Mainos

NFL season 2007–2008

  • 108 351
  • 1 252

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Vaikka vähän odotinkin Steelersien voittoa tästä pelistä niin en olisi uskonut että Ravens olisi ollut noin hampaaton. Onneksi sentään McGahee teki yhden TD:n niin saa fantasy pisteitä :)

Mitä olen lueskellut noita raportteja yms niin aika lailla sellaisen kuvan olen saanut ettei Ravensilla ollut mitään asettaa Steelersiä vastaan...

Joo, kyllähän se taisi olla vain lähinnä ravens-fanien epätoivoisissa fantasioissa tämä steelerssille vastaan pistäminen. Tällä hetkellä Ravens porukka on aika lyöty, eikä kausi tästä enää paremmaksi muutu, etenkin kun katsoo tuota loppukauden ohjelmaa. Ongelmia on enemmän kuin toimivia osa-alueita. Hommahan lähtee siitä liikkeelle että ravensilla taitaa olla tällä hetkellä huonoin hyökkäys koko nfl:ssä. Asiaan vaikuttanee monetkin eri jutut, mutta sanotaan näin että McGahee on keskitasoa ehkä hiukan parempaa, mutta muuten joukkueella ei ole hyökkäyksessä yhtään mitään.

McNair ulostetaan varmasti tämän kauden jälkeen. Miehestä ei ole enää mitään jäljellä ja oikeastaan on aika sääli katsoa pelaamista, sillä jokaisesta heitosta näkee että kipeää tekee niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. Jo kesällä puhuttiin että tämä kausi on se McNairin viimeinen mahdollisuus ja se nyt kuihtuu kasaan osaltaan loukkaantumisien ja osaltaan vaan sen yksinkertaisen faktan että mies on liian vanha ja romuna näihin kekkereihin. 1 yardin päähän mies pääsi sb:stä. Tästä eteenpäin toivottavasti qb-osastolla nähtäisiin kaksikkoa boller-smith, ihan vaan ensi kautta ajatellen. Tällä hetkellä en näe mitään syytä miksi McNariin tulisi qb:na pelata.

Mikä sitten meni pieleen? Asioita on helppo selitellä loukkaantumisilla. Tosin jokaisella joukkueella on niitä ja ne kuuluvat lajiin, eli sinänsä "loukkaantumiskortin" esiin vetäminen on vähän kyseenalaista. Mutta kun katselee loukkaantuneiden ravens pelaajien listaa, niin pakkohan se on mainita: McNair, Clayton, JO, Pryce, C-Mac, Rolle, Gregg, Terry, Heap...

Hyökkäyksen linja on ollut yksi pahiten kärsineistä ja tällä kaudella muutamassa pelissä ravensin O-linessä on ollut aloittajina 3 rookieta. Ei kovin hyvin. Linjaan ajetaan äijiä sisään periaatteessa 1-2 vuotta ja harvoin rookieita peluutetaan linjassa enempää kuin yhtä kerrallaan. Joskus ehkä kahta, mutta harvemmin niinkään.

Puolustuksessa ei ole tainnut nämä startteri CB:t Rolle ja C-Mac olla tänä vuonna kentällä yhtä aikaa kuin yhdessä pelissä. Vanhempi Landryn veljeksistä on ollut ak:lle pettymys, sillä odottelin mieheltä lopullista läpimurtokautta. Secondaryn miehistä Reed on ainut, joka saa puhtaat paperit, joskin hänkin välillä pelaa vähän upporikasta. LB-osaton peluutus on mielestäni ollut kanssa kyseenalaista. Ray on Ray, tosin vuotta vanhempi kuin viime vuonna, mutta pelaa mielestäni hyvällä tasolla. Johnson on ollut ihan ok, melko isolla roolilla mies on pelannut ja lopputulos ei ymmärrettävästi ole aivan samanlaista kuin mitä ad:lla viime vuonna. Suggs on ollut pettymys (toisaalta jos jatkosopparin tekeminen olisi nyt sitten helpompaa..?) mutta osaltaan homma johtunee Prycen loukkaantumisen takia. Prycen ollessa poissa, vastustaja voi passrushissa keskittyä Suggsiin paremmin, kun toisella puolella ei ole Pryceä pelotteena.

Ja takaisin hyökkäykseen... Clayton oli ravens porukan ykkösrissu viime kaudella, mutta pre-seasonilla tulleen loukkaantumisen myötä mies on oikeastaan vasta parissa viime pelissä pystynyt pelaamaan edes jonkinlaisella tasolla, joka nfl:n vaaditaan. Mason on ollut ok, itseasiassa toinen joka saa McGaheen lisäksi puhtaat paperit. Heap oli McNairin go-to-guy viime vuonna, tänä vuonna molemmat ovat olleet tasaisesti loukkaantuneina.

Loukkaantumisien lisäksi kun tähän soppaan kun heitetään vielä uskomattoman amatöörimäinen pelaaminen (fumblaamiset ym., joita tainnut tulla jo reilusti enemmän kuin mitä viime vuonna yhteensä), pelikutsut (1 yardin matka pyritään päästä heittämällä kolme kertaa putkeen etc.) ja muutoin vain sekoilut ja epäonni, niin itseasiassa 4-4 on tällä hetkellä hyvä tulos. Tietysti pitää muistaa että on Ravensillä ollut onneakin mukana tällä kaudella, mm. arizonaa vastaan pallo pomppi ihan kivasti, mutta aika mollivoittoisesti on tälläkin osa-alueella menty.

Veikkaus: loppukaudella tulee 3 voittoa lisää vastustajista: bengals, miami, clevland, seattle. Täten kausi päättyy jo ennen pleijareita saldolla 7-9, johon meikä olisi jo sangen tyytyväinen. Ensi vuonna sitten vaikka panostetaan qb-osastolle draftissa. Tosin ei siellä taida olla kovin montaa varaamisen arvoista, joten treidaamaan ylös olisi ehdoton ja näin ollen menetetään lisää varausvuoroja.

Ainut mikä lämmittää tällä hetkellä on se että fast-willie ei sentään rytännyt täysin ravens puolustusta juoksemalla yli 100 yardia. Näin jos olisi ollut, niin jonkinmoisen terapiaistunnon paikka olisi varmaan ollut. Nyt riittää kun voi avautua tänne. Pitäkää tunkkinne, tänä vuonna ei meikän suosikkijoukkueet pleijareissa ole.
 

Cube

Jäsen
Kyllä Ravensilla on edessään pelinrakentajan draftaaminen tai treidaaminen jos Smithistä ei tule jotain tulevaisuudessa. McNair oli sysipaska. Jopa niin huono, että ei olisi ikinä moista uskonut. Boller oli parempi, mutta ei hän kyllä todellakaan voittava kuuppa ole.
Ehdottomasti näin. Jos jotain positiivista haluaa sanoa, niin ainakin 2008 draft on todella hyvä pelinrakentajien suhteen, joten lupaava kaveri pitäisi löytyä. On Brian Brohmia, Andre Woodsonia, Matt Ryania, Colt Brennania, Chad Hennea.. En sitten tiedä onnistuttaisiinko yhdenkään näistä kohdalla Bolleria paremmin.

En myöskään tiedä kuka sitten pelinrakentajana tulee toimimaan siihen asti, että draftissa napattu pelaaja on valmis. J.P. Losman voisi tulla kyseeseen, jos häntä tosiaan ollaan Buffalosta kauppaamassa.

Ja McNairista sanoin samaa jo Bengals-pelin jälkeen. Oikeastaan kaveri on ollut surkea aina viime kauden Buffalo-pelistä asti. Ei vain kulje enää, joten Bollerilla pitäisi ehdottomasti loppukausi mennä, kun ei parempiakaan ole tarjolla. Billick tulee kuitenkin ilmeisesti jatkamaan McNairilla. Vittu mikä ääliö, mutta sitäkin olen tässä yrittänyt koko kauden jo toitottaa.

Veikkaan, että 6-10 on lopulta tämä kausi ja sillä saisi ihan kohtalaisen korkean varausvuoron. Toki toivon silti, että Ravens mahdollisimman paljon pelejä voittaa loppuun asti, mutta en vain näe sitä tällä hetkellä ollenkaan todennäköisenä.

Parker kuitenkin otti pelissä pääsääntöisesti sen mitä otettavissa oli ilman mitään yli-inhimillisiä suorituksia.
Voi olla, mutta yhtään mitään erikoista hän ei ole tehnyt koko urallaan Ravensia vastaan. Mielestäni se täytää jo roskan määritelmän, koska tilaisuuksiahan on ollut. YPC on ainakin kahden viime kauden ajalta lähes käsittämättömän surkea pelaajalta, joka muita puolustuksia vastaan kuitenkin jaardeja kerää.

Viime kaudella et antanut McGaheelle mitään armoa Buffalon surkea juoksublokkauksen takia, joten todellakaan en nyt tule sitä antamaan Parkerille. Näillä näytöillä kyseessä ei todellakaan ole top5-RB NFL:ssä.

Hienoa on se, että kun juoksu suljetaan pois niin heitto toimii. Ward, Holmes ja Miller ovat päteviä vastaanottajia kaikki ja tänään myös Washington onnistui hyvien kuvioiden lisäksi pallon kiinniottamisessa.
Tästä en hirveästi ottaisi huumaa loppukautta ajatellen. Kun jo valmiiksi ohuesta CB-osastosta puuttuu McAlister (Pro Bowl -pelaaja), Rolle (kokenut ja varsin hyvä #2 CB) ja David Pittmankin, niin ei se kovin vaikea ole löytää secondarysta tilaa. Suurin osa Steelersin touchdowneista oli todella pahoja mokia Ravensin nuorilta kavereilta (+Ivy), vaikka toki samalla myös hienoja suorituksia Pittsburghilta.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Veikkaus: loppukaudella tulee 3 voittoa lisää vastustajista: bengals, miami, clevland, seattle. Täten kausi päättyy jo ennen pleijareita saldolla 7-9, johon meikä olisi jo sangen tyytyväinen. Ensi vuonna sitten vaikka panostetaan qb-osastolle draftissa. Tosin ei siellä taida olla kovin montaa varaamisen arvoista, joten treidaamaan ylös olisi ehdoton ja näin ollen menetetään lisää varausvuoroja.

On siellä Brian Brohm, Matt Ryan, Andre Woodson ja Colt Brennan ainakin potentiaalisia ykköskierroksen varauksia pelinrakentajista. Jos tuo 7-9 toteutuisi niin Ravensilla olisi top-15 varausvuoro ja salettiin joku noista olisi tarjolla. Tässä vaiheessa on tietysti aika vaikea nähdä, että onko se tai ne saatavilla olevat sen lopullisen varausvuoron arvoisia pelaajia. Kuitenkin kolmikko Brohm, Ryan Woodson todennäköisesti ainakin ovat kuumaa kamaa niillä sijoituksilla ja jos vuoro ei muuten meinaa riittää niin matka ei ole pitkä treidattavaksi ylöspäin.

E: Cube ehti postaamaan väliin.

Viime kaudella et antanut McGaheelle mitään armoa Buffalon surkea juoksublokkauksen takia, joten todellakaan en nyt tule sitä antamaan Parkerille. Näillä näytöillä kyseessä ei todellakaan ole top5-RB NFL:ssä.

Lähinnä otin kantaa siihen, että tuomitsit Parkerin roskaksi samaan aikaan kun pidit McGaheeta jonkinlaisena valopilkkuna.

Mitä tuohon heittopeliin tulee niin saa nähdä, mutta hyvin tuo on tähän mennessä toiminut. Kyllä siellä Ravensin puolella hassutettiin muistaakseni myös cover-spesialisti Reediä ja Landrya, jota toiset käsittääkseni myös arvostavat takakentän miehenä. Korjatkaa jos muistan väärin.

E2:

Cube kirjoitti:
No katseet ensi viikkoon.. Tässä odotellessa voitaisiin toki vihdoin ottaa se Reed <-> Polamalu -vääntö :) Eilen nähtiin taas se, mikä mielestäni viimeistään nostaa Reedin paremmaksi pelaajaksi, vaikka Polamaluakin ihan oikeasti arvostan kovasti. Reed on vain sellainen playmaker, että liigan puolustuspelaajista ei monia sellaisia löydy. Toki peli muiltakin osin on kunnossa - eilen tykkäsin esim. siitä miten, hanakasti Reed haki kovia taklauksia Bengalsin rissuihin, vaikka hän ei olekaan tunnettu erityisen fyysisenä pelaajana. Tosin Ravensin koko puolustus kunnostautui hyvin tuossa.

Troy kirjoitti:
Reed pelasi eilen tosiaan sen mitä näin ihan mukiin menevästi. Vertailua on paha tehdä nykykunnon mukaan, kun Polamalun peliä en nähnyt yhtään ja Reediltä lopun. Tilastoissa Reedillä toki palautusteedee, mutta muuten sillä rintamalla tasaisesti 1-0 taklausta. Vertaillaan tätäkin sitten kun evidenssiä on enemmän.

Tuli tuosta muuten mieleen tämä keskustelu jostain kauden alusta. Mielestäni Polamalu vei ainakin tämän kohtaamisen aika puhtaasti.
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
Lähinnä otin kantaa siihen, että tuomitsit Parkerin roskaksi samaan aikaan kun pidit McGaheeta jonkinlaisena valopilkkuna.
Sitähän McGahee tuossa hyökkäyksessä on ja on ollut koko kauden. Todella hyvin kerännyt jaardeja, vaikka ihan kaikki tietävätkin jo, että Ravensin heittohyökkäystä ei tarvitse pelätä ja juoksublokkaus on Baltimoressakin suht heikkoa.

Parkerilla on muutenkin jo näitä roskanäyttöjä useammalta kaudelta Ravensia vastaan. Kyllä sekin trendi varmasti tosin joskus kääntyy.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ei ole Parker ehkä ihan top 5-back NFL:ssä, mutta ei hän kyllä eilen mitenkään huonosti pelannut. Eipä tuolla olisi kukaan ehkä nyky-Petersonia lukuunottamatta pystynyt juoksemaan mihinkään. Sen verran hyvin Ravens juoksua puolusti ja sen verran huonosti Steelers juoksua blokkasi.

Itse peli oli aika tylsä kun jännitys meni heti alussa, mutta toki kun se näin päin kääntyi niin koko matsin valvoin. Roethlisberger jatkoi sitä mistä olen täällä ennenkin jauhanut, eli osoitti olevansa todella hyvä pocketin ulkopuolella. Jotenkin tuo kyky karistaa säkittäjä ja päästä ulkopuolelle ja sitten löytää täysin avoin äijä 30 jaardin heitolla antaa mulle tosi paljon luottamusta Benin tulevaisuuteen. Voisin nimittäin kuvitella, että tuollainen kyky on aika sisäsyntyinen ja tuollaiset pelit tehdään puhtailla vaistoilla. Voisi kuvitella, että pocketin sisällä tapahtuvia asioita voi aina opetella ja ne kehittyvät itsestään kokemuksen myötä, mutta näitä improvisointeja ei niin helposti pysty oppimaan. Niitä joko pystyy tekemään tai sitten ei pysty. Toki siinäkin kokemus auttaa, mutta harvemminhan sitä iän myötä täydellisestä patsaasta mihinkään scramblaajaksi pystyy muuttumaan.

Muutenkin Ben pelasi todella loistavasti. Kyllä hänestä vielä loistava pelinrakentaja tulee kunhan saa vaan pelata terveenä. Myös Holmesista on vielä paljon iloa tulevaisuudessa ja jo nyt nykyisyydessä. James Harrisonilla oli ihan hyvä ilta jos näin voisi sanoa. Ogdenia vietiin aika pahasti ja välillä kun vastassa oli TE niin jälki oli vielä pahempaa. Vaikkei Harrison tuota ROLBin asemaa välttämättä kovin pitkään tulekaan pitämään niin hyvä pelaaja on kyllä kyseessä. Polamalu myös heräili vähän siitä yöstä, missä hän on mun mielestä tällä kaudella vaeltanut. Tai ei ainakaan ole pelannut niin hyvin kuin mitä häntä yleisesti kehutaan.

Baltimoren kommentointi ei nyt sinänsä mun homma ole, mutta kyllähän McNair näyttää todella pahasti jo kehäraakilta. Ei kyllä ole minkäännäköistä logiikka siinä jos Billick häntä jatkossakin meinaa peluuttaa. Bollerin peluuttaminen ei olisi edes mitään tulevaisuuteen katsomista, sillä McNair yksinkertaisesti ei vain pysty pelaamaan tällä hetkellä tarpeeksi hyvällä tasolla. Ainakaan siis tämän pelin perusteella. Eikä hän ilmeisesti ole sen paremmin aikaisemminkaan pelannut. Eli kyllä homma kannattaisi Bollerille antaa, vaikka en minäkään häntä aloittavana NFL-quubbana kyllä pidä. Toisaalta jos muistaa mitä mieltä Derek Andersonista oltiin viime kaudella ja tämän kauden alussa niin voihan se Bollerkin yllättää. Vaikka hänen kohdallaan tilanne on kyllä eri siinä mielessä, että on jo aika monesti saanut yrittää aikaisemminkin eikä ole kovin kummoisesti loistanut.

Mutta kokonaisuutena oli kyllä hieno yö, kannatti valvoa :). Kornheiser ja Jaworski siinä jossain vaiheessa hyvin tiivistivät niitä syitä mitkä mua Steelerseissä kiehtovat. Perinteet, historia, omaan hommaan keskittyminen, Steel Curtain ja power running. Eilen toki power running ei isoja jaardeja aikaan saanut, mutta silti pass-run ratio oli 36-64. Väkisin tuli mieleen, että joku Patriots olisi jatkanut heittämistä ja Ravensin cornereitten repimistä, mutta Steelers pelasi identiteetin mukaisesti ja juoksi ja käytti kelloa. Vain voitoilla on väliä, ei tilastoilla. Hyvä niin.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Roethlisberger jatkoi sitä mistä olen täällä ennenkin jauhanut, eli osoitti olevansa todella hyvä pocketin ulkopuolella. Jotenkin tuo kyky karistaa säkittäjä ja päästä ulkopuolelle ja sitten löytää täysin avoin äijä 30 jaardin heitolla antaa mulle tosi paljon luottamusta Benin tulevaisuuteen.

Katselin Highlightsit ja huomasin kuin Big Ben itseasiassa pystyi ottamaan taklauksen vastaan ilman että joutui säkitetyksi vaan juoksi hieman sivulle ja pisti pommin rissulle. Aika vakuuttava liike. Kyllähän tuosta koosta on selvästi hyötyä mutta kun siihen vielä lisätään liike ja hyvä heittokäsi niin eiköhän Ben ole reilusti siellä top 5 kuuppa listalla.

Oho, fannationin sivuilla huhuillaan Corey Dillonin paluuta Patriots paitaan. Dillon alkoi treenamaan tosissaan sen jälkeen kun Morris pistettiin IR-listalle. Vaikka vetovastuu jaettaisiinkin Maroneyn kanssa niin näkisin Dillonin milloin vaan Pats paidassa.
 
Viimeksi muokattu:

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Oho, fannationin sivuilla huhuillaan Corey Dillonin paluuta Patriots paitaan. Dillon alkoi treenamaan tosissaan sen jälkeen kun Morris pistettiin IR-listalle. Vaikka vetovastuu jaettaisiinkin Maroneyn kanssa niin näkisin Dillonin milloin vaan Pats paidassa.

No chance. En jaksa uskoa millään tuohon. Liian pitkään mies on ollut poissa ja Belichekin kanssa sukset vissiin melko ristissä. Ei siinä, varmasti mies olisi joukkueeseen tervetullut vahvistus (voiko tuota joukkuetta enää vahvistaa? jos mitä osa-aluetta voi, niin varmaankin juuri tuo rb-osasto), mutta taustat tietäen, tuskin tulee tapahtumaan.
 

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Koska en voi osallistua täällä käynnissä olevaan keskusteluun (Steel-Rave ottelu on vielä(kin) katsomatta), niin alan höpöttämään kauden palkinnoista.

DROY: 1) ILB Patrick Willis 49érsien taklauskone (83!! taklausta, 1säkki)
2) CB Aaron Ross Gints (23 taklausta, 1,5 säkkiä ja 3 interiä)
3) DT Amobi Okoye Texas (24 taklausta, 5 säkkiä)
4) SS LaRon Landry Skins (57 taklausta, 1,5 säkkiä)

OROY 1) Adrian Peterson (1036 jaardia 8 TD), voiko varmempaa ollakaan. Vain jos hän loukkaantuu ja Marshawn Lynch jatkaa nykyistä menoaan (690 jaardia 5 TD) voidaan voittoa epäillä.

DPOY: ei aavistustakaan

OPOY: 1) Brady (mielestäni aika selvä tapaus kun rikotaan ennätyksiä ja ollaan vielä QB)
2) AP (jos poika paukuttaa 2000 jaardia niin voi voi sitä päätöksen vaikeutta)
3) Moss

MVP: 1) Favre (olisiko GB 7-1 ilman tätä herraa)
2) Brady (voi hyvinkin jakaa palkinnon Favre:n kanssa)
3) AP
4) Romo
5) Moss, Addai, Brees (alkanut viimein muistaa olevansa huippu QB), Big-Ben

Onko muilla mielipiteitä valinnoista, etenkin tuo DPOY valinnan vaikeus pistää ärsyttämään.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
DPOY voi mennä kyllä melko monelle pelaajalle, mutta jos nyt pitäisi palkinto jakaa, niin Albert Haynesworth voisi olla yksi vaihtoehto. Ai kuka? Vastaus: Tenneseen puolustuksen linjan selkäranka. Tilastot eivät kerro miehestä kaikkea, sillä hänen ansiot on pitkälti juoksun pysäyttämisen puolella, jossa Titans on miehen johdolla ollut tällä kaudella tilastojen valossa paras. Melko usein mies on tuplattuna, mutta silti pystyy tekemään pelejä. Palkinto ei menisi mielestäni yhtään väärään osoitteeseen, vaikka miehellä ei ole inttereitä ja säkkejä juuri olekkaan.
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Lueskelin tavalliseen tapaan si.comin artikkeleita ja tällä kertaa silmiin pisti vertailu Stadioneista. Sinänsä ihan asiallinen artikkeli koska ainahan kaikki uutiset koskevat pelaajia tavalla tai toisella, tässä puolestaan ei pelaajista ollut puhettakaan, vain ruoasta, tunnelmasta, tailgatingista, liikenneyhteyksistä jne.

Yllättävää on että sellaisetkin tiimit kuten Cowboys, Niners, Redskins, Jets ja Giants oli listan häntäpäässä. Jotenkin olen aina kuvitellut kaikki tiimi sellaisiksi perinteisiksi tiimeiksi.

Jännä yksityiskohta on myös miten lippuja on saatavissa. Ykkösenä tässä on Packersien stadioni joka on ollut loppuunmyyty vuodesta 1960...

http://sportsillustrated.cnn.com/2007/football/nfl/11/01/fvi.intro/index.html
 

Rocco

Jäsen
Kysynkin teiltä kumpi on teille tärkeämpi. Hyökkäys vai puolustus?
Itse arvostan joukkueita jotka osaavat molemmat. Vaikka kummassakaan joukkue ei olisi sarjan Top-5 joukkueita, jos molemmat toimivat hyvin, se vie painetta pois toiselta. Jos puolustus toimii hyvin, hyökkäyksen ei tarvitse tehdä joka kerta TD:tä. Jos hyökkäys toimii hyvin, puolustuksen ei tarvitse joka kerta onnistua.

Itse arvostan erikoisjoukkueita silti eniten. "Special teams needs special players." Eli kunnon potkaisijat, kunnon palauttajat, rämäpäisiä miehiä palautusporukkaan blokkaamaan ja vastapainoksi potkujoukkueessa taklaamaan. Erikoispeleissä pystyy helposti tekemään joka kerta parinkymmenen jaardin kenttätasapainon vaihdon jos onnistutaan hyvin. Ja hyvä palautusjoukkue on aina yhden pelin päässä TD:stä.

Syynä on sekin, että itse profiloiduin urani loppuvaiheissa "special teams playeriksi."
 

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Itse arvostan erikoisjoukkueita silti eniten. "Special teams needs special players." Eli kunnon potkaisijat, kunnon palauttajat, rämäpäisiä miehiä palautusporukkaan blokkaamaan ja vastapainoksi potkujoukkueessa taklaamaan. Erikoispeleissä pystyy helposti tekemään joka kerta parinkymmenen jaardin kenttätasapainon vaihdon jos onnistutaan hyvin. Ja hyvä palautusjoukkue on aina yhden pelin päässä TD:stä.

Joo kyllähän nuo special teamit on parhaillaan ihan uskomattomia. (lue Hester ja Leon Washington). Ja kuten nähtiin jo Pats vs. Colts pelissä niin kyllähän Welkerin punt returnit lopussa oli aika ratkaisevia.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Yllättävää on että sellaisetkin tiimit kuten Cowboys, Niners, Redskins, Jets ja Giants oli listan häntäpäässä. Jotenkin olen aina kuvitellut kaikki tiimi sellaisiksi perinteisiksi tiimeiksi.

Niin tuolla tutkimuksella ei ollut kauheasti perinteiden kanssa tekemistä, tai se että tuossa on hännillä ei tarkoita etteikö olisi perinteitä.

Siellä on seuraavia kriteerejä:

- The lower the price, the fewer the available seats and the more festive the crowd, the better.

-Is the trip to the stadium smooth or as thick as molasses? Do public buses or rapid transit trains offer more convenient alternatives to driving? And how is the search, and cost, for parking?

-Is the city that lies beyond the stadium's walls worth visiting before or after the game? Is it safe? Or is one best served by beating a hasty retreat to the safety of home?

http://sportsillustrated.cnn.com/2007/football/nfl/11/01/fvi.intro/index.html

Eli nuo ovat kaikki isojen markkinaaluiden joukkueita eli nämä kohdat vaikuttavat paljon asiaan, hinnat nyt ainakin sekä liikenne. Stadionitkin ovat aika vanhoja kaikilla paitsi Skinseilla ja sijainnit eivät välttämättä kovin ihanteellisia, Meadowlandsin stadion ei ainakaan ole mitenkään erityisen miellyttävällä alueella.

Kärjessä olevilla Steelersin ja Browsin stadioneilta itsellä on omakohtaista kokemusta alueen kannalta ja ne ovat ainakin aika mukavilla paikoilla joihin on helppo päästä. Muutenkin joku tailgatin juttu on enemmän etelän/keskilännen hommia, ei sillä etteikö sitä harrastettaisi kaikkialla, mutta New Yorkissa tai Kaliforniassa ei varmasti ole niin suosittua.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Ykkösenä tässä on Packersien stadioni joka on ollut loppuunmyyty vuodesta 1960...

Eikä miten tahansa loppuunmyyty, vaan kausikorttijono on 35 vuotta. Siinä jonossa on enemmän jengiä kuin stadionilla on kapasiteettia ja Green Bayssa on asukkaita vain 100000. Se on kerrassaan hämmästyttävä paikka. Kävin itse siellä vuonna 2002. Koko kaupunki on niin epäkaupunki kuin vain voi olla. Lukemattomia maileja jatkuu yksikerroksisten talojen ketju, eikä ole minkäänlaista vaikutelmaa siitä, että joku osa olisi siinä kaupungissa muista poikkeava. Siellä ei tunnu olevan mitään keskustaa lainkaan. Toisella puolella tietä stadionista oli Packers Hall of Fame, mikä oli tietysti täynnä pokaaleja ja muita muistoja ja siinä vieressä oli harjoituskenttä. Oli arkipäivä ja totaalinen offseason joskus varmaan heinäkuun lopulla ja silti siellä oli aikalailla porukkaa tsiigaamassa treenejä.

edit. en ymmärrä oikein tuota Soldier Fieldin dissausta. Mielestäni se ympäristö on ihan hyvä, eikä sinne ole pakko mennä autolla. Sinne voi kävellä järvenrannassa olevaa puistoa pitkin Hiltonin ohitse. En jotenkin tajua ollenkaan joitain noita arvostelukohtia
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Kun katselin David Beckhamin FG yrityksiä youtubessa (Myötätuuleen taisi potkaista yli ennätyksen 63 yrds?) niin siinä samalla löysin fake FG touchdowns joita yliopistotiimit ovat tehneet jonkin verran. NFL:ssä tätä ei kuitenkaan tapahu tai en ainakaan ole koskaan lukenut näistä. Onko tämä sitten kielletty vai herrasmiessäännöillä´rajoitettu?
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
edit. en ymmärrä oikein tuota Soldier Fieldin dissausta. Mielestäni se ympäristö on ihan hyvä, eikä sinne ole pakko mennä autolla. Sinne voi kävellä järvenrannassa olevaa puistoa pitkin Hiltonin ohitse. En jotenkin tajua ollenkaan joitain noita arvostelukohtia

Ei ole pakko mennä autolla, mutta tuossa arvostellaankin asiaa osaksi niin että pääseekö juuri autolla hyvin paikalle ja Amerikkalaisethan haluavat mennä paikalla autolla. Toisaalta Chicagolaiset nyt varmasti ovat tottuneet hyvin julkisia käyttämään joten ei se paikallisilla kovin suuri ongelma välttämättä ole. Isommissa kaupungeissa ei tietenkään tälläisiltä voi välttyä jos stadion on kaupungissa, kun esimerkiksi Clevelandissa stadion voi olla hyvällä paikalla keskustassa, mutta kun kaupunki on pienempi niin sinn sunnuntaisin silti suhteellisen hyvin pääsee.

En jaksanut kaikkia käydä läpi, mutta ei tuolla monetkaa kovin hyviä arviota tuosa accesbilitysta saaneet, 4-6 luokkaa lähinnä.
 
Viimeksi muokattu:

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
NFL:ssä tätä ei kuitenkaan tapahu tai en ainakaan ole koskaan lukenut näistä. Onko tämä sitten kielletty vai herrasmiessäännöillä´rajoitettu?

Ei se mitään kiellettyä ole ja on kai noita tapahtunutkin, vaikka en kyllä itsekään muista nyt yhtään tapausta. Collegessa varmasti useammin tapahtuu, potkaisijat ovat usein huomattavasti epätasaisesmpia joten noita yrityksiä kannattaa enemmän viljellä kuin NFL:ssä jossa hyvät potkaisi aika varmasti ottavat sen 3 pistettä tietyiltä etäisyyksiltä.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei se mitään kiellettyä ole ja on kai noita tapahtunutkin, vaikka en kyllä itsekään muista nyt yhtään tapausta. Collegessa varmasti useammin tapahtuu, potkaisijat ovat usein huomattavasti epätasaisesmpia joten noita yrityksiä kannattaa enemmän viljellä kuin NFL:ssä jossa hyvät potkaisi aika varmasti ottavat sen 3 pistettä tietyiltä etäisyyksiltä.

Ylipäätään NFL:ssä ollaan paljon konservatiivisempia play callingissa kautta linjan, ei pelkästään field goalien osalta. Esimerkiksi fake field goaleja ja punteja näkee todella harvoin. Se on yksi syy miksi itse pidän college-pelejä mielenkiintoisempana katsottavana. Luulen (ja toivon), että siinä vaiheessa kun sellaiset nyt collegessa ja SEC:ssä jyräävät kaverit kuten Tim Tebow ja Darren McFadden siirtyvät NFL:ään, niin se on raikas tuulahdus.

Tosin kyllä NFL:ssäkin välillä soppaa hämmennetään. Ainakin Jacksonville ja New Orleans ovat ihan viime viikkoina käyttäneet onside kickejä ihan yllätyselementin vuoksi eikä sen takia, että se olisi ainoa mahdollisuus päästä peliin mukaan.
 

Montonen

Jäsen
Kun katselin David Beckhamin FG yrityksiä youtubessa (Myötätuuleen taisi potkaista yli ennätyksen 63 yrds?) niin siinä samalla löysin fake FG touchdowns joita yliopistotiimit ovat tehneet jonkin verran. NFL:ssä tätä ei kuitenkaan tapahu tai en ainakaan ole koskaan lukenut näistä. Onko tämä sitten kielletty vai herrasmiessäännöillä´rajoitettu?

Viime kaudella Minnesota teki fake FG touchdownin Carolinaa vastaan. Tässä linkki kyseiseen peliin. Tällä kaudella olen nähnyt Atlantan käyttävän fake puntia Tennesseetä vastaan onnistuneesti, tuloksena 49 jaardin juoksu. Ei kai näissä ole mitään herrasmiessääntöjä, nämähän ovat pelin suola.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Viime kaudella Minnesota teki fake FG touchdownin Carolinaa vastaan. Tässä linkki kyseiseen peliin. Tällä kaudella olen nähnyt Atlantan käyttävän fake puntia Tennesseetä vastaan onnistuneesti, tuloksena 49 jaardin juoksu. Ei kai näissä ole mitään herrasmiessääntöjä, nämähän ovat pelin suola.
Niin itsekin muista Longwellin heittäneen td:n jossain kauden alkupuolella. Eli kyllä näitä tapahtuu. Jo yhdessä loppukauden torstai-pelissä 49ers feikkasi puntin ja juoksi jotain 50 jaardia.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Viasatin Ruotsin sivujen mukaan sunnuntaina tulee klo 20 Titans-Jaguars ja klo 23:15 Giants-Cowboys. Suomen sivut taas ilmoittavat muuta, mutta voi varmasti olettaa että Ruotsin sivut pitävät paikkansa. Josko nyt sitten loppukauden tulisi pelejä tuohon tahtiin, seuraavalle viikolle Suomen sivut ilmoittavat kahta peliä joista toinen tulee sport 2:selta.
 

Noose

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chargers, HPK, Oakland A's, Tampere Saints
Kiitos stadikkalinkistä, ihan mielenkiintoista settiä.

Olen menossa sunnuntaina katsomaan Chargers-Colts, johon sain liput Ticket Masterin kautta alkuviikosta. Näköjään wheelchair accessible tickets ei ole loppuunmyyty, joten sairas tuuri kävi että pääsee peliin ja varsinkin noin hyvään matsiin.

Qualcomm ei noiden arvioiden mukaan hääppöiseltä vaikuta, mutta uskoisin että suomalaiselle kundille siinäkin on ihan riittävästi ihmettelemistä.

Toivottavasti LT juoksee 200. :)
 

spoked B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Da Bears, Arsu
Huomenia kaikille!
Näin kauden puolivälissä voisi alkaa esittämään veikkauksia playkkareihin menijöistä.

AFC
Div voittajat: Pats, Steelers, Colts ja Chargers.
Wild Cards: Titansia pidän melko varmana mutta toisesta paikasta ei oikein tiedä. Jags, Bills ja Brownsin välillä taidetaan tämä kamppailu käydä ja heistä valitsen jagsit.

NFC
Div. voittajat: Gints, Lions, Saints ja Seahawks(ehkä).
Wild Cards: Cowgirls ja Fackers (kukaan muu ei edes yllä huokailemaan niskaan)

Huomenna tulee monta kiinnostavaa ottelua. Ehkä kaikkein kiinnostavin on Browns–Steelers. Jos Browns on oikeasti nousemassa suosta pois, saa (vihdoin) tämä rivarly uutta henkeä. Minulle ottelun mielenkiintoa lisää Andersonin tarkkailu, johtuen Bearsin QB tilanteesta. Jos lausunnot DA:sta pitävät paikkansa (epämobiilinen, vahva mutta epätarkka käsi ja quick release) niin hänhän muistuttaa Favrea (joskin legenda osasi liikkua ainakin nuoruudessaan).
Mä oon niin jämähtänyt tähän Bearsin QB tilanteeseen. Brownseilla on mahdollisesti 1 quuppa liikaa, Pennington (hyvä west coast quuppa) ja McNabb (Chicagon oma poika) taitavat olla kaupan ja ainakin 3 lupaavaa quuppaa tulossa draftiin niin aarrghh tätä suosikin löytämistä! Ainakin Chiefs ja Vikings ovat etsimässä uutta mutta onko muita, ehkä Ravens?
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Jos joku keksii mistä saisi näkymään Browns-Steelers matsin netistä niin kertokaa toki. Yhden paikan löysin, mutta sieltä tulee jotain ihan muuta kuin futista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös