Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

NHL:n valmentajakaruselli

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 08.11.2013 klo 16.52.

 1. JTX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flyers, HPK
  Lainaus:
  Kovasti tekisi mieli tyrmätä tämä muuvi. Ei vaan herätä kovin suurta innostusta Therrien.
   
  Craig Berube tykkää tästä.
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Vähän samanlaiset fiilikset myös tästä viimeisestä lisäyksestä Mike Yeosta. No, voivathan nuo apuvalmentajat yllättää, kun ei tarvitse kantaa päävastuuta joukkueesta.
   
  JTX ja Taison tykkäävät tästä.
 4. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Eikös kaksi miinusta ole matematiikassa plus. :)
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Eikös Yeo ja Therrien ole tuttu kaksikko Penguinsista? Noh, jos sinne kaksi haisevaa pierua roudataan avustamaan niin ehkä niistä tosiaan saadaan yksi plussa.
   
 6. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Melkoisen nimekäs ja meritoitunut valmennuskolmikko Flyersilla. Ei ole ihan hirveän kauaa siitä, kun Vigneault, Therrien ja Yeo olivat samaan aikaan päävalmentajina konferenssivälierissä asti.
   
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Bobin mukaan nyt näyttäisi varmistuneen, että Babcock jatkaa Torontossa. Kauden jälkeen pikkuisen spekuloitiin, haluaako Dubas jatkaa samalla linjalla, mutta olihan lopulta aika odotettavissa.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Elliotte Friedmanin mukaan Dave Tippett on erittäin vahva ehdokas joko Oilersin tai Sabresin penkin taakse.

  “I’ve reported and heard that Dave Tippett was a very high contender [in Edmonton]. I think he could potentially still be in the mix in Buffalo too. I would say he’s probably getting one of those two jobs.”
   
 9. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Elliotte Friedmanin ja Bob McKenzien mukaan Ralph Krueger on uusi Buffalon päävalmentaja.

  Eiköhän tuo paikkansa pidä, kun Bob sen faktana kertoo.
   
 10. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Krueger teki hyvää työtä Oilersissa sen ajan, kun siellä oli. Siitä tosin on jo muutama vuosi ja viime vuodet mies on vaikuttanut jalkapallomaailmassa. Valmennustaidot tuskin kuitenkaan ovat minnekään kadonneet.
   
 11. Mängimies Jäsen

  En ihmettele ollenkaan, että Krueger palaa jääkiekon pariin. Se oli sen sijaan pieni yllätys, että palaa valmentajaksi. Olisin kuvitellut noiden Englannin futiksen parissa vietettyjen vuosien jälkeen, että hakeutuisi jäääkiekossa jonkun maan tai seuran johtotehtäviin sinne toimiston puolelle. No ehkäpä sekin on suunnitelmissa vielä ja mikäpä sen parempaa siirtyä vaikkapa sitten myöhemmin Buffalossa organisaatiossa korkeammalla kun on ensin saanut menestystä valmentajana.

  Mielenkiintoinen valinta joka tapauksessa Buffalolta ja Kruegerilta.
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen & Elias Pettersson
  Lainaus:
  World Cupissa luotsasi muukalaislegioonan hopealle. Toivotaan menestystä.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hommaiskohan Oilers Yakupovin takas? Taisi Nail pelata uransa parasta jääkiekkoa tilastollisesti Kruegerin alaisuudessa.
   
 14. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Ei taida Oilers hommata takaisin sillä verukkeella, että Krueger on Buffalon valmentajana.

  Eikä Yakupov taida olla menossa Buffaloonkaan, EPn mukaan ainakin omaa sopimuksen SKAhan myös ensi kaudeksi.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Nyt oli sen verran lahopää viesti meikäläiseltä tähän aamuun, että pakko jättää se vielä tuohon korostamaan sitä itseään. Ai että sentäs.
   
  Noppa10, mikko6000, Oskar ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 16. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tässä kohtaa en luottaisi EP:n sopimustietoon. Jakupovia on ainakin kevään mittaan viety enemmän tai vähemmän takaisin NHL:ään huhuissa. Jossain vaiheessa raportoitiin Arizonan osoittaneen kiinnostusta.
   
 17. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jaettiinkos siellä muuten ihan oikeat hopeiset mitalit?

  Vai tuliko vaan lämmintä kättä Kanadan pelaajilta?
   
 18. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Tuollaisen teennäisesti kootun "joukkueen" saaminen yhtenäiseksi ja menestyväksi JOUKKUEEKSI on kyllä kovan luokan ansio CV:ssä. Ansaitsee tämän mahdollisuuksen.
   
 19. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Täällä on menneillä sivuilla mainittu moneen kertaan tuo Grönborg, onko siitä jotain selvyyttä, miksi se olisi juuri hän, jota oltaisiin eurooppalaisista tarjoamassa NHL:ään ja vieläpä mukamas suoraan päävalmentajakeskusteluihin? Pelkästään tuon amerikkalaisissa mutasarjoissa valmentamisen vuoksi? Mulla on mielikuva Ruotsin liittosaunakaverista, jonka johdolla jopa ylivoimaisella materiaalilla yleensä romahdetaan jossain vaiheessa turnausta oikein kunnolla. Niillä pelaajistoilla, joita hänellä oli käytössään, U18- ja U20-kultien välttely koko päävalmentajapestien ajan oli oikea Herkuleen urotyö. Ja vaati paljon seisoskelua avuttomana aitiossa joukkueen konseptien seotessa. Keneltäkäs nyt vielä puuttuu päävalmentaja, Edmontonilta ainakin? Olen kuullut tornihuhua, että Rauli Urama saattaisi olla käytettävissä, olis nääs valmentanut ihan seurajoukkueitakin.

  Toki eiväthän tähänastisetkaan eurokoutsit ole olleet varsinaisesti mantereensa valmennuksen kermaa, ainakaan enää NHL-pestin saadessaan.
   
 20. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kaksi kultaa peräkkäin MM-kisoista. Kai tuo jotain kertoo osaamisesta.
   
 21. Janders Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tiettävästi Grönborg on ollut jo aiemmin NHL-seurojen haastatteluissa. En muista onko tietoa mahdollisista seuroista ollut julkisuudessa, tai onko kyse ollut apu- vai päävalmentajan pesteistä, mutta kuitenkin kiinnostusta on ollut. Varmaankin maajoukkuenäytöt, tuore näkökulma ja maine hyvänä kehittäjänä ovat houkutelleet. Seurajoukkuekokemuksen puute lienee sen sijaan se suurin puute, jonka vuoksi Grönborg joutunee marinoitumaan vielä tovin Euroopassa ennenkuin ovi änäriin aukeaa (jos edes aukeaa).
   
 22. Kental Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Lainaus:
  Juu, joista tuoreimmassa jopa valmennuksellisia ansioita, ja toki se nyt jostain kertoo. Silti: MM-kulta jaetaan joka vuosi, ja silloin kun Kanada ei sitä voita, saadaan eurooppalainen mestarivalmentaja. Ei heitä silti olla NHL:ään oltu kärräämässä, vaikka CV kokonaisuudessaan olisi ollut vaikuttavampi, ilman pientä "sokea kana löytää jyvän"-vaikutelmaa.

  Lainaus:
  Muistan myös kuulleeni, kummeksuin silloinkin. Mielestäni jo ennenkin tuoreimpia, positiivisempia näyttöjä nimi on ollut esillä.

  Lainaus:
  Niin kuin vähän viittasin, otaksuisin myös, että tuo seurajoukkueasia rajoittaisi. Hyvän kehittäjän maine toki olisi selittävä tekijä, kiitos tästä.

  Jotenkin en vain itse osaa pitää usein toistunutta yhdistelmää huippurosteri, huonoa peliä ja himmeä mitali minään positiivisina näyttöinä, vaikka kaverin palkintokaappiin onkin roinaa kertynyt jo ennen noita mestaruuksia.
   
 23. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Tässä kohtaa jäin itsekin pohtimaan, että kuka eurooppalainen valmentaja on mantereensa valmennuksen kermaa. Kari Jalonen nousee heti mieleeni, mutta häntä tuskin kukaan ehdottaa NHL:ään valmentajaksi. Onko mielipiteitä kellään?
   
 24. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Oleg Znaroks? Taitaa kyllä helvetti jäätyä, ennen kuin se old school -sekopää lähtee liberaaliin jenkkilään.
   
 25. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Kalle Kaskinen. Ai miksi? Epävirallinen "CV":

  - Saku Koivun vanha ketjukaveri, tuntee NHL-starojen sielunelämän.
  - Valmennuskokemus maajoukkueesta 45-vuoden iästä jo sellainen mitä ei ihan joka poika saa: Nuorisoikäluokat 16-20v maajoukkueet käyty läpi ja miesten maajoukkueessakin ollut apulaisvalmentajana viemässä pyyhkeet oikeille paikoille ja laittaen julisteet seinille - Onnistumisprosentti näissä 99%.
  - Valmensi Tomi Kalliota vast'ikään. Kallio siirtyi viime syksynä San Jose Sharksin palkkalistoille kykyjenetsijäksi. Mielestäni melko läpinäkyvää, että San Jose on kiinnostunut Kaskisen palveluksista ja ottivat Kallion sitten vipuvarreksi neuvotteluihin mikäli kilpailu kovenee.
  - Kallen valmennuksessa Ruotsin alasarjajyrä Mikael Wigsten näytti Wayne Gretzkyltä ja alasarjakiekkoilijajenkki Andrew Jasicki Bobby Orrilta. Kaikki tämä tapahtui, ei enempää eikä vähempää kuin yhdessä maailman huippuseuroista: Ei lajil' välii, on vain yksi: FC Barcelona.
  - Ehkä tärkein valttikortti Kallella ovat hänen periaatteensa. Kalle on lanseeranut Tepsissä idean, että hän ja TPS eivät halua kopioida muiden pelitapoja vaan hän tulee ideoimaan oman pelitavan, jota lähdetään noudattamaan ja muut saavat seurata perässä. Vielä ei ole noita seuraajia ilmaantunut näköpiiriin, mutta ans' olla kun Kallen pelitapa avautuu muillekkin kuin hänelle itselleen niin saattaapi olla, että sieltä lähtee Quennevillet ja Vigneault kävelemään alta aikayksikön.
   
  Merovingi, Palsa, Vislami ja 3 muuta tykkäävät tästä.