V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ketkä tanskalaiset eivät ole vielä pelanneet Jokereissa?
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

He jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on jääkiekosta. Heille vain hymyilen...
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tätä olikin jo odoteltu. Rangers ei tarjonnut 1-suuntaista sopimusta. Joko Jensen pelaa keskellä tai sitten tämä tietää Salmisen lähtöä. On joka tapauksessa aika huikea laituriosasto kasassa. Nyt se sentteristö vielä kuntoon.

Nyt Jokereissa pelaa muuten 3 saman nimistä pelaajaa. Jesper B. Jensen, Nicklas Jensen ja Peter Jensen Regin. Mikä noita tanskalaisia vaivaa? Mielikuvituksen puute lasten nimissä?
 
VÄLIKAUSI!

Jeffrey

Jäsen
No jopas. 24 vuotias 191/98 isokokoinen, AHL:n viimekauden maalipörssin kakkonen. Seitsemän peliä pelasi vielä ylhäällä, mutta ei lähtenyt siellä kulkemaan. NHL:n ja AHL:n väliä rampannut kaudesta 12-13.

Olisikohan tässä se Salmisen korvaaja, ja tuo sopimuksen purkaminen lyötäisiin lukkoon Jensenin varmistuttua?
 

faro

Jäsen
Hyvä haku näin ennakkoon. Maalintekijät puuttuivat viime kaudella ja nyt niitä on hankittu jo kaksin kappalein. Minkäslainen liike kaverilla muuten on?
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Liigassa
Alkaa Jokerit saamaan ihan mitat täyttävät yv-kentällisetkin ensikaudeksi. Toivottavasti vielä sentteri ui katiskaan.
 
Noin!
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hyvä haku näin ennakkoon. Maalintekijät puuttuivat viime kaudella ja nyt niitä on hankittu jo kaksin kappalein. Minkäslainen liike kaverilla muuten on?
Hyvä liike. Kokoisekseen erinomainen.

Alkaa Jokerit saamaan ihan mitat täyttävät yv-kentällisetkin ensikaudeksi. Toivottavasti vielä sentteri ui katiskaan.
Ns. puhtaita maalintekijöitä: Jensen, Palola ja Tolvanen. Näistä kaksi leftiä ja yksi right. Sen lisäksi sinne on tarjota O'Neill, Jormakka, Regin, Huhtala ja ainkakin toistaiseksi Salminen, jotka kaikki kykenevät maalintekoon ns. suoraan syötöstä. Niemi tuskin vetää ylivoimalla sentterinä. Ylivoiman rouhintajengiä edustavat Huhtala ja Joensuu.
 
Viimeksi muokattu:
VÄLIKAUSI!

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikea kritisoida tilastojen perusteella tätä hankintaa. Tulee vain mieleen, että täydentääkö tämä joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla? Olisin odottanut enemmän pelintekijä tyyppiä. Toivon tehoja kaverilta varsinkin yv:llä.
 
JHag: Mutta ilkeyttä HIFK:ssa ei ole pätkääkään, ei myöskään kovuutta alakerrassa.

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TööVe, CAR, IPA
Tykkään tästä hankinnasta - sitä sentteriä toki vielä kaivataan, mutta nyt alkaa kieltämättä näyttää jo hyvältä tulevaa kautta ajatellen.
 
He, jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen...
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jensenin viimeisen viiden kauden maalitilasto runkosarjassa:

12-13: 19 (SHL+AHL)
13-14: 18 (AHL+NHL)
14-15: 14 (AHL)
15-16: 19 (AHL)
16-17: 32 (AHL)

Odottelen sellasita noin 20-25 maalin kautta.
 
VÄLIKAUSI!

P.R. 33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
Mustavalkoisesti ajateltuna "Virmas-hankinta" kun sentteriä tarvittiin, mutta laituri hommattiin. Tällä kertaa kuitenkin mustavalkolaseilla ei ehkä tee mitään. Tämä hankinta saattaa hyvin kieliä sitä, että hyvin sentterinä pelannut O'Neill siirtyy vakiosentteriksi. Koska edelleen pitää korostaa, että mikäli markkinoilla ei ole tarpeeksi hyviä (parempia kuin O'Neill) senttereitä, niin miksi silloin ei voisi löytää sentteriä tällä tavoin omista? Tietenkään tuo ei tarkoita, etteikö sentterikin voisi tulla, mutta tuo skenaario antaa tällä hetkellä turvaa meille "worst case scenarion" hallintaan ja tällä hetkellä tuokaan vaihtoehto ei ole katastrofaalinen. Sanoisin, että tällä liikkeellä Jari ja Janne saattoivat meidän siihen asemaan, että kausi voitaisiin näinkin aloittaa.

Jensen vaikuttaa unelmafitiltä jengiin. Röyhkeyttä ja maalintekovoimaa. Juuri sitä missä me olemme antaneet tasoitusta monelle muulle KHL-jengille eli kaksinkamppailuvoimassa kriittisillä alueilla. Tuo laukauksen kehuminen eliteprospectissa saa suun vielä leveämpään hymyyn, sillä nyt maalintekolaatua alkaa löytymään muualtakin kuin yksittäisestä LOKoMo:sta tai Reginin ketjusta. Antaa paljon pimeinä iltoina joukkueen menestykselle kun yhden ketjun maalintekoslumppi ei syö koko jengin tulosta.
 
Vitutus määrittää tosifanin. Kyllähän mestaruuksia on kaikkien helppo juhlia, mutta todellista vitutusta on vaikea feikata.

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno hankinta. Nuori nälkäinen maalintekijä. Laukaus ainakin videoiden perusteella loistava. Isokokoinen ja röyhkeä, mutta ei kädetön koohottaja. Joensuun ja Huhtalan paranneltu versio. Tän tason maalintekijää viime kaudella ei ollut. Ja nyt meillä on Jensen ja Palola. Nice!
 
Stadin herruus on ja pysyy Ilmalassa!!

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Hyvä hankinta näin heti miettien. Pituutta ja painoa tarpeeksi ja jos kykenee luistelemaan niinkuin luin, niin sekin aiheuttaa vastustajille harmia. Joensuun kiintiöpaikka ykkösessä ei ole enää selvä.
 
Tässä on meillä pelaaja jolla on maalintekovoimaa, kokoa ja liikettä! Jokereilla ei tämän varmempaan hankintaan ole varaa! Mikä parasta, Jensen pelaa tunteella eikä arastele puolustaa omia vaikka nyrkein. Viihdyttävä pelaaja kerta kaikkiaan! Hienoa työtä toimistolla!
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, TUTO Hockey, LA Kings, Underdog
Mahtava hankita tämä Jensen! Tulee tekemään sen 15-20 maalia ja olemaan ilkeä ja suoraviivainen pelaaja, varmasti tykkäätte.

Nyt Jokereissa pelaa muuten 3 saman nimistä pelaajaa. Jesper B. Jensen, Nicklas Jensen ja Peter Jensen Regin. Mikä noita tanskalaisia vaivaa? Mielikuvituksen puute lasten nimissä?
No ei se ainakaan vanhempien mielikuvituksesta taida kiinni olla, vanhemmat kun päättävät etunimen (Jesper, Nicklas ja Peter), mutta eivät sukunimeä (3xJensen).
 
Allekirjoituspaikka myynnissä 5,99€/kk (ei määräaikaisuutta)

Gemondo

Jäsen
Youtubesta löytyy CanucksTV:n Jenssenistä tekemä vajaan 5 minuutin henkilökuva jossa Nicklas kertoo siihen astisesta elämästään.

Lisäksi löytyy highlights-pätkä kaudelta 14-15 Utican paidasta. Tuon videon perusteella voi tosiaan sanoa että kaveri osaa laukoa -jopa hieman vaikeammista asennoista ja paikoista- sekä viihtyy maalin edessä. Tämän lisäksi kun hanskatkin näyttävät tippuvan tarvittaessa* ja viime kaudella jo AHL:n 2. paras maalintekijä niin eihän tällaista kaveria vaan voi ohittaa jos on saatavilla. Ja vielä bonuksena Jenssen kun "vapauttaa" Joensuun alempiin ketjuihin hieman pienemmille minuuteille niin JJ:kin saataneen ensi kaudella enemmän irti tämän hankinnan myötä. Kertakaikkisen loistavaa duunia K&V!

Kaiken muun hyvän lisäksi Jenssenistä saataneen apuja myös rankkikilpailuihin. Ainakin kuuluisa Forsberg-move näyttäisi olevan hallussa.

*No ei ole tippunut kuin kaksi kertaa uralla mutta molemmista voitto hei!
 
Kuukauden kunnianosoitus
John Tortorella

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Hyvä hankinta. Tuo kokoa ja maalintekovoimaa. Vielä kun saataisiin yksi mitat täyttävä keskushyökkääjä, niin joukkue olisi valmis jopa kannujahtiin.
 
"En ole ennustaja, olen toimitusjohtaja." - Pentti Matikainen Iltalehdessä 30.7.2007

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Vaikuttaa varsin hyvältä hankinnalta ja kun kyseessä on taskalainen niin eiköhän sopeutuminen onnistu varsin helposti kun niitä tanskalaisia on joukkueessa jo ennestään useampia. Isokokoinen maalitykki ja voimahyökkääjä tulee aina tarpeeseen.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy