Nupen tilanne Atlanta/Chicagossa

  • 3 336
  • 14
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Talla hetkella nayttaa hiukan hankalalta peliajan saanti kun Maracle on pelannut hyvin Wolves joukkueessa ja veskaria ei siella vaihdeta ennen kuin tulee tappio niskaan.

Toivotaan etta homma muuttuu ja Nupe saa peliaikaa ennen kisoja riittavasti ja etta paasee jossain vaiheessa myos ylos Atlantaan (jos Rhodes saadaan myytya).

Pelillisesti Nupen otteet ovat parantuneet ja liikkuminen jne alkaa sopeutua Pohjois-Amerikan systeemeihin. Viimeisesta kolmesta pelaamastaan pelista on tullut 2 nollapelia.

Nupen haastattelu:

http://www.rahockey.com/v2.0/uutiset/2001/nupehaastattelu121901.htm

Jukka
 

Costanza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Arsenal
Nupen tilanteesta ei mitään tietoa, mutta haastattelusta jäi mieleen kyllä yksi Nupen vastaus "Yhden jutun haluan sanoa:alkaa puhuko kaukalovakivallasta siella suomessa!"

Taitaa tosiaan meno olla hiukan erilaista farmisarjoissa kuin sm-liigassa. Toivottavasti polvi kestää(ja pää).
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvä!

Oli mielenkiintoista kuulla noita Nurmisen kuulumisia. Onko noita haastatteluja muuten luvassa lisää ensi vuoden puolella, toivottavasti?
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Lisaa?

Nupen kanssa olemme jutelleet etta muutaman kerran kauden aikana voidaan laittaa vastaavanlaisia tarinoita nettiin eli vastaus on kylla.

Jukka
 

Akseli

Jäsen
Nupe oli kuitenkin jo luukkumiehenä viime yönä.
Oliko tämä eka kerta vai olenko vain missannut tämän?
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Rhodes on sairaslistalla syynä nivusvamma ja Nurminen nostettiin perjantaina Thrashersin kokoonpanoon luukkumieheksi. Hnilicka pelasi perjantaina nollapelin Calgarya vastaan ja pelasi erittäin hyvin myös Tampaa vastaan sunnuntaina, joten Nurmiselle ei näyttöpaikkaa vielä tullut. Ja tuskin vielä tällä visiitillä tuleekaan, seuraavat vastustajat ovat Maple Leafs ja Flyers. Rhodes saattaa olla käytettävissä jo näissä peleissä.
 

Kyri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Atlanta Thrashers
AHL:n pudotuspelit Grand Rapids v. Chicago...onko Pasi ottanut matsia tsekkimolarin (Prusek) kans....kellään tarkempaa tietoa? Jukka?


W Brookbank, Gra (elbowing, fighting
major), 18:44; C Szysky, Gra ( misconduct), 18:44; D Van Drunen, Gra (game misconduct), 18:44; M Prusek, Gra (roughing), 18:44; J Dipenta, Chi (elbowing), 18:44; D Plante, Chi ( misconduct), 18:44; P Nurminen,Chi (, roughing), 18:44.
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
AHL & Prusek

Kylla Nupe on "ottanut eraa" siella nimenomaan Prusekia vastaa ja eilen Chicago havisi 3-0 eli Grand rapids tasoitti pelit 2-2 joten huominen peli ratkaiseen jatkoon menijan. Huominen haviaja lahteen lomille.

Nuoe joutui pois pelista tuon rangaistuksen ansiosta (leaving the crease) mutta peli oli jo ohi tuolloin ja Cassivi sai vain yhden vedon tuossa lopussa.

Nupella on nyt 2 voittoa ja yksi havio ja heidan toisella maalivahdillaan Cassivilla on 1 havio.

Jukka
 

toniy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,
San Jose Sharks.
Pasi Nurmisen Chicago kaatoi Grand Rapidsin 4-2 viidennessä ja
ratkaisevassa ottelussa.
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Tappelu

Kysyin eilen Nupelta tuosta matsista Prusekin kanssa ja sanoi vain lahteneensa omasta paasta "vahan psyykkamaan" sita. Hyvin tuo onnistui koska ratkaisupelissa Prusekilla vain 15 torjuntaa ja 4 maalia.

Perjantaina menen Syracuseen katsomaan Chicagon 2 kierroksen avauspelin Crunchia vastaan jossa Nupe aloittaa jalleen maalissa.

Jukka

Ps. kertoi myos ettei ole tehnyt sopimuksia mihinkaan suuntaan ja etta kaikki vaihtoehdot ovat mahdollisia/auki ja niita mietitaan vasta kun pelit on ohi.
 

yzerfan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings
Tämä ei varmaankaan ole mikään uusi uutinen, mutta Veikkaajan mukaan Nurminen olisi siirtymässä ensi kaudeksi Ruotsiin.
 
Suosikkijoukkue
Rochester Diablos
Chicago jatkoon

Wolves meni sitten tanaan jatkoon voittamalla Syracusen ratkaisuottelussa selkeasti 6-2 vaikka laukaukset olivat Syracusen puolelle eli Nupella paljon enemman toita kun Crunchin Labbella.

Nupen saldo 37 torjuntaa ja 2 maalia.

Jukka
 

Nightportier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jäällä
HJK viheriöllä
Mistä seurata AHL-otteluita

Hienoa, että Nupe onnistui, vaikka edellinen peli ei
tainnut mennä ihan putkeen.
Tais Wolves tehdä myös historiaa ratkaisemalla
kaikki kolme sarjaa ratkaisevassa ottelussa.
Sitten vain Houstonin ja Tony Virran kaatoon Conference finaalissa.
Seurasin ottelun etenemistä AHL:n virallisten sivujen
scoreboardista. Sen hidas päivittyminen kyllä käy välillä
hermoille.
Oisko joku tietoinen paremmasta scoreboardista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös