Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL-pelipaidat

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana M10, 03.07.2002 klo 15.54.

 1. proffa#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
  Pelipaidat & muut tuotteet

  Tarkotus olisi tilata t-paita tai jotain muita NHL tuotteita. Onko tähän tarkotukseen muita sivustoja kun tuo NHL.com? Sieltäkin tietenkin voisin tilailla, mutta vaikutti noi postikulut suhteellisen hunajaisilta.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Vastauksia löytynee, kun katselet tämän ketjun edellisiä sivuja...
   
 3. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Nämä ovat "kannattaako hankkia"-kysymykset ovat aina kovasti subjektiivisia kysymyksiä. Tarkan vastauksen antamiseen tarvitsisin tarkat tiedot varallisuudestasi, tuloistasi sekä rasitteistasi (ml. elatusvelvolliset). Näiden lisäksi voisi parin sadan sanan esseet aiheista "Mitä Rangersin 1994 mestaruus minulle merkitsi" ja "mihin tarkoitukseen hankkisin fani-paidan" olla paikoillaan :)

  (Itse ostin viime viikon alussa Eric Lindrosin gameworn New York Rangers paidan kauden 2003-04 preseasonilta ja mielestäni se kannatti ehdottomasti vaikka samalla hinnalla olisi saanut muutamankin fani-paidan!)

  Mikään piraatti tuo ei ole eli sen puolesta voit nukkua yösi hyvällä mielin luottaen siihen, että rahat menevät ylikansallisen yhtiön (RBK:n) osakkeenomistajille. Kunhan siis El Salvadorlaisten lasten, heidän piiskaajiensa, jakelukanavan ja jälleenmyyjien palkat on ensin maksettu; tietenkään unohtamatta johdon optioita. ´

  Aasiassa tehtyjä, taidokkaita piraatteja (ccm, nike, ihan sama mikä logo helmaan laitetaan) on ihan viime aikoina alkanut tulla vastaan esim. ebayssä ja näkökannasta riippuen - joko lohduksena tai sitten varoituksen sanana - on sanottava, että ne ovat niin aidon näköisiä että 99% ihmisistä ei huomaa eroa aitoihin.

  Paidan hinta on hyvin lähellä retail-hintaa (159$). Jos Madison Square Gardenin fani-shopista eli Gerry Crosbystä menisi kysymään, niin varmaan siitä enemmänkin joutuisi maksamaan, mutta eipä hirveästi muualla. Tuollaisen voisi löytää hyvällä säkällä tarjouksesta jopa puoleen hintaan tuosta, mutta tuollaista tarjousta voi joutua jonkin aikaa odottamaankin.

  Laadusta on sanottuva että tuo on semi-pro laatua eli puhdas fani-paita. Tarkoittaa käytännössä sitä että jos tuon meinaa seinälle laittaa niin menettelee, mutta käyttöön en suosittele, näyttää nimittäin suht. nopeasti kanssa käytetyltä. Nimet, numerot ja merkit ovat kevyttä tekoa ja materiaali on ohutta kangasta, joten paita ei tunnu käsissä ollenkaan samalla tavalla hyvältä kuin pro-tasoiset paidat. Pro-tasoisen paidan taas voisi löytää aika lailla tuohon samaan hintaan.
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2007 klo 23.23
 4. mikse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
  Starter jacket

  Mites on, saako (valmistetaanko) legendaarisia Starterin nylonisia/satiinisia jengirotseja vielä? Firman sivuilla ei ainakaan ollut mitään nettikauppaa eikä löydy oikein muutenkaan esim googlettelemalla. Maininta sivuilla takista kyllä on, joten voisi luulla näitä vielä tehtävän. Itselläni on toki 80-luvun lopun Oilersin rotsi , mutta kiinnostaa olisiko esim Wildin tai Trashersin vastaavaa mistään saatavilla.
   
 5. Zone93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Itselläni näitä ei ole VIELÄ kovin paljon. Mutta ajan kuluessa aion varmasti hankkia lisää paitoja.


  Tällähetkellä minulla on vain Colorado Avalanchen Dark jersey ja Avs-lippis.
   
 6. Räkämaali Jäsen

  Onko tietoa, saako Teemun paitaa mestaruuskaudelta enää mistään?

  Isäpapalle 50-v lahjaksi olisi tarkoitus hankkia, jos vaan jostain löytys.
   
 7. Aishoki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS, Turku
  Ebaystä ostaminen..

  Rupesin tässä viisaammilta utelemaan, että onko joku joskus ostellut ebayn kautta pelipaitaa? tässä tapauksessa Soulista, Etelä-Koreasta. Mitenkäs jos tilaan paidan niin joutuuko suomessa maksamaan vielä tullia/veroa? Toimitusmaksuthan on niin kuin ilmoituksessa lukee: 19$ , itse paitahan ei oo hinnalla pilattu hintaa on Buy it now kohdassa: 54.99$ (tosin ei varmaan oo paitakaan kylläkään aito, mut ei väliä. hinta houkuttelee). Sitten vielä, mitenkäs maksaminen? mikäs toi PayPal juttu oikeen on? Ja käykö maksuvälineenä tuolla Gigantin Mastercard? (tyhmä kysymys?)

  Ja linkki paitaan: http://cgi.ebay.com/SIDNEY-CROSBY-C-PENGUINS-HOCKEY-NHL-JERSEY-MEDIUM_W0QQitemZ220140761823QQihZ012QQcategoryZ25001QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

  Kiitoksia!
   
 8. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Näin 20.6..

  Viime viikolla, about 8 viikkoa tilaustamme myöhemmin (luvattu toimitusaika 4-6 vkoa) kumppanini sodassa ja rauhassa sitten alkoivat kysellä maksettujen paitojemme perään. Sieltä vastataan että tuo 1980-model Bruins on loppu. Siis kauppa on myynyt loppunutta tuotetta eikä ilmoita asiasta ennen kuin kyselemme perään! Rupesi vituttamaan. Tarjosivat sitten loppupeleissä vaihtoehtoina uutta Bruins-paitaa tai 75th anniversary spesiaalia, sitä raidallista valkoista B-paitaa jossa on edessä se iso, laatikkomaisempi B. Koitin tietysti vängätä ensin pro-versiota replican tilalle, on kuulemma loppunut mutta kyn kyselimme compensation giftien perään lupasi lähettää "a couple of hats". Katsotaan nyt mitä sieltä tulee.

  Plussaa siis River City Sportsille siitä että mies itse vastaili pikaisesti perään lähettämiimme maileihin, miinusta todellakin siitä että loppunutta tuotetta oli silti myynnissä ja että asiasta ei ilmoitettu saman tien.
   
 9. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Awe, veikkaan että jos olette sitä Bostonin 91-92 kaudella käyttämään paitaa olette ostamassa, niin saatte joko replica-tasoisen CCM:n tai Mitchell Nessin tekemän uudelleen-tuotannon. Noita aitoja, alkuperäisiä CCM:n pro-paitoja valmistettiin silloin 90-luvun alussa hyvin pieni määrä ja niiden löytäminen on erittäin vaikeaa ja hinnat erittäin kalliita.

  ja toiselle kirjoittajalle kerrottakoon että tullit (11,5%) ja verot (alv 22%) maksetaan lain mukaan kaikista EU:n ulkopuolelta tulevista paidoista (alle kympin maksuja eivät tosin viitsi lunastaa).
   
 10. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Juu, siis koitin vängätä sen mustan 1980-modelin tilalle ensin pro-versiota kyseisestä samasta paidasta, tuon BruinsB-paidan jota ko. mies tarjosi sitten tilalle, tiedän varmuudella olevan replican. 1980-malli oli kuitenkin se millä Ray pelasi melkein koko uransa ja parhaat Norris Trophy-vuotensa. On tuo erikoispaitakin onneksi hel~wetin komea.
   
 11. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mikkihiiriosasto ja bunch of jerks
  Lainaus:
  12% paidoista, jos tarkkoja ollaan. On se niiiiin väärin että esim golf välineitä saat tuoda 2,7% tullilla ja vaatteet noin saatanan kalliilla.
  http://www.tulli.fi/fi/04_Julkaisut/01_Asiakastiedotteet/019_2007.pdf

  T: nimim. 185,- tullia ja veroja juuri maksanut.
   
 12. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  No niinpäs onkin. Ja jos hommassa on oikein huono säkä ja paita on valmistettu USA:ssa kuten esim Wisconsinissa valmistetut 90-luvun Starterit ja EU:lla ja USA:lla nyt vaihteeksi sattuu olemaan päällä tullisota, niin sitten ne rangaistustullit maksetaan tuplana. No se on aina halpaa kun rahalla selviää.
   
 13. expertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mikkihiiriosasto ja bunch of jerks
  Lainaus:
  RCS:n kanssa asioiminen on ollut minullekin aina mukavaa. Nyt tosin laitoin itsekin pienen reklamaation, jo kolme viikkoa sitten itseasiassa. Jo saadussa paidassa, kapteenin C ommeltu vituralleen. C:n "päät" liian lähellä toisiaan, ei siis ole symmetrinen. Pitää antaa suutarin korjata.

  Ei nyt kummemmin enää ota pattiin, mutta odottelin kuitenkin edes jotain alennusta seuraavaan tilaukseen.
   

  Liitetyt tiedostot:

  • cfront.jpg
   cfront.jpg
   Tiedostokoko:
   16,1 KB
   kertaa luettu:
   826
 14. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Menit sitten Patrik Eliaksen paidan teettämään? (vitsi, vitsi).

  Kun noista paitojen kustomoinneista puhutaan, niin se on erittäin vaikea business firmoille kuten River City Sports. Erilaisia numero ja kirjaintyylejä pitää olla todella laaja valikoima jos tarkoitus on saada laadukasta jälkeä aikaan. NHL:ssä on 30 joukkuetta, joista suurimalla osalla on ollut viimeisten parin vuoden aikana kolmospaidatkin käytössä (ensi kaudesta lähtien tuo käytäntö loppuu). Näiden lisäksi monet joukkueet vaihtavat tyylejään kuin sukkia, esim. Sabres ja Ducks ovat vaihtaneet nyt pariin vuoteen tyylejään useampiakin kertoja. Lisäksi monet muutkin joukkueet tekevät pienempiä muutoksia paitoihin, esim New Jersey Devils vaihtoi juuri pari vuotta sitten numerointi fonttiaan, kuten noista kahdesta eri kausilta olevasta Pikkaraisen paidasta näkee (vaikka toinen kuvista onkin otettu salamalla ja toinen ilman):
  http://www.iwn.fi/~dana/gw_players/Pikkarainen.html
  http://www.iwn.fi/~dana/gw_players/Pikkarainen_nj_white.html

  Sanoisin että jos firma haluaisi pystyä kustomoimaan kaikkien joukkueiden kaikki tyylit viimeisen kymmenen vuoden ajalta, niin erilaisia kirjaisin tyylejä pitäisi olla varastossa n. 150. Siinä tosin voi säästää yhden että Detroitin ja Winnipeg jetsin 90-luvun vieraspaitojen kirjaimet olivat aika lailla samanlaiset.
  RSC:stä varmaan löytyy joku tuollainen määrä, ainakin minä kustoimoin pari vuotta sitten 90-luvun alkupuolella käytetyn tyylisen St Louis Bluesin paidan ja olen todella tyytyväinen laatuun:
  http://www.iwn.fi/~dana/players/Shanahan.html
  Tuota tyyliä on toki käytetty aikaisempina vuosina myös valkoisilla nimillä.
   
 15. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  What? Mistäs moinen tieto, ja jos pitää paikkansa miksi moiseen päädyttiin? Tarkoittaako tämä että kaudella 07-08 ei nähdä vapaudenpatsaslogoa enää paidassa?

  ps.Mitä noissa Pikkaraisen numeroinneissa pitäisi nähdä eroa..?
   
 16. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Ei tuo mikään uusi tieto ole, mutta varsinaista syytä tuohon en tiedä. En muista mistä sen ensimmäisen kerran kuulin, mutta Heinäkuussa Reebokin edustaja kertoi ensi kauden paidoista ja vahvisti mm. tuon tiedon.

  Rangers ei tule Lady Libertyä enää ensi kaudella käyttämään, onhan heidän ensi kauden paitansa jo julkaistu (tai ainakin vuotaneet):
  http://www.geocities.com/capn89/RANGERS.html

  Tuota eroa New Jerseyn käyttämissä fonteissa on tosiaankin vaikea erottaa kuvista. Uudemmissa paidoissa (erityisen selvästi hihoissa) numeroiden ja kirjaimien musta reunus on hieman kapeampi ja materiaali on hieman erilaista, jonka takia se valossa näyttää hieman erilaiselle.
   
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Red Wings-paita, jonka voisin omistaa on tässä. No onhan ne muutenkin tyylikkäät tuo Detroitin kostuumi..
   
 18. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Lainaus:
  Uuh. Nyt tylivat RCS:stä paitamme, vasta about 11 viikkoa myöhässä. Lupaillut lippikset lohdutukseksi, niitä ei mukana ollut ja nasahti se rapia 44 euroa per henkilö (3 meitä oli) tullia. Upea paita mutta RCS:lle risuja tilauksen kämmäilystä, isosti.

  Tänään saapui myös suomalaiselta huutokauppaajalta himoitsemani Kolzigin Capitals-paita, se 90-luvun lopusta tämän vuosituhannen alkupuolelle ollut sininen kotkapaita. Erittäin komea, ja näitä sinisiä kotkapaitoja ei oikein missään kaupoissa ainakaan näe liikkeellä, on pelkästään uutta ja vanhaa vintagea yleensä. Maistuu...
   
 19. Pata#10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, SBS Pori, NTK
  Olen tässä etsiskellyt änäri paitaa,pääosin Nashvillen tai Phoenixin paitoja.Tuntuu vaan että hinnat pyörii aivan järjettömissä summissa.En kyllä tiedä olenko valmis sijoittamaan n.90 euroa ja postikulut päälle NHL-joukkueen paitaan.Tuntuu kyllä että siinä vedetään välistä ja kovaa..
   
 20. Turder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Mites tuo uusi, tämän kauden Reebokin paitamalli, miten istuu päällä? Kokemuksia?
   
 21. Islanders Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Islanders
  Itselläni on New York Islandersin "vanha" viime kauden malli, 2006 lopussa ostettu. Selässä Yashin ja C rinnassa. Replica on, hintaa taisi olla 105 €
   
 22. SpaidAce Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Dallas Stars
  Saattaa olla todella typerä kysymys, mutta..... Mitä tarkoittaa game-issued paita?
   
 23. Pate Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Game-issued on vastaava paita kuin game worn, sillä erotuksella että GItä ei koskaan syystä tai toisesta käytetty ottelussa. Käyttämätön geimeri siis...
   
 24. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Minä olen tuollaisia aitoja sovittanut, mutta huhujen mukaan RBK:kin on suostunut huomaamaan paidat ovat niin susia että niihin tulisi muutoksia (ts. faneille ei myytäisi samanlaisia ihonmyötäisiä paitoja kuin pelaajille, jotka hekään eivät niistä tykkää). Replica-tasoiset (mitä premiumeja ne nykyään ovatkaan) ovat muuten kuulemani mukaan niin huonolaatuisia että niitä olisi palauteltu kauppoihin merkittävissä määrin. Sinänsä konsepti että huononnetaan laatua ja nostetaan hintaa on toki ideana hyvä...

  game-issued tarkoittaa aitoa pelaajalle valmistettua paitaa, mutta joka on jäänyt syystä tai toisesta käyttämättä.
   
 25. Jusbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Chelsea FC
  On ilmeisesti häikkää noissa Rivercitysports:in sivuissa, kun ei ainakaan tällä koneella aukea? Olisi tarkoitus vertailla hintoja uusista RBK-paidoista nhl.com:in hintoihin. Millainen hintataso tuolla keskimäärin on ollut verrattuna nhl:n fanikauppaan?