NHL vs. KHL-näytösottelut

  • 13 111
  • 44

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Avataanpa näillekin tapahtumille oma ketjunsa. Eli siis lokakuussa pelataan kaksi ottelua NHL-joukkueiden ja KHL-joukkueiden välillä. Kyseessä on ensimmäinen kerta 20 vuoteen, kun NHL rantautuu Venäjälle. Ottelut ovat:

4.10.2010 SKA vs. Carolina Hurricanes
6.10.2010 Dinamo Riga vs. Phoenix Coyotes

KHL on avannut kyseisille otteluille oman sivun.

Edellisen kerran NHL ja KHL-joukkueet pelasivat vastakkain vuoden 2008 Bernissä pelatussa Victoria Cupissa, kun New York Rangers kaatoi Metallurg Magnitogorskin luvuin 4-3. Tuo onkin ainoa toistaiseksi pelattu ottelu NHL:n ja nykyisen KHL:n välillä. Täältä voi käydä katsomassa tuota aiemmin Neuvostoliiton aikana pelattuja otteluja NHL:n ja venäläisten seurojen välillä.

SKA on kesän aikana tehnyt todella kovia hankintoja (Nabokov, Afinogenov Grebeshkov) ja siellä ollaan ainakin valmiina kaatamaan Carolina.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Hienoa on myös se, että NHL tekee paluun Riikaan. Viimeksi Dinamo Riika pelasi NHL-joukkueita vastaan vuosina 1989 ja 1990 (Super Series). Silloin Jurzinovin ja Vorobjovin joukkueissa pelasivat mm. Irbe, Ozolinsh, Znarok, Kercs, Fandul ja Vitolins.

Silloin pelattiin seuraavasti:
  1. Dinamo Riga-Calgary Flames 2-2 (kts. video)
  2. Edmonton Oilers-Dinamo Riga 2-1 (kts. video)
  3. Vancouver Canucks-Dinamo Riga 6-1
  4. Dinamo Riga-Los Angeles Kings 5-3
  5. Chicago Blackhawks-Dinamo Riga 4-1
  6. St. Louis Blues-Dinamo Riga 5-0 (kts. video)
  7. Dinamo Riga-Minnesota North Stars 2-1
  8. Washington Capitals-Dinamo Riga 2-1
Tämän päivän joukkueessa löytyy myös mieleenkiintoisia nimiä: latvialainen legenda ja joukkueen kapteeni Sandis Ozolins, maalivahti Mikael Tellqvist, Montrealin prospekti Brock Trotter sekä Stanley Cup -voittaja Mark Hartigan. Phoenixilla taas löytyy Riiassa syntynyt Viktor Tihonov.
 

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kaikkien Canes-fanien suosikki Jay Harrison ohjasi hienosti luistimella kiekon omaan maaliin ja SKA johtaa 1-0.
 
SKA:n pelaajista nopeasti laskettuna 14:llä on NHL-kokemusta. Näistä useampi on vielä sellaisia pitkän linjan NHL-pelaajia kuten Nabokov, Zubov, Jashin, Afinogenov, Brylin jne. Melkoinen porukka siis SKA:lla, jota on pakko pitää ennakkosuosikkina tässä ottelussa. Vaikkei lopputuloksella tietenkään mitään merkitystä ole kenellekään.
 

Koivistoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
K.Lehtonen, Ovetshkin, KalPa
Näköjään tappelukin saatiin aikaiseksi kun Gleason kävi vähän härkkimässä Pietarin peluria niin toinen tuli sit rohkeasti puolustamaan. Gleason taisi lähteä ihan suihkun puolelle. 2-2 atm.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Yashin tekee 3-2. Siellä käydään nyt todella kuumana. Pitkänen nyt boksiin pienen kahakan seurauksena. Toivotaan, ettei mitään ylilyöntejä tule.
 

Theone

Jäsen
heh, katsomosta bongattu paikallinen hammaspeikko...

Ei taida hirveästi ihan joka jamppaa (pelaajaa) kiinnostaa tämä peli. Ei sentään ihan samanlaista kuraa kuin se Jokerit-Pittsburgh Penguins -peli. Ainoa lätkäpeli josta olen koskaan lähtenyt kesken kotia.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Joo siellä joku venäläinen ajo Staalin tavalla jota oisin äkkiä kuvitellu leikkaamiseksi. Siitähän nuo ukot ei hirveästi tykänneet ja aika lämpösinä käy osa pelaajista. Ihan kelvollinen harkkamatsi tähän mennessä.
 

Valder

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jeff Skinner teki tasoihin Pitkäsen syötöstä. Pitkänen yritti ensin kahdesti Jokiselle, mut ei onnannu ja laitto sitten maalin eteen Skinnerille.
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Jeff Skinner teki tasoihin Pitkäsen syötöstä. Pitkänen yritti ensin kahdesti Jokiselle, mut ei onnannu ja laitto sitten maalin eteen Skinnerille.

Skinner vaikuttaa kyllä melko näppärältä kaverilta, kaverille voisi povata hyvää tulevaisuutta änärissä, vauhtia ja taitoa riittää.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Kyllähän tuo Skinnerin tasoitusmaali oli melkoisen näppärä suoritus, siinä haistoi poika maalipaikan hyvin ja maltillinen nosto yläpeltiin. Muutenkin ihan näppäriä ja rohkeita kikkoja on poika tarjoillut ja ei jälkeenpäin harmita enää yhtään että hänet otettiin vuorolla #9, vaikka ainakin minä vinguin sitä Gormleyta/Fowleria siihen väliin. Kahdelle seuraavalle kaudelle asettaisin maltillisempia odotuksia, mutta ihan muutaman vuoden päästä tässä voi olla se Staalin vierellä oleva 30-40 maalia iskevä maaliruisku. Katsellaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös