NHL-huumoria

  • 2 674 252
  • 5 190

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Onnea vaan Antropoville sen idiootti-GM:n löytämiseksi, joka tuohon palkkapyyntöön suostuu. Tämä on ehdottomasti oikea ketju tuolle uutiselle.

Burken reaktio Kingsin varattua Brayden Schennin.

Jahas, yllättäen Antropovin takaa löytyy Mark "Yashin" Gandler. Toivon mukaan tämä ei ole enne miehen uran jatkumisesta. Onneksi Bergenheim sentään tajusi miehen erottaa ennen edellisiä sopimusneuvottelujaan.

Burke on kyllä tavallaan jämäkkä "no bullshit"-kaveri, vähän kuin joku irkkupoliisi Bostonin tai New Yorkin kaduilta 1900-luvun alusta, mutta silti vähän turhan paljon hän tuntuu ottavan roolia vaikka mitään ei tapahdukaan. Tässäkin mielessä Lou Lamoriello on edelleen se kovin jätkä noissa ympyröissä.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Nik Antropov agentteineen hakee monivuotista sopimusta, joka takaisi Antropoville vähintään 5 millin kausiansiot. Onnea vaan Antropoville sen idiootti-GM:n löytämiseksi, joka tuohon palkkapyyntöön suostuu. Tämä on ehdottomasti oikea ketju tuolle uutiselle.

Itse toivoisin Atlantan olevan Antropovin perässä UFA-markkinoilla, mutta tuohon hintaan en. Voi kyllä Waddell jättää väliin minun puolestani. Hyväksyisin sen jos Antropov tulisi Atlantan jossakin 3.5-3.8M palkan hujakoilla, mutta ei nyt sentään 5M. Mutta tyhmä ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Nashville Boards: The David Poile file

Nimimerkki BigFatCat999 pohtii mielenkiintoisia kaavoja koskien Poilen drafti-taipumuksia, esimerkkinä seuraava:

"Not looking at Nashville's needs and just following the above patterns I could see the following:

#11: Ryan Ellis Defenseman.

And Worst's head explodes off his shoulders. It's fits the pattern. Power Play Defenseman as the first pick. No goalie is worth being picked in the first round. The kid's name is Ryan and there would be a sick sense of glee on my part to see a Hamilton kid pulling on a Nashville jersey......
"

Kirjoitus on suollettu jo toukokuussa joten sinänsä aika hyvin osui kaveri.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Kylläpäs olikin loistava teksti. Tuli kyllä repeiltyä ihan huolella. Ihan ehdoton oma lemppari oli Burken soitto Kevin Lowelle:

Burke (whispering): You need to listen to me very carefully. There is a bomb hidden under you draft table. It is about to go off. You need to evacuate right away, or else you will die. Do you understand me?

Kevin Lowe: Brian, I know it's you. I have called ID on my phone.

Burke: ...

Lowe: You're not allowed to call me. It's in the restraining order. (Click.)

Burke (still whispering): Dustin Penner sucks!
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Kylläpäs olikin loistava teksti. Tuli kyllä repeiltyä ihan huolella. Ihan ehdoton oma lemppari oli Burken soitto Kevin Lowelle

Tuo oli hyvä, mutta Bryan Murraylle uudestaan vittuilu omenapiirakan merkeissä oli oma suosikki. Siis Wild-treidin ja "C Fletcher" -nimikirjoituksen lisäksi.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
MTV3 kirjoitti:
Sakun lisäksi Montrealista ovat lähdössä ainakin ykköspakki Mike Komisarek
Lihavoitu teksti on melkoista NHL-huumoria. Sama jos Anaheimista olisi lähdössä "ykköspakki" Francois Beauchemin.
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
http://twitter.com/DowngoesBrown

Tuosta löytyy myös DGB:n twitter. Hupaisaa jutustelua tuolla myös, poimitaan nyt seuraava...

In fairness to Gainey, if you made a list of best Hispanic-Alaskan players in the NHL today, Gomez is in the top five.

Mahtavaa.

edit. Vielä yksi lisää....

Dany Heatley kills trade. Ottawa media agrees to just refer to it a "tragic incident".
 
Viimeksi muokattu:

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
DGB taas oivassa vireessä, viimeisintä edeltävä bloggaus koskee Dany Heatleyn ja Kevin Lowen "salaista keskustelua"...

Heatley: Hey, I'm Dany Heatley. You have my word.

Kannattaa myös lukaista uusin blogipostaus, Chris Durno -case käsittelyssä. Aukenee blogia enemmän seuranneille. Varmaan.

In other news, the Leafs signed Francois Beauchemin. Or, as he will be known from this point on: Francois "Not Durno" Beauchemin.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Maikkarin uutinen Ville Leinon uudesta sopimuksesta hymyilyttää vieläkin.

Leino miljoonasopimukseen Detroitin kanssa

Onhan se ihan kiva, että asioista tiedotetaan, mutta jotain järkeä noihin otsakkeisiin. Joku asiaa tuntemattomampi saattaisi olettaa Villen saavan useammankin millin.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ja taas mennään, aivan helvetin loistava DGB-setti ilmoilla. Jaksaa hämmästyttää tämä kaveri kerta toisensa jälkeen. Miten yksi ihminen kykenee tuohon? Hieno mies.

October 3 - The Leafs head to Washington. Hoping to catch the Capitals off guard, Ron Wilson gives Justin Pogge the surprise start in net. In a related story, Alexander Ovechkin becomes the first player in the league to reach the 50 goal mark.

Pure awesomeness.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Chris Nilan vältti anastustuomion sovittelulla, pöllinyt kylpytakin:

http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=4336607

QUINCY, Mass. -- A shoplifting charge against former NHL player Chris Nilan has been dismissed.

Braintree police say Nilan and another man were arrested Wednesday at a mall after Lord & Taylor security guards accused Nilan of walking out with a bathing suit under his clothes.

Police say the 51-year-old Nilan denied stealing and scuffled with the guards.

The case was dismissed Thursday after Nilan agreed to stay out of the store and paid $100 court costs.

Nilan, whose nickname was "Knuckles," had more than 3,000 penalty minutes in a 13-year career with Montreal, the New York Rangers and Boston.

His home number is unlisted.

Vittu nostakaa niitä NHL-pappojen eläkeitä.

HI, I'M CHRIS NILAN AND I'M A LITTLE SHORT ON CLOTHES SO I NEED TO BORROW YOUR BATHING SUIT
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
^ ei muuten kannattaisi kännissä suomennella mitään.

*****

~AHEM!

Tämä on muuten tositarina, mutta kuuluu mielestäni huumoriketjuun, niin hieno harrastus kuin onkin kyseessä, nimittäin: kuulin kaveriltani että Hämeenlinnan "gameworm"-kerääjät ovat kokoontumassa huomenna yhteen kesäiltaa viettämään. HÄN on yksi heistä.

Vitsailin asialle että "kaikki kolme", mutta siellä onkin neljä. Totuus oli tosin että neljän joukossa on kuulemma yksi helsinkiläinen.

Rupesin kuvittelemaan asiaa mielessäni. Neljä kaveria kokoontuu keskelle toria aidot, pidetyt NHL-pelipaidat päällä, kesken kuuman kesän. Siis hienoja paitoja, mutta kuka normaali ihminen tajuaa että joku "Hogue on kulttiäijä, ja tää on vielä mestaruuskaudelta".

Kaikki ovat jo siinä vaiheessa vitunmoisessa jurrissa. Yhdellä on kovaääninen ja tämä huutaa kolmelle muulle korvaan chantteja: "REP-LICA SUCKS! MEI-GRAY IS MY LIFE! REP-LICA SUCKS! SUP- PORT THE GAMEWORM!"

Neljän jannun ryhmä lähtee marssimaan Raatihuoneenkatua. Mummot ihmettelevät, joku valmistautuu kirjoittamaan HPK:stä Kaupunkiuutisiin nimimerkillä "Meluajat kuriin".

Ilta saa surullisen loppunsa, kun kuuden replica-teinin porukka ilmaantuukin paikalle ja homma menee Semin-tyyliseksi rumpalipoika-nahisteluksi ja "hakkaamiseksi". Gamewormista tulee vielä enemmän worm, kun pintaan saadaan myös nykyisen omistajan verta. Gameworm-jengi ottaa aika selkeästi teineiltä pataansa, mutta jälkeenpäin Jatkiksessa ja ircissä lähetetään yksityisviestejä ja viestejä siitä kuinka eräs heistä onnistui "noutamaan" yhden teineistä (teinin kompastuttua, mutta sitä ei tarvitse mainita).

Kolme viikkoa myöhemmin sama kaveri laittaa taas 600 dollaria liikkeelle Kansas City Bladesin kulttipelaajan hikisestä vaatekappaleesta.

~BREASTS!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös