NHL-huumoria

  • 2 367 778
  • 4 441

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Siinä ja siinä meneekö tämä NHL-huumorin puolelle, mutta eihän se Sean Avery paluuyritys ihan nappiin mennyt.

48 tuntia:

ja etteivät unohtuisi ne kuuluisat alkuperäiset toiset 48 tuntia:
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mä tulin tässä mukaan:
Lopputuloksia en muista/jaksa kaivaa.
Bruins voitti Krakenin-Kraken voitti Islandersin- Islanders voitti Canuksin- Canucks voitti Toronton-Toronto voitti Krakenin. Kraken hävisi lopulta Black Hawkseille.
Taas olisi aihiota. New Jersey teurasti eilen Pittsburghin 1-6 ja hävisi tänään Chicagolle 8-5. Chicagolla huomenna iltapelissä vastassa St.Louis.
 
Taisi olla alumni-ottelusta kyse... Hetken aikaa mietin, että mitä helvettiä, vieläkö Vern Fiddler pelaa NHL:ssä... ja ei pelaa enää. Ikääkin 41. Mutta silti, kuten sanottua, hieno kevennys.
Jep, Sama! Ihmettelin myös hetken, että miksi Quinceylla on erivärinen kypärä kuin muilla. Jännä nähdä näitä kavereita alumni-pelissä. Juurihan Quincey oli lupaava prospekti Wingsissä.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love


It's the loudest I've heard this place ever. Really," Eichel said after the game. "It only took seven years and me leaving for them to get into the game. It was a nice tribute. There was plenty of people here that were supporting me, and there was plenty of people that were booing me. They must just be booing me because they wish I was still here, I don't know."
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös