Mainos

NFL season 2016–2017

  • 95 837
  • 608

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Niin tietenkin, niin tietenkin. Palloista lähti ilmaa itsestään ja Patriotsin varustemanagerit vitsailivat tekstiviestein aiheesta ihan minkään mihinkään liittymättä. Bradyn kännykkä taas sattumalta ja vahingossa tuhoitui juuri tutkinnan alkassa.

Mutta tästä voit jatkaa WTC ja muut salaliitot-ketjussa.
Mikä tässä nyt on niin vaikeaa ymmärtää. Totta helvetissä palloista lähtee ilmaa pelin aikana ja varsinkin noissa olosuhteissa. Tämän nyt pitäisi tyhmemmänkin kaverin tajuta, ja kuten tämä fysiikan Nobel-voittajakin sanoi niin ilmanpaineen tippuminen pelin aikana noissa olosuhteissa alarajasta kyseessä oleviin lukuihin noudattelee kaasulakeja.

Tämä kännykkä-argumentti taas on helvetin tyhmä, koska Bradyn kännykkä ei tuhounut tutkinnan alkaessa niin kuin väität, vaan sen jälkeen kun Brady oli jo antanut kaikki tiedot siitä. Toisekseen Bradyllä ei alunperinkään olisi ollut mitään velvoitetta luovuttaa kännykkäänsä liigalle, syyttömänä miehenä vain antoi kännykän tietonsa liigalle.

Ja edelleenkään kyse ei ole siitä onko Brady syyllinen vai syytön, vaan siitä että liigalla ei ole mitään todisteita miehen syyllisyydestä. Miten helvetissä voidaan rangaista, kun ei ole mitään todisteita rikkeestä?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Mikä tässä nyt on niin vaikeaa ymmärtää.
Ei tässä ole mitään vaikeaa. Ilmaa voi palloista poistua ja sitten sitten voidaan poistaa neuloilla:
"In several texts between Jastremski and McNally, the two mention and joke about inflation, deflation, needles, and gifts from Tom Brady to McNally."
Deflategate - Wikipedia

Tämä kännykkä-argumentti taas on helvetin tyhmä, koska Bradyn kännykkä ei tuhounut tutkinnan alkaessa niin kuin väität, vaan sen jälkeen kun Brady oli jo antanut kaikki tiedot siitä.

"On or shortly before March 6, the day that Tom Brady met with independent investigator Ted Wells and his colleagues, Brady directed that the cell phone he had used for the prior four months be destroyed,
Deflategate - Wikipedia

Ja edelleenkään kyse ei ole siitä onko Brady syyllinen vai syytön, vaan siitä että liigalla ei ole mitään todisteita miehen syyllisyydestä. Miten helvetissä voidaan rangaista, kun ei ole mitään todisteita rikkeestä?
Koska osallistuminen oli liigan kurinpitäjien mukaan todennäköisempää kuin se ettei hän olisi tiennyt. Me emme tiedä ketkä venäläiset doping-urheiljat tiesivät, että heidän testinsä vaihdetaan. Tapausta käsiteltiin useammallakin asteella ja tuo tuomio piti, joten se ei ollut yhden yksittäisen tahon omavaltainen päätös.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboysit kompuroivat Romon johdolla
Tais jäädä peli näkemättä, kun tuollaista väität? Prescott pelasi muutaman draivin, Romo yhden ja silläkin oli tuloksena 3/4 29 yards 1 TD. Pakko todeta, että kyllä ihan oikeasti lämmitti nähdä nro 9 ohjaksissa. Cowboys hävisi, koska Sanchez on aivan saatanan huono qb + lisäksi peluutettiin kolmosketjun miehiä urakalla. Mm. Elliott ja Sean Lee sekä koko vasemmanpuolen OL ei pelannu snäppiäkään koko pelissä.

Mut joo, hyvin meni runkosarja. En olis villeimmissä unelmissakaan odottanut 13-3 recordia ja kotietua playoffeihin.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Surkuhupaisaa on jos joku väittää että Rodgers on top3-MVP ehdokas ja keskustelussa tykkikaudet pelanneiden Ryanin ja Bradyn kanssa. Tämä sama kaveri joka oli puolet kaudesta sysipaska. Ihan turha syyttää siitä alkukaudesta ainoastaan joukkuetovereita. Rodgers oli itsekin surkea ja viskoi palloja minne sattui.


Tuo Bradyn pelikielto oli oikeusmurha, piste. Pelkkä ajojahti Patsia kohtaan ja liigalla ei ollut mitään todisteita Bradyn syyllisyydestä, ei MITÄÄN. Pelikiellon palauttanut valitusoikeuskin oli sitä mieltä että tuomio on väärä, mutta he eivät voineet puuttua siihen koska pelaajat tyhmyyksissään olivat antaneet liigalle diktaattorin oikeudet, jota nyt joutuvat sitten katumaan.

Puolet kaudesta sysipaska ja silti eniten TD:tä kun koko kausi lasketaan mukaan. Jos tuo MVP jollekin kuuluu niin nimenomaan Rodgersille tai Ryanille mutta Bradylle ei sitten millään.

Pelikiellosta dana77 kommentoikin jo riittävästi mutta sen toki tiedän että ei se sinulle riitä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Tais jäädä peli näkemättä, kun tuollaista väität? Prescott pelasi muutaman draivin, Romo yhden ja silläkin oli tuloksena 3/4 29 yards 1 TD.
Cowboysin kompuroinnilla tarkoitin sitä, että joukkue hävisi ja koosteesta näin että Romo pelasi. Tarkoitus ei ollut ottaa hänen henkilökohtaiseen suoritustasoonsa kantaa puoleen tai toiseen millään tavalla. En tosiaan peliä katsonut. Pahoittelen epätarkkaa ilmaisua.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Eniten Bradyn valinnassa itseäni hiertäisi se että Patriots otteluohjelma on ollut luvattoman helppo. Bradyn pelaamat voitot Browns, Bengals, Steelers (Landry Jones QBna), Bills, 49ers, Jets x 2, Rams, Ravens, Broncos, Dolphins (Matt Moore QBna). Eli käytännössä kaksi voittoa vs playoffjoukkue joissa molemmissa vara QB vastassa. Top vitoseen joo mutta edelle kyllä menevät ainakin Ryan & Rodgers.
Tämäkin on hyvä pointti. Ihan tulee mieleen Panthersin viime kausi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kyllä se kisa käydään täysin Ryanin ja Bradyn välillä, Rodgersilla ei tähän keskusteluun ole asiaa. Brady (liigan ennätys 28 TD / 2 Int) oli liigan paras pelaaja, mutta äänestäjät tulevat rokottamaan noista neljästä pelistä ja deflategaten takia.
No jos nyt ihan oikeasti lähdetään heittelemään pelaajia tuleen, niin Elliot on täysin suvereeni ykkönen tässä asiassa. Jätkä rookiena käytännössä yksin hilannut koko jengin pleijareihin. Se on suoritus mitä ei ihan hetkeen tulla uusimaan. Voidaan heitellä juttuja Prescottista ja Romosta jne. mutta toi laiva oli menossa helvetin kovaa karille, kunnes joku anto tälle jätkälle sen pallon kainaloon ja sitä menoa ei sitten pysäyttänyt kukaan.

PS. mitä helvettiä tarkoittaa sana kaasulaide?
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
No jos nyt ihan oikeasti lähdetään heittelemään pelaajia tuleen, niin Elliot on täysin suvereeni ykkönen tässä asiassa. Jätkä rookiena käytännössä yksin hilannut koko jengin pleijareihin. Se on suoritus mitä ei ihan hetkeen tulla uusimaan. Voidaan heitellä juttuja Prescottista ja Romosta jne. mutta toi laiva oli menossa helvetin kovaa karille, kunnes joku anto tälle jätkälle sen pallon kainaloon ja sitä menoa ei sitten pysäyttänyt kukaan.

Juu Elliot kuuluu mukaan MVP kisaan ja miksei myös Prescott. Lähtökohtiin nähden käsittämättömän hieno kausi molemmilta.
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Oaklandin loppukaudesta tuli entistä vaikeampi kakkoskuupankin loukkaannuttua. Eka kierroksen BYE vaihtui Houstonin matkaan. Sieltä voi ehkä vielä selvitä mutta taitaa tulla muuten noutaja aika pian.

Muuten hienoa nähdä, että pleijareissa on vähän eri jengejä, jotka ovat pelanneet uskomatonta kautta. Oma mielenkiinto keskittyy lähinnä Chiefsin ja Falconsin kulkuun, vaikka toki myös muutkin tiimit kiinnostaa. Hieno laji kyllä :)
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tässä ole mitään vaikeaa. Ilmaa voi palloista poistua ja sitten sitten voidaan poistaa neuloilla...

Sanotaanko kauniisti näin, että reaalimaailmasta käsin - Yhdysvaltain media ulkopuolelta - deflategatea tarkasteltaessa, itse luokittelen siihen uskovat samaan sarjaan wtc-uskovaisten ja kaikenlaisten trumpistien kanssa. Ei uskoisi, että asiasta tarvitsee enää edes tosissaan keskustella. Tähän sellainen täysin löysä futis hymiöksi.

Mitä tulee MVP-palkintoon, niin Ryan sen ansaitsee helposti ennen Rodgersia tai Bradya. Rodgers on ollut tulessa vain osan kautta ja kaikkea epäonnistumista ei voi heittää joukkueen puutosten piikkiin, vaan myös Rodgersin omaan suorittamiseen. Se, että Rodgers on vetänyt muutaman uuh-suorituksen, ei kaada vaakaa hänen eduksi. Toi heitetyt td ei suoraan ole myöskään mikään ratkaiseva yksittäinen mittari, sillä toisilla pelinrakentajilla asiaan vaikuttaa mm. juoksupelin käytettävyys ja coachien yksityiskohtaiset taktiikat goal line-tilanteissa. Esimerkiksi Patsien osalta Blountilla 18 (?)juostua TD:tä ja Gronk poissa puolet kaudesta.

Ottaen huomioon tasaisuuden ja joukkueen sijoituksen, tuon pystin voisi antaa Ryanille. Toisaalta ihan se ja sama. Yksi kivakiva-palkinto muiden joukossa ja toki sen voisi antaa lohdutuksena esim. pelaajalle, joka todennäköisesti ei tule Lombardi-pystiä nostelemaan.

Patriots on tänä vuonna huomattavasti kovempi viime vuoteen verrattuna, vaikka Gronk on poissa. Lähinnä Bradyn poissaolo ainoastaan todisti, että Gronk on 'systeemi-TE' ollen riippuvainen Brady-Belichick-McDaniels -kolmikon tuotoksista. Lisätään vielä naurava naamanen, että kenenkään ei tarvitse Wikipediasta hakea tukea tiukalle vasta-argumentille. Hyökkäys on omiin silmiin paljon kovemmassa iskussa kuin viime vuonna, koska tuolloin mm. Edelman tuli mukaan pleijareihin kuukausien loukkaantumisjakson jälkeen ja Gronk pelasi paskana. Running back -osasto oli viime vuonna lähes täysin rikki, mutta nyt Patsien hyökkäyksen velhoilla on käytössä vahvasti ja monipuolisesti suorittava kolmikko räätälöitynä optimaaliseen hyökkäysfilosofiaan. Rehellisesti sanottuna olen itse jo unohtanut Gronkin, koska tilanne kokonaisuudessaan on parempi kuin vuoden 2015 alussa, jolloin Brady viimeksi johdatti Patsit mestariksi - osaltaan siis neljännen kerran.

Patsien hyökkäyksen linjakin on huomattavasti viime vuotista tasapainoisempi ja paremmin suorittava - tämä tulee ehkä olemaan merkittävin tekijä, kun Belichick, Brady & co. pelaavat NFL:än läpi jälleen helmikuussa. Sama koskee puolustusta, vaikka aina voidaan kyseenalaistaa esim. vastustajien hyökkäysten taso ja vaikka poissa ovat sekä Jones että Collins.
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Puolet kaudesta sysipaska ja silti eniten TD:tä kun koko kausi lasketaan mukaan. Jos tuo MVP jollekin kuuluu niin nimenomaan Rodgersille tai Ryanille mutta Bradylle ei sitten millään.

Vaikka sitä toivoisi Bradylle MVP pystiä niin Ryan on ollut tämän kauden kovin kuuppa. Hän johtaa suurinpiirtein kaikkia mahdollisia tilastoja ja on ollut tasainen koko kauden siitäkin huolimatta vaikka J.Jones on ollut puolikuntoinen ja poissakin osan kaudesta. Kova on kyllä kärki kuuppien osalta ei voi muutta sanoa. Ryan, Brady, Rodgers, Carr,Brees ja jopa Alex Smith!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Sanotaanko kauniisti näin, että reaalimaailmasta käsin - Yhdysvaltain media ulkopuolelta - deflategatea tarkasteltaessa, itse luokittelen siihen uskovat samaan sarjaan wtc-uskovaisten ja kaikenlaisten trumpistien kanssa. Ei uskoisi, että asiasta tarvitsee enää edes tosissaan keskustella.
Kuulemma kysymys jakaa ihmiset kolmeen luokkaan:
http://i.imgur.com/Cu1XagT.jpg
Vaikka asiassa saattaa olla jotain huumoriakin pohjalla, niin vielä naurattavampaa on se, että oikeassa elämässä merkittävissä asemissa olevat politiikot ovat niin hc-nfl-faneja ja kyvyttömiä ymmärtämään asemaansa ja sen merkitystä että he oikeasti puuttuvat tällaisen poikien palloliigaan ja sen tekemisiin. Viimeksi näin kävi kun Patriot edellisen kerran jäi huijaamisistaan kiinni ja jäi käytännössä rangaistuksetta. Senaattori kannatti Eaglesiä ja halusi siksi puuttua asiaan.
Arlen Specter - Wikipedia

Itse jätän asian sille asteella, että tyydyn toteamukseen että Tom Bradyn rakastajaakin on asian tiimoilta pyritty kuulustelemaan:
http://www.memepile.com/pics/5091.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Patsien hyökkäyksen linjakin on huomattavasti viime vuotista tasapainoisempi ja paremmin suorittava - tämä tulee ehkä olemaan merkittävin tekijä, kun Belichick, Brady & co. pelaavat NFL:än läpi jälleen helmikuussa. Sama koskee puolustusta, vaikka aina voidaan kyseenalaistaa esim. vastustajien hyökkäysten taso ja vaikka poissa ovat sekä Jones että Collins.

Patsien puolustus on päässyt mikkihiiri-skedulen takia helpolla ja kun vielä hyökkäys on pitänyt pallon pois vastustajalta niin oikeaan testiin se ei ole joutunut vielä kertaakaan. Super Bowl-matkan voi estää vain Steelers Rothlisberger vs. Brady shootoutissa tai Kansas City puolustamalla. NFC:n puolella pakka onkin enemmän levällään. Edes Giants - Patriots uusinta ei olisi aivan mahdoton yllätys, vaikka Packersin joulukuu olikin aika vakuuttava. Cowboysien kanssa jännittää lähinnä se, selviääkö Prescott playoffsista ilman että penkki kutsuu Romon tieltä. Ryan ja Falcons ovat Dallasiakin selvemmin one-and-done.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Redskinsin kausi päättyi rekordiin 8-7-1, mikä aika hyvin kuvastaa joukkueen todellista tasoa. Paljon positiivista tällä kaudella nähtiin. Hyökkäyksen linjan pelaaminen oli parasta vuosikausiin, Rob Kelley nousi hienosti esiin keskushyökkääjän tontilla ja laitahyökkääjäosasto Skinsillä oli ihan liigan eliittiä. Kirk Cousins pelasi omaan tasoonsa nähden hyvän kauden mutta isoissa otteluissa mukaan lukien eilinen peli näytti, miksi Skinsin ei edelleenkään kannata antaa hänelle mitään jättisopimusta. Jos johonkuhun Cousinsia voisi verrata niin Andy Dalton lienee aika sopiva vertauskohta. Eli sellainen keskitason jamppa joka näyttää hyvältä suurimman osan ajasta mutta tekee itsensä vähän pieneksi silloin kun kaikki rahat ovat pöydällä.

Puolustuksessa taas pass rush (heittoryntäys) toimi ihan kohtuullisesti, ja kulmapuolustajat Josh Norman ja Bashaud Breeland ovat alan miehiä. Mutta keskeltä tuo Skinsin puolustus on todella heikko, ja vähänkin parempi juoksuhyökkäys saa Skins-puolustuksen näyttämään reikäjuustolta. Iso syy puolustuksen heikkouteen on se, että Skinsin palkkabudjetti välillä hyökkäys-puolustus on allokoitu suunnilleen 60-40 hyökkäyksen hyväksi. Jos puolustusta halutaan kehittää, pitäisi siihen siis laittaa lisää taaloja kiinni. Toisaalta hyökkäyksestäkään ei olisi kauheasti varaa tinkiä koska Cousins ei ole sen tason QB, joka pystyisi menestymään ilman että ympärillä on kunnolla talenttia.

Vaikkei Washington olekaan mukana, sytyttävät tulevat playoffit ihan kunnolla. Isoja seuroja, tulevia Hall of Fame -pelinrakentajia, kovan profiilin valmentajia. Rapakon takana tv-yhtiötkin varmasti hierovat käsiään yhteen, sillä katsojaluvut tulevat olemaan tavallistakin kovempia. Veikkaan itse, että mestaruus menee AFC:n puolelle. Pats on taas pelottavan kova, mutta ehkä vanha kunnon mursuviiksi Andy Reid tulee ja näyttää närhen munat! Reid on niitä valmentajia jotka eivät aina paistattele parrasvaloissa mutta kuitenkin tekee hyvää työtä vuodesta toiseen. Alex Smith on kuuppana vähän samanlainen tapaus. Kenties nyt on harjannostajaisten aika?
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuulemma kysymys jakaa ihmiset kolmeen luokkaan:

Itse jätän deflategaten linkittämällä mainion youtube-videon, jossa MIT:n professori John Leonard luennollaan käy yksityiskohtaisesti - silti erittäin napakasti - tapauksen läpi tieteen näkökulmasta:

MIT Professor Debunks Deflategate - YouTube

Tuon videon hyvä puoli on se, että käytännössä sen ydinasiat voi jokainen todentaa tieteellisesti paikkaansa pitäväksi. Jos tämän jälkeen ei asia aukene esim. henkilölle, joka on suorittanut suomalaisessa koululaitoksessa lukion pitkän fysiikan, on maailma avoin erilaisille salaliitoille, eikä siinä mitään. Deflategate oli lähinnä sitä tarkemmin tarkasteltessa mainio johdatus mitä tulee viestintään ja uutisointiin verrattaessa Trumpin kampanjaa ja nykyhetken tilanteeseen valeuutisointeineen. Linkattu video kannattaa katsoa jo senkin vuoksi, että siitä hiukan oppimaton (en tarkoita oppimattomalla tyhmää ja ainahan voi olla streetwise ja muutenkin hellytävän hyvä ihminen) saa myös perspektiiviä tieteelliseen ajatteluun.

Patsien puolustus on päässyt mikkihiiri-skedulen takia helpolla ja kun vielä hyökkäys on pitänyt pallon pois vastustajalta niin oikeaan testiin se ei ole joutunut vielä kertaakaan.

Varmasti näin, mutta se ei tee siitä huonoa tai jos se on erinomainen, otteluohjelman helppous ei muuta sitä huonommaksi. Puolustusta ei siis ole testattu, kuten sanoit, mutta itse uskon sen suorituskyvyn olevan jopa useammankin asteen parempi, kuin edellisellä pyttykaudella.
 
Viimeksi muokattu:

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mietin tässä vedonlyönnin kannalta houkuttelevaa kohdetta SB voittajaksi.

Tuntuu että suuremmista kertoimista usko ei riitä Oaklandiin, Miamiin tai Houstoniin pelinrakentajien takia. Carr ja Tannehill olisivat voineet johdattaa joukkueensa pitkälle kaiken osuessa kohdalleen, mutta nyt skippaan molemmat. Pats ja Cowboys on aika pienillä kertoimilla siihen nähden että paljon potentiaalisia voittajakandidaatteja tarjolla. Patsilla tosin tuntuu olevan aika mukava tie finaaliin ellei Steelers tai Kansas City löydä lääkkeitä Bradya ja tuota puolustusta vastaan.

Eniten silmiin osuu tuolta Giants. Timanttinen puolustus on perinteisesti auttanut tiellä mestaruuteen ja se joukkueelta löytyy. Hyökkäyksessä etenkin Odell Beckham Jr on aivan liigan eliittiä. Suurimpana kysymysmerkkinä pidänkin Manningia. Kahdesti mies on joukkueensa super bowliin asti johdattanut, mutta pahimmillaan todella hasardi kaveri. Palaset joukkueella siis periaatteessa hyvin kasassa ja tuo 26 kerroin on aika houkutteleva. Tie mestaruuteen on kuitenkin hankala. Ensin kovassa vireessä oleva Packers & Rodgers Lambeulla, sitten runkosarjassa loistanut Dallas (joka tosin kaadettu jo kahdesti tällä kaudella) ja vielä todennäköisesti Atlanta tai Seattle kaupan päälle. Ennen kuin on aika kohdata Pats. Kivinen on matka.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Mietin tässä vedonlyönnin kannalta houkuttelevaa kohdetta SB voittajaksi.
Eniten silmiin osuu tuolta Giants.
....
Tie mestaruuteen on kuitenkin hankala. Ensin kovassa vireessä oleva Packers & Rodgers Lambeulla, sitten runkosarjassa loistanut Dallas (joka tosin kaadettu jo kahdesti tällä kaudella) ja vielä todennäköisesti Atlanta tai Seattle kaupan päälle. Ennen kuin on aika kohdata Pats. Kivinen on matka.

Olikohan niin että kahdella edellisellä kerralla kun Giants on kohdannut vieraissa Packersin pudotuspeleissä niin Giants on edennyt mestaruuteen saakka?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Olikohan niin että kahdella edellisellä kerralla kun Giants on kohdannut vieraissa Packersin pudotuspeleissä niin Giants on edennyt mestaruuteen saakka?

Pitää paikkansa. 2007 Giants pudotti Packersin NFC Championship-ottelussa ja 2011 divisional roundilla Packersin 15-1 kauden jälkeen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Niin loppui jellonien kausi. 45 minuuttia pysyivät kyydissä, mutta sitten Seattle vaan runnoi väkisin pari TD:tä. Tyytyväinen silti tähän menoon, Caldwellin kanssa 2/3 kausista playoffeihin ja Cooter on tuonut Staffordin peliin ihan erilaista tekemistä. Toki paljon on paikkoja mihin vahvistusta tarvitaan, mutta luotan Quinniin, tehnyt hyvää työtä lyhyessä ajassa.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
yks jengi Stadista
Niin loppui jellonien kausi. 45 minuuttia pysyivät kyydissä, mutta sitten Seattle vaan runnoi väkisin pari TD:tä. Tyytyväinen silti tähän menoon, Caldwellin kanssa 2/3 kausista playoffeihin ja Cooter on tuonut Staffordin peliin ihan erilaista tekemistä. Toki paljon on paikkoja mihin vahvistusta tarvitaan, mutta luotan Quinniin, tehnyt hyvää työtä lyhyessä ajassa.
Aika nättejä yhden käden koppeja nuo Seahawksien touchdownit. Lajia hyvin vähän tuntevana nostan hattua. Viimeinen td vielä melko koominen ryöstö, Doug Baldwin ei tainnut ihan olla se tarkoitettu syötön vastaanottaja. Pientä lohtua surkean Raiders-Texans -matsin jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Tänään sitten starttaa postseason Steelersin osalta. Tunnelmat ovat varovaisen toiveikkaat, mutta todennäköisesti Heinz Fieldilla tullaan näkemään tiukka matsi, jonka voittaja palkitaan reissulla Kansas Cityyn viikon päästä. Steelers on yleensä ollut joukkue joka parantaa peliään kauden loppua kohden, ja playoffeissa on Tomlinin aikakaudella harvemmin mitään suuria notkahduksia tullut (mitä nyt kerran hävittiin Tim Tebow:lle), mutta Dolphins on niin ikään pelannut nousujohteisen kauden, joten tasaväkistä ottelua on lupa odottaa. Kotijoukkue varmasti lähtee otteluun suosikkina jo ihan pelkästään QB-vertailun perusteella, mutta Dolphins on tällä kaudella onnistunut pelaamaan hyvää hyökkäyspeliä ilman huippuluokan pelinrakentajaakin, joten liiaksi en tuota pelinrakentajan merkitystä tässä ottelussa lähtisi korostamaan. Playoffs -kokemuksen suhteen nämä kaksi joukkuetta ovat melko ääripäitä, sillä Steelersin 22 starterista 16 omaa playoffs -kokemusta, kun taas Dolphins on viimeksi ollut playoffseissa kahdeksan vuotta sitten. Varsinkin Steelersin hyökkäyksessä tärkeimmät pelaajat (pl. Bell) ovat pääosin tammikuun veteraaneja. Puolustus onkin sitten asia erikseen, ja jos Steelers tänään häviää, niin se tulee todennäköisesti olemaan seurausta puolustuksen kyvyttömyydestä pysäyttää Jay Ajayi.

Sääennuste näyttää lupaavan Pittsburghiin tälle päivälle jotain -10 celsiusasteen lämpötilaa, johon tuulenpuuskat tuovat vielä oman lisänsä. Floridan sällit tuskin ovat ihan omalla mukavuusalueellaan noilla keleillä, mutta ei tuo varmaankaan ratkaisevaan asemaan tulee nousemaan. Molemmat jengit tulevat pelinsä rakentamaan juoksupelin varaan, joten mitään "shootoutia" ei liene luvassa, mutta koska molemmat puolustukset ovat haavoittuvaisia, niin eiköhän tuossa useampia touchdowneja tulla kumpaankin päähän näkemään. Playoffseissa turnovereiden merkitys yleensä korostuu, ja luultavasti ottelun tuleekin voittamaan se joukkue kumman turnover ratio on parempi.

***********************

NFC:n puolella kohtaavat Packers-Giants. Sinänsä täysin yhdentekevää itselleni kumpi tuon matsin voittaa, mutta on noissa Lambeau Fieldilla pelatuissa playoffs -matseissa jotain erityistä. Ilmeisesti melko hyytävää keliä taas kerran luvassa, joten mahdolliset klassikon ainekset ovat kasassa.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Upeeta saatana. Rodgers, Cobb, Matthews, kaikki! Huhhuh.
Harvoin näkee joukkuetta, joka dominoi peliä häviävän sitä pystyyn, mutta niin Giantsille vaan kävi. Tai ainakin pelin alussa Giants vie, mutta Rodgers on jumala ja jumalia vastaan ei voi taistella.

Pelin alussa kummankin joukkueen juoksupuolustus toimi hyvin, mutta siinä missä Packersin heittopuolustus vuoti, Giantsilla sekin piti.
Kuitenkin pack-puolustus venyi tarvittavilla hetkillä ja sai pysäytettyä Giantsit kahdesti ja pakotettua Nykin pojat kahteen potkumaaliin. Niinpä peli oli muutama minuutti ennen ensimmäisen puoliskon loppua ainoastaan siedettävät 0-6. Sitten A-rod otti homman haltuun, ajoi draivin päätyyn ja löysi uskomattomalla tavalla Adamsin, räjäytti Lambeaun ja käänsi pelin kulun täysin. Muutama minuutti myöhemmin, kun taulussa oli vain pari sekuntia Aaron heitti puolesta kentästä Holy Maryn aivan käsimättämällä tavalla Cobbin käsiin ja peli olikin puoliajalla yllättäen 14-6.

Toisella puoliskolla Aaron ja muu joukkue jatkoi siitä mihin se ekalla puoliajalla jäi. Vaikka GB heti alkuun pelasi isolla riskillä ja omalla 40 jaardin viivalla punttaamisen sijasta yrittivät 4th & 1 tilanteesta pelata, hävisi ja Giants yhdellä heitolla kavensi pelin numeroihin 14-13, niin sen jälkeen kentällä oli vain yksi joukkue ja yksi qb.
Packersin juoksupuolustus oli loistavaa ja vaikka heittopuolustus ei loistanut, niin Beckhamilla taisi olla sen verran näpit jäässä, että niihin ei olisi tarttunut erikeeperkään. Sen sijaan Packers heitti, potki ja juoksi pisteitä ja lopputulos oli 38-13.

Pelistä historiaan jäi Giantsin uskomaton junnumoka, kun joukkue lopetti pelaamisen kokonaan vaikka peliä ei ollut vihelletty poikki. Matthews oli säkittää Manningin kun hän oli palloa heittämässä ja pallo tippui eteenpäin. Kun ketään muuta ei homma kiinnostanut, niin Clay juoksi pallon luokse, taklasi Giantsin pelaajan helvettiin ja otti sen itselleen. Tuomarit totesit hetken tilannetta kelailtuaan, että selvä fumblehan se oli ja näin ollen recovery by Packers. Peli olisi todennäköisesti ratkennut muutenkin, mutta kyllähän tuo oli defensive play of the year.

Ikäväähän pelissä oli että sekä Nelson että Montgomery tippuivat pois rivistä. Onneksi Adams, Cobb, Michael ja Ripkowski hoitivat homman upeasti ja vaikka Cook olisi jonkun kompin saanut näpeissään pitää, niin otti muutaman todella tärkeänkin.

edit: Montgomery oli kuulemma palannut tuon jälkeen eli on ilmeisesti kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Aika vaisuja on muut wild-cardit olleet tähän asti. Houston ja Steelers saivat nautiskella suoraan sanottuna helpot voitot kun vastustajilla oli kehissä kolmos-quupat. Vähän surullista ja säälitävää, mutta minkäs sille voi. Harvoin on post-season voittoja näin kevyesti jaettu.

Lionsin peliä katselin sillä silmällä kun ameriikan kaverit itkivät, että tuomarit taas sortivat. Olisi siinä varmaan jonkun syötönhäirinnän voinut viheltää toisinpäinkinn, mutta enemmän peli ratkesi siihen että vastustaja oli parempi ja varsinkin Raves-kasvateilla Boldinilla ja Ngatalla ei kasetti kestänyt ja ottivat todella hölmöjä 15 jaardin lippuja.

edit: nfl.comissa oli juttua että Big-Ben olisi nilkkaansa loukannut. Saa nähdä miten pahasti onko hänelle tuollainen ruumiinosa millään tavalla tarpeellinen pelaamisen kannalta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös