Nikolas Matinpalo

  • 65 798
  • 412

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Matinpalo! Nyt ei ollut Mörön maila välissä, 1+1 tänään. Ei kisoja ilman maalia
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Matinpalo saa änäripaperin ja breikkaa siellä vielä ens kaudella. Järkyttäviä steppejä ottaa urallaan.

Onnea Kola ensimmäisestä maalista.
 

Kylnäio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hienoo kattoo Kolan pelaamista!! Ei ole ollut vielä yhtään huonoa peliä, tasaisen hyvä ollut koko turnauksen ajan ja maali oli loistava palkinto tähän astisesta työstä!!
 
Suosikkijoukkue
Naurettavat agendat
Heittämällä suomen paras pakki tänään. Taso ei ole heitellyt yhtään, ihan hemmetin hyvä turnaus Matinpalolta tähän asti.

Tasan yhden virheen löysin koko pelistä kolalta.

Yhdessä tilanteessa luki väärin kumpi kerkiää kiekkoon ja siitä vaaaaarallinen tilanne omaan päätyyn, muuten kyllä ollut todella hyvä.

Tais tänäänkin laukoa sen 5 kertaa?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
CMoren ykkösleijona vs Tanska.

Aika näppärästi tanssahtelee tuossa viivalla, jalat tikkaa sivuttaisliikettä kun syöttö tulossa lapaan.

Ika Lehkonen totes podissaan loppu/alkuviikosta, että on odottanut Matinpalolta hieman enemmän. Mietti jännittääkö siellä? Toki, hoitelee varmaankin sitä tehtävää mitä valmennus on pistänyt toteuttamaan.

Iso ja hieno testi Kanadaa vastaan. Koko pakistolla, mutta josko Matinpalokin pääsisi pelirohkeana tuomaan lisäarvoa joukkueelle. Viivapeli, avauspeli, luistelu JA taistelu-kamppailupeli. Vois kuvitella löytyvän latausta.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Haluaisin sanoa, että saatte kiittää PataJaskaa tuosta Kolan maalista :D koska totta kai mies tekee ensimmäisen maajoukkuemaalinsa kun minä totean toisella erätauolla, että antaa olla, alan nukkumaan jo nyt. Peli on selvä, ja sitä paitsi tämä ottelukin on merkityksetön kun sijoitukset tiedetään.. ja totta kai sitten missaan tuon

Hieno homma!
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Erittäin positiivinen tuttavuus on Matinpalo. Ei tullut Liigakauden aikana huomattua. Hänen tarinansa on myös hieno. Sitkeästi itseensä uskoen tehnyt kovaa duunia tavoitteidensa eteen.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Vuoden diili, joten ei pelaa ensi kaudella Ässissä.

Hyvin odotettavissa olikin ja onnea vaan Matinpalolle p-amerikan valloitukseen!

Ässät saa takautuvasti diilistä rahaa ja Matinpalon palkka vapautuu myös ensi kauden pelaajabudjettiin.
 

ValkMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Matinpalo kirjoittanut Ottawan kanssa sopimuksen.

Vuoden diili, joten ei pelaa ensi kaudella Ässissä.


Tämä Matinpalon tulossa ollut NHL-sopimus on ollut tiedossa jo talvesta lähtien. Taisi olla suunnilleen kymmenen NHL-seuraa kiinnostunut Matinpalosta. Eli tämä on ollut Ässien tiedossa ja tilalle hankitaan uusi puolustaja. Puhutaan sellaisesta ihan top4-pakista, jota Ässät nyt hakee. Tai on jo sen hankkinut, koska Vuorinen on varmasti ollut tietoinen tästä Matinpalon tilanteesta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Eli tämä on ollut Ässien tiedossa ja tilalle hankitaan uusi puolustaja. Puhutaan sellaisesta ihan top4-pakista, jota Ässät nyt hakee. Tai on jo sen hankkinut, koska Vuorinen on varmasti ollut tietoinen tästä Matinpalon tilanteesta.

Hakeeko vai tuleeko tuosta tilaa Heimosalmen ensi kauden lainasopparille? Siinä olisi top4 pakki ja edullisesti
 
Joo ja ihan odotetusti meni. Onkohan Ässillä jo sopimus valmiina sen korvaavan puolustajan kanssa? Kyllä nimittäin Ässät on varmasti jo hyvän tovin ollut tietoinen siitä, että Matinpalo tekee änärisopimuksen.
Oisko se norjalainen, josta oli jo aiemmin puhetta?
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nopeesti katsottuna Matinpalo ei Ottawassa ole kovin kaukana NHL paikasta. Vielä toki kokoonpanot elää ennen kuin kiekko tipahtaa ensimmäistä kertaa Canadian Tire Centren jäähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös