NHL Draft 2019 – liveseuranta

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Jos haluaisin olla näsäviisas, niin Ilveksellä ei ole ensimmäistäkään varausta. Mutta en jaksa vaivaantua tätä sanomaan.

Viekää kaikki, viekää tuhkatkin pesästä. Saatana.
Iha sama. Ilveksessä on sentään pelannut ykköskierroksen ykkösvaraus. Saa muut Liigajengit yrittää samaa.
 

agent082

Jäsen
Sehän on hienoa, että kameleita kotimaassaan paimentaneet mamut ovat Ruotsiin muuttaessaan jalkapalloineen saman tien fiinimpää sakkia kuin jääkiekkoa seuraavat kantikset.
Kyllä ne ovat lähinnä korkeakoulutettuja ja isommista kaupungeista kuin ruotsalaiset ja suomalaiset.
 

müller

Jäsen
Suomi nyt taitaa olla yksi kahdesta maasta, joissa jääkiekko on suurin laji, joten meidän erinomaisuuden hehkuttaminen, koska olemme neljänneksi suurin maa draftissa, on melko naurettavaa. Joo, voitettiinhan me Intiakin draftatuiden määrässä, joten ollaan ilmeisesti sinun mielestä "superior state".
Ai, ollaan vai minun mielestäni "superior state"? Missähän olen näin väittänyt, tai edes mitään siihen suuntaan? Mutta hei, jatka vain oman agendasi - mikä lie se edes on - pönkittämistä tällä tavalla.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Underdog
Eikös tuo Carolinan suuri suomalaisjoukko johdu ihan että siellä on organisaatiossa ainakin Joni Pitkänen kykyjenetsijänä. Ei se ihan sattumaa ole että Carolinaan menee noita suomalaisia ihan solkenaan.
Taitaa koko NHL:stä löytyä neljä vai viisi organisaatiota, joissa ei suomalaista scouttia olisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja