Nopeimmat yhden joukkueen viisi maalia ovat syntyneet ajassa 2:07 (Penguins, 22.11.1972). Wildin suoritus (4:43) ylsi kaikkien aikojen listalla sijalle 30.Minnesotan viisi maalia kolmannessa erässä vajaaseen viiteen minuuttiin (tai kuusi vajaaseen kuuteen minuuttiin jos lainataan yksi maali toisesta erästä) on ihan vakuuttava suoritus. Ennätys? Tuskin.
Ei se koodi toimi näin. Sitä saa käännellä ja väännellä oman agendan mukaiseksi mutta koodia ei saa arvostella tällaisissa asioissa. Koodi on jumala.Niin oliko ne tarpeettomat maalit nyt sallittuja vai ei? Tilanne 7-9 ja 2 sekuntia jäljellä. Wild peluuttaa parhaita ja Kaprizov iskee vielä täysin tarpeettoman maalin viimeisillä sekunneilla. Samalla kerää itselleen pelin kuudennen tehopisteen. Eikö tuo jos mikä ole sitä tarpeetonta vastustajan nöyryyttämistä jolla ei ole mitään tekemistä enää ottelun voittamisen kanssa? Missä on the koodi?
Entä millon viimeksi nähty kolme hattutemppua samassa pelissä?
Edit. Tähän löytyi vastaus aika nopeeta:
Wildin ja Canucksin peli päättyi 10-7 joka itsessään on jo tilastokummajainen, mutta ottelussa sen lisäksi tehtiin kolme hattutemppua Eriksson Ekin (3+3), Kaprizovin (3+3) ja Millerin (3+1) toimesta. Sen lisäksi Boldy (1+3) ja Zuccarello (1+3) ylsivät neljään tehopisteeseen ja Suter (0+3) vielä kolmeen tehopisteeseen.
Täytyykin alkaa kaivamaan, milloin viimeksi on kolme hattutemppua osunut samaan peliin.
E: Ainakin 1992-1993 kaudella tuo on tapahtunut, mukana menoissa myös Kurri. En tiedä onko tuosta vielä tuoreempaa, mutta tuo oli nyt ainakin tähän mennessä viimeisin minkä löysin.
Los Angeles Kings vs. San Jose Sharks Box Score: November 8, 1992 | Hockey-Reference.com
Get the latest box score updates on the Los Angeles Kings vs. San Jose Sharks game played on November 8, 1992 on Hockey-Reference.comwww.hockey-reference.com
* Connor McDavid and Leon Draisaitl factored on same power-play goal for the 204th and 205th time in their careers, one back of Wayne Gretzky and Jarri Kurri (206) for the third most by any NHL duo on record. Evgeni Malkin and Sidney Crosby (252) rank first, while Daniel and Henrik Sedin (251) rank second.
Ei varmasti pidä paikkaansa.Tuli lähetyksen grafiikassa vastaan ja oli pakka jakaa.
Flyersin 25 viime pelissä nähty 0 ylivoima maalia, vastustajat siis mukaan lukien.
Ollaankohan lähellä ennätyksiä?
No näin se taisi ollakin.Se grafiikka taisi olla, että koko kauden aikana on Flyersillä ollut 25 peliä, joissa kumpikaan joukkue ei ole tehnyt YV-maalia. Tämä on ennätys.
* Nikita Kucherov (37-63—100 in 59 GP) is the NHL’s first player to 100 points for the second time in his career (outright or tied), following 2018-19. Only eight other players in NHL history have also achieved the feat multiple times: Wayne Gretzky (9), Mario Lemieux (6), Phil Esposito (6), Connor McDavid (5), Jaromir Jagr (4), Guy Lafleur (3), Sidney Crosby (2) and Evgeni Malkin (2).
* Sidney Crosby (1-1—2) posted his 244th career multi-point period and tied Mark Messier for the ninth most in NHL history. The skaters with more: Wayne Gretzky (611), Mario Lemieux (362), Jaromir Jagr (299), Marcel Dionne (287), Phil Esposito (283), Steve Yzerman (263), Gordie Howe (258) and Ron Francis (249).
Olen varmaan tyhmä, mutta tässä paskalla istuessa piti ainakin 9. kerran lukea tuo lause, että ymmärsin mitä siinä haetaan. Mielenkiintoinen tilasto tämäkin ja yllättävää, että noin harvalle osunut kohdalle. Toki tuo muutaman kaverin dominointi on aika paljon syönyt niitä muita tähän kategoriaan pyrkijöitä. Ja silleen kyllä kova suoritus Kucherovilta saavuttaa tämä prime-McDavid-eran aikana.Kucherovista tuli historian 9. pelaaja joka on kauden aikana vähintään kahdesti ensimmäisenä pelaajana saavuttanut 100 pisteen rajapyykin:
Kun ottaa vielä huomioon, että kausia jolloin 100 pistettä on ylipäätään ylitetty on vain suunnilleen 50 niin Gretzky, Lemieux, Esposito ja McDavid vievät yhteensä 26 kautta tuosta. Siihen sitten Jagr, Lafleur, Crosby, Malkin ja Kucherov niin yhtäkkiä tuo muiden määrä jää hyvin pieneksi.Olen varmaan tyhmä, mutta tässä paskalla istuessa piti ainakin 9. kerran lukea tuo lause, että ymmärsin mitä siinä haetaan. Mielenkiintoinen tilasto tämäkin ja yllättävää, että noin harvalle osunut kohdalle. Toki tuo muutaman kaverin dominointi on aika paljon syönyt niitä muita tähän kategoriaan pyrkijöitä. Ja silleen kyllä kova suoritus Kucherovilta saavuttaa tämä prime-McDavid-eran aikana.
Kun ottaa vielä huomioon, että kausia jolloin 100 pistettä on ylipäätään ylitetty on vain suunnilleen 50 niin Gretzky, Lemieux, Esposito ja McDavid vievät yhteensä 26 kautta tuosta. Siihen sitten Jagr, Lafleur, Crosby, Malkin ja Kucherov niin yhtäkkiä tuo muiden määrä jää hyvin pieneksi.
Tämän hetken listan top-10:
Vegas Golden Knights saavutti yöllä organisaationsa 300. runkosarjavoiton. Ensimmäisen 100 voiton osalta oli historian toiseksi nopein (NHL:n alkuvuosien Ottawa Senators oli nopeampi), mutta 200 ja 300 voittoon ylsi nopeimpana.
Barzal johtaa giveaways per-60 min listaa 3,82 menetyksellä per peli. Jack Hughes joka oli takeaways-listan 9, on giveaways listan 3. lukemalla 3,57.Mites kiekonmenetykset. Kenellä eniten yhteensä tai per 60 min?
Onko muuten edes muita laajennusdraftin kautta syntyneitä joukkueita, jotka ovat Stanleyn Kannua nostelleet, kuin Golden Knights ja Lightning?
Joo siis tarkoitin 90-luvun laajennuksen alettua.Käytännössä kaikki vuoden 1967 jälkeen NHL:ään liittyneet joukkueet ovat jollain tapaa aikoinaan muodostuneet laajennusdraftien kautta.
Joo siis tarkoitin 90-luvun laajennuksen alettua.