NHL Powerweek

  • 1 682
  • 9

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Mistä muuten johtuu, että Nelonen ei näytä enää kyseistä ohjelmaa? Toivottavasti kaikki NHL-fanit ovat huomanneet, että Ruotsin TV4 näyttää joka lauantai (noin klo 15.30) Powerweekin. Leikkaamaton versio, ja mitä parasta - englanniksi.. Kiitos siitä!
 
Ohjelma taisi tulla NHL-matsien TV-oikeuksien kylkiäisenä Neloselle. Kun Nelonen ei täksi kaudeksi ostanut NHL:ää, jäi myös Powerweek pois ohjelmistosta. Enpä voisi sanoa, että kyseistä ohjelmaa kaipaisin. Minkäänlaista sisältöä tai näkökulmaa Powerweekissa ei ole. Maaleja ja taklauksia tykitetään tajuntaan sellaisella tahdilla, ettei pää pysy mukana. Ohjelma sopii joillekin 12-vuotiaille pleikkaria takoville varhaisteineille, joiden NHL-seuraaminen rajoittuu juuri kyseiseen ohjelmaan. Powerweek toimii myös Bettmanin propagandavälineenä, mitään "ikäviä" asioita, kuten tappeluita ja jonkun Mighty Ducksin organisaation surkeutta, ohjelma ei käsittele kepilläkään.

Canalplussakin voisi poistaa Powerweekin ohjelmistostaan ja käyttää vapautuva aika NHL2nightiin, joka on mielestäni loistava ohjelma ja sen asiantuntijoilla on usein myös mielenkiintoista sanottavaa, ei pelkkää jenkki-smalltalkia.
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Powerweekin voi nykyään katsella osoitteesta nhl.com mikäli löytyy tarpeeksi nopea internet-yhteys.
 
Suosikkijoukkue
Newcastle United, Duane Allman, LP-levyt
Viestin lähetti Viva Torremolinos

Canalplussakin voisi poistaa Powerweekin ohjelmistostaan ja käyttää vapautuva aika NHL2nightiin, joka on mielestäni loistava ohjelma ja sen asiantuntijoilla on usein myös mielenkiintoista sanottavaa, ei pelkkää jenkki-smalltalkia.

Erittäin hyvin sanottu siellä takana. Buccigross ja Melrose ovat asiaa. Miksei maikkari voisi ottaa oppia moisesta, okei asiasta on jo oma ketju mutta pakkohan se oli munkin kommentoida vaikka joku helsinkiviha Ervatsalo ottaa varmaan herneen purkkeineen nenään tästä. <- hymiö.
 

Portrait

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät&Penguins
Todella harmi, ettei powerweekiä enää näytetä. Ei tule enää ollenkaan TV:stä nhl:ää, jos nyt ei niitä satunnaisia tulosruutu pätkiä lasketa. Ruotsin kanavatkaan ei näy ollenkaan.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Enpä voisi sanoa, että kyseistä ohjelmaa kaipaisin. Minkäänlaista sisältöä tai näkökulmaa Powerweekissa ei ole. Maaleja ja taklauksia tykitetään tajuntaan sellaisella tahdilla, ettei pää pysy mukana. Ohjelma sopii joillekin 12-vuotiaille pleikkaria takoville varhaisteineille, joiden NHL-seuraaminen rajoittuu juuri kyseiseen ohjelmaan. Powerweek toimii myös Bettmanin propagandavälineenä, mitään "ikäviä" asioita, kuten tappeluita ja jonkun Mighty Ducksin organisaation surkeutta, ohjelma ei käsittele kepilläkään.

Hmm.. Mielestäni kyseinen ohjelma ei ole maailman paras, mutta koska ei tule muutakaan on tyydyttävä tähän.. Maaleja ja taklauksia näytetään aika vähän + ne on aina todella vanhoja tapauksia; ohjelma keskittyy enemmän johonkin typerään Wild-kalastusretkeen, jossa Dupuis huutaa koko ajan, että Willie Mitchell on paras.. En sanoisi kuitenkaan Powerweekin kovin huonoksi, sillä näkee sielläkin uusia/hauskoja juttuja NHL:stä. Bettmanin propagandaväline? Viimeksi juuri puhuttiin mahdollisesta pelaajalakosta, eikö se ole aika "ikävä" asia...
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Viestin lähetti Viva Torremolinos
Ohjelma sopii joillekin 12-vuotiaille pleikkaria takoville varhaisteineille, joiden NHL-seuraaminen rajoittuu juuri kyseiseen ohjelmaan.

Ohjelma sopii myös ainakin yhdelle 21-vuotiaalle PC:tä takovalle luuseriteekkarille, jonka NHL-seuraaminen rajoittuu kaikkeen TV:stä tulevaan lätkään. Eipä silti, mieluiten katsoisin sekä Powerweekin että NHL2nightin.
 
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, HIFK
Enpä minäkään ole jäänyt Powerweekiä juuri kaipaamaan, vuosiin en ole sitä edes viitsinyt katsoa. Silloin kun se aikanaan tuli MTV3:n puolelta, se oli viikon vanha. Ja tuo ohjelma oli todellinen propagandaväline, niinkuin yllä on sanottu. Kaikki mitä näytettiin oli tarkkaan valittu. Esim. juuri tappeluista ei ollut tietoakaan. Lisäksi ohjelman lopun "ottelukoosteet" olivat aivan naurettavia. Ensiksi skipattiin matseista puolet pois ja sitten näytettiin loppuminuuttien pelikatkoja kun ottelu oli niin "jännittävä".

NHL2night oli ja on sen sijaan erinomainen. Canal+:lla se oli monesti tylsien otteluiden lomassa se kohokohta keskellä yötä. Siinä oli loistavia koosteita tuoreista otteluista ja muutenkin puhuttiin asiaa. Nykyään ei tule Canal+:aa tilattua, joten hiljaista on NHL:n katsomisen kanssa.
 

Gambler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Jaahas

PowerWeek sopi varsin hyvin ainakin eräälle 16-vuotiaalle henkilölle, jolla sattumoisin ei ollut viime kaudella juuri muutakaan tiedonlähdettä kuin NHL Power"Wiskari" ja Teksti-TV (enään ei ole niitäkään, ei näy Canal+, eikä edes Teksti-TV; toinen telkkari jäi eläkkeelle ja toisen kaukosäädin on tuusan nuuskana). Ei näy ruotsin TV4, ei näy mitään. 56k modeemillahan on helppo keskittyä lukemaan artikkeleita ja katsomaan videoita. ¤#@%!!!

PowerWeek muka liian vauhdikas? Okei, otteluiden tuloksista ja kokonaisuudesta ei jäänyt oikeastaan mitään milloinkaan mieleen, mutta se johtui epäselvistä koosteista. Vauhdin kanssa ei ollut mielestäni mitään tekemistä. Höh, ostakaa TV, joka pyörii vähintään 25 freimiä sekunnissa!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kyllä NHL PowerWeek on niin syvältä kuin vaan joku ohjelma voi olla. Se sopii juuri joillekin 12v lapsille. Ottelut koosteet ovat ihan syvältä. Sit näytetään jotain ihme juttuja joissa jotku Shawn Bates ja kumppanit syövät ravintolassa?!?! Kiitän luojaa ettei sitä enään tule telkkarista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös