Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 149 221
  • 32 700

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Mahdoton tehtävä Mallorylla täyttää saappaat. Yrittäkööt kuitenkin parhaansa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Toi leffan lopetus oli muuten ihan järjettömän kova myöskin. Periaatteessa se oli sellainen että jos koko saaga loppuisi joskus niin lopun pitäisi olla juuri tuollainen. Ai että.

Nyt ollaankin sitten viittä vaille valmiit tämän kaiken osalta.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Nyt kun tätä katsoo, niin harmi että tuo Spectre meni vähän mönkään. Loistavat lähtökohdat oli. Ei se tietysti katastrofaalinen ollut, joten tämä uusin leffa voi paikata paljonkin. Mutta Bond on aina Bond. Aikaansa suhteutettuna.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Se oli tältä illalta tässä. Kiitoksia jokaiselle väijyneelle. Todistimme erittäin laadukkaan elokuvan.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Mutta jotenkin. Mun mielestä Craig sopi enemmän kun hyvin Bondiksi. Harmi, että hän joutui huonohkojen käsikirjoituksien uhriksi. Quantum of Solace olisi voinut olla aivan kultaa, samoin kuin Spectre, mutta jotain meni vikaan valitettavasti. Peti oli pedattu. Hyviä nämä leffat on olleet, mutta kun mietti Casino Royalea ja Skyfallia, niin kyllä tässä mahdollisuudet olisi ollut niin paljon parempaakin.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt alkaa tulla jo melko tyhjä olo. Huomenna viimeinen sitten. Ei se mielestäni ole lainkaan niin huono, kuin täällä haukutaan. Lentokonekohtaus muistaakseni meni överiksi ja lopun juonipaljastukset oli vähän kökköjä, mutta muuten elokuva on sujuva ja viihdyttävä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Spectre meni mönkään ennen kaikkea Blofeldin osalta, mikä on kohtuullisen suuri kömmähdys, kun puhutaan tärkeimmästä sivuosasta. Spectren perustajasta ja johtajasta on tehty hysteerinen hihittäjä, joka hiippailee poolopaidassa ympäriinsä. Christoph Waltz menee lähes täysin hukkaan. Ei minkäänlaista arvokkuutta eikä tyylikkyyttä. Tosin tässä selviää, mistä Blofeld saa arven, joka kulkee silmänsä halki ja koristaa hahmon kasvoja Elät vain kahdesti -leffassa, kun Blofeld näyttää kasvonsa ensi kerran.

Taisin lukea jostain elokuvan ilmestymisen aikoihin, että Mr. Whiten tytärtä ja Bond-tyttöä esittävä Léa Seydoux julisti roolihahmonsa olevan feministinen ja itsenäinen nykyajan nainen, joka ei tarvitse maskuliinista Bondia. Kuitenkin kun Spectren gorilla vähän ammuskelee klinikalla, niin kyllä kelpaa Jameksin kainalo. Siinäkin on siis flopin tuntua.

Kuvaus on jälleen erittäin tyylikästä ja takaa-ajo öisen Rooman kaduilla on hieno. Junassakin taidetaan taas vaihteeksi nujakoida. Hammaslääkärikammoisille ei tietenkään ole mukavaa katsottavaa, kun Bond istutetaan Blofeldin piinapenkkiin.

Blofeldin läsnäolo valitettavasti latistaa lähes kaikki kohtaukset lukuunottamatta Lontoossa tapahtuvaa lopputaistelua. Ei huono elokuva, mutta ainekset oli tosiaan paljon parempaan. Kolme ja puoli tähteä.

Olenko muuten ainoa, jolle Mr. Hinxistä tulee mieleen Kibe Kuhta?
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Facebookkini kertoi, että 3.9.18 tuli kuolema saa odottaa...

P.S veljet. Tulevaan No Time to Die-leffaan liittyvä mielummin "spoleri jutun taakse". Kiitos. En halua nähdä ees raileria =)
 

torreira#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal
No Time to Die -leffasta vielä yksi traileri ainakin pihalle ennen ensi-iltaa:





Kyllähän tuo hyvälle näyttää. Alkoi samalla kyllä vähän kuumottamaan että kunpa nyt ei Jamekselle kävisi mitään...

Hyvältä näyttää! Ja Rami Malek pahiksenako tässä?! Yksi viime vuosien kovimmista näyttelijöistä; hei Mr. Robot ja Bohemian Rhapsody. Toivottavasti saadaan marraskuussa eetteriin.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Vajaa vartti ja taas mennään. Kesän viimeinen Jaska. Kaikki hyvä päättyy aina joskus.
Kuten eilenkin oli mainintaa, niin onhan tämä seurantaketju ollut ihan eeppinen tarina....
Vedetään vielä kerran kunnolla.

Let's go Girls and Boys
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Viimeistä viedään. Tämä on todellinen The Last Dance. Ei ole Michael Jordan mitään tähän verrattuna. Uskomaton matka kaikkinensa ja huikeaa seurantaa on kyllä ollut.

One more match!
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Eilistä huippupeliä on vaikea toistaa, mutta se on myös ymmärrettävää.
Ruumishuoneessa on siis yksi vahva pitkälinjalainen, mutta sairastupa on muuten tyhjä eli
Monica Bellucci pelaa tänäänkin filmillä! Viime näkemisestä onkin jo aikaa.
 

Löysäranne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Oranje
Vielä kerran jaksaa. Eilinen oli ehkä se moraalinen finaali, vähän niinkuin välierä kahden suosikin välillä, tänään sitten finaslissa ennakkosuosikki ja lohkokaavion takia onnekkaasti mukan roikkuva Sveitsi. Eli viihdyttävää, mutta ei ehkä ikimuistoista. Nyt voi nauttia paineetta!
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
@arvee Monica näyttäis olevan ? sinkku Wikipedian mukaan =)

Sopivan ikäinen hän mutta liian kaukana minulle.
Tulkoon tekemään lähempää tuttavallisuutta milloin vain, varsinkin marraskuussa minulla on aikaa. Nainen saa nykyään olla aloitteen tekijä, ei aina tarvii olla objekti sellaisen.
Minäkin haluaisin olla seksiobjekti valitussa seurassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös