NFL season 2021

  • 114 374
  • 769

Sambody

Jäsen
Yllättyneet käsi ylös ettei Brady vieläkään näyttänyt ikäiseltään.. Hieman kyseenalainen tuomio loppuun missä Goodwin näyttää olevan aika handsy. Toisaalta ehkä parempi näin päin, koska ei tuo kaikista selkein tilanne missään nimessä ollut.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
4 turnoveria ei sit tappanut Bucsia vaikka pahalta jossain kohtaa näytti… Gronk yli satasen ja niistä 99 tullut näppiin Bradylta, sedät jaksaa heilua!
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Katsoin tuon pelin nyt jälkijunassa, kun onnistuin olemaan spoilaantumatta. Saakeli, että harmittaa. Zuerleinin voisi upottaa vaikka kivi jalassa Meksikonlahteen tai jotain. Hänen huonoon esitykseensä Cowboys kaatui eikä mihinkään muuhun.

Vaikka en todellakaan ole mikään Tompan fani, niin arvostan kyllä hänen esitystään. Ja olihan tuo hieno ja lupaava paluupeli Prescottilta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Fantasyyn 2072 pistettä… miten tuo QB raiting lasketaan? Hyvä peli Dakilta kun ottaa huomioon että edellinen peli 11kuukautta sitten.

Googlella löytyy haulla laskuri. Mutta siinä otetaan huomioon syöttöyritykset, onnistuneet syötöt, heittojaardit, td:t ja intterit.

Ravens menetti jo aiemmin JK Dobbinsin koko kaudeksi. Nyt eilisissä harjoituksissa putosivat koko kaudeksi Marcus Peters ja Gus Edwards, peräkkäisissä peleissä. Todella brutaalia
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Googlella löytyy haulla laskuri. Mutta siinä otetaan huomioon syöttöyritykset, onnistuneet syötöt, heittojaardit, td:t ja intterit.

Ravens menetti jo aiemmin JK Dobbinsin koko kaudeksi. Nyt eilisissä harjoituksissa putosivat koko kaudeksi Marcus Peters ja Gus Edwards, peräkkäisissä peleissä. Todella brutaalia

Se siitä kaudesta. Onneksi ehdin tovi sitten uusia NFL GamePassin. Ei onneksi vituta kuin "ihan hieman" maksaa tuosta ilosta.
 
Viimeksi muokattu:

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
NFL Redzonea, siitä se kaikki lähtee!
Sunnuntaisin ainoastaan evääksi hot wings. Itse ajattelin sunnuntain kunniaksi hakea Hookista isomman annoksen. Tervetuloa kerhoon
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Näin uuden kauden kynnyksellä kiinnostaisi alkaa seuraamaan enemmän NFL:aa.

Onko tuohon mitään muuta keinoa kuin vain alkaa katselemaan otteluita. Mietin, että olisiko järkevämpää ottaa joku joukkue, jonka otteita alkaa seuraamaan vai seurata valikoiden otteluita joukkueista riippumatta?

Jos ei ole seurannut sarjaa tai lajia, niin kannattaa aluksi seurata suomeksi selostettuja otteluita Viaplayn kautta. Niissä avataan hyvin peliä myös uusille katsojille ja selostaja Mika Laurila on muutenkin valtakunnan parhaita selostajia. Tänään suomeksi Bills-Steelers. Studio alkaa jo 18.30.
 

Alba

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Packers, Ukraina
Sunnuntaisin ainoastaan evääksi hot wings. Itse ajattelin sunnuntain kunniaksi hakea Hookista isomman annoksen. Tervetuloa kerhoon
Yleensä itsekin suosinut wingsejä sunnuntaisin, mutta olen jotenkin päässyt kyllästymään, joten tänään vedetään hodareita ja amerikkalaista olutta.

On tätä muuten odotettu, mutta kohta pääsee Laurilan ennakon pariin. Ihan järkyttävän pitkä on jefun offseason. Huominen on hoidettu vapaaksi ja kahvia on riittävästi pitkään iltaan. Bills- Steelers on ainakin alkuun ohjelmassa, mutta perinteisesti olen vaihtanut puoliajalla redzoneen ja sillä useimmiten meen loppuun asti.

Viihdyttävää iltaa kaikille!
 

Fordél

Jäsen
Kausi alkaa huikeilla matseilla. Buccaneers-Cowboys oli jo mainio jännitysnäytelmä. Tänään on tarjolla heti suomeksi Bills-Steelers ja myöhemmin käynnistyy vielä Browns-Chiefs sekä vielä mm. Packers-Saints. Paljon siis herkullisia ottelupareja.

Täällä seurataan ja sympataan erityisesti Steelersia. Mielenkiintoista nähdä millaiseksi tämä Big Benin todennäköinen vika kausi muodostuu. Ennakot lupaa Steelersille keskinkertaista kautta eikä kova otteluohjelma tule helpottamaan urakkaa. Toisaalta tiedot kertovat Big Benin tiputaneen painoa ja hyökkäyspeliin olisi tullut uutta juonikkuutta. Katsotaan miten homma lähtee käyntiin. Avauspelistä Billsiä vastaan ei ole kovia odotuksia.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
30min sitten tulee ruudun täydeltä tavaraa
 

Fordél

Jäsen
Jaahas, Steelers yllättikin meidät kaikki ja haki ison voiton Buffalosta. Eihän se kaunista ollut, mutta voitto kuin voitto. Voiton takasi pitkälti Steelersin puolustus, joka pääsi antamaan tosi kovaa painetta läpi ottelun Josh Allenille.

Steelersin hyökkäys oli ekan puolikkaan ihan kohmeessa, ja Big Benin pelaaminen oli hyvin verkkaisen näköistä. Puoliajalla tapahtui jotain, ja heittopeli alkoi toimimaan selvästi paremmin. Silti, Roethlisbergerin pelaaminen ei näyttänyt kovin vakuuttavalta. Joo, muutamia upeita syöttöjä ahtaisiin paikkoihin, mutta toisaalta olihan se hyvin kankeen näköistä ja oikein ei löytynyt yhteispeliä hyökkääjien kanssa. Voitosta huolimatta jäi vähän pelokas olo jatkoa ajatellen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Meinasi olla yksi kaikkien aikojen nousuista, mutta lopussa 49ers sai sen verran pysäytettyä että Detroit ei tasoihin päässyt. Olipahan huikea tuo lopun comeback ja tappiosta huolimatta jäi hyvä fiilis että loppuun asti taistelivat.
Hyökkäyksen linja on hyvä, rb:t saivat hyviä aukkoja joista juosta ja Sewell pärjäsi hyvin Bosaa vastaan. Goff pitää kyllä palloa todella pitkään, siitä pitäisi päästä aiemmin eroon.
Puolustus olikin sitten aika karmea, toivottavasti se tuosta lähtisi.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Loistava voitto tosiaan kauden alkuun Steelersille. Billsin pelityyli on viimeiset vuodet ollut myrkkyä mustakeltaisille, joten kovin suuret odotukset ei ollut tähän peliin lähdettäessä.

Myllätty hyökkäyksen linja ei tässä pelissä vakuuttanut, mutta toisaalta eipä vakuuttanut linja viime kaudellakaan missään vaiheessa. Annetaan pojille nyt aikaa hitsautua, toivottavasti se siitä lähtee vielä natsaamaan. Tälle hyökkäykselle toimiva linja olisi elintärkeä mekanismi.

Puolustus sen sijaan jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi. On sitä vaan mahtava katsoa.
 

Sambody

Jäsen
Packersille tuli peppu kipeäksi Saintsin käsittelyssä. Olihan ihan hirveän näköistä tekemistä. Mistähän tuon alottaisi. Saints antoi kaikki 3 kertaa pallon Green Baylle ekalla puoliajalla. Koko pelissä Packers pysäytti Saints hyökkäyksen 2(!) kertaa. Siihen vielä Rodgersin mahtavat 133 heittojaardia 2 syötönkatkolla ja juoksupelin 3 jaardin keskiarvolla alle 50 jaardia, niin eihän tuo hyökkäys mennyt mihinkään. Se red zone syötönkatko toisen puolikkaan ekalla draivilla oli kyllä melkoinen selkärangan katkaisija vaikka Packers puolustus huomioiden tuskin olisi lopputulosta muuttanut.

Niin ja se niin kutsuttu puolustus.. Kevin King jatkoi siitä mihin viime kauden päätti. Ei vaan meinaa kyvyt riittää millään. Lisäksi kyllä ihan hieman otti päähän katsoa noiden sisempien tukimiesten toilailuja. Ei sille voi mitään, mutta Campbell ja Barnes ovat vain hitaita eivätkä ainakaan Saintsia vastaan saaneet varmaan yhtään peliä tehtyä. Taputtakaa niitä nyt joku selkään, että hyvä äijät olitte kokoajan kyllä siellä missä tapahtuu. Harmi vain, että täysinä turisteina/katsojina. Näinkö saa taas yhden kauden katsoa Packers puolustusta missä sisemmät tukimiehet eivät vahingossakaan pysäytä juoksua linjan taakse, ovat kusessa josjuoksu menee kohti sivurajaa ja eivät pysy kenenkään perässä heittopuolustuksessa?

Saints näytti hyvältä, mutta ei varmaan ensimmäisen viikon perusteella kummastakaan näistä joukkueista kannata turhan pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä.

NFC North aloitti kauden kuumana. Kaikille nokkaan avauksessa.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Packersille tuli peppu kipeäksi Saintsin käsittelyssä.

Joo, kyllähän heti parista ekasta Saintsin hyökkäysvuorosta näki että nyt Sean Payton vie Packersin puolustusta 100-0, Alvin Kamaran hyvin suosiollisella avustuksella. Joten ei DC:n vaihtaminen kyllä tuohon ainakaan parannusta tuonut..

Pelin aikana Buck ja Aikman nostivat esiin sen että Packersin startterit eivät pelanneet yhtään preseasonilla, näkyikö tämä nyt?

Positiivisia asioita eiliseltä: NFC Northin muutkin jengit hävisivät ja eikai tuo nyt tuosta voi ainakaan huonompaan mennä...eihän?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ravens saa parantaa aivan valtavasti, jos meinaavat päästä pleijareihin tänä vuonna. Toki aivan valtavan surullista, että koko RB-kolmikko loukkaantuu ennen kauden alkua, siihen päälle parit rissut ja puolustuksesta hemmetin tärkeä Marcus Peters + jokunen muu.

Steelerssin ylijäämäpelaaja Villaneuva oli aivan kujalla koko matsin ja hänestä mentiin ohi vasemmalta, oikealta ja luultavasti alikin. Juoksupeli oli täysin olematonta yhtä hyvää juoksua lukuun ottamatta (Lamarin hätäpelasteluita en laske), eikä tuo nyyppä-rb osannut blokata pelin ratkaisseessa tilanteessa sitten yhtään.

Harbaughn pakkomielle yrittää 4th downilla maksoi tänään luultavasti voiton, kun olisi pitänyt päästää Tucker irti. Martindalea puolustuksen organisoinnista voi myös olla montaa eri mieltä lopun suhteen. Aika hemmetin vapaana oli pitkille palloille kaveri vapaana kahdesti peräkkäin. Kai sinne sen safetyn olisi voinut jättää auttamaan, kun tiedossa on, että vastustajalla ei ole aikalisiä ja matkaa potkumaalietäisyydelle on runsaasti, eikä kellossa ole juuri aikaa. 2 heittoa myöhemmin oltiinkin jo tasoittamassa peliä.

Eiköhän tämänkin kauden osalta tule lähinnä menetettyä vain järkensä, kun Greg Roman ei uudistu sitten millään ja hyökkäyksen linja vuotanee jatkossakin.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

The New Orleans Saints have had eight members of the organization test positive for COVID-19, calling into question their status for Sunday's game against the Carolina Panthers, sources told ESPN's Adam Schefter on Tuesday.

The total includes six offensive coaches, one player and a nutritionist, according to a source.

Nyt vain yksi pelaaja altistunut. Katsotaan myöhemmin viikolla että lähteekö luku nousuun
 

iluktov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, 49ers
Tutun kuuloisia uutisia 49ers leiristä :

1RB Mostert, kausi ohi (polvi)
1CB Verrett, kausi ohi (polvi)
2LB Greenlaw 6-8 viikkoa poissa (nivunen)

Ei sillä etteikö aina olisi loukkaantumisia, mutta ikävästi alkaa muistuttamaan viime kautta.

Sormet ristiin ettei tule lisää loukkeja, kun sunnuntaina 20.00 kun 49ers lähtee haastamaan Eaglesia Philadelphiassa!

Mutta muuten, kylläpä maistuu NFL pitkästä aikaa, aaa että!

Oli mielenkiintoinen loppu tänään aamulla Giants-Football Team matsissa, kannattaa tsekkaa highlightit!
 
Viimeksi muokattu:

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

Lisää Hard Knoxia kesken kauden. Mukana Colts
 

Sambody

Jäsen
PackersWire kirjoitteli että tällä viikolla Packers olisi soitellut pitkin liigaa löytääkseen apua tukimiesosastolle. Ei käynyt selväksi hakivatko apua Zadarius Smithin joutuessa IR:lle ulomman tukimiehen paikalle vai ekalla viikolla täysin turisteina kentällä pyörineiden sisempien tukimiehien paikalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös