NHL-huumoria

  • 2 670 814
  • 5 182

Beergenheim20

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Jokerit, OJ
Kaveri pilkkaa joukkuetovereita toimittajalle ja pitäs vielä kapteeniksi valita? Voi voi voi... Ei olis uskonu et leksa puhuu muista pahaa selän takana.
 

Snagari

Jäsen
Kaveri pilkkaa joukkuetovereita toimittajalle ja pitäs vielä kapteeniksi valita? Voi voi voi... Ei olis uskonu et leksa puhuu muista pahaa selän takana.
Juuri näin. Ei varmasti uskaltaisi sanoa noin päin naamaa joukkuekavereilleen. Harmi homma että kapteenin natsat meni tuohon. Voi voi... Ei näköjään voi enää keneenkään luottaa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
"Ainakin meidän ketjussa on pitänyt ottaa enemmän konkarin roolia. Toinen (Nikita Soshnikov) ei osaa englantia ja toinen (Nazem Kadri) on muuten vain sekaisin. Välillä Soshnikovia pitää auttaa ja opastaa kaikissa jutuissa niin paljon, että oma pelikin menee sekaisin, Komarov heitti hieman huvittuneena."¨

Ei tuollainen mulkku ansaitse kapteenin natsoja. Pilkaa ja nauraa vain. Ja onhan se aiemminkin huomattu, että Leksan ainoana tarkoituksena on nostaa itseänsä jalustalle, haukkua muita ja esittää hyvää jätkää. Villeimmät huhut kertovat, että hän jopa vittuilee vastustajille pelien aikana. Millaista käytöstä tuokin sitten muka on? Missä urheiluhenki? Nuo piirteet ja käytöstavat tulevat varmaan sieltä venäjän puolelta, koska yksikään aito suomalainen ei tuollaista tekisi. Milloin esimerkiksi Jarkki Ruutu on käyttäytynyt epäasiallisesti? Ja mitä tuumatte siitä Konnan ja Leksan videosta vuoden takaa? Petri seisoo hiljaa nurkassa, kuten pitääkin, kun Leonid pimputtelee jotain pianoa ja käytännössä antaa ymmärtää että hän on parempi ihminen kuin Petri koska hän osaa saatana soittaa pianoa! Ja tälläinen kaveri maajoukkueeseen? Jalonen valoja!!
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Muistan kun Selänne sanoi ansaitsevansa ainakin puolet Kariyan palkasta, kun Paul pelasi niin paljon väärässä laidassa, että Teemu joutui lähteä paikkaamaan. Sika saatana...
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers

Isäntä

Jäsen
Suosittelen muutenkin tuota McLennanin kirjaa, mikäli kohdalle sattuu. Itse löysin sen Pirkanmaan kirjastojen e-aineistoista. Aika paljon mielenkiintoista tarinaa NHL-elämästä nimenomaan kulissien takana.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mennee tämän otsikon alle nipinnapin:

Jonathan Drouinilla oli vähän ongelmia, kuulemma herätyskellon kanssa. Lieneeköhän olla kiinnostanut herätä.

Syracuse Hockey ‏@syrhockey 2 t2 tuntia sitten
Drouin will be held out of tonight’s game in Utica. It’s a consequence of missing a pre practice team meeting on Tuesday

Syracuse Hockey ‏@syrhockey 2 t2 tuntia sitten
Drouin said he had an alarm clocks clock problem. Apologized and accepted full responsibility
 

Ralph

Jäsen
Laitetaan huumoriketjuun, kun en nyt Senatorsin kausiketjuakaan halua näin turhalla viestillä täyttää.

Gotta See It: Neil gives fight lessons to younger Sens - YouTube

Konkaritappelija Chris Neil opettaa Senatorsin nuoremmille hyökkääjille tappelun saloja. Ensin opetuksessa on Nick Paul, jonka kanssa Neilillä on pidemmätkin keskustelut. Paikalle saapuu kuuntelemaan myös Curtis Lazar, joka saa myös tarkempaa ohjeistusta Neililtä. Ja lopulta Jean-Gabriel Pageau tulee mukaan leikkimään.

Hyvä, että ikääntyvät ja väistyvät tappelija ohjeistavat uusia pelaajia, miten nyrkkejä heilutellaan.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Red Wingsin maalivahtiruletti ansainnee myös maininnan tässä ketjussa. Kuinkahan monta kertaa tällä kaudella ottelun on päättänyt eri maalivahti kuin sen on aloittanut? Tuntuu, että "Vezina"-Mrazek ei saa täyttä 60 minuuttia millään, vaan aina kaveri luistelee pää painuksissa vaihtoon.

Paskasta ei saa konvehtia.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Kuinkahan monta kertaa tällä kaudella ottelun on päättänyt eri maalivahti kuin sen on aloittanut?

Erittäin nopealla ja sitä kautta virhealttiilla vilkaisulla katsottuna Mrazek 8 kertaa vaihtoon, Howard 7 kertaa. Yhteensä siis 15 kertaa. Totta on, että Mrazek-hehkutukset saattoivat olla ehkä hieman ennenaikaisia. Ei tosin olisi ensimmäinen kerta modernin urheilufanituksen historiassa, kun lähtee intoilu vähän lapasesta. Organisaatio alkaa olla siinä jamassa, että kaikenlaisiin oljenkorsiin pitää tarttua. Mrazekin otteiden ansiosta tässä nyt yleensäkään ollaan vielä roikkumassa playoff-taistossa. Mutta yhtä lailla se viimeinen puristus saattaa jäädä vajaaksi, kun ei ehkä ihan Hasekin toisesta tulemisesta olekaan välttämättä kyse. Enempi ehkä huomattavasti yleisemmästä "kuuma veska" -ilmiöstä. Katsotaan vielä kausi pari, ennen kuin tuomitaan. Huonosti kuitenkin menee joka saralla, kiitos muistutuksesta.
 

Massimo 1897

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Eikä montaa päivää, kun MTV3:n jutussa Charlie Coyle oli puolustaja.

Olen ymmärtänyt että toimittajia ja media-alan ihmisiä on hirveästi työttömänä niin monoo perseelle ja uutta sisään! kai sielä joku, jossai vaiheessa tajuaa katsoa mitä kirjoittaa. Jos ei niin, loppuu ainakin paskan suoltaminen.

Ole siinä sitten tietäniväsi jotain jääkiekosta kun lehdessä sanotaan Winnipeg Trashersin ja Colorado Nordiquesin ottelun päättyneen rankkareiden jälkeen tasan 2-3.
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen
Olen ymmärtänyt että toimittajia ja media-alan ihmisiä on hirveästi työttömänä niin monoo perseelle ja uutta sisään! kai sielä joku, jossai vaiheessa tajuaa katsoa mitä kirjoittaa. Jos ei niin, loppuu ainakin paskan suoltaminen.
Siellähän oli tuossa Charlie Coylen jutussa jo viisain kommentoinut että hän voisi laittaa työhakemuksen MTV:lle sisään, ja juurikin siksi että hänellä on suosittelijana ex-jääkiekkomaalivahtilegenda Kimmo Timonen ! Kyllähän nuo jutut MTV:llä sen tasoisia ovat, että voisi melkein heittää kenet tahansa sinne kirjoittamaan ja tulisi parempaa jälkeä. Aika vain kertoo milloin esimerkiksi konttorilla huomataan tuo useampi toilailu. MTV3:n jääkiekkouutisoinnistahan joku vikkelä voisi vaikka perustaa oman ketjunkin.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Se tuossa onkin mielenkiintoista, että media-alan hitaan kuoleman johdosta nykyään on hirvittävä määrä ammattitoimittajia joko työttöminä, freelancereina tai ainakin huomattavasti pienemmissä puljuissa kuin Maikkari. Ja vaikkei suomalaisten urheilutoimittajien taso yleisesti ole järin korkea, niin on siellä seassa ihan osaavaakin väkeä, joka nyt tietysti saisi nämä perusjutut oikein ja mahdollisesti kykenisi johonkin vaatimattomaan analyysiinkin. Jotenkin sitä luulisi, että kovassa kilpailutilanteessa nimenomaan ne ammattitaitoisimmat selviäisivät ravintoketjun huipulle, eli isoihin medioihin, mutta erityisesti juuri MTV:n jälki on yksinkertaisesti niin karmeaa toistuvasti, ettei tästä selvästikään voi olla kyse. Jäljelle jää oikeastaan kolme loogista vaihtoehtoa; a) tehtäviin on noustu reittä pitkin ja/tai suhteilla, b) juttuja täytyy tehdä niin jäätävässä paineessa ja kiireessä että alkeellisiakin virheitä jää sekaan, tai c) leikkausten takia toimittajat joutuvat kirjoittamaan aiheista joista eivät tiedä juuri mitään.

Uskoakseni esim. Maikkarin kaltaisessa paskafirmassa kyse on näiden kolmen tekijän kombinaatiosta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
En sinänsä ole eri mieltä, mutta...
Se tuossa onkin mielenkiintoista, että media-alan hitaan kuoleman johdosta nykyään on hirvittävä määrä ammattitoimittajia joko työttöminä, freelancereina tai ainakin huomattavasti pienemmissä puljuissa kuin Maikkari.
Ei media-ala ole mihinkään kuolemassa. Vähän muuttaa muotoaan. Perusongelma on se, että alalle on koulutettu väkeä tolkuttomasti liikaa ja lisäksi aika moni muukin osaa kirjoittaa.
Jäljelle jää oikeastaan kolme loogista vaihtoehtoa; a) tehtäviin on noustu reittä pitkin ja/tai suhteilla
Nykyään valtaosa työpaikoista jaetaan enemmän tai vähemmän suhteilla. Toimittajan hommassa vaan on se, että epäpätevyydestä saa lukea lehdestä siinä kun jonkun suhteilla koneistajan hommia paiskivan epäpätevyys ilmenee lähinnä esimiehelle ja muille työkavereille, ehkä vahingossa jollekin yksittäiselle asiakkaalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös