NHL Fantasy Draft 2009-10: Kokoonpanot

  • 9 364
  • 51

Dilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, New Jersey Devils, Ässät
New Jersey Devils

Dumont - Gomez - Iginla
A. Kostitsyn - Ruutu - Penner
Pettinger - O' Sullivan - S. Kostitsyn
Burish - Gordon - Voros

Tallinder - Souray
Hamhuis - Babchuk
Schultz - Vandermeer

Mason
Budaj

1. Jarome Iginla
2. Steve Mason
3. Sheldon Souray
4. Scott Gomez
5. Jean-Pierre Dumont
6. Tuomo Ruutu
7. Dan Hamhuis
8. Andrei Kostitsyn
9. Patrick O' Sullivan
10. Henrik Tallinder
11. Dustin Penner
12. Anton Babchuk
13. Nick Schultz
14. Sergei Kostitsyn
15. Peter Budaj
16. Matt Pettinger
17. Jim Vandermeer
18. Adam Burish
19. Boyd Gordon
20. Aaron Voros
 
Viimeksi muokattu:

kilonkingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Detroit Red Wings

Alex Tanguay - Olli Jokinen (A) - Kyle Okposo
Jokinen on NHL:n TOP-15 sentteri, joka pystyy parhaimmilaan yli 90 pisteeseen ja 40 maaliin. Tanguay sopii peliätekevänä laiturina loistavasti OJ:n rinnalle. OJ tarvitsee rinnalleen peliätekevän laiturin ja Tanguay sopii tähän roolin loistavasti. Taitava ja ovela Tanguay pystyy nakuttamaan tehoja yli piste/peli tahdilla. Toiseen laitaan nuori ja lupaava Okposo, joka pelasi jo viime kaudella todella vahvasti. Tulevalla kaudella Okposolle on tarjolla todella suuri rooli Islandersin hyökkäyksessä ja nuorukaisella on kaikki edellytykset lyödä itsensä aivan todenteolla läpi.

Chris Higgins (A) - Derick Brassard - Chuck Kobasew
Nuori sentteri Brassard pelasi vahvan kauden ja olisi taistellut jopa NHL:n vuoden tulokkaan tittelistä, mutta valitettavasti loukkaantumiset haittasivat kautta. Tulevaan kauteen Brassard kuitenkin lähtee Columbuksen ykkössentterinä ja terveenä pysyessään tulee tekemään kovat tehot Nashin rinnalla. Higgins viime kausi oli aikamoinen pettymys, mutta mies siirtyi kesänä aikana Rangersiin, jossa luvassa on paljon vastuuta ja paluu omalle tasolle yli 50 pisteen ja 30 maalin laituriksi. Kobasew vakiinuttanut itsensä Bostonissa 20 maalin ja 40 pisteen mieheksi.

Oscar Möller - Cody Hodgson - Sergei Samsonov
Cody Hodgson yksi vahvimmista nimistä NHL:n tulevan kauden tulokkaaksi. Hodgson voitti vuodenvaihteessa alle 20-vuotiaiden MM-kisojen pistepörssin ja johdatti Kanadan todella kypsästi mestaruuteen. Lisäksi Hodgson valittiin koko Kanadan junnuliigojen (CHL) parhaaksi pelaajaksi. Tulevalla kaudella on aika siirtyä NHL:n puollelle ja Vancouverissa tarjolla on myös riittävästi vastuuta Sundin lähdön myötä. Samsonovilla oli pari vaikeaa kautta Montrealissa ja Chicagossa, mutta Carolinassa hän on jälleen löytänyt huipputasonsa. Pienikokoinen, mutta erittäin vikkelä Samsonov pystyy parhaimillaan takomaan pisteitä lähes piste/peli tahdilla. Möller pelasi hieman yllättäen puolet viime kaudesta NHL:n puolella ja onnistui tekemään ihan mukavasti 15 pistettäkin. Nuori 20-vuotias ruotsalainen tulee saamaan ensi kaudella entistä enemmän vastuuta ja tehot voivat helpostikin tuplaantua.

Ben Eager - Colin Wilson - Andy Hilbert
Wilson on jälleen yksi tulevaisuuden toivo, joka tulee debytoimaan ensi kaudella NHL-tasolla Nashvillen hyökkäyksessä. Wilson on taitojensa lisäksi ikäisekseen poikkeuksellisen vahva ja hyvä puolustamaan, joten sopeutuminen NHL-kaukaloihin pitäisi onnistua varsin vaivattomasti. Hilbert on varsin aliarvostettu pelaaja, joka tekee varsin mukavasti pisteitä, mutta ennen kaikkea hoitaa puolustushommat ja pelaa paljon alivoimaa. Eager hoitaa hanskaushommat, mutta osaa myös pelata.

Zdeno Chara (C) - Kris Letang
Chara valittiin viime kauden päätteeksi Norris Trophyllä eli NHL:n parhaana pakkina. Chara on liki pitäen täydellinen pakki, joka pystyy pelaamaan puoli tuntia ottelua kohti. Valtavankokoinen (206 cm, 118 kg) Chara pelaa fyysisesti ja hänen ohi on todella vaikea päästä. Chara on myös loistava hyökkäyssuuntaan ja varsinkin miehen lämäri on hirmuinen. Viime kevään All Stars -tapahtumassa Chara paukutti uuden NHL:n lämäriennätyksen 105,4 mph (n. 170 km/h). Letang on nuori lupaava kiekkollinen pakki, joka oli jo nyt tärkeässä roolissa Pittsburghin voittaessa Stanley Cupin.

Victor Hedman - Anton Volchenkov
Kesän draftissa toisena varattu Hedman on tulevaisuuden Chara. Kaksimetrinen Hedman ei ole aivan yhtä fyysinen ja ilkeä kuin Chara, mutta vastaavasti Hedmanin luistelu on poikkeuksellisen sulavaa tuon kokoiselle pakille. Hedman tulee olemaan johtava puolustava Tampassa jo tulevalla kaudella. Volchenkov on NHL:n paras laukausten blokkaaja, venäläinen uhrautuu kiekojen eteen uskomattomalla tavalla.

Paul Mara - Rostislav Klesla
Kleslala on todella monipuolinen puolustaja, jolta ei juurikan heikkouksia löydy. Pelaa tasaisen varmasti, pystyy isokokoisena fyysiseen taklauspeliin, mutta myös kiekkollisia taitoja löytyy mukavasti. Kleslalla olisikin mahdollisuuksia nousta Columbuksessa todelliseksi johtavaksi pakiksi. Mara on isokokoinen perusvarma pakki, jolla on varsin hyvät kiekkolliset taidot ja käyttöä ylivoimalla.

Miikka Kiprusoff
Tuukka Rask

Loistava suomalainen maalivahtikaksikko. Kiprusoff on kiistatta yksi NHL:n parhaista maalivahdeista, Kiprusoff pystyy pelaamaan todella paljon ja suoritustaso ei paljon muutu. Viime kaudellakin Kipperin tillle napsahti 45 voittoa, joka oli selvästi veskareiden kovin luku. Rask puolestaan pelasi vielä viime kaudella AHL:ssä ja pääsi pelaamaan NHL:n puolella ainoastaan yhden ottelun, jossa torjuikin sitten heti voiton ja nollapelin. Raskille tehtiin Bostonissa tilaa ja tulevalla kaudella tarjolla on huomattavasti enemmän pelejä NHL:n puolella.

Koodi:
[B][I]Varaukset:[/I][/B]

1.  #25  - Zdeno Chara
2.  #36  - Miikka Kiprusoff
3.  #85  - Olli Jokinen
4.  #96  - Alex Tanguay
5.  #145 - Victor Hedman
6.  #156 - Derick Brassard
7.  #205 - Kyle Okposo
8.  #216 - Kris Letang
9.  #265 - Anton Volchenkov
10. #276 - Chuck Kobasew
11. #325 - Chris Higgins
12. #336 - Sergei Samsonov
13. #385 - Paul Mara
14. #396 - Cody Hodgson
15. #445 - Rostislav Klesla
16. #456 - Oscar Möller
17. #505 - Andy Hilbert
18. #516 - Ben Eager
19. #565 - Tuukka Rask
20. #576 - Colin Wilson
 
Viimeksi muokattu:

S. Avery

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
Chicago Blackhawks

Brad Boyes - Tim Connolly - Martin St. Louis
Ryan Malone - Sam Gagner - Milan Hejduk
Sean Avery - John Madden - Brendan Shanahan
Derek Boogaard - James Sheppard - Darcy Hordichuk

Puukäsii hyökkäys täynnä.

Paul Ranger - Chris Pronger
Mattias Öhlund - Tom Poti
Ivan Vishnevskiy - Brendan Witt

Hitaat pakit.

Jean-Sebastien Giguere
Patrik Lalime

Imuri+t.

Enempää en jaksa panostaa tän DreamTeamin kehumiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Juna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
San Jose Sharks

Dany Heatley - Mike Ribeiro - Nikolai Zherdev
Ruslan Fedotenko (A) - Tomas Plekanec - Owen Nolan
Curtis Glencross - Matthew Lombardi (A) - Matt D'Agostini
Mark Bell - David Steckel - Kyle Calder

Lubomir Visnovsky (C) - Jan Hejda
Wade Redden - Matt Hunwick
Creg Zanon - Aaron Ward

Evgeni Nabokov
Yann Danis


Pääsin muuton ohessa käväisemään koneella, joten lyhyt tiivistelmä Sharkseista. Joukkue on rakennettu ketjuittan ja pakkipareittain, joista sitten koko porukka hitsaantuu yhteen. Ykkösketjussa kaksi todella taitavaa ja hyvin kiekkoa liikuttavaa pelaajaa (Ribeiro & Zherdev). Ketjun täydentää Heatley, jonka tehtävänä on pistää kiekkoa reppuun.

Kakkosvitjassa Heatleyn roolia hoitelee Owen Nolan. Vaikka ei olekaan parhaiden vuosiensa tasolla, tuotti viime kausikin komeasti yli 20 kihausta vaikka pelejä ei kertynyt kuin kuutisenkymmentä. Laukaus on edelleen ase. Pleimeikkerinä häärii kehnon viime kauden pelannut Tomas Plekanec. Kauden 07-08 Plekanec on kakkossentteriksi varsin pätevä. Kakkosen toisessa laidassa viilettää jokapaikanhöylä Ruslan Fedotenko, joka hoitaa likaiset hommat ja jutustelee vastustajan molarin kanssa.

Kolmos- ja nelosketjuissa on sopivasti puolustuskyvykkyyttä, mutta myös pelaajia, jotka pystyvät tehopisteisiin. Kolmosketjussa sähikäinen ja alivoimapelaamisen ekspertti Lombardi ja nelosessa varsin mielenkiintoinen kaksikko Bell & Calder, joiden uralle haetaan selkeästi uutta nostetta.

Pakkiparitkin on rakennettu huolella. Kahdessa ensimmäisessä on sekä hyökkäävä (Visnovsky & Redden) ja puolustava (Hejda & Hunwick) puolustaja. Lisäksi puolustavammat pelaajat ovat myös hyviä kiekollisena, joten ränniavauksia ei tarvitse juurikaan katsella. Kolmosparissa on sitten vähemmän käsiä ja enemmän fyysistä osaamista. Ward on yksi liigan parhaimpia taklaajia ja Zanon puolestaan viime kauden paras laukausten blokkaaja. Alivoimalla tärkeitä kavereita.

Joukkue ei ole kovin iäkäs paria poikkeutta lukuunottamatta ja se on myös hyvin liikkuva. Kovanaamoja löytyy, mutta varsinaista pelotetta Laraquen tapaan ei ole. Joukkue onkin rakennettu selkeästi pelaamaan ja kontrolloimaan kiekkoa, eikä huiskimaan sitä mihin sattuu. Heikkoutena voisi olla johtajuuden ja kokeneiden pelaajien puute. Jokatapauksessa tällä rosterilla Sharks saattaisi vaikka joskus voittaa puolivälierissä.

1. Dany Heatley
2. Evgeni Nabokov
3. Mike Ribeiro
4. Lubomir Visnovsky
5. Nikolai Zherdev
6. Wade Redden
7. Tomas Plekanec
8. Matthew Lombardi
9. Owen Nolan
10. Jan Hejda
11. Ruslan Fedotenko
12. Matt Hunwick
13. Curtis Glencross
14. Greg Zanon
15. Kyle Calder
16. Aaron Ward
17. David Steckel
18. Matt D'Agostini
19. Mark Bell
20. Yann Danis
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Toronto Maple Leafs

Brenden Morrow (A) - Derek Roy - Nathan Horton
Brian Rolston - Dave Bolland - Shane Doan (C)
Max Pacioretty - Antoine Vermette - Dustin Byfuglien
Adam Hall - Jay McClement - Jared Boll

Duncan Keith (A) - Kevin Bieksa
Braydon Coburn - Brooks Orpik
Marc Staal - Matt Greene

Mike Smith
Martin Biron


Joukkueen ehdottomana vahvuutena on fyysisyys sekä vahva kahden suunnan peli. Joukkueesta löytyy vahvoja erikoistilannepelaajia niin yv:lle kuin av:llekin eikä joukkueeseen ole huolittu ketään puolustusvelvoitteet laiminlyövää (eurooppalais)-taituria. Tätä joukkuetta vastaan vastustajien olisi ilkeä pelata, sillä sieltä tulee jatkuvalla syötöllä kovia niittejä ja puolustus pitää huolen siitä, ettei maalille ajelle vaan maalivahdeilla on työrauha. Joukkueesta löytyy sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta ja myös kätisyydet on otettu huomioon (8 rightin pelaajaa).

Maalinsuulla torjuntavastuun jakavat kaksi NHL-tason ykkösmaalivahtia: Mike Smith ja Martin Biron. Molemmat kykenevät johdattamaan joukkuetta torjunnoillaan ja maalinsuulla vallitseekin terve kilpailutilanne. "Kuuma" maalivahti on aina pelivuorossa ja kivenkova puolustus takaakin sen, että maalivahdeilla on helppo pelata eikä vastustajien "holmströmit" hypi silmille.

Kivenkovaa puolustusta johtaa NHL:n top-10 pakki, Duncan Keith, jonka voi heittää luottavaisena tilanteessa kuin tilanteessa jäälle. Keith sekä pakkiparinsa Bieksa ja kakkosparissa oleva Coburn tuovat viivalle myös tulivoimaa ja jokainen kykenee paukuttamaan sen 10 maalia kaudessa. Kolme muuta pakkia (Orpik, Greene ja Staal) ovat selvästi puolustavampia, mutta myös Staalille olisi vastuuta luvassa hyökkäyspäähän. Puolustus on erittäin fyysinen ja isokokoinen, mutta myös hyvin liikkuva, ja omassa päässä ei olisi ongelmia tällä koostumuksella. Staal-Greene kaksikko kolmosparissa olisi parempi ja liikkuvampi versio Pittsburghin mestaruudessa suurta osaa esittäneestä Scuderi-Gill pakkiparista. Kaikki kuusi pakkia ovat NHL:ssä top-4 pakkeja ja kykenevät pelaamaan 20+ minuuttia illasta toiseen.

Hyökkäystä johtaa loistava ykköskenttä, Morrow-Roy-Horton. Royllä olisi unelmapaikka pelata kahden power-forwardin rinnalla, jotka tekevät tilaa Roylle fyysisellä pelillään. Kentän jokainen pelaaja kykenee tekemään 30 maalia kaudessa, Hortonilla olisi näiden kahden kanssa pelatessaan eväät 40+ maalin kauteenkin. Kakkoskentällinen ei tasossa paljoakaan häviä ykköselle, kakkosen laidalla kun viilettää kaksi kokenutta 30 maalin laituria, joukkueen kapteeni Doan sekä Stanley Cup-voittaja Rolston. Hyvällä kahden suunnan sentteri Bollandilla olisi erinomainen paikka näiden laitureiden kanssa tehdä kovaa jälkeä hyökkäyspäässä. Rolston kovan lämärinsä kanssa olisi yv:llä vastuullisessa roolissa.

Kolmoskenttää johtaa taitava, kahteen suuntaan hyvin pelaaja Vermette, joka saisi laidoilleen kaksi nuorta voimahyökkääjää, MaxPacin ja Byfuglienin. Kolmosestakin löytyisi siis kaksi 20+ maalin kauteen kykenevää pelaajaa sekä nuori Montrealin ykkösprospecti Pacioretty, jolla olisi myös edellytykset tehdä hyvin pisteitä. Neloskenttä olisi selvästi puolustava, kenttää johtaa MM-kultaa Kanadan riveissä pari vuotta sitten voittanut McClement, joka olisi vastuullisessa roolissa av:lla yhdessä Hallin kanssa. Boll rymistelee toisella laidalla ja hoitelee tappelut, vaikka tarpeen vaatiessa hanskat pudottavia pelaajia löytyy jokaisesta kentästä vähintään 2 kappaletta.

1. Shane Doan
2. Brenden Morrow
3. Duncan Keith
4. Derek Roy
5. Nathan Horton
6. Kevin Bieksa
7. Braydon Coburn
8. Brian Rolston
9. Brooks Orpik
10. Dave Bolland
11. Antoine Vermette
12. Marc Staal
13. Dustin Byfuglien
14. Mike Smith
15. Martin Biron
16. Matt Greene
17. Jay McClement
18. Jared Boll
19. Max Pacioretty
20. Adam Hall
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Hop ylös. Muistakaa päivitellä kokoonpanojanne!
 

HockeyNator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, kaikki junnut
Columbus Blue Jackets

Erik Cole - Eric Staal - Alexei Kovalev
Andrew Ladd - John Tavares - Mike Knuble
...
1.round: Eric Staal
2.round: Dion Phaneuf
2.round: Henrik Sedin
4.round: Alexei Kovalev
5.round: Dwayne Roloson
6.round: Joe Corvo
7.round: Erik Cole
8.round: Mike Knuble
9.round: Andrew Ladd
10.round: Adrian Aucoin

Niin, Henrik Sedin ja John Tavares tuppaavat menemään helposti sekaisin :D

Tavares kuuluu Los Angelesille, joka täältä ainoana puuttuukin. GM Anfa korjatkoon tilanteen, kunhan pääsee jäähyltä.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Niin, Henrik Sedin ja John Tavares tuppaavat menemään helposti sekaisin :D

Tavares kuuluu Los Angelesille, joka täältä ainoana puuttuukin. GM Anfa korjatkoon tilanteen, kunhan pääsee jäähyltä.

Oli näköjään jäänyt korjaamatta tuo eilinen sekoiluni mutta nyt taas tilanne normalisoitu.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Los Angeles Kings

Tehdään aivan lyhyt pikainen esittely, kun draftikin meni vähän miten meni sattuneista syistä.

Hyökkäys on nuori, mutta omaa jo hyvin kokemusta NHL:stä. Ainut joka ei ole vielä ennättänyt näyttämään taitojaan ylhäällä on John "The next one" Tavares. Hyökkäyksessä on paljon maalintekovoimaa ja taitoa kahdessa ensimmäisessä ketjussa. Nelonen taasen on erittäin hyvä puolustava ketju ja kolmonen hyvä kahdensuunnan pelissä, jolta onnistuu myös maalinteko.

Vanek-Kopitar-Langenbrunner
Tavares-Turris-Antropov
Dawes-Nielsen-Tikhonov
Artyukhin-Kelly-Guite


Puolustuksesta taasen löytyy kokemusta & Pietrangelo kuin kirsikkana kakun päällä. Puolustuksessa en juurikaan näe puutteita. Kaikki pystyvät sekä hyvään kiekolliseen että fyysiseen peliin. On taklaajia, on blokkaajia on pysy kotona:jia.. Mitä puuttuu? Ei ainakaan kuntoa. Kaikki puolustajat ovat tottuneet pelaamaan reilusti yli 20 minuuttia pelissään.

Robidas-Beauchemin
Ballard-Clark
Pietrangelo-Allen


Maalissa sitten Luongo, joka ei esittelyjä kaivanne. Kakkosmaalivahtina on nuori Halak joka olisi Montrealissa ykkösmaalivahti, jos olisi kanadalainen. Tai jos Price ei olisi kanadalainen.

Luongo
Halak


Erikoistilanne kentälliset muodostaisin seuraavalla tavalla.

Ykkös-yv: Vanek-Kopitar-Langenbrunner-Robidas-Beauchemin
Kakkos-yv: Turris-Tavares-Antropov-Pietrangelo-Ballard
Ykkös-av: Guite-Langenbrunner-Allen-Beauchemin
Kakkos-av: Kelly-Nielsen-Clark-Ballard

Ylivoimissa kätisyydet täsmää niin puolustajilla kuin hyökkääjilläkin. On viivapeloitetta, taitoa, kekseliäisyyttä, hyviä laukauksia.. Alivoimat taasen on koottu niin, että kaikki hyökkääjät taitavat aloitukset ja ovat rutinoituneita alivoiman pelaajia. Puolustajat taasen ovat aivan liigan eliittiä tällä saralla.

Alla vielä varaukset numeroina ja järjestettyinä:

1:7 Roberto Luongo
2:54 Thomas Vanek
3:67 Anze Kopitar
4:114 Jamie Langenbrunner
5:127 John Tavares
6:174 Nikolai Antropov
7:187 Stephane Robidas
8:234 Francois Beauchemin
9:247 Keith Ballard
10:294 Kyle Turris
11:307 Alex Pietrangelo
12:354 Brett Clark
13:367 Bryan Allen
14:414 Evgeny Artyukhin
15:427 Chris Kelly
16:474 Frans Nielsen
17:487 Jaroslav Halak
18:534 Viktor Tikhonov
19:547 Ben Guite
20:594 Nigel Dawes
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nostellaanpa tätä taas ylös.

Tehdäänkö joukkue-esittelyt tähän samaan ketjuun sitten draftin päätyttyä vai avataanko niitä varten oma ketju?
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Mitä sitä turhaan uusia ketjuja availla, kun tähän voi ihan hyvin ne tehdä.
 

Johnnie

Jäsen
Tehdäänkö joukkue-esittelyt tähän samaan ketjuun sitten draftin päätyttyä vai avataanko niitä varten oma ketju?

Anteeksi tietämättömyyteni, mutta mistä joukkue-esittelyistä puhut? Vähän lisäinfoa kiitos.

Ymmärrän kyllä mitä joukke-esittely tarkoittaa, mutta vähän valaisevampaa tietoa olisi mukava saada.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Anteeksi tietämättömyyteni, mutta mistä joukkue-esittelyistä puhut? Vähän lisäinfoa kiitos.

Ymmärrän kyllä mitä joukke-esittely tarkoittaa, mutta vähän valaisevampaa tietoa olisi mukava saada.

Kirjoitat vaan sen verran paskaa pelaajistasi ja joukkueestasi, että saat muut managerit vakuuttuneeksi sen paremmuudesta.

Katso joko täältä SM-liiga draftin puolelta tai sitten parin vuoden takaisen NHL-draftin puolelta mallia joukkue-esittelylle. Melko kattavia nuo jotkut NHL-draftin esittelyt, mutta tänä vuonna varmasti riittää suppeammat esittelyt, kuten tuolla SM-liiga draftin puolella tehtiin. Tai itse en ainakaan samanlaista romaania ole kirjoittamassa joukkueestani tänä vuonna kuin tuolloin tuli tehtyä.
 

Johnnie

Jäsen
Käykäähän tekin! Mielestäni tuo on fiksuinta, että jatketaan alkuperäisen kokoonpanoviestin jatkoksi. Toki Marwin päättää miten toimitaan.

Joo, kävin minäkin sinne jotain sepittelemässä, ettei sun tarvitsisi olla ihan yksin. En jaksanut ketjuittain plärätä läpi, vaan niputin kaikki pelipaikoittain. Tosin kovin montaa niin pitkää viestiä en ole Jatkoaikaan kirjoittanut...
 

Marwin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Joo niitä joukkue-esittelyjä voi naputella tähän ketjuun samaan viestiin kokoonpanon kanssa. Jätetään viikonlopun yli aikaa. Itse en nimittäin ainakaan paljon kerkiä pomppia täällä palstoilla viikonloppuna. Ja jos joku ei tuota viitsi tehdä, niin en näe sitä pakolliseksi.

Sitten muutama sana tuosta äänestyssysteemistä. Ajattelin että jokainen manageri rankkaisi vastakkaisen konferenssin divisioonat sillä periaatteella, että ykköselle aina 5p, kakkoselle 4p jne. Tuolla tavalla mentiin viime vuonnakin. Perusteena se, että mielestäni helpompaa rankata kolmessa osassa, kun koko konferenssi 15 joukkuetta.

Tuohan olisi vasta ''runkosarja'' ja sen jälkeen tulisi playoffit. Eli kahdeksan parasta tiimiä idästä ja lännestä. 1. vs 8., 2. vs. 7. jne.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Toisaalta tuo korostaisi ehkä hieman liikaa sitä millaiseen lohkoon olet sattunut joutumaan... tasapuolisempaa lienisi koko konferenssin arvosteleminen, mutta mikä vain käy minulle.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Toisaalta tuo korostaisi ehkä hieman liikaa sitä millaiseen lohkoon olet sattunut joutumaan... tasapuolisempaa lienisi koko konferenssin arvosteleminen, mutta mikä vain käy minulle.

Jep, mieluummin koko konferenssi samalla kertaa paremmuusjärjestykseen vaikka se aika työlästä onkin. Ykköselle sitten 15 pistettä, kakkoselle 14 jne. Eipähän kukaan kärsi sitten siitä, mikäli samassa divisionaassa olisi esimerkiksi kolme konferenssin parhaimmistoon kuuluvaa joukkuetta, jolloin ei olisi pahemmin asiaa enää neljännellä ja viidennellä jatkopeleihin vaikka muuten kuuluisivatkin konferenssin top-8 joukkueisiin.
 

Blasph

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Sitten muutama sana tuosta äänestyssysteemistä. Ajattelin että jokainen manageri rankkaisi vastakkaisen konferenssin divisioonat sillä periaatteella, että ykköselle aina 5p, kakkoselle 4p jne. Tuolla tavalla mentiin viime vuonnakin. Perusteena se, että mielestäni helpompaa rankata kolmessa osassa, kun koko konferenssi 15 joukkuetta.
Tuo on aivan totta, minunkin mielestäni olisi huomattavasti helpompaa arvostella lohkoittain aina viisi kerrallaan, MUTTA...

Toisaalta tuo korostaisi ehkä hieman liikaa sitä millaiseen lohkoon olet sattunut joutumaan... tasapuolisempaa lienisi koko konferenssin arvosteleminen, mutta mikä vain käy minulle.

...Infamous osuu tässä aivan naulan kantaan, olisi pirun epäreilua joitain kohtaan sillä lohkot eivät kuitenkaan olisi tasavertaiset. Mun puolesta arvostellaan toki ne vastakkaisen konferenssin joukkueet, suosik(e)ista alaspäin.
 
Viimeksi muokattu:

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Kaikki 15 vaan samaan arviointiin. Kyllähän tuossa sm-liiga draftissakin piti 13 jengiä rankata, eikä se nyt mikään mahdoton urakka ollut ainakaan omasta mielestäni...
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös