NHL-lähetykset netissä

  • 3 730 771
  • 9 711

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Saako tuota Yahoon lähetyksen kuvanlaatua enää itse säädettyä paremmaksi? Nyt kuvanlaatu on jopa huonompi kuin ilmaisissa yleensä.. Toimii muuten Firefoxilla ihan ilman jenkki-proxyjä.

e:Toi Atdhe:n on niin paljon parempi, että siirryin sinne. Mutta joku voisi valaista toki tuota Yahoon käytäntöä.
 

Konowalchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Hokki, NHL, KHL
Ahkerasta etsimisestä huolimatta en ole löytänyt striimi-linkkejä yön kierroksella. Kiitollisuus olisi mitä suurin, jos jollakulla olisi heittää linkki mihin peliin vaan.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Tietääkö kukaan, mistä löytyy Dallas-Phoenix matsia tälle yölle? Streamia ei näy ainakaan myp2pssä :/
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Onko kellään tietoa mistä näkis perjantaina pelattavan prewinter classic alumni pelin, jossa vanhat starat höntsää??
 

Roni Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, Scott Nichol
Toivottavasti tuon huomisen(ko?) Pens-Caps näkee jostain streamina!

Varmasti näkee, viime vuonnakin Winter Classicista oli tarjolla kymmeniä eri streameja. Miten tuo ottelu muuten sijoittuu ajallisesti? Onko se tarjolla suomalaisille taas illan tuntumassa vai pitääkö valvoa yömyöhään?

EDIT: Lukikin toisessa threadissa. Eli kiekko tippuu jäähän 3.00 Suomen aikaa.
 

MunkADunk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Penguins
Nyt loppui kikkailu pätkivien ja huonolaatuisten streamien kanssa. Ostin kuukaudeksi käyttöön ESPN Playerin, ja ainakin nuo arkistopelit näkyvät perhanan hyvällä kuvanlaadulla!
 

Roimo

Jäsen
Noniin, tänään loppui Hockeystreamsin tilaus. Todennäköisesti ostan 6kk paketin sieltä vielä jatkoksi, hintaa tulee 55 dollaria. Oon ollut melko tyytyväinen palveluun. Kuvanlaatu välillä on huono, mutta Silverlight-striimit tosin toimivat yleensä hyvin ja hyvällä laadulla. Tuosta ESPN:n palvelusta on paljon ollut keskustelua. Onko joku joka on vaihtanut Hockeystreams -> ESPN ja on ollut todella tyytyväinen vaihtoon? Suurin ero noilla varmaan on se että Hockeystreamsissa striimit on max 1,8MB/s ja ESPN:llä 3MB/s. Jos joku entinen Hockeystremsiläinen kehuu ESPN:n maasta taivaisiin niin saattaa vaihto olla lähellä.
 

Number 11

Jäsen
Onko kenelläkään kokemuksia tuosta AHL:n maksullisesta palvelusta? Noissa demoissa oli melkoisen huono kuvanlaatu ainakin. Onko muita mahdollisuuksia maksaa kuin luottokortti? Tai vinkatkaa jos jossain aiemmilla sivuilla ollut keskustelua asiasta. Ei jaksaisi kännykällä alkaa selailemaan koko ketjua.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Onko jollain muulla ongelmia espnplayerin kanssa? Ainakaan Carolina-peliä en saa pyörimään, muutenkin sivusto pyörii kankeasti. Kun striimin saa päälle niin kuva on kyllä jouheaa.
 

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Onko jollain muulla ongelmia espnplayerin kanssa? Ainakaan Carolina-peliä en saa pyörimään, muutenkin sivusto pyörii kankeasti. Kun striimin saa päälle niin kuva on kyllä jouheaa.

Itse en ole moneen päivään päässyt edes sivulle sisälle, yleensä jumittaa salasanan antamiseen. Toivottavasti korjaavat nyt mahd. nopeesti ongleman, että pystyy taas katsomaan pelejä.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
ESPNPlayeri edelleen aivan jumissa, vaikka yhtään peliä ei ole käynnissä. Mahdotonta päästä edes kirjautumaan. Mistähän tuo voisi johtua, kun muutamalla tutulla toimii edelleen ihan ilman mitään ongelmia? Taitaa jäädä tämänkin illan OTT-WSH väliin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös