NHL-pelaajien tupakointi

  • 3 862
  • 9

Langkow#18

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
Rupesi tässä aamutuimaan askarruttamaan kysymys, että moniko nykypäivän NHL-kiekkoilijoista tupakoi säännöllisesti? Omaan tietooni ei ole tullut kuin Zubovin pössyttely. Liekö sekin jo vanhentunut tieto.

Tämän viestin varmaan voi siirtää vapaaseen keskusteluun, mutta ajattelinpa laittaa sen jokatapauksessa tänne.
 

Pitcanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Toronto Maple Leafs
tupakointi

Juu toi Zubov juttu on tuttu. Paljonkos se polttikaan? Muistelisin et 2 askia päivässä.

Suomalaisista ei taida polttaa yksikään?
 

Cairns

Jäsen
Suosikkijoukkue
Miesten ringettemaajoukkue
[sensuuri]
[/sensuuri]
 
Viimeksi muokattu:

tom byron

Jäsen
Lemieux polttaa, kuulopuheiden perusteella ei siis varmaa tietoa! Gino Odjick polttaa! Timonen, Kultanen ja Hagman tupakoi ainakin viihtellä ollessaan ja nämä kolme ainakin olen itse nähnyt rööki suussa Helsingin yössä! No eipä tuossa mitään pahaa ole, ihmisiä lätkän pelaajatkin ovat... Luulisi, että joka jengistä löytyisi ehkä 1-3 tupakoitsijaa? Paha mennä sanoo varmaa tietoa kun ei noita lätkänpelaajia tunne, eikä noita kauheasti tule nähtyäkän!
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ettei Mario Lemieux olisi jo lopettanut polttamistaan, nyt kun miestä on viime vuosina kuulemma oikein ruvennut harjoitteleminen kiinnostamaan?

Joskus hän kyllä poltti, ja tätä myös Wayne Gretzky arvosteli jossain elämäkertakirjassaan, ettei hänen mielestään Mario voi nousta liigan kaikkien aikojen parhaaksi ennen kuin lopettaa sauhuttelun.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Lopetti sairastuttuaan syöpään. Puntinhan Mario aloitti 25-vuotiaana jo, samoin muun kuivaharjoittelun. Nyt tehtyään come backin harjoitellut vieläkin aktiivisemmin.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Mario taitaa edelleen sauhutella, sillä viime talven Olympialaisten alla oli jossain lehdessä (THN?) kuva valmentautumisleiriltä tms. jossa ulkona olivat porinoilla Wayne, Mario & co. ja Mario veti ainakin siinä kuvassa piiiitkiä henkosia Mallustaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös