin kolmannen "Hippoksen Jumalan", Eric Perrinin siirtyminen Kärppäpaitaan. Saapa nähdä miten kauan tämän tapahtuminen kestää. Eipä ole ainakaan Jyväskylän suunnalla miestä näkynyt, vaikka eikös hänen täällä pitäisi omien sanojensa mukaan pelata, nyt kun NHL:n työsulku on varmistunut?
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kovan kaverin saitte. Olisin mieluusti nähnyt kaverin meillä mutta hyvä näinkin. Nylander tuo taatusti väriä liigaan ja Kärppiin entistä enemmän kiemuroillaan. Vilpittömät onnittelut hienosta kaappauksesta!
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Minen vittu poroja onnittele vituttaa ennemminkin! Noh toivottavasti työsulku loppuis mahdollisimman pian!!!
Enkä ymmärrä tuota hehkutusta siitä kuinka hienoa on ,kun joku vihollisjoukkue saa näitä nhl-vahvistuksia.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Onnea vaan Kärpille, sieltä löytyi ensimmäisenä siviilirohkeutta pistää iso euronippu pöytään, ja hankkia ensimmäinen jopa satunnaisellekin lätkänkuluttajalle kovan luokan nimi joukkueeseen. Toki tätähän liigassa on kytätty jo jonkin aikaa: isot seurat lähinnä katselevat sormi asevarustelunappulalla kenen pokka pettää ensin, ja pienempien puljujen pomot odottavat kuola valuen josko staran mediasexyt ensivisiitit tapahtuisivat juuri heidän hallissaan. Lehterit saa mukavasti täyteen, vaikka et maksa vastustajan pelaajalle latin latia. Raha lätkämaailmaa pyörittää, ja median huomion lisääntyessä Kärppien avaus kääntyy pienempienkin seurojen eduksi.

Näin ollen on koko liigan etu, että asemasotavaiheesta päästään kunnon rähinään, ja liigaan rahdataan muutama kunnon showmies lisäämään mielenkiintoa koko sarjaan. Vaikka Hahl, Nieminen ja Ruutu pelaavatkin jo liigassa, on Nylander sentään eri tason mies. Vähän kuin tilaisit sävellyksen Sibeliukselta, etkä Maki Kolehmaiselta.

Itse en ole katkera Nylanderille - mies pelaa uransa viimeisiä vuosia, ja vaikka sitä pätäkkää onkin, niin tuossa vaiheessa ne meriitit alkavat jo tuntua jossain. En muista ulkoa mitä Micke on/ei ole voittanut, mutta rehellisesti sanoen eihän kärppäjengissä tarvitse antaa itsestään niin paljoa kuin vaikkapa JYPissä, jossa paineet olisivat olleet melkoiset. Kun liksa on joka tapauksessa änärin taksoja selvästi pienempi, niin kai on loogista, että tullaan sitten voittavaan joukkueeseen. Martinsin hankinnan jälkeen JYPin rahavarannot lienevät lähes käytetyt, joten turha kantaa kaunaa kenellekään. Ilmaiseksiko sen olisi pitänyt meillä pelata?

Tuskin Mickellä on (ja miksi pitäisikään olla) mitään siteitä JYPiin ja Jyväskylään. Muutama peli kymmenen vuotta sitten ja ammattilaisen kermaiset lausunnot "hyvä organisaatio, fanit rules, jadda jadda" eivät takaa oikeasti yhdellekään joukkueelle paikkaa sydämessä (oho, olipas uutinen). Lisäksi voi olla, että Micken soolot aiheuttivat silloin joskus vain närää joukkueessa, joten en ole läheskään niin varma, että hänelle edes jäi täältä erityisen hyviä muistoja. Toivottavasti Kärpistä löytyy maestrolle tilaa - viimeisen SM-liigavisiitin perusteella Mickestä ei edes Raimo Summanen saisi loihdittua kahden suunnan duunaria...

Mielenkiintoista nähdä miten vuodet ovat muuttaneet Mickeä...
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti wade
Minen vittu poroja onnittele vituttaa ennemminkin! Noh toivottavasti työsulku loppuis mahdollisimman pian!!!
Enkä ymmärrä tuota hehkutusta siitä kuinka hienoa on ,kun joku vihollisjoukkue saa näitä nhl-vahvistuksia.

Pöh, päin vastoin. Kiitos Kärpille, että uskaltavat edes yrittää tuoda lisäväriä liigaan. Pitkällä tähtäimellä tämä lisää liigan kiinnostavuutta kaikkien silmissä, kun kentällä nähdään lisää taitoa ja glamouria. Yksi kappale mediasexyja Nylandereja tuo JYPinkin kassaan lisäeuroja, sillä uskoisin katsomon olevan tavallista täydempi Kärppä-pelin aikaan, ja eikä miehelle makseta meidän puolelta euroakaan.

Turha meidän on menneitä muistella, näillä talousresursseilla me painimme eri sarjoissa. Erona onkin se, että käännymmekö pohojalaiseen kateuteen (jos muillakin on, niin minäkin haluan) vai savolaiseen (jos muillakin on, niin otetaan se niiltä pois). Jos eteenpäin halutaan mennä, niin ei ole vaikeaa päätellä kumpi vaihtoehto olisi syytä valita.

Vilpittömät onnittelut ja kiitokset. Kai tässä pitäisi olla apea, mutta mukava että tuon tason taiturin näkee pelaamassa edes jossain SM-liigan joukkueessa...Ja vinkki muillekin seuroille - siellä on vielä iso pino pelureita ilman sopparia...
 

torni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Muikisteleva rightin kanukkipakki
Aivan loistavaa!

Eipä juuri parempaa hyökkäyspään vahvistusta voisi tässä vaiheessa tulla, tuli kyllä puskista tää ukkeli.

Tämän vahvistuksen hankinnan voi kyllä heti allekirjoittaa itsekin, kaikkia aiempia ei.

Raksilaan tulee uutta säpinää!
 

Tinke

Jäsen
Odottelisin ihan virallista vahvistusta. Tuo aftonpladet on nimittäin aikamoinen juorulehti. Viime päivien koivu uutisointi oli heiltä täysi ankka
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös