Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

NHL-huumoria

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana hannes_ko, 12.12.2005 klo 03.59.

 1. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Aika julmaa tylytystä, tietenkin kanadalaisittain kohteliaasti ja huumorilla. Repeilin aika moneen kertaan.
   
 2. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 3. Vatman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Onkohan tässä yhdistetty kaksi täysiin toisistaan riippumatonta kontekstia vai onko kahden Cupin melkein tulokasmaalivahti vain vähän ylimielinen?

  Loistavaa editointia kyllä!
   
 5. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  "Pretty much all their goals were hilarious if you think about it" - ei Murray tuossa väärässä ole. Canucksin ensimmäinen maali oli hieno suoritus Boeseriltä (eikä Murray sitä kiistä), mutta sitä edelsi noin 15-20 sekuntia aiemmin pitkä kiekko jonka tuomarit jostain syystä jättivät viheltämättä. Täysin selvä Penguinsin laukoma pitkä kiekko siis, Penguins sai kaivettua kiekon Canucksin maalin takana ja luotua laadukkaan maalipaikan ja sitten yhtäkkiä peli kääntyi toiseen suuntaan ja Boeser teki ottelun avausmaalin. Canucksin penkki huuteli siellä tuomareille vihaisena pelin aikana kun jättivät viheltämättä ja Boeserin maalin jälkeen naureskelivat ja jakelivat kiitoksia että hyvää työtä. Canucksin toinen ja kolmas maali sitten todellisia onnenkantamoisia, ja etenkin toista maalia edeltänyt tapahtumasarja varmasti huvittava monen mielestä. En ole ihan varma mutta Boeserin toinenkin maali taisi osua matkalla joko Crosbyn ja/tai Colen mailaan, maalintekijän maali kuitenkin. Mutta ei tuossa Murrayn kommentoinnissa eilisen pelin jälkeen mitään ihmeellistä ollut, hyvin kuitenkin editoitu tosiaan tuohon videoon ja saatu kuulostamaan valitukselta..
   
 6. Snagari Jäsen

  Lainaus:
  Pitkästä aikaa hauska pätkä tähän ketjuun. "Boeseeer...scores!" Jos olisin 'Nucks-fani niin tuossa olisi täydellinen viestin merkkiääni.

  Murraylle nessuja.
   
 7. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
 8. Largo Jäsen

  Ducks voitti Bluesin 3-2.

  Ai mikä siinä huvittaa? Getzlaf, Kesler, Eaves, Rakell, Kase, Boll, Montour ja päätöserässä sivussa vielä Silfverberg.
   
 9. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Decimotercera
  YouTube-linkki.

  Katsokaa nyt tuota Red Wingsin täyttä hallia. Vuodesta toiseen puolet penkeistä tyhjänä ja silti halli on "täynnä" ottelusta toiseen.
   
 10. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Niin mikä tässä menee huumorin puolelle? Tuskin ainut joukkue NHL:ssä, jonka loppuunmyydyssä hallissa on tilaa. Liput on myyty ja ilmeisesti kaikki kotiottelut tällä kaudella on loppuunmyyty. Rahaa tulee, vaikka siellä sitten varsinkin monien isojen firmojen lippupaikkoja on tyhjillään.

  Loppuunmyyty ja täynnä on kaksi eri asiaa. Halli voi olla tyhjä ja loppuunmyyty samaan aikaan.
   
 11. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Graingerin loppumaton sota Detroitin yleisömääriä kohtaan.
   
 12. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Eihän tuo vielä mitään, huomattavasti tyhjemmältäkin on näyttänyt viime aikoina. Alakatsomot ihan Florida-tasoa tv-kuvassa.
   
 13. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Aivan, nyt muistankin tästä olleen saman nimimerkin toimesta keskustelua.

  Sitten on ihan oikea ketju.
   
 14. lasaleiko Jäsen

  Mutta kävis nyt joku hallimestari raaputtamassa tuon "HOCKEYTOWN" keskiympyrästä pois... Jollain Panttereiden menestyksellä ja perinteillä tyhjät katsomot ovat ihan ymmärrettäviä. Jos Detroit on minkään sortin "lätkäkaupunki, niin luulisi yleisönkin löytävän halliin heikosta pelistä huolimatta. Kysykää vaikka Torontosta. Että onhan tässä aihetta vaikka minkälaiseen huumoriin.
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 16. lasaleiko Jäsen

  Liveblog: Canadiens beat Detroit 6-3 for fourth straight W (montrealgazette.com)

  Viimeksi kun näin Lehkosesta minkäänlaista kuvaa niin oli kyllä nuoremman oloinen mitä tässä liveseuranta-blogin yhteyteen liitetyssä kuvassa viime keväältä.

  (Toimittajalla siis sattunut "lievä" kömmähdys ja onnistunut sekoittamaan Arsin Steve Ottiin. Saavutus sekin. :D )
   
 17. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Decimotercera
  Lainaus:
  Niin, sinä kun olet useaan otteeseen väittänyt, että halli on täysi. Et ymmärtänyt mikä ero on loppuunmyydyllä ja täydellä. Ehkä tuo video hieman avaa asiaa.
   
 18. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  En kyllä viime yön pelin katsojamääristä ole kommentoinut mitään enkä tiedä miten video yhdestä ottelusta vaikuttaa muihin otteluihin? Mutta ei se mitään, jatka vaan yhden miehen taisteluasi, tätä ok hauska seurata ja ihan oikean ketjunkin olet löytänyt.
   
 19. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Decimotercera
  Lainaus:
  Tietänet itsekin, että tuo ei ole mikään yhden ottelun otanta, vaan ihan sama minkä koosteen menet katsomaan Wingsin kotipeleistä viime vuosina, niin tyhjää jakkaraa näkyy lähes joka ottelussa yhtä paljon. Itse nyt vilkaisin lokakuun 16. pelatun Lightning-ottelun sekä jonkun Wild-matsin, niin aika paljon oli tyhjää noin niin kuin sadan prosentin täyttöasteella vetävälle seuralle.

  Tuo taistelusi täysien katsomoiden puolesta on näin YouTube-aikakautena vähän turhaa.
   
 20. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ite luin, että Detroitin matseissa ollut TÄLLÄ kaudella sen verran tyhjää katsomoissa, koska ihmiset tutkiskelee matsin aikana uuden hallin tiloja ja palveluita, mikä sitten näkyy tyhjinä penkkeinä. Tiedä sitten. Kuulemma myös ainakin toistaiseksi aika väljy meno ollut peleissä ja halli ns. etsii vielä identiteettiään
   
 21. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  https://streamable.com/yujt0

  Predatorsin fani kosii tyttöystäväänsä ja Arvidsson antaa tälle sormuksen ohimennen.

  Ei nyt välttämättä mitään huumorikamaa sinänsä vaan enemmänkin hienosti toteutettu ja omaperäinen kosinta. Subbanin reaktio toki hyvä myös.
   
 22. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 23. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Oon ootellu videopätkää/raportita viime yön pelistä (jossa Connolly siis teki taas maalin), että korjasiko hän "virheensä" kuten oli luvannut twitterissä.
   
 25. Porvoon Kärppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Oliko tuo tilanne sittenkään ihan sitä, miltä näyttää? Meinaan kun Kuznetsov tekee samaan eleen ensimmäisen kerran jo kun Connolly on vasta istumassa penkille. Ehkä hänellä ei ollut edes tarkoitus pistää fist bumpia Connollyn kanssa? Kenties touhuili jotain omia taikojaan. Minusta näyttää, että Kuznetsov seurailee katseellaankin lähinnä omaa nyrkkiään ja vain vilkaiseen Connollyn suuntaan. Joka tapauksessa Kuznetsovina olisin tietysti tuossa tilanteessa kopauttanut vaikka olkapäähän kaveria, jos hänellä oli tarkoitus onnitella ja huomaa ettei kaveri näe.