NHL-huumoria

  • 2 672 976
  • 5 186

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Niemelle tarjoamatta jätetty välimiesoikeuden määräämä 2,75 miljoonaa kaudesta sekä Turcon signaaminen Chicagon maalin suulle kuuluu varmaan huumoriosioon. Aikamoista vitsimaakarointia liputtaa Stanley Cupin voittaneen joukkueen ykkösveska lauluun.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
DGB taas asialla, tällä kertaa luettelemassa vielä vapaana olevia pelaajia:
Down Goes Brown kirjoitti:
Kyle Wellwood

The bad: Has occasionally experienced minor conditioning setbacks, which some bloggers have cruelly exaggerated to get cheap laughs.

The good: Is an extremely well-rounded player. Often appears to be everywhere on the ice at the same time. Has an overwhelming presence which can dominate the dressing room. Is unanimously considered to be one of the hungriest players in the league.

Where he'd fit: Any roster with a large hole to fill.
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP

Kyllä taas sai nauraa.Etenkin tuo Toskalalle tarkoitettu läppä kyllä jaksoi hirnuttaa pitemmän aikaa : "The good: Has never been one of those irresponsible goalies who takes a brand new set of equipment and then spends the season ruining it by letting a bunch of pucks hit it."
 

vesikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tiedä sitten onko tämä nyt huumorilta näyttävä asia NHL-tulevaisuutta:

http://tweetphoto.com/39829739

Tuollaista mm. testailevat nyt NHL-herrojen silmien alla.


Ennemminkin näyttää huumorilta minun silmiini, kuin tulevaisuudelta. Jotenkin vaan tuntuu siltä, että sääntökirjaan tartutaan aina siinä vaiheessa kun epäillään, ettei oman lajin imago tai ilme näytä urheilun pariin siirtyvän uuden "asiakkaan" silmiin tarpeeksi helposti opittavalta tai vauhdikkaalta. Jääkiekon on siis pakko olla todella heikko laji.
Paitsion tehneen joukkueen vaihtokieltoa ymmärrän vielä vähemmän.

Noh, annetaan Bettmanin ja kisällien kikkailla. Onpa heilläkin töitä.
Tässä Ilta-Sanomien uutinen aiheeseen liittyen:

http://www.iltasanomat.fi/urheilu/t/nhl/2238989
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Manny Legacen uudet patjat (kuva)

Sanokaa hänestä maalivahtina mitä vain, muuta tuo on nerokasta.

Joskus ennen vanhaan kun tuli hommailtua ulkomaankielisiä kiekkolehtiä, siellä oli juttu molareiden varusteista. Jollekin oli tehty valkoiset patjat joissa oli tolpan levyiset punaiset pystyviivat, muistaakseni sopivassa kulmassa, molemmissa patjoissa yksi. Voihan semmoinen hämätä tai sitten ei.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Haluatko menestyä elämässä?

Jos minä olisin nuori, nouseva kiekkotähti ja kaipaisin opastusta puntaroidessani tärkeitä ratkaisuja, ottaisin ehdottomasti yhteyttä Brandon Converyyn.

Tulee mieleen Seinfeldin jakso, jossa Kenny Bania oli mentorina.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Down Goes Brown on pitänyt päiväkirjaa Kovaltshuk-neuvottelujen viimeisen viikon tapahtumista. Yksi asiavirhe päiväkirjaan on kuitenkin lipsahtanut, tai sitten Loulla on toimistossaan mittatilaustyönä valmistettu kirjoituskone.

Monday, 1:15 p.m. - Lou Lamoriello explains to a frustrated Bettman that while he understands his concerns, he still insists on submitting the contract in Comic Sans font.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös