NHL 15 (Hockey Ultimate Team)

  • 214 152
  • 1 087

Jargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällaisella kokoonpanolla olen nyt mennyt jonkun aikaa ja viime pelillä noustiin 3.divariin (Xbox One). Tahti on ollut noin 10 peliä viikossa joten aika vähän tätä tulee loppujen lopuksi hakattua.

Kessel – Richards (A) – Okposo
Vanek – Zajak (C) – St.Louis
Stastny – Backes – Voracek TOTW
Helm – Dubinsky – Boedger

Edler – Karlsson (A)
Shattenkirk – Hamhuis
M.Staal – Ehrhoff

Smith
Mason

Kaikki pelaajat ovat tulleet palkintopakoista (19/30 joukkuetta kerättynä - paljon ollaan kerätty kaverin kanssa kimpassa), tosin osa oli jo aikaisemmin hankittuna. Joukkueet ja paikat on säädetty korteilla sopiviksi. Jos noista joitakin voi erityisesti suositella, niin senttereistä Zajak + Dubinsky ovat hinta/laatu-suhteessa todella hyviä ja varsinkin Zajak tulee olemaan tässä joukkueessa aina. Kessel on myös todella kova. Pakeilla ei ole hirveästi tullut maaleja tehtyä mutta muuten on kyllä ihan jees ja liikkuva pakisto.

Paljon on ollut juttua momentumista ja kuinka väärin kaikki on mutta mun kokemuksen mukaan momentum ansaitaan ja yleensä oleellisissa asioissa parempi pelaaja sen saa. Tässä on ihan turha tuijottaa mitään hyökkäysalueaikoja tai vetojen määriä jos niistä puuttuu laatu. Sanoisin että oleellista on se että osaa rytmittää peliä niin ettei vaan koko ajan puske yhdellä pelaajalla muuria vastaan, ennakoida vastustajan liikkeitä ja tietty juonikkuus. En näissä itsekään mikään mestari ole mutta näihin asioihin pyrin. Toki tatinveivauksestakaan ei haittaa ole jos siinä on taitava (itse en ole). Toki myönnän että välillä on niitä pelejä että tulee 3 tolppaa pelissä tai vedetään tyhjistä ohi ja vituttaahan se.

Pelaaminen on ihan jees mutta kyllähän tässä ikävä tulee GMC:tä koska eihän tässä mitään herrasmiessääntöjä ole. Kaikki hyökkäävät tatti tanassa AV:lla, säbät viuhuu ja veskoja ajellaan. Mutta näillä mennään.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Kyynärpäällä taklaaminen on puhdasta arpapeliä. Mitä suurempi aggressiivisuus taklaajalla on, niin sitä todennäköisemmin syyllistyy esim. kyynärpäätaklaukseen. Mulla on HUT:ssa John Scott nelosessa ja se ottaa välillä ihan itsekseen typeriä jäähyjä taklaamalla esimerkiksi liian myöhään, tai jopa pelin ulkopuolella tönäisee täysin kiekotonta pelaajaa. Muut pelaajat ei samaan syyllisty, paitsi pakit joskus ajelee kiekottomia maalin edessä.

Omatkin pelaajani ajelevat aika säännöllisesti veskarin päälle, mikä johtunee juurikin taktiikoista. Tällöin ei yleensä tule jäähyä, ellet onnistu maalia tekemään tietyn aikarajan sisään tuosta kolaamisesta. Toki nykyään päivitysten jälkeen antaa välillä suoraankin penalttia jos riittävän kovaa ajaa yli.

Itsellä ei juurikaan tule koskaan kyynärpäätaklauksesta jäähyjä vaikka välillä annankin valtavia avojäänpommeja "vastapalloon" Maalivahdin ajamisesta kylläkin säännöllisesti. Sepä johtuukin juuri taktiikasta. "Kiekko maalille ja perään raivolla"
 

Mayday

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Voisin vaihtaa omat hutti pucksit (30k) fifan coinsseihin mikäli jotakuta kiinnostanee. Ottakee yhteyttä privana!

Alustana PS4

edit: Diilit tehty.
 
Viimeksi muokattu:

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Voisin ostaa joltain Crosbyn/Ovechkin/Toewsin/eliittitähden, jos on kiinnostuneita myyjiä.
Yksityisviestillä voi laittaa ehdotuksia.

Alustana PS4.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
94 miljoonaa oli mun palkat, kun katsoin. Nyt laskin ne reiluun 70 miljoonaan, joten saa nähdä miten vaikuttaa peleihin, vai vaikuttaako. Nelosessa Scott-Peverley-Vieläpohdinnassa nyt.
 

Ribals

Jäsen
94 miljoonaa oli mun palkat, kun katsoin. Nyt laskin ne reiluun 70 miljoonaan, joten saa nähdä miten vaikuttaa peleihin, vai vaikuttaako. Nelosessa Scott-Peverley-Vieläpohdinnassa nyt.
Ok, itse yrittänyt pitää palkat alle 90 milj. Äsken Detroitin bonaripakoista tuli TOTW Gallagher ja hänhän menee suoraan ykkösen vasemmalle laidalle Vanekin korvaajaksi kapteenin C rinnassa. Entinen kapu Jagr saa A:n ja A lähtee Vanekilta.
 

Ribals

Jäsen
Alkoipas tuo 1. Divari maukkaasti tänään. Eka peli pitkästä aikaa ja kaveri pistää heti ekaan 7 minuuttiin 2-0 tauluun. No pää pysyi kylmänä ja voitin pelin jtn 5-2. Toinen peli tosi tasapainoinen multa ja 3-0 voitto.

Tähtenä ekassa ottelussa Thornton 2+2, on kyllä Thorre pelannut tosi hyvin itsellä, suosittelen kokeilemaan. Vanek on myös tosi kova ylivoimalla, ometimer järjestään yläpesään.

Anteeksi tuplaviestistä.
 

Seppochu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jeff Foss
Jos jollain olisi lainata Cory Schneideria asap, niin olisin hyvin kiitollinen. Minua saa lähestyä yksärillä asiaan liittyen. Maistuu pelaaminen taas aivan järkyttävältä puulta offlinessa, eikä online-mahdollisuuttakaan juuri nyt ole.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Oma joukkue näyttää tällä hetkellä tältä:

Gaborik- Kopitar - Carter
van Riemsdyk- Giroux - Voracek
Steen - M. Richards - Jagr
Hartnell - B. Schenn - Simmonds

Hamhuis- Voynov
Josi - Carlson
Streit - L. Schenn

Mason
jokupronssi

Tavoitteena on ollut kerätä pelkästään entisiä ja nykyisiä Flyerseja, muutamalla täsmävahvistuksella muualta. Pakit on aika onnettomat verrattuna hyökkeihin, mutta hyvin rullaa peli tällä jengillä. Kakkosdivarissa ollaan, ykköseen ois kaks pistettä matkaa, kolme peliä jäljellä. Viime kausi päättyi vittumaiseen kolmen pelin tappioputkeen, ja ykkönen jäi pisteen päähän. Ei siis auta vielä tuuletella..
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Tuli äsken pelattua peli ilmeisesti venäläisen kaverin (nimen perusteella), jolla oli vähintään käsittämätön joukkue. Kokoonpano käsittääkseni:

Perry - Crosby - Ovechkin
Hall - Stamkos - Kane
Kessel - Malkin - Okposo
X - X - X

Suter - Doughty
Weber - Keith
Chara - Subban

Quick

Täydet pisteet kuitenkin vietiin tähtijoukkueelta maalein 2-1.
 
Viimeksi muokattu:

Akai

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Olen nyt keräillyt 17 joukkuetta, ja kyllähän on pakoista napsunut loistavia kortteja, mm. Crawford, Kesler, Pavelski, Krejci ja seitsemän 88 kokonaisuuden omaavaa pelaajaa. Tänään myös availin yhden 8750 pakan, josta napsahti Tavares jo toistamiseen, onni on siis tosiaan ollut puolellani näissä availuissa.

Oma joukkue tällä hetkellä:
Skinner(A)(93) - Kesler - Marleau
Hall - Pavelski - Steen
Tatar(93) - Krejci - Lucic
Ladd - Filppula - Wheeler

Hedman - TOTW Barrie (C)
Yandle - Letang(A)
Vlasic - Ekman-Larsson

Crawford (Lehtonen)

Näistä itse olen ostanut vain team of the week Barrien, Marleaun sekä Hall tarttui mukaan samalla kun keräsin Edmontonin.

Ykkösdivarissa käytiin pikavisiitillä, nyt siis jälleen kakkosdivarissa väännetään 62-25-11 statsein.
 
Viimeksi muokattu:

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Kokeilin äsken PS3:lla muutaman HUT-pelin. Yksi kysymys. Mikä vitun poke check-asetus noissa peleissä oikein on? Pelaaminen on tehty tolla pokella täysin mahdottomaksi.

Pitäkää tunkkinne.
 

Rambonator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Porin Ässät
Kai tämänkin tähän voisi päivitellä pitkästä aikaa:

Perry - Filppula (A) - Callahan (A)
Giroux* - Kopitar* - Gaborik*
Landeskog - Kesler - St. Louis
Okposo* - Lecavalier (C)- Kucherov

Hedman* - Byfuglien
Ehrhoff - Seabrook*
Hamhuis - Myers

Bishop
Lehtonen*

*= Palkintopakasta saatu

Lopetin nuo joukkueiden keräilyt. Ei piiiiitkään aikaan tullut yhtään mitään hyödyllistä. Käytin sitten osan päälle 300 000 coinsistani pelaajiin ja ostin Perryn, Keslerin, Byfuglienin ja Myersin. Vielä olisi päälle satatuhatta käyttämättä. Hossan ajattelin ainakin ostavani ja ehkä Koivun neloskenttään. Ehkä myös Rinteen kakkosvahdiksi. Kattellaan nyt. Haave saada Stamkos joukkueeseen näyttää kyllä äärimmäisen epätodennäköiseltä... Ei tule coinsit riittämään koskaan.

E: Lisätään nyt vielä että ykkösdivarissa mennään. Hissiliike ykkösen ja kakkosen välillä jatkunut jo jonkin aikaa,
 

Ribals

Jäsen
Jos haluatte huippupakin, niin ostakaa Keith! Ollut tosi hyvä.

Laitanpa tähän nyt oman kokoonpanon ja sieltä suosittelen pelaajia, jos jotain kiinnostaa:

TOTW Gallagher (C) - Datsyuk - Bäckström
Mackinnon - Thornton - MS Jagr (A)
Vanek - RNH - Cammaleri
Silfverberg - Johansen - Bödker


Ykkönen on ollut ihan hyvä, Datsyuk nyt on Datsyuk ja Gallagher on tosi nopea ja hänellä on tosi kova rannari. Bäckström ollut ihan kohtalainen, iskenyt maaleja takatolpalta. Itse tykkään pelata isoilla karjuilla, joten Thornton ja Jagr ovat toimineet oikein hyvin. Molemmilla melkoinen rannari ja Mackinnon tuo nopeudella hyvää ulottuvuutta tuohon kenttään. Kolmosessa Vanek on YV-spesialisti ja pelaa Mackinnonin paikalla ylivoimaa aivan älyttömän vetonsa takia. Cammaleri on varmaan joukkuen paras pelaaja ja RNH on ihan ok syöttelijä ja pelintekijä, ei silti mitenkää erottuva. Nelonen on kasattu alle 1 milj. palkoista ja ollut ihan peruspaskaa, ei mitään spessua.
 

Ribals

Jäsen
Mulla ei näy nuo mainokset/ilmoituksen HUT:ssa ja kysyn apua, että miten ne saisi näkyviin? Johtuu varmaan siitä, että en aluksi hyväksynyt sitä Originin antamaa mahdollisuutta ottaa vastaan mainoksia jne muuta. Originin sivuilla olen käynyt yrittämässä muuttaa, mutta ei tule näkyviin.
 
Alkaa kyllä sieppaamaan tämä keräily. Olen kerännyt 3 joukkuetta ja ostin huvikseen kokeilumielessä tänään tuon megapakan. Tuloksena yhteensä näistä kaikista 86-76 -huttua ja soppareita. Pitäiskö tuolta muka oikeasti saada jotain ihan päällikköpelaajia joskus? Hiukan enemmän odotin tuolta megapakalta. Luulisi, että EA antaisi aitoa rahaa vastaan vähän parempia kortteja. No, enää en hassaa tähän kuraan senttiäkään.
 

Matsku

Jäsen
Ihan mielenkiinnosta: onko kukaan tai tietääkö kukaan, onko joku oikeasti saanut Crosbyä tai Toewsia ostopakoista? Sama kysymys oikeastaan Fifa 15:n puolelle Ronaldoon, Messiin tai legendoihin?

Kai toi on mahollista (mutta helvetin harvinaista) vai onko tossa joku juju takana miten noi pelaajat Ultimateen ilmestyvät?
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Ihan mielenkiinnosta: onko kukaan tai tietääkö kukaan, onko joku oikeasti saanut Crosbyä tai Toewsia ostopakoista? Sama kysymys oikeastaan Fifa 15:n puolelle Ronaldoon, Messiin tai legendoihin?

Kai toi on mahollista (mutta helvetin harvinaista) vai onko tossa joku juju takana miten noi pelaajat Ultimateen ilmestyvät?

Kai se on mahdollista ainakin teoreettisesti. Allekirjoittanut avannut ostopakkoja naurettavan paljon ja sieltä on parhaimmillaan tullut Kesseliä, Pricea ja muita n. 100K kavereita.

Koskaan en ole saanut pelin eliittitähtiä mistään pakoista.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
On tää jännä peli. Keräsin Jetsin ja pakoista tuli Zuccarello (hockey Fights Cancer, 86) ja Bozak ja Määttä. Pistin kokoonpanoon ja jotain outoa tapahtui: Syöttö% nousu n. 50% -> n80%. Ekassa erässä 6 maali 8 kudilla. Hiukan kävi sääliksi vastustajaa. Ei ees tullu hyvä mieli voitosta (voitin 8-2).
 

SASamuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Seattle Kraken
Ihan mielenkiinnosta: onko kukaan tai tietääkö kukaan, onko joku oikeasti saanut Crosbyä tai Toewsia ostopakoista? Sama kysymys oikeastaan Fifa 15:n puolelle Ronaldoon, Messiin tai legendoihin?

Kai toi on mahollista (mutta helvetin harvinaista) vai onko tossa joku juju takana miten noi pelaajat Ultimateen ilmestyvät?

Ite ainaki tossa pari viikkoa site nykäsin sillosesta "jumbokamppis" paketista normi Patrick Kanen ja milestone Sidney Crosbyn. Tota ennen kultapakkoja hommattu rahalla/puckseilla sellaset 6/10. Tän jälkee kokoelmien keräilyistä tullu ainakii Giroux/Koivu/Benn/Totw Vatanen/Luongo x2/Parise/Kronwall ja väh. 6x Gaborik. Kokoelmista kerättynä täl hetkel vissiin 10 jengiä. Pikku pullaa ehkä ollu, mut niin ollu edellsin vuosinakii samanmoist tuuria noitte korttienkaa.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Itse keräsin pitkään puckseja, sillä ajattelin vielä joskus pääseväni bonuspakan hintoihin ja tänään se viimein tapahtui... 60k laitoin menemään ja mitä sieltä sitten tuli: muuten ihan höttöä, mutta D.Sedin, R.McDonagh ja elämäni ensimmäinen TOTW. Tosin joo, B.Comeau ei ollut mikään kauhean vakuuttava TOTW.

Tiivistyksenä: Ei tuo kyllä 60k arvoinen pakka ole, eli tyydytään ostelemaan niitä normipakkoja jatkossakin.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Itse murruin ostamaan kaksi noita kampanjapakkauksia, jotka maksoivat vissiin 6,95 tai 9,95 (?)

Lopputulemana paras pelaaja taisi olla TOTW Couture ja muut pelaajat olivat alle 1000 pucksin arvoista kuraa. Olen nyt avannut kampanjapakkauksia varmaan 4 yhteensä ja kerran tullut arvokas pelaaja (+2000 maksava), joka oli tuo Couture.

Ei oikeen jaksa kiinnostaa laittaa rahaa tuohon enää yhtään.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli pari jengiä kerättyä ja totaalista kuraa tuli pakoista. Paras pelaaja taisi olla Jagr, joka tuli Devilsin palkintopakoista eli sekin täysin turhake. Samoin tuli itsekkin viikonlopun aikana ostettua parisen noita erikoispaketteja ja pari normaalia, mutta pelkkää paskaahaan sieltäkin tuli. Paras pelaaja taisi olla Hörnqvist.

Itselleni alkanut muodostua ongelmaksi pelaamisesssa viimeistely. Paikoille pääsen ja lähes, joka ottelussa saan sen yli 25 laukausta, mutta vain harvoin onnistun viimeistelemään yhtä hyvällä prosentilla paikoista kuin vastustaja. Yleensä tappiopeleissä maalivahdin torjuntaprosentti onkin jäänyt sinne noin 50-65%, joka on suoraan sanottuna todella heikko.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Itselleni alkanut muodostua ongelmaksi pelaamisesssa viimeistely. Paikoille pääsen ja lähes, joka ottelussa saan sen yli 25 laukausta, mutta vain harvoin onnistun viimeistelemään yhtä hyvällä prosentilla paikoista kuin vastustaja. Yleensä tappiopeleissä maalivahdin torjuntaprosentti onkin jäänyt sinne noin 50-65%, joka on suoraan sanottuna todella heikko.

Oma peli oli tuota aiemmin.

Nyt lauon määrällisesti vähemmän, mutta koitan hakea parempia paikkoja. Annan vastustajan laukoa paljon kohti maalia, mutta pidän nelikon tiukasti maalinedustalla jolloin vastustaja ei oikeestaan koskaan pääse tekemään maaleja syöttämällä esim. maalivahti sivuliikkeeseen.

Tuo sumputtaminen toimii loistavasti ja yleensä voitankin pelit 1 tai 2-0. Pelaan nyt 2. divarissa ja nousen 1. divariin. Puolustaminen tuossa eniten ratkaisee.

Vaikka olisi kuinka taitava kaveri vastassa ei hän tee maaleja mikäli häneltä otetaan tila pois ja pakotetaan laukomaan kaukaa.

Puolustus on nyt:

McDonagh (+5 kaikki) - Shattenkirk (+5 kaikki)
Karlsson (+5 kaikki) - Seabrook
Vlasic - Markov

Pekka Rinne (Overall 99)
 

Teemu#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ostin pakan jossa lukee näin: 12 pelaajaa, joista kaikki ovat kultatasoisia ja harvinaisia. Parhaista parhain! 1-4 pelaajaa verkkopeli 2-2 pelaajaa. Luulin, että ton kautta voisin pelata kaverin kanssa muita vastaan, mutta näin ei tainnu ollakaa? En saanut siirrettyä toista ohjainta ainakaa omalle puolelle. Hämmentävä selostus oli paketissa ja sen takia meni hukkaan 60 000 coinsia...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös