Nimeni on Bond, James Bond

  • 1 163 287
  • 32 751

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Täytyy kyllä arvostaa, jälleen kerran palstaveljiämme @ZayWest ja @Viherpuiston Ruoska. MY GOD mitkä alustukset taas illan näytökseen. MY GOD. Näkee kyllä heti, että on taas tehty kunnolla, antaumuksella ja suurella sydämellä tuota ennakkoa. Sitä tiedon määrä, mitä taas tuli, ei vaan voi käsittää, jos ei tätä ketjua seuraisi. MY GOD. Tähän on käytetty runsaasti aikaa ja mä toivon, että olette kyenneet sitä tekemään myös työajallanne, vai oletteko koko alustuksen tehneet vapaa-ajallanne? Itse tosiaan teen tätä omaa oksennustani ensin Word:iin ja sitten sieltä liitän tänne palstalle. No jo se sitten siitä. Olkaa hyvät…

Koska seuraava, erittäin sekava sepustus pitää sisällään jälleen spekulointia elokuvan henkilöistä, sekä juonesta, eli juonipaljastuksia ( ”spoilereita” ), Mä PYYDÄN, että jos et halua tietää mitä tässä elokuvassa tapahtuu, lopetat lukemisen NYT !!!! Mutta jos edelleen jatkat lukemista, otat itse vastuun teoistasi. Eli siitä, että tiedät ennen elokuvaa, mitä siinä tulee tapahtumaan. MY GOD: Vieläkin on mahdollisuus lopettaa, koska jatkoit kuitenkin lukemista….

Edessä viikon toinen matsi, kamppailu vai pitäisikö käyttää termiä ”kausi”. Täällä varsin suurta huomiota, jopa valtaisaa negatiivisuutta aiheutti eilen kamppailu. En nyt lähde tässä nimiä mainitsemaan, jotka olivat sitä mieltä, että kamppailu olisi ollut jopa, häpeällinen. Mielestäni on suurta kunnioitusta palstalaisia kohtaa, että ei aleta vetään ketään niin kuin kölin alta. My GOD: Jokaisella saa olla oma mielipiteensä, mielipide on kuin persereikä. Mutta se siitä siis.

Tosiaan tänään edessä uusi taisto. Mainittakoon, että kävin tämän aikanaan katsomassa erään mukavan ja ihanan naisen kanssa. Oi se oli upea kokemus käydä. Ja ihan kaverilinjalla oltiin, taisi silloin kysyä poikaystävältään, että onko OK. No oli kaiketi. Nykyään hän asuu Ruotsissa, terkut sinne.

Huhuissa on ollut puhetta, että tänään tulisi organisaatioon muutamia uusia kasvoja, on puhuttu jopa kolmesta uudesta henkilöstä. Osa olisi kuulemma tulossa ihan kentälle, ja osa toimistoon. Lisäksi on juuri kauden alla tullut tieto, että eräs organisaatiotamme useita vuosia edustanut henkilö olisi ripustamassa luistimet naulaan kauden päätyttyä…

JUONI

Viime kausi alkoi rajulla takaa-ajolla, niin tämä kausi alkaa myös todella intensiivisellä kamppailulla. Pää tähtemme joutuu heti kauden alussa laittamaan itsensä likoon, kun koko organisaation tulevaisuus on kovalevyn varassa. Organisaatiosta peliaikaa hakeva ”kokelas” suorittaa tiukassa paikassa koko uransa suurimman ja tärkeimmän laukauksen. Ohihan se menee ja kovalevy joutuu vääriin käsiin. Organisaatiosta peliaikaa hakeva uusi kokelas, Mallory antaa aika rajua kritiikkiä M:lle, siis todelliselle seuralegendalle ja on sitä mieltä, että jos ei kestä 60 min painetta ja lämpöä keittiössä, on aika poistua….

Kaikki luulevat jo pahimman tapahtuneen, mutta tästä noustaan, noustaan kuin Fenix lintu tuhkasta. Kauden aikana pää targettina on kosto. Kosto sille, että organisaatio aikanaan hylkäsi sinut, kun sinulla ei ollut tarpeeksi annettavaa, tai oikeastaan olisi kaiketi ollut, mutta oli koko organisaation kannalta parempi, että yksittäinen pelaaja uhrattiin.

Vastaan Bond ja koko MI6 organisaatio saa pahamaineisen pelaajan, Silvan. Silva on tosiaan entinen MI6 agentti, jonka M antoi julki. Hän on päättänyt kostaa julkaisemalla nykyisiä agentteja peitetehtävissään. Tästä alkaa kova ja vauhdikas takaa-ajo jonka aikana matkataan mm. Singaporessa ja Macaossa ja sit jollain tyhjällä saarella. Kovalla taistelulla Bond saa Silvan satimeen ja vangituksi.

Mutta organisaatioon kun hankitaan uusia pelaajia, astuu taas rooliin uusi märkäkorva, Q. Kaveri on aivan noviisi vielä, joten hänen toilailujensa vuoksi Silva pääsee karkuun. Tästä alkaa jälleen uusi ja kiivas taistelu ihan Lontoon ytimessä, jossa ammutaan taas kuin viimeistä päivää, kun Silva koettaa jenginsä kanssa saada metsästettyä M:n. Bond ja M pakenevat viimehetkellä sinne missä Bond aikanaan haki pelituntumaan.

Kauden lopun taistelu menee omasta mielestäni hieman ”yli”. Liikaa voiman käyttöä ja elvistelyä. Muuten niin hyvä ja vauhdikas kausi menee pilalle lopun suhteen.

KOKOONPANOT

Jälleen oltiin vaikean paikan edessä, miten kasataan tähän kauteen ketjut. Hyvät ja pahat omiinsa vaiko sittenkin tällä kertaa jos sekoittaisi. Voittavaa taktiikkaa ei parane mennä muuttamaan, sanotaan, joten tälläkin kertaa päädyttiin siihen, että hyvät ovat omassa ketjussa ja pahat sitten omassa. Lisäksi päätettiin kasata myös se, ns. jarrukenttä. Sen tehtävä on luonnollisesti antaa lepoaikaa kahdelle ketjulle, mutta tarvittaessa myös tämän kentän pelurit pystyvät haastamaan vastustajaa. Olkaa hyvät…

YKKÖSKENTTÄ

Tosiaan siis hyvät tähän ketjuun. Muutama valinta oli aivan päivän selvä. Jo pelatut aiemmat kaudet ja rooli niissä oli tae sille, että olet tässä ketjussa. Kuten on aiemmin sanottu, organisaatoin kuuluu kehittyä, joten sen vuoksi tähän ketjuun on nostettu pari kaveria sen vuoksi, että uskomme heidän olevan tulevaisuudessakin organisaatiomme kantavia voimia. Ja yksi paikka menee pelaajalle joka on vaan näkemyksemme mukaan ketjun paikan arvoinen. Anteeksi.

Kincade - James Bond – Gareth Mallory

Q – M

Paikan vasemmasta laidasta nappaa tällä kertaa jo hieman iäkäs, mutta silti ripeä liikkeinen Kincade 09.05.36 Charlestown, Salford, Yhdistynyt kuningaskunta. Tämä kaveri on jo aikanaan antanut pelillisiä oppeja, mutta myös muita elämäntaitoja ketjumme sentterille. Hän on juuri se, joka kertoi Monique:n ja Andrew:n kuolemasta. Kova paikka varmasti, molemmille. Mutta pari päivää myöhemmin, James ei ollut enää poika. Tämä ketjun laituri pelaa näyttävää ja tehokasta peliä. Laukoo kovaa ja tarkasti. Harmi kun peliaika kauden aikana on varsin rajallinen.

Keskellä, missäpä muualla viilettää tuttu ja turvallinen, jo 3 kautta seuraa edustava James Bond 02.03.68 Chester Yhdistynyt kuningaskunta. Kaveri on kahdella edellisellä kaudella osoittanut, että 9 miljoonaa taalaa kaudesta ei todellakaan ole huono sijoitus. Pelaa kovalla intensiteetillä edelleen. Taklaa, repii, riistää, laukoo aina 100 lasissa. Tarvittaessa peruuttaa alaspäin, kun omassa päässä pitää auttaa puolustusta. Tänään paluu sinne mistä kaikki aina sai alkunsa. Legendaariselle, oman pihan ulkojäille. Paluu on tunteikas ja herkkä.

22.12.62, Ipwich, Yhdistynyt kuningaskunta, on uusi mies organisaatiossa ja heti nostetaan ykkösketjuun. OMG. Pakko olla hyvä pelaaja, sillä eihän kärkiketjuun noin vaan voi päästä? Pelaa todella hyvää peliä, laukoo todella kovaa ja tarkasti. Osaa puolustaa, niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Koska näkemystä on kaukalosta ja sen ulkopuolelta ei epäröi pitää kentällä taistelevien puolta, kun joku ämmä alkaa ottaa roolia oikeudessa. MY GOD, tässä on todellakin organisaation mies. Tästä tulee vielä iso johtaja. Sanokaa mun niin sanoneeni.

Vasenpakki, Q. KYLLÄ SÄ LUIT IHAN OIKEIN Q !!. Tällä nimellä on voimaa ja brutaalisuutta. Tällä kertaa 14.10.80 Clifton, Yhdistynyt kuningaskunta on tuttu nimi vanhoilta kausilta, 17 kautta peräti. Tämä versio vaikuttaa ihan leppoisalta ja hauskalta kaverilta. Osaa laukoa hyvin, pitää viivan kiinni. Lukee hyvin peliä ja antaa hyvää opastusta välineistä ketjumme sentterille. Saas nähdä saako peliesityksillään millaista luottoa organisaatiosta. Vahvan huhun mukaan sopimuksessa oleva, ensi kautta koskeva optio täytettäisiin ?

Ykkösen oikeaksi pakiksi ”tänäänkin” M. 09.02.34 Heworth, York, Yhdistynyt kuningaskunta. Nyt on koettanut se kausi, kausi, jota on odotettu ja pelätty. Legenda on ilmoittanut kauden alussa, että tämä kausi tulee olemaan se viimeinen kausi. Kaudesta toiseen, hän on kantanut joukkueen paitaa päällänsä ylpeästi. On pelannut huikeita kausia, laukonut hyvin, lukenut peliä ja tilanteita. Antanut äidillisiä ohjeita, sillä hänen aikakaudellaan organisaatiossa on esiintynyt 2 huippuluokan sentteriä, joista hänen opeillaan on tullut huippupelaajia. Organisaatio on suuressa kiitollisuuden velassa tehdystä työstä. Valitettavasti kausi päättyy kesken, kun kimmoke osuu keskivartaloon, juuri siihen kohtaa, jossa on huono suojaus. Organisaatio järjestää suruliputuksen kauden lopussa. Respect.

KAKKOSKENTTÄ

Tätä ketjua, kun alettiin suunnittelemaan, oltiin vähän ns. vaikean tilanteen edessä. Pää pahis oli ilmiselvä valinta, ja totta kai kentän keskelle. Muiden ”konnien” valinta olikin sitten hieman, no haastavampi, koska kunnon konnia ei oikein montaa tahtonut löytyä. Tai oikeastaan sellaista, joka selkeästi nousisi esille. No jotain koetettiin saada kasaan.

Patrice - Raoul Silva – Boat Captain

Silva’s Henchman #1 – Sévériné’s bodyguard #1

Vasempaan laitaan sijoitetaan 03.12.71 Tyresön kunta, Ruotsi syntynyt Patrice. Kaveri pelaa kovalla intensiteetillä heti kauden alussa. Ampuu kovaa ja tulisesti, antaa painetta vastustajan pakeille. Ei pelkää, ei peruuta. Meinaa menehtyä heti kauden alussa, mutta välttää niukasti osuman pään seudulle. Jatkaa kovaa peliä kaudella ja suorittaakin hyvin annettuja ohjeita. Valitettava otteen herpaantuminen kovan taistelun lopussa, johtaa miehen pudotukseen…

Kentän keskelle laitetaan se pahis, petetty kaveri, josta jo ennakoissa mainittiin. Raoul Silva, 01.03.69 Las Palmas de Gran Canaria, Espanja. Tosiaan vanha MI6 agentti, osaa siis pelata kuten organisaatiossa pelataan, laukoo kovaa ja tulisesti. Osaa metkut ja konnan koukut, joilla on tarkoitus horjuttaa vastustajaa. Nyt koko MI6 saa olla varuillaan, mihin kaikkeen tämä mies pystyykään. Kauden edetessä todellakin kantona kaskessa. Vasta kauden lopussa selästä numeroihin vedetty napakka isku päättää kauden ja uran kesken.

Oikeaan laitaan, 12.06.71 Belgrad, Serbia, Boat Captain. Tämä 198 cm pitkä kaljupäinen hyökkääjä on todella kolossaalinen mies. Kova veto, oikea käsi alempana, on raju. Se on lähes 100 mph vanerilta Sepon yläreppuun. Ei pelkää käyttää otteitaan hyväksi kauden edetessä. On omalle jengilleen tärkeä osa pakettia.

Silva’s Henchman #1 06.12.63 Tukholma Ruotsi. Joku piti valita pakkiin ja kun tässä leffassa ei kunnon pahiksia oikein ole, osui valinta tähän mieheen. Pitkälti sen vuoksi, että ottaa isoa roolia kauden loppuhetkillä. Pettävällä jäällä ei kuitenkaan ole hyvä olla ja kuten aina syksyllä ja keväällä varoitetaan heikoista jäistä, voi käydä huonosti. Ja niin käykin juuri hänelle.

Sévériné’s bodyguard #1 Tämä isokokoinen ( lihava ) ja parrakas kaveri on valintamme tälle tontille. Peliaika jää varsin lyhyeksi, mutta sitäkin näyttävämpi peliesitys. Voimaa ja vääntöä miehestä löytyisi, mutta juuri kun pitäisi suorittaa teloituksen omainen laukaus, peliväline menee jumiin. Lisäksi osuma jalkoihin päättää kamppailun ja siten myös kauden kesken.

KOLMOSKENTTÄ

Tästä ketjusta tosiaan tehtiin se, jarruketju. Mukana myös yksi viime kauden tryout peluri, jolle nyt nostettu vähän korkeampi rooli kuin viimeksi. Uskomme tosiaan, että tälle pelurille voidaan vielä tulevaisuudessakin antaa peliaikaa. Mukana myös yksi todella sana valmis pelaaja, joka ei tunnu arvostavan kenttätyötä. Lisäksi eräs pelaaja olisi, kyllä ansainnut paikkansa jopa ykköskentässä, mutta valinta oli nyt valitettavasti tämä. Kaikki eivät voi olla kärkiketjuissa.

Clair Dowar – Bill Tanner – Doctor Hall

Sévériné -

17.08.68 Paddington, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta. Tässä naisessa on tyyliä ja tylyyttä. Aivan järkyttävää alistamista suorastaan M:ää kohtaan. Selkeä esimerkki, että ei ole kentällä ollut tekemässä työtä vaan on luonut uraansa työpöydän takana. Juuri tämän tylytyksen vuoksi saa paikkansa kokoonpanosta.

Bill Tanner: 17.02.79 Hammersmith, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta. Kuten jo viimeksi uumoilin, on tästä kaverista nousemassa iso pelaaja organisaatioon. Viime kausi oli ns. läpimurto ja se on nyt palkittu paremmalla peliajalla ja isommalla roolilla. Noudattaa tunnollisesti annettua tehtävää.

Vaikka rooli onkin pieni, niin se on sitäkin hauskempi. Oikeaan laitaan 30.11.49 Sudan syntynyt Doctor Hall. Tämän kaverin pitää juuri olla se, joka tenttaa Bondia, onko hän soveltuvainen kentälle. No testihän ei mene hyvin, kun kysellään kaikkea tyhmää. Tälle kaverille olisi voinut antaa lisää peliaikaa…

19.05.79 Pariisi, Ranska on tämän pelaajan passissa. Rooli kauden aikana on hyvä, osaa ottaa osumaa vastaan, mutta tarjoaa myös hyvää tukea hyökkäyksiin. Olisi voinut olla jopa ykkösketjun pelipaikalla, mutta jokin pieni jäi puuttumaan kuitenkin. En osaa sanoa mikä. Myöskään ei oikein voinut sijoittaa kakkosketjuun, sillä hän ei kuitenkaan ole mikään paha. Nää on näitä valintoja. Osuma pään alueelle päättää kauden kesken.

MAALISSA

Eve Moneypenny

Pitkästä aikaa palataan oikeille juurille, maaliin parin kauden tauon jälkeen Eve Moneypenny 06.09.76 Islington, Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta. Tämä aatelissukuun kuuluva henkilö on todella kaunis pakkaus. Osaa lukea peliä hyvin, vaikka kauden alussa ampuukin päätähteämme. Tai siis osuu siihen, vahingossa kun purkaa kiekkoa omalta maalilta. Alun haparoinnista toivuttuaan pelaa huippukauden, torjuu varmasti, avaa peliä hyvin ja oheistaa kenttäpelaajia. Tälle pelurille olisi hyvä sorvata jatkosopimusta, sillä on palkkansa arvoinen.



Kiitos ja anteeksi
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Tänään dokumentissa saamme uudenlaista kuvakulmaa pelaajien vammojen jälkeiseen toipumisaikaan, sekä kuntotesteihin, joita tehdään ennen paluuta kaukaloon. Pallosalamassahan näimme myös toipumisjakson aikaista materiaalia, johon tätä voimme verrata.

Tällä kertaa tähtisentterimme toipumiskausi on venähänyt pitkäksi, ja myös baaritiskillä on ilmeisesti kipulääkityksen muodossa vedetty muutama pitkä.

Organisaatio on aiheesta huolissaan: Onko pelikunto paluun häämöttäessä varmasti kohdallaan? Pidetäänkö kuntotestien rima korkealla vaikka tärkeät pelit ovat alkamassa vain päivien päästä? Eihän organisaatio peluuta vielä toipuvaa miestä? Näihin, ja varmasti muihinkin kysymyksiin saamme tänään vastauksia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
On ollut ilo huomata, että kauden aikana kertynyt kokemus ja rutiini on käännetty suureksi vahvuudeksi näissä kerrantauusinnoissa. Läpät ovat jopa... helvetti soikoon... tuoreita. Täysin uskomatonta tässä vaiheessa. Kiitos kuuluu kaikille.
Tarkoitatko kenties ottelun aikana tehtäviä huomioita pelitapahtumista? Tietysti suorana näytettävästä matsista tulee uusia huomioita, sehän on selvä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sévériné’s bodyguard #1 Tämä isokokoinen ( lihava ) ja parrakas kaveri on valintamme tälle tontille. Peliaika jää varsin lyhyeksi, mutta sitäkin näyttävämpi peliesitys. Voimaa ja vääntöä miehestä löytyisi, mutta juuri kun pitäisi suorittaa teloituksen omainen laukaus, peliväline menee jumiin. Lisäksi osuma jalkoihin päättää kamppailun ja siten myös kauden kesken.
Kannattaa olla varovainen, kun kutsuu ihmisiä lihavaksi. Viikonloppuna näytetyssä dokumentissa kerrottiin, että Suomen ja rakkaan naapurimme Neuvostoliiton väliset miljoona- vai peräti miljardikaupat peruuntuivat samoin kuin Karjalan palautus. Kaikki tämä vain sen vuoksi, että tulkkina toiminutta suomalaisinsinööriä kutsuttiin pieneksi ja lihavaksi. Siinä meni uskomaton tilaisuus aivan Sörsseliksi.

Työskentelytapamme otteluennakoita tehdessä eivät eroa kovin suuresti. Itsekin kirjoitan tekstin ensin valmiiksi ja kopioin sen sitten tänne. Tietenkin siinä vaiheessa tehdään vielä viime hetken tarkistukset: kenellä on No contact -paita päällään, kuka on nostettu farmista, onko joku myöhästynyt aamujäiltä ja sen vuoksi vaarassa joutua poppareille jne.

P.S. terkkuja Elviiralle
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Ei kai tästä illan matsista voi muuta odotella kuin Elviiraa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ei kai tästä illan matsista voi muuta odotella kuin Elviiraa.

Itse odottelen Naomie Harrisia.

Tätä tullut toisteltua, mutta en voi käsittää miten päin helvettiä Moneypennya käytettiin Craigin viimeisessä. Mahtoi olla Fukunagalla melkoinen "aivomyrsky" päällä kun pohtivat että mistä löytyisi elokuvaan tummaihoinen nainen joka sopisi kenttäagentiksi Bondin tilalle.

Ollut varmaan sisimmässä mukava fiilis Harrisilla kun valitsivat Lashana Lynchin ja alkoivat tuota hypettämään.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Elviira laittaa kaikille terkut. Tultiin tänään mökiltä pois kun huomenna on menoa, mut Spectre kattellaan taas takkatulen lämmössä.

Kohta tosiaan mennään ja kovaa. Pizza on uunissa.
Nää matsit alkaa käymään vähiin
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kohta tosiaan mennään ja kovaa. Pizza on uunissa.
Nää matsit alkaa käymään vähiin

Vähiin tosiaan käy. Kohta tulee toiseksi viimeistä kertaa joukkueiden pelinumerot(Keno) ja sitten onkin luvassa yksi kauden kovimmista otteluista.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ennakoin vaikeaa matsia täällä katsomossa. Unikulma ei enää sponssaa MI6:a, kaikki helpot läpät on jo tämän ottelun tapahtumista heitetty...

Kyllä tää otteluohjelma on rankka kaikille. Ehkä pitää yrittää keskittyä johonkin pelin osa-alueeseen, joka aiemmin on jäänyt vähemmälle huomiolle.
 

boerje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Tampereen Ilves
Joukkueet on jo kuulutettu kentälle, mutta valmentajat pitävät vielä palopuheitaan pelaajille. Kohta alkaa. Tänään ei 95 % riitä.
 

Waluigi

Jäsen
Sellainen kutina, että huippupeli tänään siivittää kauden vielä yhteen lisämatsiin. Vaan katsotaan katsotaan, Silva on kiero vastustaja eikä hänen pelikirjastaan koskaan tiedä.

Luvassa on runoutta, surua ja tyylikästä toimintaa kaikkien aikojen TOP5-Bondissa. Hyvää ottelua kaikille!
 

lemponen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Klassikko! Aloituskiekon tiputtamisesta ja maalilaulusta lähtien.
 

Waluigi

Jäsen
Tietää Bondin olevan kovassa huudossa kun Leijonat ovat pelkkiä lämppäreitä.

Rauhallisesti liikkeelle, kyttäilyä ja varovaista tunnustelua heti alkuun.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Olen varsin vakuuttunut ettei Bond tässä hylkää verisenä lojuvaa joukkuekaveria jäälle vaan yrittävät viimein saada valot päälle koko kauden nukkuneelle kurinpidolle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös