Kumpi kiinnostaa enemmän?


  • Äänestäjiä
    237

Kelhanion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
MM-kisat ehdottomasti. Romantiikka, tunnelma ja nostalgia edellä mennään. Olen armoton puusilmä hienouksien ja pelin tason suhteen, eikä siksi kiinnosta tippaakaan onko pelin taso 15 vai 65 prosenttia huonompaa kuin änärissä (mistäs minä tietäisin).

En osaa fanittaa NHL-seuroja enkä yleistä pelin tasoa. Suomalaisille suon kyllä menestystä ja on kiva siinä mielessä joskus seurata mitä sillä puolella tapahtuu. Ymmärrän kyllä, että jos osaa katsoa peliä "kunnolla", saa änäristä enemmän irti.

Mutta mutta, minun silmissäni pelaajat ovat "vain" töissä seuroissaan. Seurat yrittävät palkata mahdollisimman hyviä pelaajia, ja pelaajilla on toivottavasti hyvä tiimihenki jne., mutta se ei ole minun tiimini. Maajoukkuettaan ei (yleensä) voi vaihtaa, maata joko edustetaan tai ei edusteta, ja niillä mennään mitä on käytettävissä. MM-kisoissa yleensä ei ole käytettävissä niitä parhaita, mutta so not.

Sama jalkapallossa: Ei kiinnosta tippaakaan Barcelonat, Arsenalit tai muut. Mestareiden liigaakin katson vain, jos finaali näytetään ilmaiskanavilta. Arvokisat on ainoa oikea juttu sielläkin, romantiikkaa romantiikkaa!

Näistä syistä laji kuin laji, niin maajoukkueet (tai synnyinkaupunki Lahti). Muuta en osaa!
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Järki sanoo NHL, mutta tunne sanoo maajoukkueen pelit. Toki NHL:ssä kiistatta pelataan maailman parasta kiekkoa, mutta vaakakupin toisella puolella on pelien huonot ajankohdat Suomen näkökulmasta ja se että mitään joukkuetta en kannata Pohjois-Amerikasta. Toki suomalaisille ja varsinkin kärppätaustaisille pelaajille toivoo menestystä, mutta siihenpä se jääkin. Kiinnostus kasvaa hieman kun pudotuspelit etenevät lähemmäksi Stanley Cupin ratkaisuvaiheita.

Äänestin MM-kisoja.
 
Jos ei huijaa, ei halua voittaa.

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja FC Wacker Innsbruck
Molemmissa on omanlaistaan mielenkiintoa. Tulee seurattua muiden kiireiden ohella, että miten homma etenee molemmissa.

Pelin absoluuttinen taso ei ole minulle ykköskriteeri kiinnostuksen määrittelemisessä, vaan urheilu ilmiönä sekä sen ympärille rakentuva draama ja tunteet:

NHL:ssä näitä tällä hetkellä tarjoaa verivihollisten Leafsin ja Canadiensin ensi yön game 7. MM-kisoissa puolestaan juuri ratkennut Ruotsin putoaminen puolivälieristä sekä vastaava mahdollinen kohtalo Kanadan kohdalla.
 
Arancionero

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Tällä hetkellä lähes tasoissa kun omat jengit mukana, Suomi, Canadiens ja Avalanche. NHL ehkä hitusen edellä, sillä nämä Leijonat eivät oikein tunnu läheisiltä. Sikäli mikäli joku tippuu niin putoaa myös mielenkiinto.
 
1956 1976 1989 1990 1991 1993 1995 1999 2000 2001 2010..
Joukkue olemme me | Nous sommes Canadiens | Més que un club

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Kyllähän näitä pelejä on taas tullut katsottua, vaikka etukäteen muuta uhosikin. Skoda Cup on siinä mielessä jännä juttu, että ei koskaan sytytä ennakkoon pätkääkään ja tulee ajatelleeksi ettei katso peliäkään, mutta silti huomaa tuijottelevansa jotain Italia - Norja matsia.
Siinä mielessä Skoda Cup helppoa katsottavaa kun voi vain avata tv:n ja katsella mikä peli sieltä sattuukaan tulemaan.
Kyllä tämä silti enemmän kiinnostavia pelaajia kaipaisi ja varsinkin suomen joukkue ollut melkoinen hmv lauma.

Ai että millaista herkkua olisikaan kun NHL pelit tulisivat aina hyvään katseluaikaan.
 
"Kneel Before Zod!" - Johnny Superbman
Suosikkijoukkue
Lukko
Aika paha.. oikeastaan NHL pleijarit, riippuen vähän mitkä jengit pelaa on menossa neljän parhaan joukkoon. Mutta ne lähetysajat ja maksu tv niin vähälle jää seuraaminen.

Kaksi Suomen peliä olen katsonut MM-kisoista. Takki tyhjeni Lukon mestaruudesta ihan täysin, joten sekin vaikuttaa tällä hetkellä ettei vaan pysty tunteella seuraamaan hokia vielä.
 
-Mikä vitun variantti-

Bauer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kumpikaan ei kiinnosta millään tasolla. Lataan akkuja jalkapallon EM-kisoihin, ja pidän nyt urheilusta vapaata aikaa.

En tajua NHL:ää, koska olen kai tyhmä. Mutta peli on makuuni liian nopeaa, ja ahtaan tuntuista, koska pelaajilla ei ole tilaa. Kunnon ADHD-menoa, jolle sanon ei kiitos.

MM-kisojen ideaa en taas ymmärrä. Pelataan random rostereilla hirveän pitkä alkusarja, ja sitten yhtäkkiä kaikki ratkotaan parissa pelissä. Nyt mediassa kohkattiin viikko sitä kuinka huono Kanada on, ja nyt Kanada pelaakin kullasta. Yeah, right. Myönnän nauttineeni 2011 kullasta, koska olin 1995 mestaruuden aikaan lapsi, mutta nyt ei enää jaksa kiinnostaa yhtään, kun on nähnyt Suomen voittaneen mestaruuden. 2019 kisojakaan en jaksanut seurata yhtään, vaikka se olikin varmasti upea tarina Suomelta.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kaikki pointit puolesta ja vastaan täällä on lueteltu. Mutta koska itselleni on täysin sama kuka NHL:n voittaa---toisin kuin MM-kisat---pitää vastata ehdottomasti MM.
Juu eihän siitä mihinkään pääse että Suomen MM-kullat 2019, 2011 ja varsinkin 1995 on oman penkkiurheilu-uran huippuhetkiin kuuluvia. NHL:n pudotuspelejä tulee myös seurailtua, ja siellä on parhaimmat pelaajat ja näin. Mutta ei ole mitään henkeen ja vereen suosikkijoukkuetta, joten lopulta se on ihan sama kuka pyttyä nostaa. Suomalaispelaajien onnistumisista on joitakin ilon hetkiä vuosien saatossa saanut, mutta ei mitään MM-kullan euforiaa.
 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojatkin ehkä hieman välillä
Kyllähän ne MM-kisat kiinnostaa enemmän. Paljon tekee toki se ettei änäriä näe mistään. Toivon kyllä joka vuosi että joku suomalainen saisi nimensä Stanley Cup-kannuun, se vaan on niin helvetin harvinainen tapahtuma ja vuosi toisensa jälkeen tulee sen suhteen pttymys.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Molemmat kiinnostaa jonkun verran. Tosin kumpikaan ei pääse kiinnostuksessa lähellekään kotoista liigaa. Skoda-cuppia tulee kuitenkin katsottua, myönnän sen, ja kun Änärissä pelit kuumenee, niin alan kyllä seurata.

Kesän kynnyksellä nhl.com on kyllä ensimmäisiä sivuja, joita herättyäni avaan. Finaaleja on työssäkäyvän ihmisen yleensä vaikea katsoa, mutta viimeksi esimerkiksi 2018 finaaleja katsoin kyllä, kun elämäntilanne oli sellainen vapaaherramainen.
 
Where were you while we were getting high?

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Kyllähän ne MM-kisat kiinnostaa enemmän. Paljon tekee toki se ettei änäriä näe mistään. Toivon kyllä joka vuosi että joku suomalainen saisi nimensä Stanley Cup-kannuun, se vaan on niin helvetin harvinainen tapahtuma ja vuosi toisensa jälkeen tulee sen suhteen pttymys.
Miten niin ei näe mistään?
 
"Ekonomien varsinkin voi leikata tuntuvastikin. Rahan teko ylipäänsä on täysin turhaa hommaa, sillä rahaa on aina sama määrä ja se vain kiertää - eivät siis tee yhtään mitään produktiivista." -ijuka

DarkTower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pool, NHL, MMA, Kärpät, Anna Veith
MM-kisat ehdottomasti. Romantiikka, tunnelma ja nostalgia edellä mennään.
Itselleni MM-kisat ovat alkaneet olla viime vuosina kuin vanha aviopari, romantiikka on jo jäänyt taakse ja ollaan "hyvät ystävät"-vaiheessa. Tunnelmaa kyllä löytyy vieläkin, mutta ollaan yhdessä lähinnä nostalgian vuoksi.

Kisat eivät jostain syystä enää sytytä, tuntuvat lähinnä EHL-turnaukselta jossa on vain enemmän maita mukana. Odottelen enemmänkin olympialaisia, jossa ovat mukana kaikki terveet huippupelaajat joka maasta. World Cup oli ihan hyvä idea, mutta ajankohta oli todella huono syyskuussa. Ymmärrän kyllä sen, että kisat olisi todella vaikeaa järjestää keskellä kautta ja sen, että kaikki NHL-seurat ovat turnausta vastaan, koska heidän pelaajansa voivat loukkaantua kyseisessä turnauksessa. Olisi silti hienoa, jos pystyttäisiin järjestämään joka neljäs vuosi World Cupin tyylinen turnaus joskus tammi-helmikuussa ja olympialaiskiekko joka neljäs vuosi myös. Näinollen joka toinen vuosi olisi huippukisat vähän samaan tapaan kuin jalkapallossa EM- ja MM-kisat ovat kahden vuoden välein. Omasta mielestäni jääkiekon MM-kisat tulisi järjestää joka toinen vuosi.
 
Ujcik, Pesonen zwei, Boumedienne..... Was? NEIN!! AUS!!! -Die Kühe

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
World Cup oli ihan hyvä idea, mutta ajankohta oli todella huono syyskuussa.
Minä taas näen ajankohdan erittäin hyvänä. Käytännössä kaikki ovat terveitä sekä riski pudotuspeleihin vaikuttavaan loukkaantumiseen pienenee huomattavasti vrt. olympialaisten ajankohta. Enemmänkin World Cupin ongelma on epäsäännöllisyys (sekä viime kerralla yhdistelmäjoukkueet, jotka heikensivät turnauksen arvostusta); kukaan ei tiedä, milloin se pelataan. On pirun vaikeaa luoda ympärille hypeä ja majutasolla projektia, kun seuraavaa kertaa ei välttämättä tule.
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy