Niko Hovinen – Pappi byyrissä

  • 79 970
  • 580

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Huomaa @MSU tekstissä kohta ”tällä viikolla”. Eli, kun ei ole ennen Papin hankintaa ollut juuri mistä valita (Tapsa loukkaantuneena, Vinni hakemassa tatsia loukin jälkeen), niin Elias on ollut paras käytettävissä olevista.
Tietty jos haluaa viilata pilkkua, on Tapsakin ollut koko viikon edustuskelpoinen, vaikka ei olekaan ollut pelikuntoinen.

Mutta joo, onneksi saatiin Pappi näin nopealla aikataululla kehiin ja eipä se suorituskyky ole mihinkään hävinnyt kesän aikana.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Vakuuttava paluu Papilta, ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä siitä, että on selkeä ykkösmaalivahti jatkossa.
Just näin. Toinen sai once in a lifetime mahiksen, eikä käyttänyt sitä, toinen tuli eläkkeeltä ja näytti miten vaikutetaan omalla tekemisellä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: npc

Gabrieli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Newcastle
Vähän offtopic, mutta tulee mieleen, että olisikohan hyväksynyt jos Narrit olisi dominoinut mestistä heti alkukaudesta?
Liigastudiossa taisivat sanoo, että Taponen toivoi/halus, että pappi soitetaan paikalle. Tiedä sitten pitääkö millään tavalla paikkansa.
 
Suosikkijoukkue
Hifk, flyers, maajoukkue
Hovinen pelasi hyvin jo viime kaudella ja nyt heti pelaamattomuuden jälkeen. Muutenkin ilmeisesti Taposelle hyvä apu myös henkisesti. Hyvät fiilikset koko tyypistä. Uskon että on hyvä olla Hovinen kopissa.
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Pappi tuli ja näytti mikä merkitys on sillä, että joukkueella on selkeä ykkösmaalivahti ja selkäranka. Joukkueen siinä veskarin edessä ei tarvitse pelätä jokaisen maalia kohti menevä laukauksen kohdalla että meneeköhän tuokin sisään. Tällä on valtava vaikutus kenttäpelaajien itseluottamukseen ja tekemisen rentouteen eli koko joukkueen suorittamiseen.

Hyvä ykkösveskari on joukkueen ylivoimaisesti tärkein pelaaja. Siis ylivoimaisesti. Tämän voin sanoa faktana, kun olen seisonut toista tuhatta peliä penkillä pelaajien takana
Piti alkaa itsekin kirjoittamaan tästä, mutta mitäpä turhaan. Olen täysin samoilla linjoilla, kun Ykkössentteri.
Nimenomaan sillä on todella suuri merkitys onnistuuko maalivahti rauhoittamaan joukkueen edessään. Pappi siihen ainakin tuntuu pystyvän.

Hieno ja toivottu paluu! Tästä on hyvä jatkaa.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
”Pappi kuskaa”! Upea paluu! Näytti siltä, että rento kesä on tehnyt suorastaan hyvää, sillä kaverihan liikkui maalilla kuin nuorukainen konsanaan. Tässä on ainekset hienolle tarinalle!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös