NFL season 2021

  • 115 030
  • 769

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Minä en vielä ymmärrä jenkkifutiksen kuvioista kovinkaan paljon, mutta olen ollut havaisevinani, että Aaron - syötönkatkon riskiä välttääkseen - tulee mieluummin säkitetyksi kuin heittää epätoivoisen syötön

Tämä pitää minustakin hyvin pitkälti paikkansa. Toinen, minkä Rodgers tekee ennemmin kun lähtee yrittämään jotain toivotaan, toivotaan syöttöä on heittää pallo tylysti yli rajoista, niin ettei tule kuitenkaan intentional groundingia.

Viikko 15 saadaan pakettiin tänään, kun sunnuntailta siirretyt Rams - Seahawks ja Eagles - Football Team pelataan yöllä Suomen aikaa. Ramsilla on edelleen porukkaa koronalistalla, mutta ilmeisesti Ramsey, Beckham sekä Von Miller ovat mukana, joten suosikkiasema Ramsilla pelissä lienee. WFT:llä sen sijaan vielä listalla ovat molemmat QB:t (Heinicke ja Allen) ja muutama muukin tärkeä mies. Varmaan piakkoin varmistuu ovatko käytettävissä, deadline tälle päivälle koronalistalta on juuri mennyt. Taisi olla klo 21 Suomen aikaa.

Viikko 16 alkaa sitten jo torstaina, joten aattoaamun viihdettä lienee 49ersin ja Titansin matsi. Tästäkään pelistä ei panosta puutu!
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
ESPN:n Playoff-machine on jälleen auki. Ei muuta kun veikkailemaan voittajia ja miten se vaikuttaa playoff-kuvioihin osoitteessa ESPN.com's 2021 NFL Playoff Machine - Simulate Matchups and Scenarios.

Kun tuota Coltsin taivalta on tullut seurattua niin alkukausi oli juuri sitä kuin oli odotettukin. Tappioita tappioiden perään. 1-4 -tilanteesta helpompia matseja ja tulosta parannettiin 5-5:een. Käännekohtana kauteen oli matsi Billsiä vastaan, jossa Taylor nousi 5 TD:llä jopa MVP-keskusteluihin. Pari matsia meni pieniin virheisiin ja 3 matsia on johdettu "double-digit" eli yli 10 pisteellä, jotka on kääntyneet tappioiksi. Näistä yksi divisioonamatsi Titansia vastaan. Siksikin on jopa absurdia, että Colts voi jopa olla divisioonaykkönen, jos Titans häviää kaksi matsia kolmesta, Colts voittaa kaikki 3 ja Bills voittaa Patriotsin tänä viikonloppuna. Puolustus on ottanut syötönkatkoja joka matsissa ja pelannut muutenkin loistavasti. Wentz on vaan ollut todella huono QB, mutta onneksi Taylor vielä jaksaa juosta läpi linjojen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Apa

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Packers ja Chiefs saavat byen ensimmäiselle viikolle.
AFC:ssä kohtaavat:
2. Patriots - 7. Bengals
3. Titans - 6. Bills
4. Ravens - 5. Colts

NFC:
2. Cowboys - 7. 49ers
3. Rams - 6. Saints
4. Buccaneers - 5. Cardinals

Katsotaan miten metsään menee.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Ensi viikolla pitäisi suunnitella työvuorot omalle työpaikalle seuraaviksi viikoiksi. Saattaapi olla, että omalta kohdaltani mennään sunnuntai ja maanantai vapailla jokunen viikko. Viime kaudella jo katsoin joka pudotuspelin, toki suurimman osan jälkilähetyksinä. Tänä vuonna jos suorana jaksaisi katsoa suurimman osan. Ainakin meinasin mahdollistaa töiden puolesta tämän.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
ESPN:n Playoff-machine on jälleen auki. Ei muuta kun veikkailemaan voittajia ja miten se vaikuttaa playoff-kuvioihin osoitteessa ESPN.com's 2021 NFL Playoff Machine - Simulate Matchups and Scenarios.
Onhan tuo ollut jo auki viikosta 11 lähtien. Mukavaa viihdettä myös klikkailla sitä pelien ollessa käynnissä.

Packers sitten aika vaivoinkin kairasi voiton Brownsista eilen Lambeaulla. Peli näytti olevan ihan hyvin hallussa, kun johto oli 12 pistettä, mutta mitä sitten tapahtui? Löysikö Brownsin puolustus aseet Packersin heittopelin pysäyttämiseen, kun Rodgers oli tehnyt ekalla jaksolla melkein mitä tykkää. LaFleur lähti voimakkaasti juoksemaan ja Packersin hyökkäyspeli kuoli täysin. Mayfieldin 4 intteriä auttoivat kuitenkin Packersin voittoon, olkootkin että tuomareilta jäi puhaltamatta selkeä defensive holding ennen pelin ratkaissutta intteriä.
Puolustuskaan ei ihan hyvin pärjännyt, Chubb kyllä repi linjan liian usein. Paljon on vielä töitä LaFleurilla ja kumppaneilla, jos Lombardi Trophysta halutaan kamppailla.

Yön matsia ennakoidessa näytti siltä kun Coltsilta puuttui koko interior OL ja vielä ennen peliä Darius Leonard tippui koronalistalle, että kyllä Cardinals tämän vie. Noh, eipä vienyt vaan Colts kairasi omien playoffs-haaveidensa kannalta elintärkeän voiton.
Cardinalsin kurssi sen sijaan osoittaa playoffien lähestyessä aivan väärään suuntaan. Vielä muutama viikko sitten oltiin kovassa taistelussa jopa 1st seedistä, mutta nyt sitten taistelu käydäänkin, aloittaako Cardinals playoffit vieraissa.

Noh, illalla homma jatkuu. Patriots-Bills on kierroksen todellinen herkkupala. Bills jos tuon häviää niin saavat tehdä täyden työn jopa playoffs-paikkaan. Myös Bengals-Ravens ja Vikings-Rams otteluissa riittää panosta alkuillasta. Myöhemmässä slotissa Chiefs saa vieraita Pittsburghista ja Raiders-Broncos on myös tärkeä peli molemmille.
 

Sambody

Jäsen
Olipa Bakerilta joulun kunniaksi lahjoitettu voitto Packersille. 4 intistä ehkä Douglasin käsiin jääneet olivat enemmän puolutuksen hyvyyttä kuin heittäjän huonoutta. Noistakin ensimmäinen taisi olla hieman aliheitetty ja toinen kyseenalainen, koska aika paljon kontaktia sallittiin Douglasin ottaa.

Kyllä oikein vitutti Packers puolustusta katsoa taas. Ilman lahja syötönkatkoja olisi päästy taas kyselemään kuinka paljon pisteitä tuo hyökkäys voikaan taululle laittaa sillä vaikeaa tuntui taas olevan. Hiton hyvin alku kaudella pelannut Campbellkin pelannut kuin Blake Martinez viime viikot. Hitosti taklauksia, mutta kaikki vähintään 5 jaardin etenemisen jälkeen. Viime viikot tukimiehet ei ole edes näyttänyt yrittävän pysäyttää juoksua aloituslinjaan. Linjamiehet kyllä tukkivat sisältä juoksulinjoja, mutta tukimiehet sisällä ja ulkona ei meinaa millään saada ulospäin meneviä juoksuja kiinni. Toki tuohan on sitä ehkä tarkoituksella haettua bend it but don't break puolustusta, mutta muutamat viime viikot Packers antoi tuohon ajatukseen kuulumattomia isoja pelejä heittopelissä ja nyt Browns juoksi isoja pelejä toisensa perään köykäistä boksia vastaan. Vähän on Barrylla nyt tekemistä sen alku kauden vireen löytämiseksi.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Pieni ihme pitää käydä, että Ravens itsensä vielä pleijareihin kampeaa.

Tänään vuorossa esitys #3 QB:lta. Huntley oli liian hyvä, joten tokihan kaveri piti heittää koronahuiliin. Vittu mitä tervanjuontia koko kausi ollut koronan ja loukkaantumisten myötä ja loppua ei näy.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Jatkan poissaololistauksella:

QB: Lamar Jackson, Huntley, Steveler

RB: Dobbins, Edwards, Hill (3 startteria kauden alussa)

WR: Duvernay, Moore

FB: Ricard (Se neljäs backeista poissa myös)

TE: Oliver

OL: Stanley, Powers, James, Phillips ja Mekari (teipillä kasassa mukana, koska OT:n paikalle ei ole muitakaan)

Puolustus:

LB: Houston, Board, Welch, McPhee, Fort, Alaka

Linja: Campbell (Puoliksi klesana mukana), Madapuike, Kelly, Wolfe, Crawford

Secondary: Humphrey, Peters, Smith, Averett (loukkaantui pelin alussa), Marshall, Westry, Dorsey, Stone, Washington ja Elliott. Ihme kyllä Tavon Young ei ole vielä loukkaantunut tällä kaudella. Ei sillä, sopimuksensa arvoinen ei enää ole noitten aiempien loukkien myötä.


Jostain syystä Bengals tekee hyökkäyksen osalta lähes mitä haluavat. I wonder why. Silti tuo joukkue oli helvetin lähellä pleijareita, koska viimeiset pelit hävitty kaikki pisteellä. Toki vielä teoreettinen mahdollisuus mennä jatkoon, jos muut joukkueet pelaavat sopivasti ristiin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jos häviävät uutena vuotena Broncosille, niin saattavat olla ulkona playoffseista. Toki monta liikkuvaa palasta vielä tässäkin..

Itse itseäni lainaten, Chargers näemmä nyt vahvasti tekemässä sen itse. Texans iskee tauluun 40 pinnaa ja Chargers häviää toisen pelin putkeen. Nyt Boltsin pitänee sitten voittaa molemmat jäljellä olevat divarimatsit (Broncos kotona, Raiders vieraissa) ja sekään ei välttämättä riitä.

EDIT: Valmentajakarusellista kantautuu sen verran huhuja, että Bears lienee erottamassa Nagyn tämän kauden jälkeen. Jaguarsin ykkösvaihtoehdot ovat Doug Pederson, Jim Caldwell ja Byron Leftwich.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
EDIT: Valmentajakarusellista kantautuu sen verran huhuja, että Bears lienee erottamassa Nagyn tämän kauden jälkeen. Jaguarsin ykkösvaihtoehdot ovat Doug Pederson, Jim Caldwell ja Byron Leftwich.
Ihme täytynee tapahtua, että Packers saa nauttia vielä tämän kauden jälkeen hyökkäyksen koordinaattorinsa Nathaniel Hackettin palveluista. Jossain vaiheessa spekuloitiin miehen olevan kärkipaikalla Nagyn seuraajaa valittaessa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ihme täytynee tapahtua, että Packers saa nauttia vielä tämän kauden jälkeen hyökkäyksen koordinaattorinsa Nathaniel Hackettin palveluista. Jossain vaiheessa spekuloitiin miehen olevan kärkipaikalla Nagyn seuraajaa valittaessa.

Pitää toki muistaa että Bearsin valinnassa painaa hyvin paljon se, että minkä ratkaisun Bearsin front office näkee parhaaksi Fieldsin kehityksen kannalta. Hackett on toiminut loistavasti LaFleurin kanssa, mutta onko hän sitten yksinään niin tehokas?
Tässä mielessä uskoisin että myös Bearsia kiinnostaa Pederson, muttä tämä karuselli alkaa varmaan toden teolla sitten runkosarjan päätyttyä.
Toki, olikohan niin että Jaguars sekä Raiders saavat aloittaa kandidaattien haastattelun jo tänään?
 
J

Just-Ice-Hockey

Enpä osaa nyt muuta sanoa kuin, että olipa yksipuolinen näytös viime yön Cowboys - WFT.

Itse nukahdin jossain vaiheessa toista neljännestä, tilanne oli ehkä 21-0 siinä kohtaa. Note to self, älä mene pitkällesi sohvalle kun katsot NFL:ää klo 03 jälkeen. Dallasin ensimmäinen hyökkäysvuoro sinänsä oli varsin heikko, ja kolmas ja pitkä tilanteessa nähty kikkapeli näytti lähinnä huolestuttavalta. Kuitenkin Heinecken ensimmäisen heiton päädyttyä Diggsin 11 syötönkatkoksi tällä kaudella tiesi, että puolustus kantaa tänään. Syötönkatkoa seurannut hyökkäysvuoro olikin sitten varsin vakuuttava, ja palloa heitettiin useammalle pelaajalle. Muistikuvani mukaan tuon touchdowniin päättyneen hyökkäysvuoron aikana Dakin heitot tavoittivat Cooperin, Lambin, Schultzin ja Zeken. Olikohan niin, että Dakin 8 ensimmäistä heittoa löysivät oman pelaajan, minkä jälkeen huoli hyökkäyksestä poistui myös mielestä. Mieltä rauhoitti lisäksi se, että heitot porattiin varsin kivasti paikkoihin, mistä vain rissu ne saattoi kopata.

Toinen toiveita herättävä huomio oli Cowboysin tilanteiden tunnistaminen. Ensimmäisellä neljänneksellä tuli parikin ilmaista peliä puolustuksen paitsion seurauksena. Nämä tilanteet ovat valitettavan usein menneet Cowboysilta ohi turhan virpomisen vuoksi, eikä Rodgersin kaltaista kylmyyttä ole ollut havaittavissa. Eilen oli, kummallakin kerralla kaikki hyökkäyksen pelaajat tunnistivat tilanteet, jatkoivat pelaamista ja kummallakin kerralla taidettiin edetä n. 20 jaardia. Asianhan pitäisi olla aivan päivänselvä, että näin toimitaan aina. Mutta kuten niin moni muukin asia, ei se Cowboysin kohdalla sitä ole.

Viimeisenä nostona DeMarcus "Wardaddy" Lawrencen intteri ja pohjaanjuoksu. Erityisesti tuo juoksu oli hieno yhdistelmä tahtoa ja urheilullisuutta. Isoksi mieheksi Lawrence pysyi varsin ketterästi rajan sisällä juostessaan palloa pohjaan. Se, että muutama lantiolla rimpuileva hyökkäyksen pelaaja ei tuntunut missään oli myös varsin vakuuttavaa.

Kaiken kaikkiaan hieno esitys Cowboysilta. Jokainen joukkue (hyökkäys, puolustus ja erikois (mikä tähän olisi oikea sana?)) onnistui tekemään touchdownin, minkä lisäksi puolustus piti WFT:n hyökkäyksen kurissa ja nuhteessa. Hyvä oli puolet matsista nukkua.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love

RIP Madden
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
J

Just-Ice-Hockey

NFL.com :

Vikings QB Kirk Cousins placed on reserve/COVID-19 list, out Sunday vs. Packers


Äkkiseltään tekisi mieli sanoa, että tämä ratkaisi NFC:n byen. En olisi lyönyt vetoa Vikingsin puolesta Packersia vastaan Cousinsillakaan, mutta Cowboysin miehenä jaksoin uskoa ihmeisiin. Sean Mannion QB:na en vain näe Vikingsilla mitään mahdollisuuksia. Lionsia pidän Packersille pelkkänä suupalana. Harmittaa kyllä normaalia enemmän tämä listalle joutuminen.
 

Fordél

Jäsen
NFL.com :

Vikings QB Kirk Cousins placed on reserve/COVID-19 list, out Sunday vs. Packers


No yllättävän pitkälle Cousins sinnitteli korononan kanssa ilman rokotetta, mutta nyt se sitten tuli. Tosiaan tämän myötä Packersin loppuohjelma näyttää entistä helpommalta, ja Packers tosiaan taitaa viimeistään nyt karata itselleen tärkeän NFC:n voiton.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Äkkiseltään tekisi mieli sanoa, että tämä ratkaisi NFC:n byen. En olisi lyönyt vetoa Vikingsin puolesta Packersia vastaan Cousinsillakaan, mutta Cowboysin miehenä jaksoin uskoa ihmeisiin. Sean Mannion QB:na en vain näe Vikingsilla mitään mahdollisuuksia. Lionsia pidän Packersille pelkkänä suupalana. Harmittaa kyllä normaalia enemmän tämä listalle joutuminen.

Vikingsiltä puuttuu lisäksi Thielen, jonka kausi on ohi nilkkaleikkauksen takia. Packersin juoksupuolustus toki vuoti kuin seula joulupäivänä Brownsia vastaan, joten aina on se vaara että Cook/Mattison repii sieltä hyvin pisteitä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ja Ravens ottaa taas turpaan pisteellä. Purkalla paikattu secondary tarjosi kaksi inttiä ja puolustus otti vielä yhden fumblenkin, mutta hyökkäyksen vuoro sakata ja kausi taisi olla sitten siinä.

Vittu, että voi vituttaa.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Tom Bradyltä klassikkodraivi ilman aikalisiä. Yli 90 jaardia alle kahdessa minuutissa ja voitto 15 sekunnin päässä.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ei sillä, että vituttaisi se, että tuo sakki onnistui ottamaan 2nd goal @ 2 kohdalla pelin viivyttämisen, mutta miten vitussa tuo on mahdollista? Siitä TD ja Ravens olisi liitänyt pleijareihin.

Off-seasonin varmaan kruunaa Greg Romanin jatko.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Kohtalaisen mielenkiintoinen loppu myös Cincinnatissa. Bengals hieroi tasatilanteessa muutamaa tuumaa & goal noin kymmenen yritystä, ja lopulta se sinne saatiin potkaisemalla 2 sekuntia ennen ajan umpeutumista. Karvas tappio Chiefsille.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kukaan ei tiedä, missä Antonio Brown on nyt. Mukaan lukien Antonio Brown itse.

Ravens yllätti, mutta ei hyvällä tavalla. Odotin paljon enemmän.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jaahas, Antonio Brown riisui varusteet kesken pelin pois ja hölkkäsi ilman paitaa koppiin. Ura Buckseissa oli varmasti siinä.

Ketään ei varmaan yllättänyt kun Arians juuri pelinjälkeisessä pressissä vahvisti asian.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös