NFL season 2023

  • 114 961
  • 761

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Carolina Panthers on kenkinyt päävalmentaja Frank Reichin:


Mikäli kausi jatkuu tähän malliin, niin veikkaisin että viimeistään kauden jälkeen Reich ja McDaniels saavat seuraa Ron Riverasta, Brandon Staleystä ja Matt Eberflusista. Ainakin.
Voisi luulla ettei Tood Bowlesin ja Dennis Alleninkaan jakkarat ihan tukevimmalla pohjalla ole. Etenkin jos kausi päättyy runkosarjaan.
Näiden lisäksi uskon, että Vrabelin aika Titansin perämisessä on kauden jälkeen ohi. Uusin tuulien aika. Vrabelista ilmeisesti huhuja on Patriotsin suuntaan. Vaikea kyllä nähdä, että Belicheck jatkaa enää tämän kauden jälkeen siellä. Niin ja vaikka ihan ei täysin heilu palli niin Bills voi hyvinkin kenkiä McDermottin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Näiden lisäksi uskon, että Vrabelin aika Titansin perämisessä on kauden jälkeen ohi. Uusin tuulien aika. Vrabelista ilmeisesti huhuja on Patriotsin suuntaan. Vaikea kyllä nähdä, että Belicheck jatkaa enää tämän kauden jälkeen siellä. Niin ja vaikka ihan ei täysin heilu palli niin Bills voi hyvinkin kenkiä McDermottin.

Ainakin viimeisimmät huhut mitä itse luin, niin kertoivat juuri päinvastaista eli Titans nimenomaan haluaa pitää Vrabelin, mutta kyllähän tuo sitten runkosarjan päätyttyä viimeistään selviää.

McDermott unohtui itseltä kyllä. Näkisin että Billsin on aika vaihtaa koutsia, etenkin jos ja kun playoffsit jäävät saavuttamatta.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Nyt kun tuli katsottua jälkilähetyksenä tuo viimeöisen Eagles-Bills ottelun toinen puoliaika, niin jos jonkun sanasen siitä omia tuntojaan purkaisi. Eka puoliaika tuli katsottua ihan "livenä", mutta pakko oli painua maaten sen jälkeen, kun kello soi kuitenkin 7.00.

Olin aivan täysin varma siitä, kun nukkumaan menin, että Eagles ottaa toisen tappionsa vaikka tilanne olikin vain 7-10 Billseille. Eka puoliaika oli täyttä Billsien dominointia varsinkin numeroiden valossa (ei maalitaululla). Ja Eagleseiden hyökkääminen oli kuin olisi katsonut jään sulamista livenä. Ennen kuin pääsen vuodatuksessani pidemmälle, niin jossain vaiheessa tuo Eagleseiden otteluiden aloitukset vielä puree omaan perseeseen isosti. Tästä on pakko taas huuta OC Johnsonin pelikutsujen perään. Ilmeisen iso luotto on hänellä omiin kykyihinsä muokata aina puoliajalla pelikutsujaan. Nytkin Billsien olisi pitänyt johtaa tuota ottelua ekan puoliajan jälkeen vähintään 7-10 pisteellä enemmän (17/20-7). Tällä kertaakin taas puolustus pystyi pitämään vastustajan tarpeeksi pienillä päästetyillä pisteillä ekan puolikkaan joka tuotti voiton taas. Hävettää kyllä nilittää asiasta, koska harvemmin 10-1 joukkueen kannattaja voitetun ottelun jälkeen valittaa mistään. En tiedä muuttuko Eagleseiden otteluiden aloitukset hyökkäyksen osalta tällä kaudella vai tätäkö se tulee olemaan koko kauden? Hurtshan sen taas pelasti omalla glutch menttaliteetillaan. Allenhan on teknisesti parempi kuuppa kuin Hurts, mutta Allenilta puuttuu kyllä tuo Hurtsin "tappaja" vaisto ratkaisevissa peleissä.

Noh sitten päästääkin toiselle puoliajalle...Ja sitten taas reagoitiin ja päiviteltiin taas pelikutsuja. Ymmärrän taas täysin jos Bills fanit ovat sitä mieltä, että heidän olisi pitänyt voittaa tuo ottelu. Kyllä olen samaa mieltä asiasta. Tosin ratkaisevilla hetkillä Allen ei pystynyt toimittamaan samalla tasolla millä Hurts toimitti toisen puoliajan ja varsinkin viimeisen neljänneksen ja jatkoajan. Allen pelasi helvetin kovan ottelun. Siis aivan jäätävän hyvän ottelun. Noilla numeroilla millä Allen pelasi, niin ennen ottelua jos joku olisi kertonut nuo minulle, niin olisin ollut täysin varma Buffalon voitosta. Tästä päästäänkin siihen, että Hurts ei ole yhtä taitava/teknisesti samalla tavalla kuin Allen tai Mahomes. Mutta on kyllä oikeasti melkoinen menttaali monsteri kaveri kyllä. Joku Dak Prescott olisi paskonut housuun noissa tilanteissa mitä Hurts tässä viimeiset neljä ottelua on vetänyt takaa-ajo asemasta voittoon.

Eagles on ollut viimeiset neljä ottelua tappiolla puoliajalle mentäessä ja voittaneet ne kaikki. Kolme noista otteluista on ollut vähintään 10 pisteen erolla vastustajalle puoliajalla. Jossain vaiheessahan nuo otteluiden alut tulevat kostautumaan tällä kaudella vielä jos niihen ei saada ryhtiliikettä. Mutta ei toisaalta voi valittaakaan jos pystyvät muokkaamaan varsinkin hyökkäyksen osalta vs vastustajan puolustus pelikutsujaan kesken ottelun.

Seuraavaksi 49ers ensi sunnuntaina Lincolnilla ja siitä tulee myös hieno näytös. Man and machine (Shanahan) vastassa joka on varmaan eniten konemainen joukkue koko liigassa joka kyllä jauhaa kokoillan paskat ulos vastustajasta jos siihen antaa mahdollisuuden. Itseäni kiinnostaa tuossa ottelussa miten 49ersien konetta vastaan hyökätään. Puolustushan on niillä ihan helvetin kova ja olen kuolannut sen perään jo pitkään miten he peluuttavat sitä. Iso iso testi Eagleseiden hyökkäykselle. Toivottavasti Lane Jonhson palaa takaisin hyökkäyksen linjaan tuohon otteluun.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Eaglesin touhu on ollut viime viikot melkoista luotien väistelyä, mutta eivät vain suostu häviämään, vaan aina jostain kaivavat ne voiton tuovat onnistumiset ja venymiset. Mutta kyllähän näin jatkuessa tappiot ovat vain ajankysymys, joten parempaan pitäisi joukkueen pystyä, nyt näissä kireissä on ollut paljon, etteivät vastustajat ole kyenneet tappamaan otteluita pallon pudotuksiltaan, missatuilta potkumaaleilta ja miltä nyt milloinkin.


Eagleseille sinänsä iso voitto ja tapa millä se tuli on ihan tämän kauden mukaista. Puolustus on parantunut Gannonin konservatiivesesta paskasta, mutta vieläkin siellä on samoja kaikuja Gannonin peluuttamasta pelistä. Ja tällä kaudella Eagleseiden secondary on pelannut vielä huonommin kuin viime kaudella. Toki loukkaantumiset ovat hieman vaivanneet myös sitä.

Chiefsiä vastaan oli Bradley Robyn tervehdyttyä ensimmäinen ja nyt Billsiä vastaan heti perään toinen kerta kun saivat kentälle samanaikaisesti kaikki secondaryn loppukauden startterit, joten kyllähän varsinkin aluepuolustamisen luulisi tuosta yhteisten pelien myötä parantuvan, etenkin kun siellä ovat Byard ja Roby kesken kautta mukaan tulleina ja Blankenship ensimmäisen kauden startterina eli ole mikään vanha toisilleen tuttu jengi jälleen koossa tapaus. Maddoxin loukkaantumisen jälkeen nickel-positio oli ihan tuuliajolla suunnilleen jokaisen kynnelle kyenneen käytyä vuorollaan yrittämässä laihoin tuloksin. Nyt Robyn toivuttua on taas jotain valoa havaittavissa.

Hyökkäyksen puolella olin vielä ensimmäisen viikkojen jälkeen odottavalla kannalla, mutta nyt kun 2/3 on runkosarjasta takana, niin myönnettävähän se on, että Steichenia on ikävä. Ei Brian Johnson todellakaan ole niin surkea kuin Eagles-fanien someavautumista voisi päätellä, mutta taaksepäin on viime kaudesta tultu. Johnsonin koordinointi kun on vahvasti reaktiivista proaktiivisen sijaan. Eli reagoi usein vasta viiveellä esiin tulleisiin ongelmiin sen sijaan, että keksisi itse jotain yllättävää, joka puolestaan aiheuttaisi ongelmia vastustajalle ja pakottaisi nämä reagoimaan. Johnsonilla on myös tapana ihastua aina johonkin tiettyihin pelikutsuihin ja pelaajiin, jolloin kutsujen monipuolisuus kärsii ja osa hyökkääjistä ei saa palloa lainkaan. Seuraavassa pelissä taas reagoi tähän ja jättää unholaan vuorostaan edellisessä pelissä käyttämänsä asiat ja pelaajat jne. sellainen tasapaino ja luottamusta nostattava suunnitelmallisuus jotenkin puuttuvat vaan aina vain reagoidaan johonkin on se sitten vastustajan puolustuksen tekemiseen tai omilta faneilta ja medialta edellisestä matsista tulleeseen palautteeseen tai mihin milloinkin.

Nämä viimeiset kolme kovempaa matsia ovat myös herättäneet kysymyksen, mikseivät hankkineet deadlinen alla enemmän kokoa ja muskelia RB-huoneeseensa kun kerran Rashaad Pennyyn ei löydy yhtään luottoa. Nyt siellä on kolme pientä ja kevyttä backiä, jotka eivät viimeisellä neljänneksellä paljoa puolustajien taklauksia riko ja tuo niitä vankilajaardeja, joilla kello kuluisi ja hyökkäys pysyisi kentällä. Tiedä sitten paljonko enemmän olisi pitänyt maksaa, että Derrick Henryn olisi saanut tuotua Byardin kanssa Tennesseestä, mutta jotain tuollaista alkuvoimaa hyökkäys johtoasemaa puolustettaessa nyt kaipaisi. Vaikkapa mestaruusvuonna joukkueesta löytyivät Ajayin ja Blountin kaltaiset puskutraktorit, kun nyt näihin verrattaessa enemmän sieltä lasten hiekkalaatikkoleikeistä mukaan raavittu Boston Scott on se puhtain puskijatyyppi...

Hurtsillekin on tullut jo jonkinlaiseksi tavaramerkiksi tötöillä otteluiden alkupuolella milloin mitäkin, mutta nousta sitten suureksi sankariksi ottelua ratkomaan. Kova kaveri kyllä nupin puolesta, mutta kyllähän tuo virheherkkyys vielä jossain kohtaa maksaa ja isosti. Voi kun pelaisi ensimmäisen jakson nuhaiset hyökkäysvuorot edes vähän sinne päin mitä toisen puolikkaan ratkaisuhetket, niin ei tarvitsisi aina ihan niin paljoa lopussa jännittää..
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Eaglesin touhu on ollut viime viikot melkoista luotien väistelyä, mutta eivät vain suostu häviämään, vaan aina jostain kaivavat ne voiton tuovat onnistumiset ja venymiset. Mutta kyllähän näin jatkuessa tappiot ovat vain ajankysymys, joten parempaan pitäisi joukkueen pystyä, nyt näissä kireissä on ollut paljon, etteivät vastustajat ole kyenneet tappamaan otteluita pallon pudotuksiltaan, missatuilta potkumaaleilta ja miltä nyt milloinkin.

Joo samaa mieltä kyllä tästä. Tosin jos otteluohjelmaa katsoo niin viime kaudella se oli helpompi kuin tällä kaudella. Tällä kaudella saa kyllä grindata kovia joukkueita vastaan. Viime kaudella siellä oli suurinosa altavastaajia jo etukäteen kuten tällä kaudella esim. Lionsilla tai vaikkapa Cowboysilla.

Chiefsiä vastaan oli Bradley Robyn tervehdyttyä ensimmäinen ja nyt Billsiä vastaan heti perään toinen kerta kun saivat kentälle samanaikaisesti kaikki secondaryn loppukauden startterit, joten kyllähän varsinkin aluepuolustamisen luulisi tuosta yhteisten pelien myötä parantuvan, etenkin kun siellä ovat Byard ja Roby kesken kautta mukaan tulleina ja Blankenship ensimmäisen kauden startterina eli ole mikään vanha toisilleen tuttu jengi jälleen koossa tapaus. Maddoxin loukkaantumisen jälkeen nickel-positio oli ihan tuuliajolla suunnilleen jokaisen kynnelle kyenneen käytyä vuorollaan yrittämässä laihoin tuloksin. Nyt Robyn toivuttua on taas jotain valoa havaittavissa.

Tuo secondary on puolustuksen osalta ollut jo hieman pidempään sellainen osa johon ei ole käytetty paukkuja Slayn hankinnan jälkeen. Takakenttähän on se suurin ongelma ollut Eagleseilla jo jonkin aikaa. Nytkin udfa Blankenship pelasi Billsia vastaan 95 kertaa puolustuksen snappeja + päälle siihen spessu tiimiin snappeja myös 21. Melkoinen suoritus tuokin oli Blankenshipilta. Tosin puolustus ei ole ollut tällä kaudella se heikoin osa-alue kokonaisuudessaan heikkouksista huolimattaan.
Hyökkäyksen puolella olin vielä ensimmäisen viikkojen jälkeen odottavalla kannalla, mutta nyt kun 2/3 on runkosarjasta takana, niin myönnettävähän se on, että Steichenia on ikävä. Ei Brian Johnson todellakaan ole niin surkea kuin Eagles-fanien someavautumista voisi päätellä, mutta taaksepäin on viime kaudesta tultu. Johnsonin koordinointi kun on vahvasti reaktiivista proaktiivisen sijaan. Eli reagoi usein vasta viiveellä esiin tulleisiin ongelmiin sen sijaan, että keksisi itse jotain yllättävää, joka puolestaan aiheuttaisi ongelmia vastustajalle ja pakottaisi nämä reagoimaan. Johnsonilla on myös tapana ihastua aina johonkin tiettyihin pelikutsuihin ja pelaajiin, jolloin kutsujen monipuolisuus kärsii ja osa hyökkääjistä ei saa palloa lainkaan. Seuraavassa pelissä taas reagoi tähän ja jättää unholaan vuorostaan edellisessä pelissä käyttämänsä asiat ja pelaajat jne. sellainen tasapaino ja luottamusta nostattava suunnitelmallisuus jotenkin puuttuvat vaan aina vain reagoidaan johonkin on se sitten vastustajan puolustuksen tekemiseen tai omilta faneilta ja medialta edellisestä matsista tulleeseen palautteeseen tai mihin milloinkin.
Tämä sylettää itseäni kaikkein eniten Jonhsonissa, että ei todellakaan osaa/omaa otteluiden alkuja. Nyt on käynyt osaltaan tuurikin ja puolustus on pitänyt otteluita hengissä jotta on voinut reagoida puoliajalla muokkaamalla pelikutsujaan. Tämä tulee vielä kostautumaan isosti.

Nämä viimeiset kolme kovempaa matsia ovat myös herättäneet kysymyksen, mikseivät hankkineet deadlinen alla enemmän kokoa ja muskelia RB-huoneeseensa kun kerran Rashaad Pennyyn ei löydy yhtään luottoa. Nyt siellä on kolme pientä ja kevyttä backiä, jotka eivät viimeisellä neljänneksellä paljoa puolustajien taklauksia riko ja tuo niitä vankilajaardeja, joilla kello kuluisi ja hyökkäys pysyisi kentällä. Tiedä sitten paljonko enemmän olisi pitänyt maksaa, että Derrick Henryn olisi saanut tuotua Byardin kanssa Tennesseestä, mutta jotain tuollaista alkuvoimaa hyökkäys johtoasemaa puolustettaessa nyt kaipaisi. Vaikkapa mestaruusvuonna joukkueesta löytyivät Ajayin ja Blountin kaltaiset puskutraktorit, kun nyt näihin verrattaessa enemmän sieltä lasten hiekkalaatikkoleikeistä mukaan raavittu Boston Scott on se puhtain puskijatyyppi...

Eagleshan ei maksa RB paikalle koskaan isoa rahaa. Viime kaudella Sanders sai juosta jaardinsa hyökkäyksen linjan tuella. Tosin Swifthan on ollut helvetin hyvä hankinta Howielta ja en ymmärrä Detroitin halukkuutta päästää häntä pois. Swift on jo nyt lähellä 1000 yardin rajaa joka menee heittämällä rikki ilman loukkaantumista. Swiftia vain pitäisi käyttää vieläkin enemmän omasta mielestäni. Tuosta bruiser backista pakko sanoa sen verran, että olihan siellä veteraani Sermon mukana vielä viime kaudella johon ei koskaan luotettu. Pennyyn ei näköjään ole ollut ollenkaan luottoa vaikka onkin ollut rosterissa mukana ilman loukkaantumista. En uskalla laittaa Sirianin piikkiinkään tuota, koska ei ole enempää tietoa kuin mitä mediassa on annettu. Joku Henry alkaa olla jo loppuun kulutettu jolla ei kyllä omasta mielestäni olisi välttämättä mitään lisää arvoa. Ja toki tässäkin täytyy muistaa se, että Hurtsin uusi soppari astuu ensi kaudella voimaan joka tulee vaikuttamaan myös noiden pelipaikkojen palkkoihin myös.

Mielenkiintoista on nähdä, että naaraavatko Shaq Leonardin vielä puolustuksen tukimies osastolle tälle kaudelle. Huhuja on paljonkin ollut sen myötä ilmoilla, mutta vaikka hankkisivatkin, niin mitään näkyvää muutostahan hän ei kyllä pysty tuonne tuomaan. Leveyttä toki joka ei ole koskaan pahasta jos edes kunnossa pysyy.

Hurtsillekin on tullut jo jonkinlaiseksi tavaramerkiksi tötöillä otteluiden alkupuolella milloin mitäkin, mutta nousta sitten suureksi sankariksi ottelua ratkomaan. Kova kaveri kyllä nupin puolesta, mutta kyllähän tuo virheherkkyys vielä jossain kohtaa maksaa ja isosti. Voi kun pelaisi ensimmäisen jakson nuhaiset hyökkäysvuorot edes vähän sinne päin mitä toisen puolikkaan ratkaisuhetket, niin ei tarvitsisi aina ihan niin paljoa lopussa jännittää..

Itse katselen helvetin paljon juurikin Jonhsonin suuntaan tässä asiassa. Esim. eilen Hurtsilla ei ollut ottelun ekalla puolikkaalla yhtään mitään saatavilla. Ei siis yhtään mitään. Hurts oli ihan ihmeissään, kun yksikään kutsuttu peli ei tuottanut yhtään mitään. Ei ollut ketään auki ja oli selvästi kutsuttu heittopeliä. Näki kun pyöritteli päätään jokaisen 3 ja ulos yrityksen jälkeen ekalla puolikkaalla.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Secondaryn osalta yksi tämän hetken keskeinen ongelma ovat nuo vanhenevat uloimmat cornerit, joilla ei vain räjähtävyys tahdo enää riittää nuoremman polven tähtirissuja vastaan, mikä näkyy varsinkin miespuolustus driveissa, jonka vuoksi ovat joutuneet nojaamaan paljon aluepuolustukseen ja safyjen tukeen, missä nämä jatkuvat vaihdokset väkisin näkymät, kun kommunikaatio ja vastuut eri tilanteissa eivät ole vielä kaikilla selkärangassa. Toivoa sopii, että se tuosta parantuu.

Tulevassa draftissa CB-position pitäisi olla niitä Rosemanin tärkeimpiä kohteita.

Joku Henry alkaa olla jo loppuun kulutettu jolla ei kyllä omasta mielestäni olisi välttämättä mitään lisää arvoa. Ja toki tässäkin täytyy muistaa se, että Hurtsin uusi soppari astuu ensi kaudella voimaan joka tulee vaikuttamaan myös noiden pelipaikkojen palkkoihin myös.

Mielenkiintoista on nähdä, että naaraavatko Shaq Leonardin vielä puolustuksen tukimies osastolle tälle kaudelle. Huhuja on paljonkin ollut sen myötä ilmoilla, mutta vaikka hankkisivatkin, niin mitään näkyvää muutostahan hän ei kyllä pysty tuonne tuomaan. Leveyttä toki joka ei ole koskaan pahasta jos edes kunnossa pysyy.

Henryllä taitaa muistaakseni olla viimeinen sopimusvuosi menossa, joten ei olisi sen pidempää palkkarasitetta tuonut mukanaan. Itse näen, että King Henrystä olisi vielä hyvinkin saanut oikeassa roolissa revittyä viimeiset höyryt irti, mutta olisihan tämä haku voinut olla joku muukin vastaavan tyylinen rutinoitunut tekijä. Trey Sermonin kaltaiset borderline/practise squad backit sitten erikseen.

Nythän tuolla on Swift ja kaksi enemmän ja vähemmän tyhjää arpaa, joita ei vähänkään merkittävimpiin driveihin nurmelle toivo ja jotka eivät tuo mitään sellaista ominaisuutta, mitä Swift ei pystyisi tarjoamaan. Penny näytti kauden alussa kamalalta, mutta muutama viikko takaperin Scottin parannellessa jotain vaivaansa vaikutti ne muutamat saamansa kannot jo selvästi paremmalta, mutta tiedä sitten mikä tässä on kun ei pelaamaan pääse? Itse laittaisin herran kymmenen kertaa kymmenestä Scottin sijaan kokoonpanoon ja hiljakseen nostaisin roolia.

Leonard voisi olla Deanin jälleen kerran loukkaannuttua ja Cunninghaminkin saatua jotain iskua Billsia vastaan, ihan perusteltu kokenut syvyysratkaisu ohkaiseen LB-huoneeseen, mutta tästä on kai muutama muukin joukkue ollut kiinnostunut. On kai ensiksi menossa Dallasiin vierailulle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Secondaryn osalta yksi tämän hetken keskeinen ongelma ovat nuo vanhenevat uloimmat cornerit, joilla ei vain räjähtävyys tahdo enää riittää nuoremman polven tähtirissuja vastaan, mikä näkyy varsinkin miespuolustus driveissa, jonka vuoksi ovat joutuneet nojaamaan paljon aluepuolustukseen ja safyjen tukeen, missä nämä jatkuvat vaihdokset väkisin näkymät, kun kommunikaatio ja vastuut eri tilanteissa eivät ole vielä kaikilla selkärangassa. Toivoa sopii, että se tuosta parantuu.

Tulevassa draftissa CB-position pitäisi olla niitä Rosemanin tärkeimpiä kohteita.

En ole tutustunut kyllä tarpeeksi paljoa vielä tulevan draftin CB osastoon, mitä mahdollisesti olisi saatavilla ykkösen viimeisillä vuoroilla. Mutta on tuonne tarve kyllä hankkia Lane Jonshonin paikkaajakin, jota tuskin saadaan paikattua tulevasta draftista, koska ne parhaat ovat jo menneet tuolloin. Toki Stoutland University kyllä tuottaa ja kouluttaa niin kauan kuin Stoutland on sen puikoissa.

Henryllä taitaa muistaakseni olla viimeinen sopimusvuosi menossa, joten ei olisi sen pidempää palkkarasitetta tuonut mukanaan. Itse näen, että King Henrystä olisi vielä hyvinkin saanut oikeassa roolissa revittyä viimeiset höyryt irti, mutta olisihan tämä haku voinut olla joku muukin vastaavan tyylinen rutinoitunut tekijä. Trey Sermonin kaltaiset borderline/practise squad backit sitten erikseen.

Nythän tuolla on Swift ja kaksi enemmän ja vähemmän tyhjää arpaa, joita ei vähänkään merkittävimpiin driveihin nurmelle toivo ja jotka eivät tuo mitään sellaista ominaisuutta, mitä Swift ei pystyisi tarjoamaan. Penny näytti kauden alussa kamalalta, mutta muutama viikko takaperin Scottin parannellessa jotain vaivaansa vaikutti ne muutamat saamansa kannot jo selvästi paremmalta, mutta tiedä sitten mikä tässä on kun ei pelaamaan pääse? Itse laittaisin herran kymmenen kertaa kymmenestä Scottin sijaan kokoonpanoon ja hiljakseen nostaisin roolia.

Scotthan on ollut täysin spessu joukkueen pelaajana tällä ja jo viime kaudellakin. Tosin Giantseja vastaanhan Scott pitää olla nro.1 rb, koska se on aina juossut Giantsien yli. Giants killerhän on hänen nick name. Mutta joo samaa mieltä kyllä, että Gainwell ei pysty suorittamaan tämän hyökkäyksen pelikirjan mukaan.

Leonard voisi olla Deanin jälleen kerran loukkaannuttua ja Cunninghaminkin saatua jotain iskua Billsia vastaan, ihan perusteltu kokenut syvyysratkaisu ohkaiseen LB-huoneeseen, mutta tästä on kai muutama muukin joukkue ollut kiinnostunut. On kai ensiksi menossa Dallasiin vierailulle.

Tosiaan Leonard toisi kyllä leveyttä. Harmittaa Cunninghamin osalta jos loukkaantui pahemmin. On pelannut tähän asti todella hyvän kauden. Sama tavallaan pätee Deanin osalta myös joka ei pysy kasassa sitten ollenkaan. Pelikirja ei välttämättä tue tuota tukimiesosaston esiin nousua kuten muilla joukkueilla, mutta erittäin tärkeistä pelaajista kyse. Leonard toisi ainakin leveyttä ja sen mitä olen ymmärtänyt, että sukset meni Coltsin kanssa ristiin ihan vain pelitavan eli peluutuksen osalta.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Bills johti ensimmäisen puoliajan jälkeen 7-17.
Ensimmäinen puoliaika meni kyllä sumussa näköjään sitten. Tokan puolikkaan katsoin kyllä ihan tuoreilla silmillä tänään ja en kyllä kiinnittänyt tarpeeksi huomiota tulokseen. Johtuneen tosin osakseen siitä, että eka puoliaika oli täyttä Billsien näytöstä ja katselin sen näköjään ihan vituiksi taas. Oma virhehän tuo oli kun julistin Eagleseiden puolustuksen olleen parempi ekalla puolikkaalla. Noh lupaan olla tarkempi seuraavalla kerralla kun raportoin peleistä. Pahoittelut virheestäni.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
"Dallas Cowboys ei koskaan pelaa lyhyellä viikolla torstaina vierasottelua. He saavat jatkuvasti etua siitä, että saavat pelata kiitospäivän pelin. Torstain kotimatsi on yks suurimpia etuja mitä tuossa liigassa voi saada. Miten Jerry Jones on päästetty tuollaiseen asemaan, että heillä on aina etua otteluohjelmassa".

Eagles-Koikkalaisen antipatioita vai oikea asia?
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
"Dallas Cowboys ei koskaan pelaa lyhyellä viikolla torstaina vierasottelua. He saavat jatkuvasti etua siitä, että saavat pelata kiitospäivän pelin. Torstain kotimatsi on yks suurimpia etuja mitä tuossa liigassa voi saada. Miten Jerry Jones on päästetty tuollaiseen asemaan, että heillä on aina etua otteluohjelmassa".

Eagles-Koikkalaisen antipatioita vai oikea asia?
Melkoista bullshittiä. Lionsilla ja Cowboysilla on tuollainen historiallinen etu, mutta se on perua ajalta ennen Jerrya eikä liity mitenkään Jerry Jonesiin. Toisaalta se, että muut joutuvat joka toinen vuosi pelaamaan vierasottelun torstaina ei kuulostaa maailmaa mullistavalta edulta.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners
Melkoista bullshittiä. Lionsilla ja Cowboysilla on tuollainen historiallinen etu, mutta se on perua ajalta ennen Jerrya eikä liity mitenkään Jerry Jonesiin. Toisaalta se, että muut joutuvat joka toinen vuosi pelaamaan vierasottelun torstaina ei kuulostaa maailmaa mullistavalta edulta.

"Dallas Cowboys ei koskaan pelaa lyhyellä viikolla torstaina vierasottelua. He saavat jatkuvasti etua siitä, että saavat pelata kiitospäivän pelin. Torstain kotimatsi on yks suurimpia etuja mitä tuossa liigassa voi saada. Miten Jerry Jones on päästetty tuollaiseen asemaan, että heillä on aina etua otteluohjelmassa".

Eagles-Koikkalaisen antipatioita vai oikea asia?

Eihän se ole Jerrys Worldin vika tietentenkään. Jerry tosin on kova poika uhoamaan ja puhumaan medialle. Jerrys worldissa ei ole kuin Cowboys ja varsinkin tällä kaudella ollaan ilmeisesti tosissaan vaikkakin tilastot eivät sitä kerro. Jerryhän ei tarvitsisi tehdä muutakuin hankkia parempi kuuppa joka ei kuse housuihinsa kun on vastassa 0.500 joukkue. Jerrys World on hieman erilainen maailma kuin muiden joukkueiden omistajilla on. Jerryltä uupuu toki se juttu mitä se on kuolannut kokoajan...Tosin tällä kaudellakaan se ei tule toteutumaan. Ps. Koikkalainenhan on varsin varovainen sanoissaan ja ihmettelen, että on uskaltanut noinkin pahasti sanoa.

49ersien kone tuhonnee tuon Eaglesien tuurilla hankintun ( Jerryn sanoin: What I have done wrong to deserve this Eagles wins when they win always lucky.) johdon jos 49ers pystyy taas suorittamaan omalla tasollaan joka on mielenkiintoinen käsite aina jota olen kuolannut perään jo pidempään. Taisi Jerry ottaa turpaansa tuolta koneelta jo tällä kaudella ihan kiitettävästi. Ja sitten Jerrys Worldin tyttöjen sekaan käy tie sen jälkeen jolle aina voiton suo vieraissa, koska ei se ketään kiinnosta.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Packers päätti sitten tehdä kaudesta kuitenkin mielenkiintoisen voittamalla kotona Chiefs. Nyt olisi liigan helpoin loppuohjelma tarjolla ja pudotuspelipaikka omissa näpeissä. Mitenhän Watsonille kävi, kun tippui ihan Chiefs pelin lopussa riveistä? Sääliksi käy miestä, koska tuntuu olevan varsin krooninen lasinilkka.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Packers päätti sitten tehdä kaudesta kuitenkin mielenkiintoisen voittamalla kotona Chiefs. Nyt olisi liigan helpoin loppuohjelma tarjolla ja pudotuspelipaikka omissa näpeissä. Mitenhän Watsonille kävi, kun tippui ihan Chiefs pelin lopussa riveistä? Sääliksi käy miestä, koska tuntuu olevan varsin krooninen lasinilkka.

Juu, täysin omissa käsissä on. Periaatteessa kestää jopa yhden tappion, mikäli Seahawks ja Rams eivät suoriudu odotuksia paremmin Packersia hankalimmista loppuohjelmista.
Watson hajotti taas takareitensä, jostain luin että oli viides samanlainen vamma kahteen vuoteen.

AFC:n puolella on 8 joukkuetta kahden voiton sisällä playoff-viivan molemmin puolin.
 
Viimeksi muokattu:

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Tulipa tuossa mieleen tuota Dolphins @Commanders matsia katsellessa, että kuinkahan paljon Dolphinsille on etua siitä, että Tua heittää vasemmalla? Joutuvatko vastustajat noita pass rush kuvioita harjoittelemaan peilikuvana normaaliin verrattuna tai aluepuolustuksia?
 

Sambody

Jäsen
Watson hajotti taas takareitensä, jostain luin että oli viides samanlainen vamma kahteen vuoteen.
Tuli luettua, että Watson ei ollut kovin alla päin pelin jälkeen mikä toivottavasti on hyvä merkki loukkaantumisen vakavuuden osalta. Hän jos joku on kokenut takareisi vammojen osalta, joten toivotaan ettei mennyt pahasti eikä tule pitkää huilia tällä erää.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Kirjoittelin muistaakseni jo Chiefsin kauden ekan matsin jälkeen, ettei pitkässä juoksussa hyvä heilu, ellei tuonne hommata jotain kunnollista koppaajaa ottamaan Mahomesin linkoja kiinni. No ei hommattu, herrat x ja y pudottelee palloja ennätystahtiin ja Kelce tuntuu olevan puolet ajasta täysin kohmelossa (tai ehkä vaan peitossa). Kolme tappiota edelliseen viiteen peliin ja nimenomaan todella, todella tunkkaisen hyökkäyspelaamisen takia. Ei tunnu olevan niitä kaneja nyt hatusta mitä kiskoa ja Mahomeskin näyttää tavalliselta kuolevaiselta.

Ei sillä, edelleen Chiefs on the team to beat, mutta meikäläiselle ainakin suuren suuri pettymys. Oli jopa jotenkin kornia katsella heti MNF:ssä, kuinka Bengalsin herra nobody tiputteli palloja Chase, Mixon, Boyd, Higgins -akselille kuin joku Brady konsanaan! 32/37 ja yli 350 jaardia eikä vastassa kuitenkaan ollut mikään turistijengi. Mutta tasan ei mee nallekarkit, vähän semmosia Packers & Rodgers fiboja kun voittamisen myötä työkalut vaan vähenee. Ja tuossahan ei nyt ole edes siitä kyse, että tarvisi olla joku supertähti target Mahomesille vaan riittäisi edea joku uhka sinne takakentälle, ettei vastustajan D pääsisi jatkuvasti niin "helpolla".

Mielenkiintoiset ovat asetelmat vähän joka puolella ja viimeiset playoff-paikat vielä pitkälti jaossa. Se on hyvä juttu se, vaikka vähän kausi on lässähtänyt kun kourallinen kärkikuuppia on tippunut pelistä.
 

Bruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori,Boston,Vaasa
Lähetin palautetta yöllisen pelin katkeamisesta. En odota saavani vastausta. Jos joku muu saa niin pliis ilmoitelkaa tänne.
 

Sambody

Jäsen
vähän semmosia Packers & Rodgers fiboja kun voittamisen myötä työkalut vaan vähenee.
Vähän ehkä juu vaikka Packersia vastaan olis voinut puolustuskin hoitaa hommansa paremmin. Koko pelissä vain kahdella draivilla Packers jäi ilman pisteitä. Aikamoinen työmaa kenelle vain, jos voittaaksesi joudut joka draivilla pisteitä tekemään.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Vähän ehkä juu vaikka Packersia vastaan olis voinut puolustuskin hoitaa hommansa paremmin. Koko pelissä vain kahdella draivilla Packers jäi ilman pisteitä. Aikamoinen työmaa kenelle vain, jos voittaaksesi joudut joka draivilla pisteitä tekemään.
Tämä on kyllä täysin totta, mutta silti Packersin jossain määrin repaleista puolustusta vastaan Mahomes yksi heitetty TD on aika karua kertomaa - vaikka 19 pinnaa nyt teoriassa voisi voittoon riittääkin, sää oli kehno ja juoksu veti sentään jotenkin Mahomesin tai jonkun muun toimesta. Koppeja olisi kaivattu.
 

Rocco

Jäsen
Tulipa tuossa mieleen tuota Dolphins @Commanders matsia katsellessa, että kuinkahan paljon Dolphinsille on etua siitä, että Tua heittää vasemmalla? Joutuvatko vastustajat noita pass rush kuvioita harjoittelemaan peilikuvana normaaliin verrattuna tai aluepuolustuksia?
On siitä etua, koska Tua on ainut vasenkätinen aloittava QB liigassa. Muut joukkueet eivät käytä läheskään yhtä paljoa aikaa vasenkätistä QB:ta vastaan pelaamiseen treenaten, vaan se tehdään aika lyhyellä aikajanalla ennen itse Miamin kohtaamista. QB:t rollaavat enemmän heittokätensä puolelle, että voivat vielä heittää helpommin juoksusta, ja Tualla se on tietysti vasemmalle, muille oikealle. Lisäksi kun heittoasennossa se "blind side" on eri puolella, niin koko kauden QB:n selän puolelta ryntäävä puolustaja onkin yhtäkkiä eri puolelta tuomassa painetta, kun QB onkin kasvot sinnepäin, ja myös se paras linjan heittoblokkaaja on eri puolella. QB:n selkäpuolta pitää suojella tarkasti ja siksi linjan vasen tackle on usein se linjan paras pelaaja, mutta Miamilla sen pitää olla oikealla. Lisäksi monesti oikeakätinen QB katsoo tietysti automaattisesti ensin heitoissa oikealle, koska se on luontaisesti siellä nähtävissä kun heittoasentoa ottaa. Tualla se on vasemmalla. Tämä pistää puolustajat vähän katsomaan eri tavalla sitä omaa rissua kun heitot voi tulla nopeammin toiselle puolelle.

Lisäksi pitkissä heitoissa pallo saattaa kierteen takia kaartaa eri puolelle mitä oikeakätisen QB:n heittämänä, ja eroa voi olla jopa yli metrin verran. Aikanaan Jerry Ricellä oli myös ongelmia ottaa kiinni Steve Youngin heittämiä vasenkätisiä palloja, kun niissä on kierre eri suuntaan, joten hän joutui muuttamaan vähän kiinniottotekniikkaansa.

Erot ovat kuitenkin pieniä, ja hyvät joukkueet osaavat tähän myös varautua. Isoimmat ongelmat on juuri siinä kun Tua lähtee rollaamaan. Pitkät heitot juoksusta aukeaa paremmin vasemmalle, muilla oikealle.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tiivis taisto Ohiossa. KC-Bills 17-20. Potkumaaleja vaihdettiin 4th ja Billsien viimenen vuoro tuotti FG:n pari minsaa kellossa. Tällä kertaa riitti voittoon ja nousuun 7-6 taulukossa.

Vaikka liki piti. Mahomes tunnekuohuissaan ja/tai teatraalisesti päästeli höyryjä tuomarien suuntaan pelin ratkettua.

Hieno highlight-peli joka otettiin takasin koska WR rikkoi alotuksessa jalallaan linjaa.


 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Pakko sanoa että Dallas on kyllä ollut erittäin hyvä. 49ers ja Cowboys ratkoo homman NFC puolella. Philadelphialla ei vain riitä paukut näitä herroja vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös