Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
West Division
Colorado
Vegas
St. Louis
Arizona
---------------
San Jose
Minnesota
Anaheim
Los Angeles

North Division
Toronto
Montreal
Edmonton
Vancouver
-------------------
Calgary
Winnipeg
Ottawa

Central Division
Tampa Bay
Columbus
Dallas
Carolina
----------------------
Florida
Nashville
Chicago
Detroit

East Division
Philadelphia
Washington
NY Rangers
Ny Islanders
------------------------
Pittsburgh
Buffalo
Boston
New Jersey

Presidents Trophy (Runkosarjan voittaja): Colorado
Art Ross (Pistepörssin voittaja): Connor McDavid
Maurice Richard (Maalipörssin voittaja): Connor McDavid
Jennings (Vähiten päästettyjä maaleja): Carter Hart

Adams (Vuoden valmentaja): Jared Bednar
Selke (Paras puolustava hyökkääjä): Alexander Barkov
Lady Byng (Herrasmiespelaaja): Nathan MacKinnon
Gregory (Vuoden GM): Joe Sakic
Mark Messier NHL Leadership Award (Paras johtaja/kapteeni): Steven Stamkos
Hart (Arvokkain pelaaja): Nathan Mackinnon
Norris (Paras puolustaja): Cale Makar
Vezina (Paras maalivahti): Carter Hart
Calder (Paras tulokas): Tim Stutzle
Lindsay (NHLPA:n äänestämä paras pelaaja): Connor McDavid

Stanley Cup: Colorado Avalanche
Conn Smythe (Arvokkain pelaaja pudotuspeleissä): Nathan Mackinnon

NHL draft lotteryn voittaja: Los Angeles
No. 1 Overall Pick: Owen Power

Jatkoaika-trophy (Suomalaisten pistepörssin voittaja): Mikko Rantanen
Karjalalippis-trophy (Suomalaisten maalipörssin voittaja): Mikko Rantanen

Mähän sanoin:
- McDavid sisuuntunut, kun on niin monesta suuntaa sanottu MacKinnonin olevan maailman paras. Joten McDavid iskee 2 pisteen keskiarvolla tehoja.
 

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl, Ässät, Jokerit
Pohjoinen

1. Toronto: Torontolla on vihdoin elämänsä sauma menestyä ja todistaa taso, sillä Tampa ja Boston eivät ole kiusaamassa. Vaahteralehdillä on jokainen osa-alue paperilla kunnossa, mutta pelit näyttävät miten se realisoituu kentälle. Suomalaisista seurattavaa on miten Mikko Lehtonen murtautuu kokoonpanoon.
2. Vancouver: Vancouver on vasta uudelleen rakennusvaiheessa, mutta yksi liigan parhaista senttereistä, laaja kalusto, leventynyt pakisto ja todella kova maalivahti tandemi ovat tekijöitä joiden ansiosta Canucks on valmis haastamaan kenet vain. Suomalaisia seurattavia on Olli Juolevi, joka vihdoin pääsee näyttämään mikä on hänen tasonsa taalajäillä.
3. Montreal: Nuori, mutta samalla kokenut joukkue on papereissani yllättäjä, sillä Philip Danault liigan aliarvostetuimpia pelaajia, Weber on edelleen eliittipelaaja vaikka jalka on hidastunut ja todellla laaja neljän kentän hyökkäyspeli on todella mielenkiintoista katsottavaa. Kysymysmerkkejä on silti mikä on nuorten Kotkaniemen, Suzukin ja Romanovin taso. Lisäksi järjettömällä sopimuksella signattu Anderson on kovan paikan edessä. Suomalaisista seurattavia ovat Kotkaniemi, Lehkonen, Armia ja mahdollisesti Leskinen
4. Edmonton: Edmonton on joukkue, jota on todella hankala arvioida, sillä siellä on liigan paras sentterikalusto, heikko puolustus ja kysymysmerkkejä maalilla. McDavid ja Draisaitl tietenkin ovat kultaakin arvokkaampia joukkueellensa, mutta puolustuspeli pitäisi saada kuntoon. Lisäksi lisää sepeliä jäälle heittää, että joukkueen ykköspakki on Tyson Barrie jonka ei missään nimessä kuuluisi olla ykköshevonen. Suomalaisia seurattavia on Koskinen maalilla miten koppi tarttuu ja saako ykkösveskarin paikan. Toisena on tietenkin Jesse Puljujärvi, jonka on viimein aika näyttää ja lunastaa odotuksia.
--------------------
5. Calgary: Preerialaiset liekkipaidat ovat ensimmäinen joukkue ulkona ja syynä näen edelleen samat ongelmat. Tkachuk on pelillinen ja henkinen johtaja, mutta Monahan, Gaudreau ja Lindholm eivät vieläkään ole osottautuneet pelaajiksi, jotka voisivat kantaa joukkuetta vaikeana hetkenä. Maalivahti Duo on parantunut Markströmin tulon myötä. Suomesta seurattavaa on Juuso Välimäen muodossa ja paljon onkin sillä Välimäki vihdoin vaikeuksien jälkeen on ottamassa paikkaa top-4 pakistosta.
6. Winnipeg: Winnipeg on tulevalle kaudelle kysymysmerkki, sillä hyökkäys on edelleen tulivoimainen ja tehokas, mutta suurin kysymys on pakisto joka on sarjan heikoimpia. Hellebuyck on vezina voittaja ja kantaa Jetsejä, mutta mahalasku ja Laineen treidaaminen on edessä. Suomalaista seurattavaa on runsaasti. Laine suurimpana, mutta pelipaikasta taistelevat Heinola, Niku, Luoto ja Vesalainen
7. Ottawa: Divisioonan selvästi heikoin, mutta pystyy illasta toiseen härnäämään ja kiusaamaan paineessa pelaavia joukkueita. Joukkue on parantunut paljon ja tulevaisuus on valoisa, mutta ei vielä. Suomalaista seurattavaa on Thomsonin, muodossa mutta todennäköisesti ei Nhl:än puolella.

Läntinen

1. Vegas: Vegasin kultapaidat ovat oma suosikki President Trophyyn. Joukkueen ainoa heikkous tulee kakkossentterissä, mutta muuten kokonaisuus on aivan loistava. Stone liigan parhaita kahdensuunnan hyökkäjiä, Pietro-Theodore liigan paras pakkipari ja lisäksi Fleury Lehner duo on tiukassa tahdissa tärkeä voimavara.
2. Colorado: Colorado on toinen kova suosikki runkosarjassa, sillä joukkue on aivan timanttisessa kunnossa. Mackinnon maailman paras pelaaja, Makar todennäköinen Norris ehdokas ja siihen lisäksi Rantanen, Landeskog, Kadri ja Toews. Maalivahti duo on joukkueen heikkous, mutta se ei estä menestymistä tuollaisella rosterilla. Suomalaista seurattavaa on paljon, sillä Rantanen valmis dominoimaan. Donskoin on taas aika todistaa taso ja osoittaa arvo joukkueellensa.
3. St.Louis: Nuottipaidat ovat kolmas ja selvä menijä playoffeihin, mutta haasteita tuo kuitenkin Tarasenkon puuttuminen, maalivahti duo ja Pietarangelon vaihtuminen Krugiin. Suomalaisista Hussoa kannattaa seurata miten onnistuu täyttämään kakkosmaalivahdin saappaat.
4. Arizona: Kojootit ovat taisteluun valmis, sillä draftista ei ole mitään hyötyä heille, joten ainoa panostus on kauteen ja haastamiseen. Joukkue perustuu Kuemper-Raanta duoon. Huonoja merkkejä silti on ilmassa OEL muodossa, mutta valmennus on kunnossa. Raanta tuo Suomalaisväriä joukkueeseen, joten pitäkää korvat auki!
-------------------
5. Minnesota: Minnesota on suurin haastaja Arizonalle, sillä divisioona on todella heikko. Minnesotaan tuo mielenkiintoa paljon Kaprizov, Kähkönen ja Fiala. Puolustus on liigan parhaita, mutta heikko maalivahti ja sentteri tilanne on haasteena. Suomalais- edustus on heikentynyt, mutta Kähkönen pitää yllä väriä.
6. SanJose: Uudelleenrakennusta aloitteleva SanJose on haastaja, mutta ongelmia on paljon. Puolustus vuotaa, hyökkäys ei toimi ja maalivahti ongelma "korjataan" Dubnykilla. SanJose on syvässä kuopassa, josta oikeastaan vain ykköspick draftiin voisi helpottaa. Antti Suomela edustaa Suomea satunnaisissa peleissä.
7. Anaheim: Anaheim on uudelleenrakennus vaiheessa oleva joukkue, jonka ainoa valopilkku on yksi maailman parhaista John Gibson. Zegrasin johdolla tulevaisuus on valoisa ja lupauksia herättelevä, mutta lisää prospecteja tarvitaan. Hakanpää pääsee pelaamaan ja roolia olisi otettavissa.
8. Los Angeles: Losi on tulevalla kaudella heikko ja mitään sanomaton, sillä joukketta ei pelasta edes Kopitar. Doughty on yksi yliarvostetuimmista ja Quick on jo vanhentunut. Draft on kohokohta ja tulevaisuus edessä. Suomalaisia on Määttä joka saa isoa roolia heikossa joukkueessa.

Itäinen

1. Philadelphia: Flyers on yksi yllättäjistä ja toisaalta ei ole. Heillä on uusi Carey Price, laaja hyökkäys ja vahva puolustus. Lisäksi valmentaja Vigneault ja Fletcher ovat tehneet todella hienoa työtä. Flyersilla on vain parannettavaa kupla-ajasta.
2. Washington: Washington on joukkue, joka voi olla runkosarjan kovimpia, tai sitten täys mahalasku. Liigan selvästi vanhin joukkue on täynnä kysymysmerkkejä, mutta uusi valmentaja ja vahvistunut puolustus ovat tekijöitä, jotka voivat olla voimavara. Kääntöpuoli on juuri tuo vanhuus, miten riittää jalat, voimat ja tehokkuus mutta aika näyttää.
3. Islanders: Saarelaiset ovat heikentyneet nimellisesti, mutta Trotzin joukkueella ei ikinä pelata nimillä vaan logolla. Materiaali on heikko, mutta pelitapa on se joka kantaa hedelmää. Sorokin, Dobson parivaljakko tuo nuoruutta ja ennakkoluulottomuutta. Suomalaisista Komarov on kysymysmerkki waivers listauksen myötä.
4. Boston: Boston on heikentynyt, mutta runko on silti kova. Krugin lähtö on iso asia pelillisesti ja Charan lähtö henkisesti. Boston on kova haastaja, mutta kysymyksiä on Raskin, puolustuksen ja loukkaantumisten myötä.
----------------------
5. Rangers: Manhattanin ylpeys on haastaja, mutta omissa kolisee liikaa. Potentiaali löytyy, mutta onko jopa liikaakin? Kakon on nyt aika lunastaa odotukset.
6. Buffalo: Buffalo on erittäin kova haastaja ja yksi kauden mielenkiintoisimmista joukkueista, mutta ongelmia on maalivahdit, puolustus ja Hall. Ristolainen tulee pelaamaan uransa parhaan kauden, mutta mihin se riittää.
7. Pittsburgh: Pingiviini lauman mahalasku vuosi on edessä. puolustus vuotaa ja hyökkäys ei ole enää entisensä. Järjettömät treidit eivät helpota tilannetta. Kapasella on uransa tärkein kausi edessä, joten tonttia on.
8. NewJersey: Selvästi heikoin kaikilla osa-alueilla. Junnusentterit, maalivahti ja tärisevä puolustus eivät helpota vaikeata uudelleenrakennusta. Odotukset draftissa.

Keskinen

1. Tampa: Lighting on nyky-ajan dynastia ja todellinen esikuva muille. Joukkue on haastaja, vaikka yksi sarjan parhaista eli Kucherov puuttuu, eiköhän se kerro olennaisen. Point on noussut sarjan huipulle, Hedman ja Vasilevski on siellä jo.
2. Carolina: Laaja rintama taitoa, nopeutta ja kurinalaisuutta tulee olemaan haastaja ja ikävä joukkue pelata vastaan. Suomalaisvärinen joukkue Ahon johdolla on valmis todistamaan.
3. Columbus: Kekäläinen on tehnyt upeaa työtä joukkueensa kanssa, mutta tähtipelaajat piinaavat edelleen. PLD on halunnut lähteä, joten kauden alku on vaikea ennustaa, mutta pelitapa, kuri ja vaatimustaso eivät hellitä.
4. Dallas: Viime kauden tuhkimotarina joukkue tulee kokemaan kylmän todellisuuden, vaikka Miro pelaisi 30minuuttia per-ilta. Seguin, Bishop ovat koko runkosarjan sivussa, joten Hintzillä on elämänsä tilaisuus.
---------------------
5. Nashville: on kauden suurin Bounce Back haastaja, mutta itse koen ongelmaksi Johansen, Duchene duon joka on todella kyseenalainen tilanne. Saros saanee ykkösveskarin paikan. Joukkue on täynnä laatua, mutta se pitää realisoitua kentälle.
6. Florida: Barkovin tilanne on surullinen ja ei valoa ole edes tunnelin päässä. Lomailemaan tulleet Bobrovsky, Hörnqvist ja Quenneville eivät kurssia käännä.
7. Detroit: Joukkue on vähän vahvistunut, mutta katseet ovat draftissa. Yzermanin johdolla tulevaisuus edessä.
8. Chicago: Kauden surullisin tapaus. Ei maalivahteja ei pakkeja ei hyökkääjiä. Ihme saa tapahtua, jotta he eivät ole viimeisenä lohkossa.President: Vegas Golden Knights
Calder: Kaprizov
Norris: Makar
Richard: Draisaitl
Selke: Couturier
Art Ross: Mackinnon
Hart: Point
Jennings: Lehner ja Fleury
Vezina: Hart
Adams: Vigneault
Gregory: Kekäläinen
Lindsay: McDavid
Lady Byng: Stone

Top-3 "Bounce Backit"

Giroux
Dumba
Hall

Top-3 flopit

Pittsburgh
Winnipeg
Chicago

Top-3 seuraa näitä:

Arizona: Laadukkaan maalivahti duon myötä taistelee kynsin ja hampain Playoff paikasta, sillä draft on heidän osaltaan jo ohi. Heikoimmassa divisioonassa haastaa 4 sijasta Minnesotan ja no sanotaan se SanJose.

Montreal: Laajuus ja työnteko kantavat tätä orkesteria. Todella laaja rintama ja työtelijäs pelitapa höystettynä Pricella on valmis yllättämään tällä kaudella.

Carolina: Carolina höytyy todella paljon tästä seka divisioonasta ja on todellinen haastaja joukkue. Hyökkäys ja Puolustus on liigan eliittiä ja valmentaja hoitaa pelillisen puolen, ainoa mihin lento voi kaatua on maalivahti duo Mrazek Reimer. Viime kausi oli heillä hyvä jatkuuko sama?

Suomalaisten pistepörssi top-3

Aho
Rantanen
Laine


Kausi alkaa Ihanaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy