NHL-huumoria

  • 2 673 139
  • 5 189

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
"It's ok buddy,allrigt?" Jotai skismaa ollu tällä kaudella?

Minusta tuo sananvaihto vaikuttaa lähinnä siltä, että Kane ei kiinnitä tuon taivaallista huomiota Iginlaan (vaan on varmaan keskittyneenä johonkin blondiin edelleen...) ja sitten mutisee automaattisesta käyttäytymisnormistosta tulevan "You, too" -heiton siihen, vaikka Iginla kysyy, että mitä kuuluu. Noin 5 kertaa kuunneltuani tulin siihen tulokseen, että Iggy taitaa sanoa "Hey, what's up buddy? How are ya?" Mihin Kane sitten käsittämättömästi töksäyttää takaisin "Hey, you too".

Todellakin saatu näyttämään siltä, että eivät ihan parhaita kavereita olisi.
 

Ralph

Jäsen
"Hey, what's up buddy? How are ya?" Mihin Kane sitten käsittämättömästi töksäyttää takaisin "Hey, you too".

Näin minäkin kuulen. Iginla jää odottamaan vastausta selvästi ja yllättyy Kanen sanomisesta. Mutta selvästi jotain ollut Iginlan ja Kanen välillä, sillä ei turhaan Iginla kysele tuosta vain tuollaisiakaan Kanelta.

Saman videon tuo Spezzan ja Karlssonin keskustelu Sedineistä. Sanooko Karlsson Sedinejä alieneiksi, vai? Muutenkin nämä kaksi ovat kaikista jotain sanoneet, mm. Spezza kehui Stamkosin laukausta.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Iginla: "Hey, Whats up?"
Kane: "Good, to you?

Kaverit puhuu toistensa päälle, mutta noin sen hahmottaisin. Iginla taitaa vielä lopussa nyökätä jotain.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Iginla: "Hey, Whats up?"
Kane: "Good, to you?

Minusta Kane ei missään vaiheessa sano "Good". Ja nimenomaan sanoo, "You, too" mikä ei tee tossa mitään järkeä = Kane ei edes kuuntele mitä Iggy hänelle juttelee. Jos toi olis pelkkä normaali kuulumisten vaihto, miksi sitä olisi edes julkaistu? Luulen, että toi tilanteen jäykkyys/nolous on syynä.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Ehkä Kane luulee Iginlan sanoneen "Nice to meet you, buddy", johon Kane "You too". En tiedä, mutta pari kertaa kun tuon kuuntelee niin siitä voi saada myös tämän käsityksen. Kivan vaivaantunut ilme Kanella ja Iginla näyttää tämän jälkeen yllättyneeltä nallekarhulta.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tämä Grantland.comin Hockey's three stars of comedy oli kyllä timangia.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Tämä Grantland.comin Hockey's three stars of comedy oli kyllä timangia.

Kyseessähän on tottakai mr. Down Goes Brown, Sean McIndoe, joka tuota listausta pitää kuukausittain. Tämä niille jotka eivät tuota faktaa tienneet.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Sarjassamme laitetaan vaikka tänne. Höntsäkiekkoilijoille järjestetään flash mob -ylläri.
 

Rushlow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Oiskohan Jokinen syönyt tällä kertaa kolme Big Macia ennen matsia kun hat trickin tekaisi? Ovechkin on myös käyttänyt tätä metodia jo pidemmän aikaa, mutta lähiaikoina vähän huonommalla tuloksella.
 

Puoliveltto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sharks.
Ote Sharksin fb-päivityksestä...

Thornton: “Ginner (Jamie McGinn) gives us energy with his hits. He had a couple big hits tonight and that fight, so it sparked the bench. Then he goes out and scores a goal, too. So, [it was] a great game for him.”

...ja alla automaattinen käännös suomeksi:
Thornton: "siementenpoistajalle (Jamie McGinn) antaa meille energian kanssa hänen osumia. Hän oli tänä iltana pari big hits ja että torjunta, joten se kehittämispaineet penkki. Sitten hän sammuu ja tekee päämäärä, liian. Joten, [oli] suuri peli hänelle. " (Kääntänyt Bing)​
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tuo Bing on kyllä loistava kääntäjä. Monta kertaa tullut naurettua oikein kovaan ääneen sen käännöksille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös