Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Nuorten SM-liiga 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Muut suomalaiset sarjat' , aloittajana Kuumakalle, 29.08.2018 klo 23.49.

 1. Kuumakalle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,UJK,Wild
  Nopeahkolla katsauksella en kyseiselle sarjalle omaa ketjua lyötänyt joten päätin avata sellaisen nyt tänne. YP siirtäköön/poistakoon mikäli kokee aiheelliseksi.

  Tänne siis yleistä keskustelua sarjasta! Otteluseurantaa, spekulaatiota, mielenkiintoisia pelaajia yms yms. Pidemmät yhtä joukkuetta koskevat analyysit voi suoraan kirjoittaa oman joukkueensa junnuketjuun.

  Sarjahan polkaistiin käyntiin varsin vauhdikkaasti eilen ja tänään!

  Tänään nähtiin mm. kauden ensimmäinen Stadin paikallinen, jossa HIFK kukisti Jokerit luvuin 8-3.
  Oman näkemyksen mukaan avauskierroksen yllätyksiin lukeutuu vaisuhkosta Ässistä 4-2 voiton ottanut TUTO sekä Vaasan Sportin murskaava 9-3 kotinäytös Jypiä vastaan.

  Pääkauounkiseudun joukkeita sekä Kärppiä povattaneen kärkisijoille, mutta kyseessä on melko arvaamaton sarja, joten jokainen kausi on oma lukunsa varsinkin kun edustusjoukkueiden tarpeet sekoittavat pakkaa.

  Mielenkiintoista kautta kaikille junnukiekon ystäville!
   
 2. Jäissi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Muik Hockey
  Tänään jatkuvat pelit:

  Jukurit-Kärpät 17.00
  Ässät-KalPa 18.00
  TPS-Jokerit 18.30
  Lukko-SaiPa 18.30
  Blues-Ilves 18.30
  TUTO-Tappara 18.30
  KooKoo-HIFK 19.00
  HPK-JYP 19.00
   
 3. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  http://leijonat.fi/index.php/sarjat...m-kevatkausi-kayntiin-pelicans-vei-karkipelin

  Liitto päätti sitten näissä viikkokatsauksissaan keskittyä vain ylempään jatkosarjaan, vaikka alemmassa pelataan huomattavasti isommilla panoksilla.

  Hommahan menee niin, että kolmikosta Karhu-Kissat, Kiekko-Vantaa, TUTO Hockey (eiköhän Jokereilla ole mandaattipaikka joka julkaistaan sitten jos sattuisivat olemaan putoamisuhan alla) parhaana selviytynyt jatkaa SM:ssä ensi kaudella. TUTO on ottanu kolmen ottelun jälkeen komennon tuossa putoamiskarsinnassa kahdella 3pts voitolla sekä jatkoaikavoitolla Vantaasta, kermana kakun päällä nousu Ässiä vastaan 2-4 tappioasemasta 6-4 voittoon.