Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 163 453
  • 32 751

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Luojan kiitos työkaveri Ei oo tossa ma aamuna kun sen kädet tärisee enemmän kun Piiparinen konsanaan
Tunnen kylmää todella herkästi ja siksi tärisen usein. Ei siinä sinänsä mitään, mutta baarin ulko-ovella naisjahdissa varsin kiusallista:

Muikkeli jonka kanssa oltiin juteltu jo jokin aikaa: onks sulla jokin tauti kun noin täriset.

Vastaan: ei täs mitään, on vaan kylmä.

Sen jälkeen en naista enää nähnytkään.

Olisinpa James saatana.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Toinen sukellusvene on paahtanut aikamoista kyytiä, kun parissa tunnissa ehtii Välimereltä puoleen väliin Atlanttia. Onkohan se brittien vene, jota Q on viritellyt?
 

Vepe21

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kiekko-Vantaa, Mainz 05
Päivystäjä!! Asekaapit jääneet auki!!
Tästä tuli mieleen jekku, joka me tehtiin intissä p-kauden lopulla.

Joka tuvalla oli oma asekaappi ja kun radalta tulon jälkeen päivystäjä huiteli ties missä, niin asekaapeilla piti olla vartiomies. No, viereisen tuvan vartiomies painui tupaan sisälle jauhamaan paskaa, niin me käytiin nappaamassa heidän kaapista rynkky, ja sitten alikkien tykö "Herra alikersantti, löysimme tämän tuolta käytävästä" ja ojennetaan rynkky erittäin hämmentyneelle alikessulle. Tarkoitus oli toistaa niin pitkään kun aseita riitti, mutta yllättävän nopeasti se päivystäjä sitten löytyikin...


Iltavahvarissa saatiin jostain syystä luento aiheesta "aseet ja niiden säilyttäminen kasarmilla".
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Toi ohjusten laukominen on himppasen riskialtista puuhaa tuohon maailmanaikaan, mutta oletan, että Gogol ja kumppanit ovat pitäneet linjat kuumana.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Joka tuvalla oli oma asekaappi ja kun radalta tulon jälkeen päivystäjä huiteli ties missä, niin asekaapeilla piti olla vartiomies. No, viereisen tuvan vartiomies painui tupaan sisälle jauhamaan paskaa, niin me käytiin nappaamassa heidän kaapista rynkky, ja sitten alikkien tykö "Herra alikersantti, löysimme tämän tuolta käytävästä" ja ojennetaan rynkky erittäin hämmentyneelle alikessulle.
Mielenkiintoista! Meillähän homma meni jo niin, että asetelineet olivat auki tasan sen ajan, että aseet sai mukaan/laitettua takaisin.

Voi sitä yöpäivystyksen ihanuutta, kun ei saa aseluvuksi 200:aa. Ja eikun uudelleen laskemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös