NHL17 – Hockey Ultimate Team

  • 330 581
  • 2 128

Snoga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Juuri sain selätettyä kutosdivarin rimaa hipoen ja nyt pitäisi keksiä temppuja, joilla pysyisi sitten vitosessa. Alussa oli tuskaista, kun oma pää vuoti joka pelissä, mutta pienillä muutoksilla tuostakin pääsi eroon. Huomasin, että puolustuspäässä taklaaminen on turhaa ja siksi onkin parempi keskittyä laadukkaaseen sijoittumiseen ja tökkäysten viljelyyn. Noilla pärjää jo pitkälle. Toisessa päässä kenttää kulmapyörityksillä saa hyvin luotua tilanteita aikaan ja jos vastustaja ei pidä keskustaa kiinni, niin sinne vaan leikkaus ja antaa ranteen laulaa.

Kenties paras ostokseni on ollut Devan Dubnyk. Kohta 15 peliä pelattu hänellä ja joka tulee pari gamesaveria. Suosittelen lämmöllä.

Tässä vielä oma poppoo kokonaisuudessaan:

E. Kane - Kesler - Voracek
Skinner - J. Staal - Eberle
Hagelin - Kadri - Cogliano
Cammalleri - Zibanejad - Atkinson

Edler - Lindholm
Vatanen - Hamhuis
E. Johnson - Gostisbehere

Dubnyk
Jones

PS4:n puolella hillun käyttäjätunnuksella Hanzqa. Kavereihin saa lisäillä, jos kiinnostaapi.
 

Migelsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers & Tappara
Ihme sähellystä kyllä taas tämä HUT alkuun. Lentelee ulos pelistä tuon tuosta, ja äsken ostin Bödkerin, joka näkyi kokoelmassa, mutta kentälliseen lisätessä kaveria ei löytänyt mistään. Boottasin muutamat kerrat, mutta ei auttanut.
Näitä tullut vastaan itellekin ja pelaajan saa kokoonpanoon kun käy laittamassa sen myyntiin (esim. niin korkella hinnalla ettei kukaan osta) jonka jälkeen pelaajan tultua saapuneisiin kortteihin lähettää uudestaan kokoelmaan. Tämä toiminut itsellä nyt pariin kertaan. Nyt vaan kävi itselle niin, että draftin 4 palkintokorttia jumittaa samalla lailla kun niitä setteihin yrittää laittaa. Kauppahan niillä ei voi käydä.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Täällä taas näyttää kokoonpanot sellaisilta, että pitänee ihan rauhassa grindata parisataa peliä bottia vastaan ennen kuin uskaltaa edes kymppidivaria aloittaa. Palaavan pelaajan pakoista (4 kpl) taisivat isoimpia nostoja olla Craig Anderson ja Mike Cammalleri. Ei niillä kuuhun mennä. Varsinkaan kun Cammalleri loukkaantui ensimmäisessä (offline-)ottelussaan. Ykkösketju on tällä hetkellä muotoa Kalinin-Josefson-Marchessault.

Varausmestarit on hyvä pelimuoto. Siinäkään ei kyllä vielä näillä taidoilla uskalla mennä nettiin pelaamaan. Eilenkin meinasi tulla heti ekassa matsissa noutaja botti-Arizonaa vastaan. Jännää muuten, että otin viimeksi teemaksi kanadalaisuuden. En tiennyt, että se tarkoitti kanadalaisten joukkueiden pelaajia. Luulin, että se olisi tarkoittanut kanadalaisia pelaajia. Tyhymä olen minä.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Ihan kivasti oma HUT lähtenyt liikkeelle. Joka kaudella nousu ja tänään tarkoitus aloitella kutosdivaria. Oma joukkue kerätty omaan pelityyliin sopivaksi ja aiemmista peleistä suosikeiksi nousseista pelaajista. Kokoonpano tällä hetkellä:

Panarin-Stastny-Nyqvist
T.Johnson-Eichel-Marchand
Gallagher-Zibanejad-Gaborik
Atkinson-H.Sedin-Steen

Shattenkirk-Vlasic
S.Weber-Leddy
Strålman-Lindholm

Jones
(Lehtonen)

Kaikki pelaajat Vlasicia ja Eichelia lukuunottamatta tulleet palkinto- tai ostopakasta. Varsinkin Eichel on huikea seppä tässä, 15 peliin 25 pinnaa. Myös veskari Jones on loistava, tilastot taitaa olla 16-0 eilisen pelien jälkeen. Kokonaistilastot 20-2-0 ja 16 pelin voittoputkessa seilataan.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Toronto Maple Leafs
Kenties paras ostokseni on ollut Devan Dubnyk. Kohta 15 peliä pelattu hänellä ja joka tulee pari gamesaveria. Suosittelen lämmöllä.
Olen huomannut saman. Useamman pelin olen ollut aivan rummussa mutta Dubnyk on pitänyt minut mukana pelissä huikeilla torjunnoilla. OVR pisteisiin nähden huomattavasti parempi, etenkin sivuttaisliike tuntuu onnistuvan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eihän noita kultakortti settejä ole mitään järkeä tehdä. En tiedä saako illlalla paremmin logoja, halleja ja valkkuja halvalla mutta ainakin nyt hinnat ovat luokkaa 500-600 kpl, jolloin tekee 1-2k tappiota kun noita vääntää. Marketista kun saa kultakortin 4k hinnalla aikalailla ostettua.

Arizona, Carolina ja Vancouver muutamaa korttia vailla valmiita + hiilikortteja ja muutamaa kultakorttia.
 

HokiHero

Jäsen
Nyt kun on vähän päässyt sisään tuohon Hutiin niin voi jo muodostaa jotain mielipiteitä.

- Normaali pelaaminen on ihan mukavaa puuhaa ja kiekon eläminen on kiva lisä, tykkään paljon enemmän kuin edellisessä änärissä jossa pelaaminen oli välillä jopa vähän pakkopullaa mutta muu oheinen piti kiinnostusta yllä.

- Draftchampion on myös idealtaan hauska, vaikka onhan tuo naurettavaa miten minulla vaikeustasona on ammattilainen jolla ei edes yleensä viitsi pelata koska se on niin helppo. Nyt ensimmäiset pari peliä ovat helppoja, mutta kummasti sen jälkeen huolimatta siitä että laukaukset ovat 40-10 pelit ovat tasaisia ja olen jopa yhden hävinnyt.

- Nuo herot ovat mielestäni edelleen perseestä. Juuri sain hopeakortti-kokoelmasta Suterin ja ajattelin että josko sitä sitten keräisi Wildin kun Parise on enää kallis, mutta nuohan vaativat aivan poskettomia määriä noita kulta ja hiilikortteja. Ei ilman omaa rahallista panostusta jo pelkästään hiilikortteihin tarvittavaa yleensä 100-200k saa kerättyä missään järkevässä ajassa pelaamalla ja kun vihdoin tuon saisi kasaan olisi taas lähdettävä tyhjältä pöydältä pelaamaan joku 150 matsia. Ennen halvin kokoelma oli joku 35k josta sitten pikkuhiljaa sai edetä eteenpäin ja mielenkiinto pysyi yllä.

- Se että kaikki kortit ovat hyödyllisiä on kyllä iso plussa, etenkin kun ostaa kultapakan ei ärsytä saada kaikkea turhaa krääsää kun niiden arvo on keskiverto pelaajaa kalliimpi ja ne voi joka tapauksessa muuttaa kultakorteiksi.

Kokoonpano on tällä hetkellä ihan mieleinen ja pari synergiaa on myös käytössä.

Grabner - Little - Nelson
E.Kane - Vermette - Okposo
Donskoi - Bennet - Doan
Palmieri - Beagle - Komarov

Suter - Vatanen
Streit - Gardiner
Hjalmarsson - Ellis

Varlamov - Neuvirth
 

oxymoron

Jäsen
Menipä maku HUTtiin yllättävän nopeasti. Aikaisemmissa versioissa saattoi keräilyillä pitää mielenkiintoa yllä, mutta kun sekin on vanhassa muodossaan viety pois, niin fiilikset kyllä tippui aika rankasti.

- Nuo herot ovat mielestäni edelleen perseestä. Juuri sain hopeakortti-kokoelmasta Suterin ja ajattelin että josko sitä sitten keräisi Wildin kun Parise on enää kallis, mutta nuohan vaativat aivan poskettomia määriä noita kulta ja hiilikortteja. Ei ilman omaa rahallista panostusta jo pelkästään hiilikortteihin tarvittavaa yleensä 100-200k saa kerättyä missään järkevässä ajassa pelaamalla ja kun vihdoin tuon saisi kasaan olisi taas lähdettävä tyhjältä pöydältä pelaamaan joku 150 matsia. Ennen halvin kokoelma oli joku 35k josta sitten pikkuhiljaa sai edetä eteenpäin ja mielenkiinto pysyi yllä.

^Tämä nimenomaan

Kaikki palaavan pelaajan pakoista tulleet (Varlamov (87), H.Sedin (87), Monahan (87) rahakkaimpina) myyntiin ja jokavuotinen NSH-tiimi pystyyn. Pelaillaan sillä sen mitä ajoittain innostuu HUTia takomaan ja sitten päivitellään sen mukaan joukkuetta. Ei ole paha rasti, sillä parhaina pelaajina tällä hetkellä vielä Craig Smith (86) ja Seth Jones (86).

Odotan, että jonkinmoista innostusta vielä löytyy vuoden mittaan useaankin otteeseen, joten hyvä pitää tavoitteet joukkueesta korkealla. Hero-kortin, Radulovin paluun ja Subban-Weber treidin myötä kasattavissa on varmasti paras Preds-joukkue oman HUT-historian aikana.

Erikoiskorteilla toivottavasti mahdollisuus myös hyötyä synergioista (ainakin koko joukkuetta tukevista)

Sullivan - Smith - Forsberg
Radulov - Johansen - Neal
Hörnqvist - Fisher - Wilson
Ward - Cullen - Hartnell
(Ribeiro, Spaling, Stålberg, Legwand)

Weber - Josi
Subban - Suter
Ellis - Jones
(Del Zotto, Ekholm, Franson, Hamhuis, Zidlicky)

Rinne
Dubnyk

Toivekorteja: Timonen, Peter Forsberg, Kariya, Vokoun

Noin. Nyt on purettu se kevyt vitutus. Ei muuta kun uudella innolla taas pettymään. Välillä sitä miettii, että miksi kiusata itseään näin?
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Ei ole aikaisemmin tämä pelimuoto hirveästi innostanut, mutta nyt on tullut pelattua. Seuraavaksi ysidivariin. Aika hurjia vastuksia kymppidivarissakin tullut vastaan, kun peli vasta julkaistu. Eilenkin ilmeisesti joku latvialainen äijä, jolla pelasi nelosketjussa Dzierkals, Abols ja Kenins, eikä muu joukkuekaan kovin ihmeellinen ollut. Turpaan tuli silti 1-3. Aika halvalla noita pelaajia näköjään saa ostettua, Barkovkin maksoi hurjat 750 coinssia. Pakoista parhaana pelaajana sain Pominvillen. Hitto kun en heti alussa tajunnut, että tiettyä haluamaansa pelaajaa pystyy hakemaan sieltä "oma kokoelma" kohdasta. Tuli Niskasestakin maksettua vähän ylihintaa. Aika naurettavan halvalla siellä tulee välillä pelaajia vastaan. Sama noissa liigalogoissa, Saipan logon ostin ja halvin oli 800 coinssia. Kaikki muut olivat vähintään sen 3k, eli periaatteessa nythän noita kannattaisi hamstrata ja laittaa myöhemmin myyntiin.

Ihan kiva myös nähdä, että näistä hopeakorteista löytyy ihan tasokastakin, yli 80ovr peluria. Ajatuksena oli ainakin pari hopeapakkaakin ostaa ja katsella, mitä sieltä irtoaa.

Uutena kasvona seuraavaan peliin tulee Mrazek. Hudobinilla sen verran haparoivat otteet koko ajan, ettei kehtaa enää seuraavassa divarissa ykkösveskarina pitää. Joukkue näyttää nyt tältä:

Domi - Draisaitl - Pominville
Prince - Barkov - Kulemin
Maroon - Burmistrov - Eller
Chimera - Athanasiou - Clutterbuck

Methot - Niskanen
Larsen - E. Johnson
Holden - Demers

Mrazek, Hudobin
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Täällä pari päivää sitten yks kaveri jakoi vähän omia kokemuksiaan tuosta marketin työstämisestä ja itsekkin siitä sitten innostuin, niin eilinenhän meni sitten koko päivä "treidatessa", peliäkään en pelannut. Koukuttavaa hommaa. Niin kuin se kaveri täällä sanoi, idea on niinkin simppeli kuin ostaa halvalla ja myydä kalliilla. Vähän aikaa pähkäilin miten saisin parhaiten voittoa ja aika kiva keino tuli löydettyä. Nyt parin päivän aikana voittoa tehtynä pyöreästi 100k ja uusimpina hankintoina jengiin n. 30k maksaneet Bishop ja Kessel. Nytkin 30k pankissa rahaa mutta varmaan säästän nuo pohjakassaksi että pystyy tuota markettia työstämään.
 

Granny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild #64 & #11
Pakkoja olen avannut noin 20kpl ja ainoa yli 86ovr nosto on R.Nash joka tuli Draft setistä. Seuraavaksi olisi tarkoitus alkaa ostelemaan noita 87ovr pelaajia ja kehittää varsinkin hyökkäystä isommaksi ja nopeemmaksi. Omasta mielestä noilla pienillä ja nopeilla hyökkääjillä esim: Johnson,Zuccarello jne ei ole mitään käyttöä tässä pelissä kun taklaukset ja poket ovat huomattavasti paljon parempia kuin mitä nhl16:sta. Oman joukkueen parhaat pelaajat ovat olleet ehdottomasti Koivu,Ryan ja Gaborik.

20-0-0 tilastoilla mennään tälläsellä joukkueella:
B.Ryan - M.Koivu - L.Eriksson
T.Johnson - P.Stasny - M.Gaborik
M.Granlund - M.Hanzal - M.Beleskey
B.Comeau - E.Haula - E.Staal

RR55 - K.Yandle
Jones - Z.Chara
J.Spurgeron - N.Schults

A.Raanta
J.Korpisalo
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
22.5e:llä ostin itse pakkoja ja tulihan sieltä ok nostoja. Eichel, Venäjän "WC-kortti", Stone ja Nyquist nyt ainakin.

75k sain tuosta Venäjän kortista, ihan kiva summa.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL, Ilves
Lähes sanasta sanaan sama kohtalo kuin tuossa yläpuolella, mutta Eichelin sijaan nostin T.Raskin ja Venäjän kortin sijaan Suomen "WC-kortin." Edellis kerrasta viisastuneena en ajatellut laittaa lottokonetta pyörimään tuolla WC-lapulla, vaan se isketään lihoiksi ja saaduilla kolikoilla sitten hankitaan Ryan Kesler sentteriksi ja Phil "the thrill" Kessel laituriksi.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kyllä on surkeaksi tehty kaupankäynti tässä uudessa versiossa. Yhtään kauppaa en ole vielä voittanut, kun pitänyt lähteä lyömään lopussa kolikoita tiskiin. Kortit vaan katoilevat ja eivätkä löydy miltään niiltä seitsemältätoista välilehdeltä. Sinne meni Lucic 800 kolikolla...
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
22.5e:llä ostin itse pakkoja ja tulihan sieltä ok nostoja. Eichel, Venäjän "WC-kortti", Stone ja Nyquist nyt ainakin.

75k sain tuosta Venäjän kortista, ihan kiva summa.

Ostitko sä oikealla rahalla? Etkös sä ole aina "kovaan ääneen" sanonut, ettei kenenkään pidä käyttää oikeaa rahaa noihin? ;-)
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ostitko sä oikealla rahalla? Etkös sä ole aina "kovaan ääneen" sanonut, ettei kenenkään pidä käyttää oikeaa rahaa noihin? ;-)
Joo ostin kun sain ne 14 pakkaani EA:n Suomen aspasta takaisin ja tuli vähän rikollinen olo raivokohtauksesta täällä. Mutta joka vuosi parilla kympillä olen pakkoja ostellut pohjakassaksi ja täälläkin asiasta ainakin muistaakseni asiasta aina maininnut. Nyt piti jättää ostamatta ekaa kertaa muutamaan vuoteen.

Mun pointti on siis se, ettei porukka pistäisi poskettomia summia peliin kun EA ei oikeasti panosta pelin laatuun riittävissä määrin ja tulee aina vaan se rahastamisen fiilis pelistä.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Kyllä on surkeaksi tehty kaupankäynti tässä uudessa versiossa. Yhtään kauppaa en ole vielä voittanut, kun pitänyt lähteä lyömään lopussa kolikoita tiskiin. Kortit vaan katoilevat ja eivätkä löydy miltään niiltä seitsemältätoista välilehdeltä. Sinne meni Lucic 800 kolikolla...
800-1000 kolikkoa on Lucicin arvo.
 

Lohipoika

Jäsen
puolustuspäässä ... onkin parempi keskittyä laadukkaaseen sijoittumiseen ja tökkäysten viljelyyn. Toisessa päässä kenttää kulmapyörityksillä saa hyvin luotua tilanteita aikaan ja jos vastustaja ei pidä keskustaa kiinni, niin sinne vaan leikkaus ja antaa ranteen laulaa.

Tässä on aika lailla tiivistettynä hutin syöpä. Puolustuksessa heiluu poke poke ja hyökkäyksessä pyöritään kulmassa odottamassa sitä poikittaissyöttöä tai rannataan etukulmaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Tässä on aika lailla tiivistettynä hutin syöpä. Puolustuksessa heiluu poke poke ja hyökkäyksessä pyöritään kulmassa odottamassa sitä poikittaissyöttöä tai rannataan etukulmaan.
Tähän lisänä sitten vielä sen "suojausnapin" pohjassa pitäminen tai aivan järjetön mailavääntely edes taas joka kerta, kun hyökkää. Ah mitä nautintoa pelata niitä pelejä. Or not.
 

Jonisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Kalpa, Україна
En jaksa ketjua kahlata läpi, mutta pitääkö nuo legendakortit oikeasti olla, jotta saa joukkueen kokoelman täyteen? Jää nimittäin keräämättä silloin, kun en oikeaa rahaa kiinni tuohon laita. Rupesin hyvillä mielin keräämään Coyotesia, mutta harmikseni huomasin tuon legendakortin. Kiitti taas ea, rahastuksen maku.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
En jaksa ketjua kahlata läpi, mutta pitääkö nuo legendakortit oikeasti olla, jotta saa joukkueen kokoelman täyteen? Jää nimittäin keräämättä silloin, kun en oikeaa rahaa kiinni tuohon laita. Rupesin hyvillä mielin keräämään Coyotesia, mutta harmikseni huomasin tuon legendakortin. Kiitti taas ea, rahastuksen maku.
No ei. Katso sieltä sets-kohdasta mitä pitää olla, älä kokoelmista.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
No ei. Katso sieltä sets-kohdasta mitä pitää olla, älä kokoelmista.
Eikös tuo ole kaikinpuolin mahdoton edes kerätä nuita mitään jengejä? Tarvitset joukkueen pelaajineen paitoineen ja sit vielä 2 carbon korttia + kultakeräilykortit jotka maksavat 5k / lärvi. Eihän nuita ole mitään mahkuja kerätä mitään jengiä kun vaatii 60k + rahaa? Vai olenko ymmärtänyt homman ihan väärin.
 
Mitähän varten nuo kokoelmasivut yleensä ovat tuolla? Tällä hetkellähän se on vain yksi tie tarkastaa oma pelaajatarjonta.

Puolustusjutuista vinkkejä jakaneille kiitoksia. Oma ongelma ei ollut oman ukon puolustuspeli vaan juurikin tekoälyn tohelointi (ukot jää seisoville jaloille pönöttämään ja vihu karkaa vierestä). Nyt olen kuitenkin saanut puolustuspelin kuosiin, oma ukko koko ajan kiekon ja vihun välissä. Taklauksia ei tosiaan kannata viljellä, vaan fiksusti tökkiä mailalla.

Yhteydestä kertova palkki ei taida ihan toimia. Matseihin olen ainakin lähtenyt aina erinomaisilla yhteyksillä, mutta itse peli tökkii aika pahasti välillä ja useamman kerran on kaveri pudonnut linjoilta (joka ei tietty kyllä haittaa..). Kuvaakohan tuo vain omaa yhteyttä vai pelaajien välistä?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eikös tuo ole kaikinpuolin mahdoton edes kerätä nuita mitään jengejä? Tarvitset joukkueen pelaajineen paitoineen ja sit vielä 2 carbon korttia + kultakeräilykortit jotka maksavat 5k / lärvi. Eihän nuita ole mitään mahkuja kerätä mitään jengiä kun vaatii 60k + rahaa? Vai olenko ymmärtänyt homman ihan väärin.
No eihän niitä kokoelmiakaan helppo ollut kerätä kaikkia, mutta onhan niitä carboneita ja kultakortteja aivan liikaa noissa, Itse sain juuri Carolinan valmiiksi ja Buffalo, Vancouver ja Arizona ovat kallempia pelaajiaan+kulta-/carbon-kortteja vaille valmiina., Nyt odottamaan sitten että saa coinsit niihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös