Nuuska

  • 9 859
  • 48

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
Jumaltenlahja

mitä sitten??!!!

Ne jotka arvostelee, eivät ole kokeilleet ja ne jotka puoltavat ovat lumoissa!!!:D

Omasta mielestä mitä parhainta tavaraa, mutta itseäni ei jaksa kiinnostaa enää...


ei kolise niin ei kolise.......
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti masaman



ahaa... et ole kokeillut? no se siis vaan näyttää vastenmieliseltä?? kokeile ihmeessä! on aikalailla parempaa, kuin tavalliset ettanit...



Eipä enää nuo nuuskat kiinnosta, turhaa sellasiin on rahaansa pistää.
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Nuuskassa asuu paha

Älkää helvetissä kukaan ainakaan aloittako nöölin käyttöä, eroon on TODELLA vaikeaa päästä. Yksi tuttu kuoli muistaakseni 22 vuotiaana nuuskasta aiheutuneeseen kurkkusyöpään joka uusiutui. Ensimmäinen kerta saatiin hoidettua alta parikymppisenä, toinen iski vihaisemmin ja lähetti etäpesäkkeitä joka paikkaan. Ja kyse oli urheiljasta.
Itse lopetan nuuskan (taas) uutenavuotena.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Nuuskaa olen kokeillut muutaman kerran ja huonoksi todennut, sillä hyvä.

Minä en ole koskaan ymmärtänyt mikä saa ihmisen lappaamaan paskaa huulensa alle vapaaehtoisesti. Onhan se tietysti mukavaa, että silmään menneen roskan voi poistaa suun kautta, mutta en pidä tuota riittävänä syynä nuuskaamisen aloittamiseen.

Kaverini lopetti nuuskan käytön kuluvan vuoden ensimmäisenä päivänä 7 vuoden käytön jälkeen ja selvisi muutamalla hikisellä ja valvotulla yöllä. Mielestäni varsin pieni kärsimys syövän sun muiden rinnalla.
 

Rize

Jäsen
Aloitin polttamisen noin 15v ikäisenä.....Sitten kokeilin nuuskaa ja olen sen asti käyttänät vain nuuskaa....Suosikkini on General, sitten Ettan, Ålandssnus sekä Rödä Lacken. Hupputavaraa, täytyy nostaa hattua ruotsalaisille.... :D
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Nuuskankäyttö loppui!!!!!

Tasan kaksi viikkoa ilman, välillä on ollut ERITTÄIN vaikeaa. Tärkeintä alkuvaiheessa lienee on jättää alkoholi pois koska tunnetusti jurrissa selkäranka venyy ja paukkuu. Nikotiinipurkkaa en tällä lopetuskerralla käytä koska se vaan jatkaa niksahimoa. Ilman vaan prkl.
NYT SE ON LOPULLISESTI LOPPU!!!!!!!
 

Flegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pari vuotta on menny nuuskaa kahden purkin viikkotahtia. Niille ketkä eivät ole kokeilleet, ÄLKÄÄ myöskään aloittako nuuskankäyttöä. Erittäin vaikeaa päästä eroon ja kuten monet kirjoittajat ovat aikaisemmin todenneet, eihän se edes tunnu missään kun säännöllisesti käyttää. Sitä vaan huomaa olevansa koko ajan nuuska huulessa ja siinä kaikki.
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Lopetus

Jooh edelleen ilman ollaan ja nyt tuntuu jo paremmalta. Kahvi auttaa ja selvinpäin joutuu alun pysytellä. Purkkaa tai laastareita en suosittele (kokeiltu on) ne vaan jatkaa nikotiiniriippuvuutta.

Flegu onneksi et sentään käytä enempää nuuskaa, itsellä meni joskus purkki päivässä. Keskimääräinen tahti lienee 5 purkkia viikossa. MUTTA SE ON LOPPU NYT.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Jokerit-IFK ottelussa huomasi, miten mukavaa tuo nuuskan käyttö on hallien henkilökunnalle. Ainakin Jokereiden pelaaja-aitiota oli pari ihmistä pesemässä ja kuuraamassa jokaisella erätauolla.
 

kumitarzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Elo ilman nikotiinia

Juu, uudestavuodesta lähtien oltu ilman nuuskaa, tai mitään muutakaan nikotiinia. Takana käyttöä öbaut 8 vuotta noin 5 boksii viikossa tahdilla. Nyt alkaa jo pikku hiljaa saamaan nukuttua öisin. Eka niksuton viikko on yhtä helvettiä, kaikki yöt menee hikoillessa ja valvoessa, ja sitten koko päivä tietysti väsyneenä kiukutellessa. Ja kahvia ja karkkia kuluu. Alkaa miettimään että miks tässä itteään turhaa kiusaa, kun se nösi on kuitenkin sen verran hyvää...
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Usko koetuksella

Kieltämättä vähän väliä tulee mieleen että kannattaako koska mikä oli mukavampaa kuin kovan treenin jälkeen pukukopissa vetää paakku huuleen ja ottaa pitkä huikka kylmää kokislaittia. Tai laittaa nööliä tuubaan kun juuri onnistunut väsyttelemään komean kalan. Tai aftersex biitti. LOPPU SE SILTI ON JA LOPULLISESTI.
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Enää ei tee edes mieli läheskään joka päivä. Yksi lipsuminen tapahtui jurrissa pari viikkoa sitten. Fiilikset korkeella koska älysin vihdoin lopettaa ilman niksaa sisältäviä korvikkeita. Kahviakaan ei enää kulu enempää kuin aikaa ennen lopettamista. Tavallinen purkka on syrjäyttänyt syöpää aiheuttavan scheissen.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti nedomansky
Mistä nuuskaa voi ostaa?

No, jos välttämättä haluaa näyttää typerältä, haista pahalta ja vaarantaa terveytesi, niin siitä vaan. Voihan sen ylähuulensa tunkee täyteen vaikka ksylitolpurkkaa; näytät yhtä typerältä oravalta kuin nuuskailijatkin, mutta hengitys tuoksuu raikkaalle ja ksylitolia kehuvat vielä terveelliseksikin!!
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
voi voi mauri parkaa

oletko todella noin ehdoton tyyppi siviilissäkin? Jos kaveri haluaa käyttää niin mitä sinä siihen menet heti haukkumaan? antaa kaverin käyttää niin että tietää sitte mitä on kokeillut, eikö? Eiköst se ole vähän silviisii et tämä maa on tietääkseni vapaa ja täällä saapi itse päättää suurimmasta osasta tekemisistään?

ja Nedomansky!!! jos todella haluat baksii kokeilla nii ota yhteyttä johonkin liigajoukkueen huoltoportaaseen! Sieltä saa varmasti, kunhan vaan asettaa vastapainoksi oikean määrän euroja.....yleensäkin jääkiekkoilijat ja yleisurheilijat vetävät biittiä ja muutama futiksen pelaajakin, ainakin korkeilla tasoilla... ja sillon joukkue pitää huolen tämmösistä jokapäiväisistä tarpeista ja niiden lähellä olosta:rolleyes:


täällä jossakin....Masaman
 

ribis

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues
Viestin lähetti OneBigRed

TheLock, nuuska haisee roskiksessa, kunnes kuivuu. Mutta ei käytettäessä.

näin on, mutta kun kiskoo hyvää tahtia pidemmän aikaa niin suu tulehtuu ja hampaat tippuu. Oon jutellu kaverin kans jolta puuttu 2 hammasta ylärivistä ja henkihaisi yhtä paljo kun purkin avatessa. Jokaiselle nuuskan käyttäjälle suosittelisin tavata tälläsen kaverin.
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Ennemmin suosittelisin tapaamaan kaverin jolta on poistettu syövän leviämisen estämiseksi esim. alaleuka ja osa kielestä. Antaa perspektiiviä, luulen.
Hampaita en ole nähnyt yhdenkään nuuskamiehen menettäneen ja tunnen ehkä 100 nuuskamiestä. Osa ruutannut kolmisenkymmentä vuotta. Taisi kaverilla ientulehdus tehdä tepposet, nuuska kyllä voi aiheuttaa ientulehduksia mutta sen hoitamatta jättäminen on typerä teko numerko kaksi. Ykkönen oli nöölin käytön aloittaminen.
 

mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: voi voi mauri parkaa

Viestin lähetti masaman
oletko todella noin ehdoton tyyppi siviilissäkin? Jos kaveri haluaa käyttää niin mitä sinä siihen menet heti haukkumaan? antaa kaverin käyttää niin että tietää sitte mitä on kokeillut, eikö?

En ole ehdoton, vaan totesin; siitä vaan! Tulkitsit viestini siis väärin. Pääpaino sanomallani oli, että töhnönkäyttäjät ovat todella idiootin näköisiä ylähuuli pullollaan. Ei siinä sen enempää ehdottomuutta ole. Jokainenhan taaplaa tyylillään. Paheenihan ne löytyy minultakin...
 

sani

Jäsen
Suosikkijoukkue
lukko, kärpät, ujk
Näin naisnäkökulmasta täytyy sanoa, että ei o häävin näkösiä nuo miehet joilla on nuuskaa turpa täynnä. Aika nauretavan näkösiä suoraan sanoen. Miltä maistuu tai tuntuu jos suutelee sellasta jolla on nuuskaa suussa? Vai otetaanko se aina pois? Siinä suudelmaa odotellessa varmaan kiihottavaa katsella mällin poistoa? Tupakka on must ainakin siistimmän ja hygienisemmän olosta. En kyl sitäkään tietty suosittele.
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
Se riippuu kyllä Sani ihan kuinka paljon sitä tavaraa huuleen lataa. Monikaan ei edes huomaa koko asiaa mikäli pysyttelee maltillisissa määrissä eikä nuuskasta jää sellaista pahaa pysyvää makua suuhun kuin röökistä.

Hehe mukava huomata puolustelevani nuuskaa vaikka olen lopettanut mutta olen aina ollut sitä mieltä että parempi oikea informaatio uin väärä vaikka väärä tarkoituksiin paremmin sopisikin.

Muijia ei muuten ole kiinnostanut vähääkään käyttääkö joku nööliä vai ei.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
katos katos

Viestin lähetti sani
Näin naisnäkökulmasta täytyy sanoa, että ei o häävin näkösiä nuo miehet joilla on nuuskaa turpa täynnä. Aika nauretavan näkösiä suoraan sanoen. Miltä maistuu tai tuntuu jos suutelee sellasta jolla on nuuskaa suussa? Vai otetaanko se aina pois? Siinä suudelmaa odotellessa varmaan kiihottavaa katsella mällin poistoa? Tupakka on must ainakin siistimmän ja hygienisemmän olosta. En kyl sitäkään tietty suosittele.

naisnäkökulmaa!! Aina tervetullutta kommenttia, mutta rakas Lukko -fani... huomioipas tälläinen asia, mitä täällä ei ole oikein tehty... Onko sellainen henkilö, joka vetää röökiä päälle askin, "hyvänmakuinen", per pallon pyörähdysliike tai sellainen joka vetää kopan kaljaa per päev. Täällä on kovalla sykkeellä hyökätty nuuskan käyttöä vastaan ja esitetty lähes karmaisevia esimerkkejä suusyövästä yms. mutta tuleehan siitä röökistäkin keuhkosyöpää ja paljosta bissen juonnista maksa poksahtaa.

Huomatkaa tämä seuraava seikka. Kohtuudella käytettyä huvia ei tuskin rangaista näillä mutaatiolla, vaan he saavat nauttia niin nuuskan, alkoholin ja röökin sallituista rentoutumistiloista...

En koe kovin järkevänä sellaista käyttöä, jossa tykitetään noin purkki pakua ylähuuleen päivässä, eihän se edes joka kerta tunnu siellä huumaavana fiiliksen tuojana vaan vähän kipristelee... Siitä ei todellakaan ole vaikea päästä eroon jos niin haluaa, niinkuin ei mistään ole vaikea luopua jos TODELLAKIN näin haluaa, kaikki on kiinni tahdonvoimasta ja sisusta... Omalla kohdallani ei vaan jaksanut enää kiinnostaa ja se oli siinä ja kuusi vuotta aloittamisesta homma oli siinä. Kuulostaa hieman oudolta, koska itse en kokenut minkäänlaisia hikitiloja, mutta SE johtuukin siitä etten koskaan saanut menemään purkillista päivässä, en edes armeijassa...

Itseäni taas inhottaa tuo tupakanpoltto, anteeksi vaan kaikki pörstinkiskojat, mutta en voi sietää tupakansavua tahi sen makuista naista:rolleyes: heheh. Koenkin ilosena asiana sen pienen seikan, mikä on baareissa tullut jo jokin aika sitten, eli tiskeillä ei saa polttaa... Siinä on edes jonkinmoisessa "turvassa"..

HAA!! En todellakaan vihaa tupakanpolttajia, vaan se on heidän tapansa nauttia nikotiinia ja sen heille suon, mutta yritän itse vältellä tupakansavua sen tuoman pienen ahdistuksen takia ja kaikki varmaan ovat sitä mieltä että baari-illan jälkeen herättyä seuraavana aamuna vaatteet haisevat vähän vitun pahoilta:mad:



täällä jossakin....Masaman
 
Suosikkijoukkue
SUOMI
En itsekään ensimmäisinä kuutena vuonna käyttänyt kovin paljon nuuskaa. Määrä lisääntyi ehkä juuri kuudennen-seitsemännen vuoden aikana ratkaisevasti, joillakin se tietysti on alusta saakka jatkuvaa tykitystä. Joillekkin myös lopettaminen on vaikeaa jo vuoden päästä, sisulla ja tahdonvoimalla on merkityksensä mutta osalle kehittyy helpommin addiktio. Tämä on pitkälti perinnöllistä ja on siis turha vähätellä muiden lopettamistuskia vaikkei itsellä olisiaan ollut vaikeaa. Varsinkaan jos käyttökään ei ole kestänyt kuutta vuotta kauempaa. Ei tässä itsekään hikoilemaan ole joutunut mutta pinna on ollut tiukalla ja koska olen luonteeltani kohtuullisen tulinen oli ajoittain hampaissa kiristelyn varaa.

Syöpään kuollut tuttuni oli nuuskan kohtuukäyttäjä joka käytti puolet siitä nuuskamäärästä mitä minä viikoittain.

Ainoita nuuskan hyviä puolia on ettei sen käyttäminen juuri aiheuta muille harmia kuten pössyttely julkisilla paikoilla ja ravintoloissa.
 

Kako-86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NasKi, Aston Villa
Viestin lähetti sani
Näin naisnäkökulmasta täytyy sanoa, että ei o häävin näkösiä nuo miehet joilla on nuuskaa turpa täynnä. Aika nauretavan näkösiä suoraan sanoen. Miltä maistuu tai tuntuu jos suutelee sellasta jolla on nuuskaa suussa? Vai otetaanko se aina pois? Siinä suudelmaa odotellessa varmaan kiihottavaa katsella mällin poistoa? Tupakka on must ainakin siistimmän ja hygienisemmän olosta. En kyl sitäkään tietty suosittele.

Arvoisa sani. Miltä sinusta sitten näyttää naiset, jotka käyttävät nuuskaa? Itse tiedän pari ja se on äärettömän hienoa, että meillä on yhteinen harrastus :D
 

TTTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Itse käytin nuuskaa parikymmentä vuotta ja lopetin syyskuussa 2001. Samoja kokemuksia kuin (luistelutaidottomalla?), ei pahempia tuskia, mitä nyt hermot kireellä ja ruuan jälkeen teki mieli ihan v***sti. Ja aamulla kahvin kanssa mannermainen aamiainen.

Lopettamista edelsi pari lopetusyritystä jossa lakkoa kesti max muutaman viikon. Tämän jälkeen eka käyttökerta oli tosi surkea kokemus, hikoilutti, oksentelua muutama tunti ja kuumetta. Niin vaan teki aina kuitenkin mieli, milloin mistäkin syystä. Ja nämä kokemukset muistaen ei syyskuun jälkeen ole tarvinnut purkkia avata eikä tykkiä hypistellä.

Mitä tulee tuohon nuuskan hajuun, niin ihmettelenpä jos joku haistaa kun on biitti huulessa. Muutenhan se oikeesti haisee p*lle. Kyllä mitä muijien kanssa on tullut oltua niin eipä nuuskavankaan muijan suuteleminen ole pahalta maistunut, tupakoivan sen sijaan on. Ja tupakka maistuu suudellessa vielä pari viikkoa tupakoinnin lopettamisen jälkeen. Kokemusta asiasta kun oma muija lopetti melkein heti mun nuuskankäytön lopettamisen jälkeen.

En halua kehua niitä rentoutumisen ym. tunteita joita nuselosta tuli, ymmärrän kyllä käyttäjiä ja koukkendaalissa olevia. Ientulehduksia tulee varmasti kun pidempään käyttää ja sormibiittiä tekevällä on mustemmat kynnenaluset kuin autorasvarilla.

Joka tapauksessa lopettamisen jälkeen olen iloinen (ja yli satakiloinen).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös