NHL-huumoria

  • 2 673 837
  • 5 189

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
En tiedä miksi Strudwick ja Chroney ovat liigan huonoin pakkipari, mutta ottaen huomioon vaihdon pituuden, ihan perushyvää peliä tuossa kaksikolta. Detroit pääsi pyörittelemään lähinnä laidoilla. Se, että hallittua purkua ja vaihtoa ei saatu missään vaiheessa aikaan johtuu lähinnä siitä, että laiturit pelasivat laiskasti.

No tämähän nyt ei ainakaan ole enää millään laillla ketjun aiheessa, mutta kommentit tähän.

En tiedä miten huonoja pareja NHL:stä löytyy, joten varma ei voi olla heidän ehdottomasta huonoudestaan. Se nyt vain on ihan normaalitilanne, että kyseisen parin ollessa jäällä alkaa omassa päässä turhan usein aikamoinen sirkus. Benjamin Massey arvioi Copper & Bluessa kyseisen parin Oilersin historian huonoimmaksi, mutta tuokin on tietysti vain kyseisen tarkastelijan mielipide.

Tuo kyseinen vaihtohan meni tosiaan siinä mielessä ihan mallikkaasti, että vastustaja ei tehnyt yhtään maalia. Ja vain kerran jäi vastustaja (Zetterberg) täysin vapaaksi takatolpalle, mutta Deslauriers pelasti. Oli tuossa ehdottomasti tosiaan laitureiden pelissäkin puutteita. Kuten eh totesi, niin Chorney muutaman kertaa sai pelin rauhoitettua ihan hyvin. Ekalla kerralla yriti syöttää O'Sullivanille, joka menetti kiekon välittömästi. Tämän jälkeen Chorney peruutteli omaan päähän ja syötti Strudwickille, joka hukkasi kiekon jalkoihinsa. Joo, toki tuossakin Jasonilla oli Pisanin maila, eli ehkä sen takia ei saanut syöttöä otettua vastaan. Kolmannella kerralla Chorney syötti laitaan Strudwickille, joka taas jotenkin sähläsi kiekon kanssa ja tökkäsi sen sitten vain keskialueelle suoraan Wingsin pelaajalle. Noiden lisäksi Strudwickilla oli ainakin neljä kertaa kiekko hallussa siten, että yritti purkaa, mutta jokaisella kerralla purku päätyi suoraan vastustajalle. Tosin kaksi kertaa kiekko sentään pomppi keskialueelle. Nuo Strudwickin kaikki purkuyritykset olivat käytännössä löysiä roikkuja päämäärättömästi keskelle kenttää, joista yksikään ei sattunut osumaan omaa laituria selkään. Eli omissa papereissani tuo ei takaiskuttomuudesta huolimatta ollut mikään perushyvä vaihto :).
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Eli omissa papereissani tuo ei takaiskuttomuudesta huolimatta ollut mikään perushyvä vaihto :).

Menee nyt raikkaaksi off topiciksi, mutta yllattavan kypsaa ja kurinalaista pelaamista oli kun sen vertaa peliaikaan kentalla. Tuossa vaiheessa alkaa maitohapot painaa jalassa niin paljon ettei ihmekaan kun purut eivat onnistu halutulla tavalla. Huonoin vaihto ikina? Oliko se Detroitilta myos huonoin hyokkayspaan vaihto kun eivat saaneet maalia aikaiseksi?
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Menee nyt raikkaaksi off topiciksi, mutta yllattavan kypsaa ja kurinalaista pelaamista oli kun sen vertaa peliaikaan kentalla. Tuossa vaiheessa alkaa maitohapot painaa jalassa niin paljon ettei ihmekaan kun purut eivat onnistu halutulla tavalla. Huonoin vaihto ikina? Oliko se Detroitilta myos huonoin hyokkayspaan vaihto kun eivat saaneet maalia aikaiseksi?

Enhän kai missään väittänyt tuon vaihdon olleen huonoin ikinä?

Se on aika pitkälti tämän kauden aikana nähty, että tuo on mahdollisesti Oilersin huonoin pakkipari ikinä. Ja en sitten tiedä onko sattumaa vai ei, että juuri tämä pari oli jäällä tuon massiivisen pitkän vaihdon. Sen vielä ymmärtäisi jos kiekkoa ei missään vaiheessa saataisi omalle jengille, että tilanteen rauhoittaminen tai purkaminen voi olla vaikeaa, mutta tuossa vaihdossa homma oli periaatteessa hanskassa jo useampaan kertaan.

Ja Strudwickin ehkä kaikkein huonoin purkuyritys tuli heti siinä 40 sekunnin kohdalla ja heti sen jälkeen unohtui se Zetterberg sinne takatolpalle eli ei se ollut maitohapoista vielä kiinni. Loppupäässä vaihtoa varmaan onkin ja kuten totesin niin ehkäpä tuo Pisanin mailalla pelaaminen hiukan hankaloitti.

EDIT: Selvennetään nyt vielä. Eli tuossa kyseisessä vaihdossa ei sinänsä ollut mitään muuta hauskaa kuin sen pituus ja se, että kaikki Wingsin pelaajat ehtivät käydä jäällä sen aikana. Periaatteessa pakkipari hoiti tonttinsa siinä mielessä hyvin, että takaiskua ei tullut, mutta itselleni hyvä vaihto pakilta edellyttäisi vähän muutakin kuin läsnäoloa. Tuo mainintani kyseisen pakkiparin huonoudesta oli lähinnä sellainen lisäkommentti, koska aika "erikoinen" sattuma että tuo vaihto sattui juuri tälle pakkiparille. Jos Chorneylta ja Strudwickilta haluaa nähdä varsinaisesti huonoja suorituksia, niin voi katsella Oilersin pelien maalikoosteista niitä vastustajien maaleja... yllättävän usein jäällä on tuolloin pari #43 & #41.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Huumorin puolelle menee Carolinan viime yön ylivoimapeli. Jonkinlaisen ennätyksen taisi tehdä myös Boston kolmella alivoimamaalillaan YHDEN (1) rangaistuksen aikana.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mikäli en väärin muista, Oilers teki maalin vähäsen tuon ylivoiman jälkeen.

Olikos tuo nyt siinä sarjan toisessa pelissä? Aika hyvin muistettu, sillä pikaisella googlaamisella: "Samsonov tied the game at 1-1 with 4:37 left in the second, but ...". Ja videohan päättyy kun tokaa on jäljellä 4:49.
Oli kyllä ihan hyvä alivoima ja varsin mielikuvitukseton ylivoima. Ensin ei laukonut kukaan ja sitten kun Stoll ja Pronger vaihtoivat paikkoja ei Stoll enää muuta tehnytkään kuin laukoi aina kun syöttö tuli kohdalle. Ja sehän tapahtui mun laskujen mukaan kuusi kertaa.
 

M@thieu

Jäsen
Hamiltonin Andrew Conboy toivotti Toronto Marliesin pelaajistolle kauden päätöspelissä hyvää kesälomaa tällaisin elein: Youtube.

Hyvä että poika on oppinut jo nuorella iällä kettuilemaan oikean tiimin jampoille. ;) Huomatkaa kakkoskoutsin sukkela reagointi.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Hamiltonin Andrew Conboy toivotti Toronto Marliesin pelaajistolle kauden päätöspelissä hyvää kesälomaa tällaisin elein: Youtube.

Hyvä että poika on oppinut jo nuorella iällä kettuilemaan oikean tiimin jampoille. ;) Huomatkaa kakkoskoutsin sukkela reagointi.
Tämä video on yksiselitteisesti väärennös, sillä pohjois-amerikassa kunnioitetaan vastustajaa aina.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA

Kuival

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa & Philadelphia Flyers
HFBoardsilta:

A Letter To My Wife During The Hockey Playoffs

Dearest Love,

As you well know, you are the light of my life; you are my companion through the hills and valleys of this life. Being together with you and our children is what defines my very existence.

When I look into your eyes I still see the woman I fell in love with all those years ago and cannot wait for what life has in store for us next. When you are sleeping beside me at night I know the secret to the meaning of my life.

That said, tonight the NHL playoffs start and we won’t be seeing each other very often for the next few weeks.

The grass will not be mowed as often as you would like and I will not be available for helping with the kid’s bath and bedtimes. The vehicles will most likely only be washed when it rains and please remember to only talk to me during commercials.

I will prefer to watch the games on the big TV, so you will have to DVR your programs and watch them at other times.

Also, during this time I would prefer the refrigerator to be stocked with my favorite hockey-watching foods and beverages. A quick trip to the grocery store every now and then would really mean a lot to me.

Now, we both know that my work schedule will not allow me to watch every game live, so DVR-ing my games will take precedence over anything you would want to watch.

You should expect the living room to look a little more ‘lived in’ than usual, so a bit of extra attention there on your part would be great.

I would hope you have a good attitude when my friends and I wake you and the kids up with our late night yelling at the TV and high-fiving.

Remember that we’re a team and sometimes you need to go the extra mile for the sake of being a team-player.

You will find me to be very upbeat during this time, unless my team ends up losing early on; in which case I will be angry and depressed.

During the action, I will not be able to make it to the refrigerator, so I may need you to be ‘on call’ and bring out an occasional sandwich or drink.

Also, since most games start around 7:00 or 7:30, dinner should be ready no later than 6:30.

I know I don’t need to bring this up, but please try to limit your walking in front of the TV to zero times.

Remember, our love knows no bounds and is a light that never goes out.

Your Loving Husband,


Ukkomiehille siis tällainen näin pleijari-aikaan.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Tämä klippi General Hospital -saippuaoopperasta on silkkaa kultaa: Blondi hoitsu vie Doug Brownin "tutkimuksiin", Ken Daneykolla ja John MacLeanilla on hiukset päässä ja kiekkovaimot kyselevät, miten luistellaan takaperin.

PS. "That Sean Burke is a great goalie."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös