NHL-lähetykset televisiossa

  • 962 613
  • 2 263

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Tuo Datsunin saama viesti nyt tuoksahtaa DNA/Welhon asiakaspalvelun viimevuotiselta purkkivastaukselta, jossa oikeuksien loppumisesta ei ole tuon taivaallista käsitystä.

Toisaalta siinä on mukana Urhotv joka ei viime vuonna mitään NHL pelejä näyttänyt. No joka tapauksessa tuo Welhon tieto tuntuu sellaiselta että siinä on virhe. Toki aika uskaliasta tuollaista lähettää jos varmaa tietoa ei ole, koska oletettavasti Welho joutuu sopimukset purkamaan jotka tälläisen tiedon pohjalta on tehty ja tälläinen selvittely todennäkäisesti aina aika työlästä. Toisaalta voi olla kyse myös Welholla jonkun yksittäisen henkilön virheestä, että lähettänyt väärän tiedon epähuomiossa.
 

Kaidekuningas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, #16, #87
Toisaalta siinä on mukana Urhotv joka ei viime vuonna mitään NHL pelejä näyttänyt. No joka tapauksessa tuo Welhon tieto tuntuu sellaiselta että siinä on virhe.

Eiköhän tuo tieto ole tosiaan virheellistä. Asiakaspalvelija on vaan vetänyt copy pastella mallivastauksesta kaikki kiekkoa näyttävät kanavat tuohon viestiin ja toivonut, että jokin niistä näyttää änäriä. Kuten yllä jo aiemmin mainittiin, niin ei siellä DNA/Welhon aspassa taideta tietää yhtään sen enempää noista oikeuksista kuin muuallakaan.

Olisihan toki hienoa jos tuo tieto pitäisi paikkaansa, sillä itsehän omistan Welho mix -kanavapaketin, johon sm-liigaa ja änäriä ajatellen miksasin mukaan Urhon ja ESPNA:n. Kohtalaisen puuduttavaa olisi/on katella pelkkää yliopistojefua tuo puoli vuotta. Toivottavasti tuo nyt selviäisi vikkelästi johonkin suuntaan.

Ensi vuonna voidaan muuten taas olla jonkinlaisen NHL Blackoutin edessä, kun tuo liigan ja pelaajayhdistyksen välinen työehtosoppari loppuu. Mahdollisen työsulun aikana ei tosin tarvitsisi Jenkeissäkään paljon pelejä katella, mutta se on eri tarina se...
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Hitto mä melkein uskoin, että tuo Gamecenterin "vastaus" oli aito, mutta näin sitä ihmiset koijaa tällaisissakin asioissa näköjään....ehkä...
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Nyt alkaa lähteä järki tämän paskan kanssa. Olin harkitsemassa GCL:n ostamista, mutta näköjään viivyttely kannatti kerrankin. Nyt täytyy vain odottaa miltä tv-kanavalta NHL alkaa näkyä. Itselleni alkaa kohta olla se ja sama mistä näkyy, kunhan vain näkyy. Veikkaampa että ne vitun oikeudet on jo viasatilla, mutta he vain pimittävät tietoaan viimeiseen hetkeen saakka. Alkaa vain tulla kiire, sillä kauden alkuun on aikaa enää tunteja.

Ps: Jaa, hfboardsilla, joillekin oli vastattu, että viasatilla ei olisi vielä oikeuksia. Ota tästä nyt selvää.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Veikataan tässä syyksi ahneutta neuvotteluissa ja on tosiaan pyydetty liikaa. Harmi vain, että tässä saa kärsiä tavalliset fanit..

Toisaalta voi olla myös kyse siitä että jos oikeuksien hankkimiseen halukkaita ei kuitenkaan kauheasti ole niin esimerkiksi Viasat yrittää saada ne halvalla. Siis Medgellähän täytää olla aika kovat paineet myydä oikeudet, en tiedä millaisia paukkuja firmalla on taustalla, mutta näissäkin oikeuksissa on varmasti miljoonia kiinni ja jos ei käy kaupaksi niin turskaa tulee. Tilanne voi kuitenkin olla se että mitään hirvittävää huutokauppaa oikeuksista ei ole syntynyt.

Syytähän on myös NHL:ssä joka on myynyt oikeudet taholle joka ei niitä itse pysty hyödyntämään vaan myy ne edelleen jolloin perjaatteessa näkyvyydestä ei ole takeita.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
NELONEN PRO 2 maksuttomassa jakelussa lokakuun loppuun asti! - DNA TV - DNA Keskustelupalsta


Nelonen pro2 näkyy ilmaiseksi DNA Welhon kaapelissa lokakuun loppuun asti.
Hieno juttu! Oletin jo, ettei Helsingin avauspeliä nähdä meikäläisen ruudusta, mutta niin vain näkyy. Kiitos!

Tämä viittaisi siihen suuntaan, että kanava on tulevaisuudessa myös DNA:n kaapeliasiakkaiden hankittavissa: "Nelonen Pro 2:n jakelusta lokakuun jälkeen DNA ilmoittaa myöhemmin."

Nelonen Pro:n sivuilla siis myös uutinen: Etusivu | Nelonenpro.fi
 

HemmoP

Jäsen
Soneran verkkoasiakkaat näkevät ilmaiseksi 4pro viasat ja muita kanavia koko viikonlopun sunnuntaihin asti. Tuli asiasta textari ja tv:stä katsottuuna näin todellakin näyttäisi olevan.


Mikä ESPN:n tilanne on ? Tv-ohjelmissa ei halaistua sanaa koko sarjasta.

nyt olisi Canalin aika iskeä takaisin ja hankkia NHL muutamaksi vuodeksi ohjelmistoon....
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tässä linkissä sanotaan, että huomenna perjantaina tulee siis Buffalo - Anaheim ja lauantaina pitäisi tulla myös suomen televisiossa tämä Kings - Rangers, miltäköhän kanavalta?

Edit. perjantain peli ofc Neloselta, mutta lauantain pelistä en löydä mitään ohjelmatietoja.

Lauantaina pelataan Tuhkolmassa Ducks - Rangers, Suomen sivuilla ei ole asiasta mitään mainintaa, mutta Ruotsin Viasat on ilmoittanut ottelun tulevan Viasat Hockeylta. Kanava on sama Suomessa, enkä usko olevan oikeuksiin liittyviä syitä blokata lähetystä täällä, mutta mistäs sitä tietenkään tietää.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
On tämä niin avutonta kyntämistä että tekee mieli potkia seinät irti talosta. Kuinkahan moni nähnyt sanan "NHL" kanavapaketin X verkkosivuilla ja ostanut kuola poskella kanavapaketin, vaan pettyäkseen ja juodakseen kiukkuhumalat.

DNA:n Viasat kulta-paketti tässä nyt vielä on roikkumassa, kun ei kerran mitään tietoa mistään tipu ja gamecenter-palvelunkin puolella on hämmennystä, mutta kyllä oikeasti tekee mieli muuttaa jo Kanadaan tässä. Heti kun lemmikit kuolee, eli parin vuoden sisällä. Tuleeko joku mukaan?
 

czerkawski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sidney Crosby, Penguins, Colorado, NYR
Hieno juttu! Oletin jo, ettei Helsingin avauspeliä nähdä meikäläisen ruudusta, mutta niin vain näkyy. Kiitos!

Tämä viittaisi siihen suuntaan, että kanava on tulevaisuudessa myös DNA:n kaapeliasiakkaiden hankittavissa: "Nelonen Pro 2:n jakelusta lokakuun jälkeen DNA ilmoittaa myöhemmin."

Nelonen Pro:n sivuilla siis myös uutinen: Etusivu | Nelonenpro.fi


Tiedäpä näistä sitten. Kanavapaikalla minkä 4pro tuossa uutisessa ilmoittaa ei ainakaan minun DNA Welho -kanavakortilta näy yhtään kanavaa eikä 4 pro 2:ta ole saatavilla ollenkaan. Onko kenelläkään muulla vastaavaa tilannetta? Mutta harmittaa kyllä jos tuo ESPN ei NHL:ää tule näyttämään kun lähinnä sen takia se kanava tuli hankittua.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Eipä näy Pro2 tässäkään kaapeliwelho-taloudessa. Toivottavasti näkyy huomenna tai hajoaa pää.
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ja sitten kannattaa tarkistaa että pitääkö kortti päivittää.
Nimittäin welhon kortilla ei näy kaikki kanavat ja aspaan soittamalla muutetaan kortti DNA:n kortiksi... Näin siis ainakin HD kanavien kohdalla...
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko Nelonen Pro:n osalta tullut mitään tietoa lähetyksistä? Kattelin eilen nelosen ohjelmaopasta, ja ensi viikolla näytti parissa kohdassa olevan "Jääkiekkoa, ottelu avoin", eli ei tietoa sarjasta eikä otteluparista.
Itse en ole kyseisen kanavan asiakas, joten en tiedä heidän käytäntöjään tulevista lähetyksistä, mutta näiden kahden Helsingin Ducks -ottelun kohdalla näytettiin aluksi samaa sanamuotoa.
 

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Onko Nelonen Pro:n osalta tullut mitään tietoa lähetyksistä? Kattelin eilen nelosen ohjelmaopasta, ja ensi viikolla näytti parissa kohdassa olevan "Jääkiekkoa, ottelu avoin", eli ei tietoa sarjasta eikä otteluparista.

NHL:n facebook sivuilla oli seuraava maininta:

2011 Compuware NHL Premiere Helsinki
8:00pm: Anaheim Ducks vs. Buffalo Sabres
Nelonen Sport Pro (Finland)

Saturday, October 8:
2011 Compuware NHL Premiere Stockholm
7:00pm: New York Rangers vs. Anaheim Ducks
TV6/Viasat Hockey and online via Viaplay (Sweden), Nelonen Sport Pro (Finland)
 

Nummelin

Jäsen
Viasat Hockey ohjelmatiedoista poimittu.

23:00 NHL: Los Angeles Kings - New York Rangers
Icehockey: Los Angeles Kings-New York Rangers. NHL. Los Angeles Kings - New York Rangers. Ottelu pelataan Tukholman Globenissa. (7.10.2011).


20:00 NHL: Anaheim Ducks - New York Rangers
Icehockey: Anaheim Ducks-New York Rangers. NHL. Anaheim Ducks - New York Rangers. Ottelu pelataan Tukholman Globenissa. (08.10.2011).
 

Veikko40

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, FC Ilves, SC Classic, BC Pyrintö
Teeskentelen nyt kovin työkiireistä ja en siis ehdi selata ketjua läpi tai vierailla eri kanavasivustoilla.

Onko niin, että ainoa kanava mistä nämä pohjoismaiden ja ehkäpä tulevat muutkin pohjois-amerikan änärimatsit näkyy Suomessa, on Nelonen Pro 2?
Itellä on Tampereen tietoverkon kaapeli-tv sekä Elisa Viihteen kuitu, jossa Elisan M-kanavapaketti (sis. ESPN), mutta näiden kautta ilmeisesti ei nää kiekon kiekkoa? Viasat- tai 4Pro-kanaviahan niissä nyt ei ainakaan ole ilman lisämaksua.

Jos joku tietää nettisivun, johon upattu toimiva Nelonen Pro 2 streami, niin kertokaa vaikka YV:llä.
Myös jo pelattu Jokerit - Ducks -matsi kiinnostaa, eli jos löytyy jostain vaikka ladattavaksi, kertokaa.

Vai tulisiko nämä kaikki tai osa jälkilähetyksenä esim. Neloselta tai Jimiltä myöhemmin?
 

Kaidekuningas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, #16, #87
Onko Nelonen Pro:n osalta tullut mitään tietoa lähetyksistä?

Ainakin Anaheim-Rangers näyttäisi tulevan huomenna tosiaan myös Sport Pro 2:lta. Näkyy ihan ohjelmalistassakin: Nelonen Pro:n ohjelmaopas. Näin ollen tuo Wrathchildin NHL:n FB:n sivuilta kopioima maininta pitää kutinsa. DNA:n kaapelitv-asiakkaana pääsee siis nauttimaan ainakin tuosta Tukholman Premierestä ilmaiseksi.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ainakin Anaheim-Rangers näyttäisi tulevan huomenna tosiaan myös Sport Pro 2:lta. Näkyy ihan ohjelmalistassakin: Nelonen Pro:n ohjelmaopas. Näin ollen tuo Wrathchildin NHL:n FB:n sivuilta kopioima maininta pitää kutinsa. DNA:n kaapelitv-asiakkaana pääsee siis nauttimaan ainakin tuosta Tukholman Premierestä ilmaiseksi.

Toki tänään kannattaa myös olla samalla kanavalla samaan aikaan, sillä Ville Leino kohtaa Sakun ja Teemun. Lähetys Buffalo-Anaheimista Pro2:lla alkaa siis 19.45.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ainakin Anaheim-Rangers näyttäisi tulevan huomenna tosiaan myös Sport Pro 2:lta. Näkyy ihan ohjelmalistassakin: Nelonen Pro:n ohjelmaopas. Näin ollen tuo Wrathchildin NHL:n FB:n sivuilta kopioima maininta pitää kutinsa. DNA:n kaapelitv-asiakkaana pääsee siis nauttimaan ainakin tuosta Tukholman Premierestä ilmaiseksi.
Vähän semmosia merkkejä ilmassa, että oikeudet olisi tosiaan pysymässä Viasatin/Nelonen Pron:n hallussa. Siellä Nelosen ohjelmatiedoissa on tosiaan varattu paikkoja esim. lauantaille 15.10. iltapäivälle ja seuraavalle yölle. Tosin voihan ne olla KHL:llekin varattuja, mistäpä noista varmaa tietää.
Vähän tässä huolettaa, että miten sitten käy ESPNA:n lähetyksille Suomessa, jos kyseinen kanava ylipäätään hankkii mitään oikeuksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös