NFL season 2023

  • 114 958
  • 761
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Sivusilmällä tulee seurailtua Panthersia ja melko synkissä pilvissä mennään. Neljällä peräkkäisellä tappiolla kausi alkuun, lisäksi on paljon puhetta oliko Young kuitenkaan oikea valinta draftissa. Stroud aloittanut melko vahvasti, mutta onhan tuo liian aikaista vielä vertailla. Kova oli panostus tuohon pickiin, ilmeisesti vaihdossa laitettu DJ Moore pelaa huippukautta. Eipä tuolla oikein valopilkkuja ole, kun CMC:kään ei ole enää kuvioissa.
Juu ja viime yönä kun Bears viiletteli selvään voittoon Commandersista, niin mulla on tällä hetkellä kunnia olla sarjan huonoimman joukkueen, Panthersin fani! 0-17 here we come.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

Käsi ylös kaikki yllättyneet!!!
Olisiko ura paketissa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kova oli panostus tuohon pickiin, ilmeisesti vaihdossa laitettu DJ Moore pelaa huippukautta. Eipä tuolla oikein valopilkkuja ole, kun CMC:kään ei ole enää kuvioissa.

No Moore pelasi torstaina kauden parhaan pelinsä, mutta muuten on kyllä ollut alkukaudesta aika näkymätön, niinkuin koko Bears.

Panthershan on tietysti vahvassa rebuildissa, joten tuskin parilta seuraavalta kaudelta voi kauheasti odottaakaan. Mielenkiintoiseksi asian tietysti tekee se että seuraavassa draftissa on tarjolla ilmeisesti yksi kovimmista talenteista pitkään aikaan, Caleb Williams. Joka on jo käsittääkseni pienen kukkopojan elkein ilmoittanut että hän ei pelaa siellä eikä siellä.
Ja tällä hetkellä Bearsilla on 1. ja 2. pickit ensi vuoden draftissa.


Käsi ylös kaikki yllättyneet!!!
Olisiko ura paketissa.

Bakhtiari kertoi eilen illalla lehdistölle, että nyt on kuulemma tiedossa oikeasti mikä se ongelma siellä polvessa on ollut kokoajan. Ja seuraava leikkauksen pitäisi korjata se. Kuulostaa tietysti vähän ihmeelliseltä että 3,5 vuotta on polvea operoitu.
Bakhtiarilla on tarkoitus olla ensi kaudella sotisovassa, sitä hän ei tiedä onko se Green Bayssa vai missä. Mikäli nuo over the capin lukemat pitää paikkansa, periaatteessa Packersilla on varaa pitää Bakhtiari, vaikka Gary tulee kovan jatkodiilin saamaankin.
Lisäksi Packers-leiristä kuuluu huhuja että AJ Dillon olisi kaupan.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Steelers otti niskasta kiinni itseään ja kaatoi Ravensin 17-10. Ottelu oli kaksijakoinen. Ensin Ravens hallitsi ja sitten yhtäkkiä hyvää puolustusta jälkimmäisellä puoliskolla Steelersiilta niin ottelu olikin siinä.

Chiefs @ Vikings ottelussa mietin, että mistä nuo hakevat kakkos QB:t? Jostain puistoista, kaljaliigoista, farmista vai? Tuskin nyt heihin satsataan, mutta täytyyhän heidän tarvittaessa osata heittää ja peliä lukea. Kakkos QB:t ovat yleensä kai 40 v + tai sitten jotain sellaisia nuorehkoja, joidenka taso ei ole vielä ihan ykkös-QB:n luokkaa.

En tiedä. Osaako joku taustoittaa kakkos QB:n tehtäviä ja työn vaatimuksia joukkueissa? Onko se vain, että pitää itseään pelikunnossa? Kakkosmaalivahdin paikka joukkueissa esim. jääkiekossa on luonnollisesi suurempi.
 

Lankershim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Los Angeles Dodgers
Chiefs @ Vikings ottelussa mietin, että mistä nuo hakevat kakkos QB:t? Jostain puistoista, kaljaliigoista, farmista vai? Tuskin nyt heihin satsataan, mutta täytyyhän heidän tarvittaessa osata heittää ja peliä lukea. Kakkos QB:t ovat yleensä kai 40 v + tai sitten jotain sellaisia nuorehkoja, joidenka taso ei ole vielä ihan ykkös-QB:n luokkaa.

En tiedä. Osaako joku taustoittaa kakkos QB:n tehtäviä ja työn vaatimuksia joukkueissa? Onko se vain, että pitää itseään pelikunnossa?
Boldaus oma, periaatteessa näin se menee. Aika harvalla joukkueella on oikeasti ketään laadukasta QB:tä varalla. Ykköspelinrakentaja pelaa terveenä ollessaan aina todella harvoja poikkeuksia lukuunottamatta, ja silloinkin lähinnä on syynä joukkueen herättely talviunesta tai sitten #1 on pukannut liikaa vetelää housuun liian kauan. Pelinrakentajan rooli on puoliobjektiivisesti joukkueurheilulajeissa se tärkein, ja jokainen joukkue koittaa pistää siihen niin törkeät paukut, että joku keskivertoa parempi entinen college-QB ei vaan riitä. Eliittipelinrakentajia on valtavasta pelaajamassasta huolimatta todella vähän.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Brock Purdy alkaa vaikuttamaan kyllä kaiken hypen arvoiselta. Joo ei ole liigan kovimpia käsiä. Joo Shanahanin hyökkäys on pelinrakentaja ystävällinen. Joo 49ersissa jopa fullbackit osaavat juosta heittokuvia ja kopata palloa. Kaikesta huolimatta eihän tuo Purdy näköjään tee virheitä. Kokoajan heittää amatöörin silmään tasapainoisista asennoista ja varmaan osittain siitä johtuen tarkkuus on silmiä hivelevää. Pää tuntuu myös toimivan todella terävästi.

Pelinrakentaja on armoton paikka siinä, että tietoa pitää pystyä prosessoida helvetin nopeasti. Käytännössä sinulla on parikymmentä sekunttia aikaa sen jälkeen, kun peli on kutsuttu, lukea vastustajan takakentän liikkeet, tunnistaa heittoryntäys ja sen mukaan muokata blokkaus. Shanahan käyttää liikettä paljon ennen snapia mikä helpottaa miespuolustuksen tunnistamista. Jos vastustaja tippuu aluepuolustukseen, niin snapin jälkeen vielä pitäisi tunnistaa minkälaista aluepuolustusta vastustaja pelaa ja ymmärtää mikä heittokuva kutsutusta pelikutsusta toimii kyseistä aluepuolustusta vastaan. Pitkässä juoksussa tuo kyky lukea peliä ja prosessoida hirveä määrä tietoa mitä silmät antavat lyhyeen aikaikkunaan erottelee jyvät akanoista tuolla pelipaikalla.

Purdy heitti Cowboysia vastaan todella monta kertaa ihan oppikirja suorituksia. Ai vastsustajalla on kaksi syvää safetyä ja meillä on slotista syvä heittokuva safetyjen väliin -> mikäli sisempi tukimies lähtee "saattamaan" tuota syvää kuvaa safetyjen väliin, kuten "tampa2" aluepuolustuksessa tehdään, niin saattavan tukimiehen alapuolella pitäisi olla tolkuttomasti tilaa mihin tässä pelikutsussa Shanahan on suunnitellut laidalta rissun juoksevan -> pam pallo hyvällä ajoituksella rissun käsiin juuri siihen vapautuneeseen tilaan suoraan juoksuun, että rissu saa vielä raavittua vähän YACia(yards after catch) kaupan päälle. Näyttää helpolta, kun sen osaa.

Jostain Tagovailoasta tulee paljon enemmän fiilis, että hänen menestys on paljon enemmän McDanielin pelikutsujen tuote. Hän pilkkoo puolustuksen tarkoilla heitoilla kunhan McDaniel on ensin pelikutsullaan rikkonut puolustuksen. Siinä vaiheessa, kun se ykkösvaihtoehto siitä pelikutsusta on saatu puolustettua ei Tualla tunnu olevan kovinkaan hyvää käsitystä mitä tehdä. Välillä pakottaa heittoa silti ja useammin panikoi itsensä säkitetyksi.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En tiedä. Osaako joku taustoittaa kakkos QB:n tehtäviä ja työn vaatimuksia joukkueissa? Onko se vain, että pitää itseään pelikunnossa? Kakkosmaalivahdin paikka joukkueissa esim. jääkiekossa on luonnollisesi suurempi.
Mielenkiintoinen kysymys. Kakkos-QB:n asema on kyllä siinä mielessä surkeampi kuin jääkiekon kakkosmaalivahdin, että jos kaikki menee hyvin niin peliaikaa ei tipu muuta kuin harjoituspeleissä ja ainut tehtävä on istua penkillä ja korkeintaan sparrata sitä ykköstä. Yleensä joukkueissa on ns. scout team joka opettelee aina vastustajan hyökkäyksen kuviot ja toimii puolustukselle harjoitusvastustajana. Siihenkin käytetään yleensä kolmos-QB:tä, kakkonen keskittyy täysiin omaan hyökkäykseen siltä varalta, että ykköselle sattuu jotain. Paitsi että harjoituksissakin tulee toistoja rajoitettu määrä.

Kakkosena on yleensä joko niitä, joilla ei ihan riitä aloittavaksi tai sitten nuoria omia varauksia, joita kasvatetaan ykkösen takana ja toivotaan parasta. Niinkuin yllä on todettu niin NFL-pelinrakentajan paikka on vaativa ja vaatimukset nimenomaan taktisella puolella ovat paljon isommat kuin yliopistossa. Tuosta nimenomaisesta pelistä kakkoset ovat Nick Mullens ja Blaine Gabbert. Mullens oli 49ersin edellinen "Brock Purdy", eli varaamaton kolmos/nelos-QB joka pääsi useamman loukkaantumisen ansiosta kirkkaisiin valoihin ja pelasi aivan käsittämättömän ensimmäisen pelin, jossa teki koko NFL:n ennätyksen parhaalla QB-ratingillä ensimmäisessa pelissä. Toisin kuin Purdyn kanssa Mullensilla taso ei kuitenkaan aivan riittänyt ja on sen jälkeen kiertänyt backuppina useammassa seurassa.

Blaine Gabbert oli puolestaan ykköskierroksen top-10 varaus josta piti tulla Jaguarsien seuraava aloittaja. Valitettavasti Gabbert oli vaan täysin paska (tosin paskassa joukkueessa) eikä kestänyt edes kahta kautta. Sen jälkeen on parantanut sen verran, että onnistunut kiertämään kakkosena ja kolmosena ympäri liigaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Hieno voitto Ford Fieldillä jälleen, vähän oli pieni epävarmuus miten tulee käymään kun ukkoja tippui hyökkäyksestä ja Branch iso palanen pois puolustuksesta, mutta Goff ja Ben Johnson hoitivat homman hienosti ja palloa jaeltiin laajalla rintamalla.
Puolustus käytti Panthersin heikkoudet hienosti hyväksi ja saivat pallon riistettyä useaan otteeseen.

Suuremmilta loukkaantumisilta toivottavasti vältyttiin, ainoastaan Moseleyltä jäi peli väliin, melkein vuosi edellisestä pelistä ja nyt samantien taas loukkaantui. Saa nähdä meneekö loppukausi taas sivu suun, toivottavasti ei.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winners

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Viime kaudella tipahti kuuden pelin jälkeen, vuosi taukoa ja nyt kaksi snappia ja taas kausi ohi, paska homma. Lions kyllä melkein joutuu kaupoille tässä vielä, että takakenttä kestää isompien kyydissä. Surtainin kun irrottaisi Denveristä...
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Steelers otti niskasta kiinni itseään ja kaatoi Ravensin 17-10. Ottelu oli kaksijakoinen. Ensin Ravens hallitsi ja sitten yhtäkkiä hyvää puolustusta jälkimmäisellä puoliskolla Steelersiilta niin ottelu olikin siinä.

Noh, joo. Viihdyttävä peli monituisine tapahtumineen, mutta kyllähän se enemmänkin oli niin että Ravens hävisi tuon pelin kuin että Steelers voitti. Pelin olisi pitänyt kaiken järjen mukaan olla ratkennut jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta Ravens-rissujen rähmäkäsien ja outojen pelikutsujen (miksi ei potkumaalia 4th downilla puoliajan lopulla?) myötä tauolle mentiin lukemissa 10-3.

Toisella puoliajalla Steelers-puolustus sitten laittoi lapun luukulle. Hyökkäys ei edelleenkään toiminut, mutta sai sitten lopulta vapauttavan touchdownin aikaiseksi. Tuossa pelissä ilmeisesti Pickett teki oman pelikutsunsa, kun stadionilla kaikui kovaan ääneen "Randy, Randy, Randy!". Heitti Pickensille 1v1 vartiointiin ja loppu on historiaa. OC Canada ei näyttänyt koordinaattoriboksissa kovin iloiselta, eikä yhtynyt muun toimitsijajoukon juhlimiseen. Jokohan tuosta päästäisiin eroon?

Panthershan on tietysti vahvassa rebuildissa, joten tuskin parilta seuraavalta kaudelta voi kauheasti odottaakaan. Mielenkiintoiseksi asian tietysti tekee se että seuraavassa draftissa on tarjolla ilmeisesti yksi kovimmista talenteista pitkään aikaan, Caleb Williams. Joka on jo käsittääkseni pienen kukkopojan elkein ilmoittanut että hän ei pelaa siellä eikä siellä.
Ja tällä hetkellä Bearsilla on 1. ja 2. pickit ensi vuoden draftissa.

Williams on isänsä avustuksella vihjaillut palaavansa vielä vuodeksi collegeen, jos näyttää siltä että ensimmäisenä varaa hänelle epämieluisa joukkue. Aika paukapäistä touhua, ja sanoisin että isolla riskillä menemistä jos näin käy. Mikään ei takaa, että vuoden päästä tilanne olisi yhtään erilainen. Sen sijaan suuremmat mahdollisuudet on kusta omiin draft stock - muroihin seuraavalla kaudella. Toki sen luokan talentista on kyse, että lienee joka tapauksessa 1st overall, riippumatta varausvuodesta.

Ensi kevään draftissa lienee vaihteeksi hieman enemmän laadukkaita QB-prospekteja tarjolla muutenkin näillä näkymin. Williamsin lisäksi ainakin Drake Maye, Michael Penix Jr. ja Quinn Ewers lienevät ykköskierroksen varauksia, ja sinne tiensä saattavat pelata myös Bo Nix, J.J. McCarthy ja Shedeur Sanders, mikäli päättää jo ilmoittautua ensi kevään draftiin.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Eikös Eaglesilla ollut jokin kausi sitten se QB (Nick Foley?), joka aloitti kakkosena, mutta voitti SB:n ykkösenä? Pettääkö muistin?
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Eikös Eaglesilla ollut jokin kausi sitten se QB (Nick Foley?), joka aloitti kakkosena, mutta voitti SB:n ykkösenä? Pettääkö muistin?
Kyllä Nick Foles vei kotkat päätyyn silloin. Silloinen 1# QB Wentz lähti telakalle kun runkosarjaa oli jäljellä muistaakseni 5-6 ottelua.
 

Sambody

Jäsen
Helvetti mitä kärsimysnäytelmää oli koko Packers@Raiders matsi. Jos Love pelasi ensimmäiset viikot pallosta huolta pitäen niin apina tainnut kiivetä reppuselkään, kun ei ketjut liiku ja nyt tulee syötönkatkoa solkenaan. Ei sillä, että Raiders olisi hyvin pelannut. Crosby oli ainoa joka sai painetta luotua heidän puolustuksen linjasta. Takakenttä oli niin pehmeä, että menivät lähes koko matsin aluepuolustuksessa, mutta kun ei ole Lovella näköjään työkaluja löytää aluepuolustuksen pehmeitä kohtia niin riitti Raidersille. McDaniel antoi vielä aivokuolleella ratkaisulla yrittää potkumaalia puolesta kentästä, millä ei olisi saavuttanut yhtään mitään, mahdollisuuden Packersille.

Upeaa nähdä Packersin muutos. Aiemmin vastustaja pelasi tiukasti miespuolustusta millä pakotettiin rissut voittamaan omat tilanteensa eikä annettu Rodgersin pilkkoa puolustusta omin nokkineen. Nyt vastustaja voi istua aluepuolustuksessa odottaen milloin Love tarjoaa palloa puolustajien käsiin tai oma pass rush ehtii Loveen kiinni. Ja voi pojat kyllähän Love sitä tänään tarjosi. Ensimmäinen syötönkatko oli hirvein suoritus mitä hetkeen Packers pelinrakentajalta nähnyt. Tuli ihan oma Madden pelaaminen mieleen, kun olen jo ennen snapia jostain syystä päättänyt, että tuo kuva aukeaa ja siihen heitän. Nytkin Love tuijotti suoraan Spillanea joka istui heittolinjalla, mutta siitä huolimatta päätti pistää suoraan Spillanen syliin pallon. Ymmärrän logiikan. Sitä tukimiestä siinä täytyykin lukea ja jos nousee play-actionin takia linjaan ottamaan juoksun kiinni niin siinä on hänen takanaan lähes ilmaiset jaardit tarjolla. Sitä en ymmärrä miten tuolla tasolla pallo tulee silti heitetyksi vaikka sokea otsallaankin näki ettei Spillane tarttunut play-action syöttiin.

Ei sillä, että Raidersin puolella olisi paljoa paremmin asioita hoidettu hyökkäyksessä, mutta olivat vähemmän paskoja tänään. Vähän käy sääliksi vanhaa Packers rissua Adamsia, jonka potentiaali menee aikalailla hukkaan tällä hetkellä. Tulee hyvään saumaan bye Packersille. Puolustuksesta tippui tähän matsiin Walker ja Savage. Toivoa sopii, että Campbell ja Walker ainakin saataisiin takaisin huiliviikon jälkeen. Stokes lienee lähellä paluuta myös, mutta Douglas ja Nixon ovat hoitaneet oman ruutunsa niin hyvin, että en oikein tiedä löytyykö avauksesta Stokesille roolia tällä haavaa, mutta ei syvyys Jairen saikkuhistorian tuntien pahitteeksi ole. Hyökkäykseen tarvitaan takaisin Jones jolloin juoksupeli, pari hyvää heittoa Lovelta ja puolustus voi Broncosia ja Vikingsia vastaan riittää, jos luoja suo.
 
Viimeksi muokattu:

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Ompas muuten ärsyttävää ettei DAZN tallenna kohtaa mihin olet keskeyttänyt koosteiden yms. katsomisen. Joskus jää kesken ja sitten pitäisikin alottaa alusta.
 

Särkilauma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, RoKi, Sharks, Lions, Seahawks
Nopealla haulla en löytänyt yleisesti lajia käsittelevää ketjua niin kysyn sitten täällä.

Onko kenelläkään tietoa näkyykö tuo parin viikon päästä pelattava EM-finaali jostain striiminä?
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Nopealla haulla en löytänyt yleisesti lajia käsittelevää ketjua niin kysyn sitten täällä.

Onko kenelläkään tietoa näkyykö tuo parin viikon päästä pelattava EM-finaali jostain striiminä?
Veikkaisin ruutu+:aa. Ainakin siellä on näkynyt jenkkifutiksen maajoukkuepelejä, joten uskoisin tämänkin pelin näkyvän siellä.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Äsken kokkaillessa kuuntelin Around NFL podin Lontoosta. Ajallisesti kun miettii, niin ympäri vuosi tasolla saatan kuunnella tätä podia enemmän, kuin katsoa pelejä.

Paikan päällä on peli nähtynä ja lisää haluan toki nähdä. Siltikin voisi ottaa seuraavaksi tavoitteeksi nähdä Around NFL tekijät livenä tekemässä lähetystä. Helppo rasti tuo ei tule olemaan, mutta yritetään.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Sehän on Detroit Lions liigan sarjataulukossa kärkipaikalla!

Kahden tiukan puolustuksen taisto kääntyi pitkässä juoksussa Detroitille. Hyökkäys oli aika repaleinen ja Montgomery tippui vielä toisella neljänneksellä niin juoksu ei toiminut enää senkään vertaa. Onneksi puolikuntoinen St. Brown, LaPorta ja Reynolds saivat pidettyä palloa liikenteessä.

Williamsille todella tärkeä touchdown, jospa nyt ei enää tulisi loukkaantumisia tai pelikieltoja ja pääsisi kunnolla rytmiin, tuota asetta hyökkäys todella tarvitsee.

Puolustus piti hienosti Tampan ruodussa eikä paria pidempää heittoa lukuunottamatta Tampan hyökkäys saanut paljoa aikaan.

Toivottavasti ukkoja saadaan parsittua kasaan ensi viikon Baltimoren vierailulle.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Olipahan surkiaa 49ersille Clevelandissa…

Deebo Samuel, Trent Williams ja Christian McCaffrey loukkien kautta pihalle, George Kittlelle 1 kiinniotto ja 1 jaardi edettyä matkaa (tod. näk. pelasi loukkaantuneena?), Brock Purdy näytti eka kertaa ihan oikeasti Mr. Irrelevantilta ja paiskoi sateessa palloa pitkin whittua (heitot 12/27), ja tuon päälle Jake Moody missaa KAKSI potkumaalia, joista kumman tahansa haarukkaan saaminen olisi (laskennallisesti-) tuonut voiton. Positiivisesti onneksi puolustus sentään pelasi hyvän pelin.

Vielä ei ole tietoa pitääkö loukit nämä kundit kuinka pitkään ulkona peleistä, mutta todella iso lovi on hyökkäyksessä linjassa, takakentällä ja laidoilla…
 

Sambody

Jäsen
Olipahan surkiaa 49ersille Clevelandissa…

Deebo Samuel, Trent Williams ja Christian McCaffrey loukkien kautta pihalle, George Kittlelle 1 kiinniotto ja 1 jaardi edettyä matkaa (tod. näk. pelasi loukkaantuneena?), Brock Purdy näytti eka kertaa ihan oikeasti Mr. Irrelevantilta ja paiskoi sateessa palloa pitkin whittua (heitot 12/27), ja tuon päälle Jake Moody missaa KAKSI potkumaalia, joista kumman tahansa haarukkaan saaminen olisi (laskennallisesti-) tuonut voiton. Positiivisesti onneksi puolustus sentään pelasi hyvän pelin.

Vielä ei ole tietoa pitääkö loukit nämä kundit kuinka pitkään ulkona peleistä, mutta todella iso lovi on hyökkäyksessä linjassa, takakentällä ja laidoilla…
Eikös Williamsin nilkka vain teipattu ja pelasi pelin loppuun, joten ei liene mitään hajonnut liigan parhaan tacklen jalasta. Deebo ja CMC olivat kyllä kovia kolauksia. Tuntui paletti sekoavan ihan totaallisesti, kun Deebon motioneita joutui McCLoud juoksemaan. Siinä lienee 49ersin akilleen kantapää. Kutsuvat niin paljon pelejä missä erilaisilla ennen snapia tehtävillä liikkeillä on tärkeä rooli kutsussa, että ajoitusten rikkoutuessa kakkosmiehillä näyttävät nuo pelikutsut lähinnä typeriltä. Juoksupeli oli vaikeaa jo McCafreyn ollessa kentällä ja aina vain hankalammaksi muuttui hänen ottaessa osumaa, mutta toisaalta eihän tuota Brownsin puolustusta vastaan kiva ole juosta.

49ers fanien kannalta ehkä merkittävintä Purdyssa, että edelleen pää toimi jokseenkin kiitettävästi. Selkeästi oli isoja haasteita märän pallon kanssa. Syötönkatko ja monta muuta heittoa karkasi rissujen ulottumattomiin, kun ei pallo meinannut alkuunkaan pysyä näpeissä. Kai tuolla tasolla jotain keksitään ettei seuraavan kerran jää kelistä kiinni.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Deebo ja CMC olivat kyllä kovia kolauksia. Tuntui paletti sekoavan ihan totaallisesti, kun Deebon motioneita joutui McCLoud juoksemaan. Siinä lienee 49ersin akilleen kantapää. Kutsuvat niin paljon pelejä missä erilaisilla ennen snapia tehtävillä liikkeillä on tärkeä rooli kutsussa, että ajoitusten rikkoutuessa kakkosmiehillä näyttävät nuo pelikutsut lähinnä typeriltä. Juoksupeli oli vaikeaa jo McCafreyn ollessa kentällä ja aina vain hankalammaksi muuttui hänen ottaessa osumaa, mutta toisaalta eihän tuota Brownsin puolustusta vastaan kiva ole juosta.
Sitä sanoi myös selostus, Browns pystyi Deebon ja McCaffreyn puuttuessa menemään saman tien miesvartiointiin ja kaikki se synaamisuus mitä Ninersin pelissä on tällä kaudella nähty haihtui savuna ilmaan… Williams taisi tosiaan tulla takaisin, mutta setvivät kai tänään mitä sieltä kintusta hajosi, jos hajosi?
 

Sambody

Jäsen
Sitä sanoi myös selostus, Browns pystyi Deebon ja McCaffreyn puuttuessa menemään saman tien miesvartiointiin ja kaikki se synaamisuus mitä Ninersin pelissä on tällä kaudella nähty haihtui savuna ilmaan… Williams taisi tosiaan tulla takaisin, mutta setvivät kai tänään mitä sieltä kintusta hajosi, jos hajosi?
Shanahan varmaan toivoo, että Vikings kuvittelee miesvartioinnilla pitävänsä 49ers hyökkäyksen kurissa. On tuossa rosterissa niin paljon nopeutta vaikka ilman Deeboakin, että harjoituksissa pelikutsut kaikille kirkkaaksi mieleen ja reilusti poikkikentän kuvia nopeille rissuille, niin ei taida sellaista puolustusta olla joka kerkeää mukaan. Toisaalta Olsenkin selostamossa kuulutti Kittle perään pelin lopussa, mutta hämmentävän vähän sai Kittle voitettua miespuolustusta vastaan kuviaan Brownsia vastaan. En tiedä kannattaisiko olla huolissaan, kun miehen pelityylistä tykkään. Ehkei vielä kuitenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös