NFL offseason 2015

  • 52 074
  • 331

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Bucs myöntää toisen virheensä ja purkaa DE Michael Johnsonin sopimuksen. Samaan hengen vetoon sanon, että DE Derreck Morgan tosiaan lähti Atlantasta aamulla ilman sopimusta ja saapui päivällä Tampaan. Saa nähdä näemmekö kohta sitten uutisia Morganin sopimuksesta. Toivottavasti.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Raiders signasi NT Dan Williamsin ja ILB Curtis Loftonin. Lisäksi aiemmin Reggien haaviin tarttuivat Super Bowl MVP Malcolm Smith ja back up RB Roy Helu. Ainakin nuorempia pelaajia Raiders nyt signailee kuin vuosi sitten jolloin lähes kaikilla hankinnoilla olivat parhaat vuodet jo takana päin. DeMarco Murray olisi kyllä kova hankinta vielä tuohon Raidersin nippuun, mielestäni McKenzielle voitaisiin antaa melko hyvä arvosana tältä FA:lta jos Murrayn saisi napattua. Vaikkakin itse olen samaa mieltä siitä, että Falcons olisi kaikkein paras fit Murrayn kannalta.

Steelers -rintamalta ei ole kuulunut mitään merkittävää. Brett Keisel vapautettiin sopparistaan ja Brice McCain teki sopimuksen Dolphinsin kanssa. Matt Spaeth ja Arthur Moats tekivät jatkosopparit eilen, molemmille soppareille nyökkäilin hyväksyvästi kuin näistä luin. Jason Worilds ilmoitti lopettavansa uransa, jotta voi keskittyä enemmän levittämään Jehovan sanomaa, joten Arthur Moats olisi Steelersin starting LOLB, jos kausi alkaisi nyt. Steelers tulee olemaan pakotettu käyttämään korkean varausvuoron kesän draftissa linebackeriin jo kolmatta kertaa peräkkäin, sillä OLB-osasto on tällä hetkellä todella ohut. DeAngelo Williams on ilmeisesti visiitille tulossa, joten siinä olisi yksi potentiaalinen back up RB.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Colts kiinnittää Andre Johnsonin. Täällä ei taida juuri Texans-faneja olla, mutta mahtaa Houstonissa kirpaista. Colts rakentaa kyllä joukkuetta joka taistelee ensi vuonna tosissaan paikasta Super Bowlissa.

EDIT: Scott Chandlerin sopmius purattu Buffalossa. Eli Clay on varmaan hyväksynyt Billsin tarjouksen aikaa sitten. Nyt katsotaan mitä Dolphins tekee. Huhujen mukaan isoa rahaa olisi Clay:lle tulossa ja Miami tuskin on Suh:in sopimuksen jälkeen halukas siihen vastaamaan.

EDIT2: Tampan ensimmäinen kiinnitys on siis LB Bruce Carter. Jännätään vielä sopimuksen suuruutta. Saa nähdä on tässä nyt Bucs:in uusi Mike vai hoitaako Lansanah sen homman. Joka tapauksessa nyt on nopeutta Bucs:in LB-osastolla. 4-vuotta on sopimuksen pituus, summa uupuu vielä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Raiders signasi NT Dan Williamsin ja ILB Curtis Loftonin. Lisäksi aiemmin Reggien haaviin tarttuivat Super Bowl MVP Malcolm Smith ja back up RB Roy Helu. Ainakin nuorempia pelaajia Raiders nyt signailee kuin vuosi sitten jolloin lähes kaikilla hankinnoilla olivat parhaat vuodet jo takana päin. DeMarco Murray olisi kyllä kova hankinta vielä tuohon Raidersin nippuun, mielestäni McKenzielle voitaisiin antaa melko hyvä arvosana tältä FA:lta jos Murrayn saisi napattua. Vaikkakin itse olen samaa mieltä siitä, että Falcons olisi kaikkein paras fit Murrayn kannalta. [Snip]

Viime vuoden FA signausten kaikki sopparit oli selkeästi suunniteltu yksivuotisiksi. Nyt alkaa olemaan tekemisen meininkiä. Vuosien projekti edelleen mutta nyt mennään jo kohti tulevaisuutta, Carrille ja Mackille annetaan oikeaa tukea samalla pitäen cap joustavana tulevia kausia silmälläpitäen. Toivottavasti Murrayta eivät signaa, ellei kyseessä ole yksivuotinen soppari; curse of 370. RB-luokka on vahva, ja hyökkäyslinjan vahvistus helpottaa sitä
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
En ole minäkään tietoinen, että Suhilla olisi Haynesworth -tason asenneongelmia. Enkä väitä etteikö Suh pelillisesti olisi pelipaikkansa eliittiä, mutta se mielikuva mikä minulle on Suhista median välityksellä tullut, ei ole mitenkään erityisen positiivinen. Itse en ainakaan haluaisi, että Suh olisi oman suosikkijoukkueeni face of the franchise. Mutta aika näyttää miten tässä tulee käymään. Voihan se olla, että Suh on kypsynyt ihmisenä ja keskittyy jatkossa pelaamaan 100% joukkueelle. Mutta varoitusmerkit ovat kyllä olemassa sen puolesta, että ongelmia tulee jatkossakin olemaan.

Lainaus raakasti katkaistu. Haynesworth oli the poison pill joka tahrasi pelipaikkansa FA-maineen. Otetaan kuitenkin huomioon, ja tämä ei ole mitenkään Fawkesia vastaan tarkoitettu, että Watt keräsi vastaavanlaisen määrän ns. pelipaikkarangaistuksia (roughing the passer, excessive roughness etc.) kuin Suh. Jos pelipaikkansa parhaat D-line pelaajat eivät näitä ota silloin tällöin he eivät ole maineensa arvoisia. Toki Suh:lla menee kerran-pari kaudesa yli mutta yksikään joukkuetoveri ei ole, ainakaan julkisesti, nimennyt häntä häiriötekijäksi. Watt on omassa kastissaan, mutta nimetkää joku D-line pelaaja joka on pakko ottaa yhtä lailla huomioon.
 

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Eagles sai Sam Bradfordin Ramsilta. Rams sai Eaglesilta Nick Folesin ja tämän vuoden neljännen- ja ensi vuoden toisen kierroksen valinnat draftissa. Bradford voi hyvin olla Eaglesin aloittava pelinrakentaja.Bradford on tosin istunut parina kautena penkillä polvivammansa takia. Bradfordilta näkyy ehkä pitkiä heittopelejä ja bootlegeja. Lisäksi Eagles sai Ryan Matthewsin. Matthews maksoi aika vähän. Matthews on kookas ja vaikeampi taklattava. Mun mielestä Matthewsia kannattaa käyttää lyhyillä etäisyyksillä.

Puolustukseen Eagles sai CB Byron Maxwellin ja CB Water Thurmondin. Maxwell oli kallis, Thurmond oli kohtuu halpa. Eagles sai paremmat pressikornerit takakentälle. Voi olla, että Eagles puolustus ei pala syvällä niin useasti. Mulle näyttää, että Eagles voi hankkia vielä esim. safetyn.
 
Viimeksi muokattu:

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Raporttien mukaan Goldson liittyy hetkenä minä hyvänä vapaiden agenttien joukkoon, kun Tampa saa S Chris Conten sopimuksen viimeisteltyä ja allekirjoitettua. Ei siinä Goldson kyllä ansaitsee lähteä, mutta ai että oikein Chris Conte. Crown Us! Toivottavasti hän ei tule juuri kenttää näkemään muuten kun hyvänä tsempparina sivurajalla.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Kakkossuosikki Eagles on laittanut kyllä palikat uusiksi parin päivän aikana. DeMarco Murray Phillyyn, nyt on Shady korvattu kovan luokan running backillä ja samalla puukotettu verivihollists kylkeen. Samalla Evan Mathis on treidihuhujen kohteena ja henkilökohtaisesti en usko Sam Bradfordin näkevän yhtään starttia eaglena, vaan mies treidataan eteenpäin.

Samaan aikaan Raiders tekee pitkästä aikaa järkeviä siirtoja vapailta markkinoilta. Tosin eiköhän siellä vielä jollain tavalla ryssitä homma ja fanina saa taas kärvistellä yhden kauden lisää.

E: Ilmeisesti Mathews ei olekaan tehnyt diiliä Phillyyn, olisikin ollut aika järjetöntä napata Mathews sekä Murray samaan tiimiin.
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Kakkossuosikki Eagles on laittanut kyllä palikat uusiksi parin päivän aikana. DeMarco Murray Phillyyn, nyt on Shady korvattu kovan luokan running backillä ja samalla puukotettu verivihollists kylkeen. Samalla Evan Mathis on treidihuhujen kohteena ja henkilökohtaisesti en usko Sam Bradfordin näkevän yhtään starttia eaglena, vaan mies treidataan eteenpäin.
Olisi varmaan ensimmäinen kerta NFL:n historiassa kun pelaaja treidattaisiin eteenpäin ennen kuin ehtii peliäkään pelaamaan uudessa joukkueessaan. Tai ainakaan itse en muista, että tuollaista olisi tapahtunut sinä aikana kun olen sarjaa seurannut. Kaikki on varmasti mahdollista, varsinkin kun Chip Kelly on vallan kahvassa, mutta Kellyn ja Bradfordin antamat lausunnot kyllä viittaavat vahvasti siihen, että Bradfordia ei olla eteenpäin treidaamassa. Jos Eagles saisi Mariotan varattua, niin tilanne menisi varmaankin uusiksi, mutta todennäköisyydet Mariotan Phillyyn päätymiselle ovat erittäin pienet.

DeMarco Murray Eaglesiin… Hetken pohdinnan jälkeen ihan hyvältä vaikuttava siirto Eaglesin kannalta. Murray ja Bradford pelasivat yhdessä Oklahomassa schemessa, joka ilmeisesti joltain osin muistutti Kellyn systeemia Eaglesissa. Murray ei myöskään ole Shadyn kaltainen tanssija vaan enemmän suoraviivainen inside runner. Eagles maksaa Murraylle käytännössä saman verran mitä olisi maksanut McCoylle, joten periaatteessa voidaan ajatella Eaglesin treidanneen McCoyn Murray-Alonso kaksikkoon. Tuolla tavalla kun miettii niin hemmetin hyvä peliliike Eaglesilta. Maclinin menetys varmasti kirpaisee jonkin verran, mutta eiköhän Kelly löydä tilalle päteviä laitureita, jotka pystyvät myös olemaan tehokkaita tuossa systeemissä. Jordan Matthewsin rooli ainakin tulee kasvamaan viime kaudesta ja varmasti draftin kautta tulee myös vähintään yksi uusi receiver.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
E: Ilmeisesti Mathews ei olekaan tehnyt diiliä Phillyyn, olisikin ollut aika järjetöntä napata Mathews sekä Murray samaan tiimiin.

Ian Rapoportin mukaan Mathews aikoo siirtyä kaikesta huolimatta Eaglesiin. Onpa kyllä järjettömän kova RB-kaksikko Eaglesilla mikäli tuo toteutuu, taitaa Sproles joutua cutatuksi?
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Sinne meni Murray. Kyllähän tämä vituttaa, siitä ei pääse mihinkään. Ei niinkään se, että Murray ei enää pelaa Dallasissa, vaan se että hän on Eaglesin miehiä. Jerry Jonesin mukaan he olisivat halunneet pitää Murrayn, mutta cap tilanne ei nyt vaan antanut periksi. Varmasti näin onkin, mutta itse en uskonut missään vaiheessa, että DeMarco Murray pelaisi ensi kaudellakin Dallasissa. Toisaalta ihan hyvä, että Cowboys ei alkanut maksamaan mitään älyttömiä Murraylle. Ei muuta kun draftista nuorta verta. Aikamoista paskamyrskyä on ollut havaittavissa fanien keskuudessa. Olipa muuan hauska kuvakin Cowboysin facebook ryhmässä. Siinä oli ambulanssi sireenit päällä ja alla teksti Sam Bradford ja Ryan Matthews saapuivat Eaglesin päämajaan. Periaatteessa samaan kyytiin voi lisätä Murrayn? Jos vitsi ei auennut, niin sillä viitataan näiden kaverien loukkaantumuis herkkyyteen. No joo, vitsi vitsinä. Kyllähän Eagles ottaa taas aikamoisen ennakkosuosikin viitan itselleen NFC eastissä. Todella kovia hankintoja, vaikka myös lähtijöitäkin on. Ainakaan running backkeihin ei pitäisi homman Phillyssä kaatua, jos pysyvät ehjänä.

Dallasissa on ovi käynyt tiuhaan tahtiin ja tulijoita ei liiemmin ole. Kateellisen huuteluahan tämä on, kun rahaa ei ole. Jos pelkkää FA: ta katselee, niin nenään on tullut Cowboysille verrattuna muihin Eastin joukkueisiin. Runningbackkiä tuo Cowboysin joukkue huutais ja toki paljon muutakin? Jos kovimmat nimet markkinoilla on Spiller ja McFadden, niin eipä tuo hurraa huutoja aiheuta. Spillerin vois ottaakin, jos hinta on erittäin sopiva. Randlelle olis sitten tarjolla isot saappaat täytettäviksi. Tosin tuon Dallasin OL:n takana pitäisi backin ku backin pystyä takomaan kovat lukemat. Lähinnä tuohon peilatenkin odotan mielenkiinnolla minkälaista jälkeä Murray tekee ensi kaudella. Kuitenkin run blokking tilastossa viime kaudella Cowboys oli nro 1 ja Eaglesin vastaava sijoitus oli 30. Vielä Randlesta sen verran, että hänen suurimmat puutteet ovat heittoblokaamisessa, eikä niinkään itse juoksemisessa. Randle kuitenkin kantoi palloa lähes 7 jaardin keskiarvolla. Toki kantoja kertyi vain reippaat 50, kun Murray hoiteli yksistään ne hommat. Noh, nyt kun tässä on tarpeeksi vuodatettu krokotiilin kyyneleitä ja todettu ettei se Murray nyt niin hyvä ollutkaan, voi suunnata katseet vaikka draftiin :P

Ihmettelen suuresti jos draftista ei jää joku kolmikosta Gurley, Gordon tai Coleman Dallasin haaviin. Näitä kolmea on kuitenkin kaavailtu menemään jopa ykköskierroksella. Onko Cowboys sitten jopa pakotettu tekemään mooveja, että jonkun näistä saisivat? Tuskinpa, mutta eipä tuosta Jerrystä koskaan tiedä? Mutta onhan tuo Dallasin pajatso tyhjentynyt aika huolella. Ilmeisesti ainakin kuusi FA on lähtenyt muihin seuroihin. Jotain tarttis tehdä tukimiehille ja cornereille! Ja se heikoin lenkki on tunnetusti puolustuksen linja. Voi huokaus sentään, kun on taas reikiä paikattava ja tuntuu että mitään ei tehdä...

EDIT: ai niin, onhan se Adrian Peterson kortti vielä.... mutta tuskinpa sentään?
 
Viimeksi muokattu:

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
PFT kirjoitteli, että Jets olisi ottanut yhteyttä myös Cromartien agenttiin, että josko myös Cro tekisi paluun Jetseihin. Ilmeisesti Jetsin FO ajattelee, että kelloa takaisinpäin kääntämällä päästään sarjataulukossa ylöspäin.
Niinhän siinä kävi, että myös Cromartie tekee paluun Jetseihin. Lisäksi Jets lisäsi jo aiemmin Buster Skrinen secondaryynsa ja ilmeisesti on lähellä sopimusta myös ex-Chargers Marcus Gilchristin kanssa. Aika nopeasti on uusi GM muuttanut secondaryn heikkoudesta vahvuudeksi. Mitäköhän Rex Ryan mahtaa miettiä tästä? No, ehkä uusi HC-jobi Buffalossa lievittää vitutusta, mutta varmasti Ryania vähän kaivelee se ettei hänelle annettu viime kaudella tämän tasoista secondarya käyttöönsä.

Muita eilen varmistuneita siirtoja:

Jordan Cameron-->Dolphins
Terrence Knighton-->Washington
Henry Melton-->Buccaneers
Rahim Moore-->Texans
Brandon Browner-->Saints

Marcus Mariotan Pro Day ei ilmeisesti mennyt ihan täydellisesti ja muutamalta taholta hänen esitystään on kutsuttu pettymykseksi. Saa nähdä onko Mariota tämän vuoden Teddy Bridgewater. Tällä tarkoitan, että "heikko" Pro Day aloittaa negatiivisen trendin, joka päättyy putoamiseen ekan kierroksen loppupuolelle. Itse en tähän ainakaan vielä usko, mutta Winstonin asema draftin parhaana QB:na tuntuu vain vahvistuvan mitä lähemmäs draftia mennään. On tämä pre-draft aika kyllä melko huvittavaa. Vielä tammikuussa Mariotaa hehkutettiin joka tuutista ja Winstonin kohdalla puhuttiin vain off the field jutuista. Nyt pari kuukautta myöhemmin media paukuttaa Winstonia varmana ykkösvarauksena ja Mariotan kohdalla heitellään jotain Brady Quinn vertauksia. Tammikuun jälkeen ei ole pelattu yhtään ottelua, mutta silti pelaajien rankingit mukamas vaihtelevat näin paljon. Olisi kiva tietää, että kuinka paljon seurat oikeasti laittavat painoarvoa näille Pro Daylle ja muille collegekauden jälkeisille tapahtumille. Eli kuinka paljon yksittäisen seuran Big Board muuttuu tammikuun ja huhtikuun välillä. Itse veikkaan ettei läheskään niin paljon kuin median jutuista voisi päätellä.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Jotain sentään tapahtuu Dallasinkin suunnalla. Nyt jäi iso kala haaviin FA:sta. Cowboys tarvitsi kipeästi passrusherin ja sai sellainen, jopa ihan parhaimmasta päästä. Cowboys solmi yksivuotisen sopimuksen DE Greg Hardyn kanssa. Sopimus on aika arvokas, jos Hardy ei saa penaltya ja muutenkin käyttäytyy niin kuin pitää. Silloin soppari on arvoltaan $13.1 miljoonaa. Siitä toki liipastaan rapiat 11 milliä veke, jos homma ei toimi. Jos Hardy kuitenkin pelaa kaikki pelit ja suorittaa sillä tasolla mitä häneltä odotetaan, on todella, todella tärkeä pelaaja Dallasille. Säkkejä ei nimittäin hirveesti sadellut Cowboysin laariin viime kaudella. Koko joukkueen kolme parasta säkittäjää eivät yllä yhdessäkään siihen lukemaan mitä Hardy saalisti yksin edellisellä kaudella. Hardy on rankattu FA:n kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi. Edellä vain Suh ja Revis, joten siltäkin kantiltakin katsottuna iso kiinnitys. Toivotaan, että Hardy on rahojen arvoinen? Ensi kaudeksi on sitten ihan mukava endi kaksikko Hardy & Lawrence.

Olipa niitä muitakin kiinnityksiä, mutta ei toki ihan samaa luokkaa. Pari FB allekirjoittivat paperin: Ray Agnew ja Jed Collins. Tämä viittaa vahvaan juoksuun ensi kaudellakin. Murrayn korvaajaksi hankittiin Darren McFadden parin vuoden sopimuksella. En oikein tästä pidä. Toki jos McFadden pysyy ehjänä, voi olla arvokaskin pelaaja? Mielestäni tämä ei kuitenkaan poista sitä, että draftista on otettava rb. Tukimiehiäkin tuli nippu, mutta lähinnä backupeiksi. Tulleet ovat: Jasper Brinkley, Andrew Gachkar ja aikaisemmin mainittu Keit Rivers. Rolando McClain tarvittaisiin takaisin, niin silloin aloittava tukimies kolmikko olisi silloin varsin pätevä (Sean Lee, Rolando McClain, Anthony Hitchens). Myös draftista tilausta tukimiehelle. Puolustuksen takakentälle saatiin vahvistusta ex-Saints cb Corey Whiten muodossa. Hyvä kiinnitys. White pystyy pelata nickelinä ja tämä mahdollistaisi mm. Scandrickin siirron täyspäiväisesti ulkopuolelle. Mutta myös tarve cornerille sekä safetylle draftista. Dallasin omista vapaista pelaajista olisi hyvä saada jatkot ainakin DE George Selvien sekä DT Nick Haydenin kanssa.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Spotac laskenut Greg Hardyn cap hitin 3,2 miljoonaan. Dallas Cowboys 2015 Salary Cap Table | Spotrac Ei itselle nuo erilaiset bonukset oikein ikinä auennut että lasketaanko cappia vastaan miten? Mitä jos kaveri tienaa sopimuksensa täysimittaisena eli tuon 13,1 milj. niin siirtyykö tuo lähes 10 milj. sitten dead moneyksi ensi vuodelle vai..? Jos ei, niin tuolloinhan tuossa olisi mahdollisuus keinotella että laittaisi basen matalalle sopimuksessa ja bonukset tyyliin "jos maailma ei ole tuhoutunut niin saat 10 milj.", jolloin todellisuudessa palkat olisi kovat, mutta capin suhteen tarkastellessa näyttäisi hyvältä. Eihän tämä voi pitää paikkaansa? Eihän se vissiin niinkään voi mennä että sitä mukaa kun Hardy pelaa pelejä, niin Cowboys joutuu seuraamaan cappiaan ja potentiaalisesti joko estämään Hardyn pelaamisen tai tekemään muiden pelaajien kohdalla jonkinlaisia sopimuksen muokkauksia tai jopa cuttaamisia?

EDIT: Ravens pitänyt melko matalaa profiilia hankinta puolella, täysin uutena hankintana Houstonista safety Lewis 3v. soppari, resignattuja kavereita: Forsett 3 vuotta (9milj), DL Guy 2v. sopimus ja Cantylle uusi 2v sopimus. Guy hyvä haku, oli hyvässä roolissa viime kaudella linjan rotaatiossa ja vaikutti täysin kaverilta joka pystyisi ottamaan isompaakin tonttia vastuulleen.CB Webb suostui pudottamaan palkkaansa tälle vuodelle 2 milj. joka näyttäytyi suoraan cap lukemassa. Muista uutisista Bernard Pierce cutattu DUI:n jälkeen eilen. Siittä lähti muutaman vuoden takainen 3. kierroksen varaus kävelemään, rookie kautena 2012 4.9 ypg, 2013 2.9 ypg ja 2014 3.9 ypg. 2013 ei täysin Piercen piikkiin mene, sillä tuolloin konttasi koko juoksuhyökkäys. Mielenkiintoinen trendi b-morella, siellä on tällä offseasonilla cutattu kaverit suoraan jos jtn off-field probleemaa ilmennyt. Mitä jos joku oikeasti iso nimi hölmöilee? Joka tapauksessa organisaatio tulee näyttämään hölmöltä, joten pitää vaan toivoa ettei mitään tapahdu.
 
Viimeksi muokattu:

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Looking at the Greg Hardy Contract With the Cowboys - Over the Cap

Tuossa löytyy vähän selvennystä, joskin kommenttikentästä löytyy eriävääkin näkemystä.. mutta kuitenkin ymmärrykseni mukaan nyt nämä offseason bonukset ja base lasketaan cappiin tässä vaiheessa (offseasonilla) ja game bonukset sitten vasta regural seasonilla sitä mukaa kun niitä sitten tulee. Mitä enemmän Hardy pelaa, niin sitä enemmän Dallas joutuu cappiin tilaa pitkin kautta tekemään. Siellä olikin toki jo suoraan pari ratkaisua capin kasvattamiseen, eli Brandon Carrin cuttaus kesäkuun 1:sen jälkeen ja/tai Romon sopimuksen restructuring.

Ihan pelkästään ajatellen mitä Hardy tuo Dallasille pelikentälle, niin ei huono. Kyllähän tuollainen kaveri mihin tahansa joukkueeseen kelpaisi, etenkin Dallasiin, sillä siellä ei Waren lähdön jälkeen oikein sackeilla juhlittu. Hardy on juuri oikeanlainen kaveri sytyttämään koko linjaa, eikä kaveri missään nimessä ole sidottu pelkästään tiettyyn rooliin, vaan pystyy toimimaan linjan sisä- tai ulkopuolelta. Toki sitten mitä muuta tulee kaverin mukana, niin se on oma juttunsa, mutta jos ihan pelikentälle tuomista asioista puhutaan, niin hyvä signaus ehdottomasti.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
EDIT: Ravens pitänyt melko matalaa profiilia hankinta puolella, täysin uutena hankintana Houstonista safety Lewis 3v. soppari, resignattuja kavereita: Forsett 3 vuotta (9milj), DL Guy 2v. sopimus ja Cantylle uusi 2v sopimus. Guy hyvä haku, oli hyvässä roolissa viime kaudella linjan rotaatiossa ja vaikutti täysin kaverilta joka pystyisi ottamaan isompaakin tonttia vastuulleen.CB Webb suostui pudottamaan palkkaansa tälle vuodelle 2 milj. joka näyttäytyi suoraan cap lukemassa. Muista uutisista Bernard Pierce cutattu DUI:n jälkeen eilen. Siittä lähti muutaman vuoden takainen 3. kierroksen varaus kävelemään, rookie kautena 2012 4.9 ypg, 2013 2.9 ypg ja 2014 3.9 ypg. 2013 ei täysin Piercen piikkiin mene, sillä tuolloin konttasi koko juoksuhyökkäys. Mielenkiintoinen trendi b-morella, siellä on tällä offseasonilla cutattu kaverit suoraan jos jtn off-field probleemaa ilmennyt. Mitä jos joku oikeasti iso nimi hölmöilee? Joka tapauksessa organisaatio tulee näyttämään hölmöltä, joten pitää vaan toivoa ettei mitään tapahdu.

Lewisistä en itse osaa sanoa mitään, mutta paikkansa suhteen aika pakkohankinta seuralta. Eipä tainnut oikein muita varsinaisesti isompia nimiä olla edes tarjollakaan. Ja kun Stewart lähti niin jo ennestään täysin retuperällä oleva safetyosasto oli vielä entistä paskemmassa jamassa.
Cantyn uuden sopimuksen myötä taitaa vieläkin tulla säästöä miehen aiempaan sopimukseen nähden, which is nice. Webbin palkanpudotus on arvostettava teko. Seura oli tuon sopimuksen kanssa kuitenkin enemmän tai vähemmän kusessa ja tuolle parille miljoonalle on varmasti käyttöä.

Pierce oli kyllä rookiekautenaan huikea back-up Ricelle, 2013 ei toiminut juoksupeli lainkaan ja viime kaudella taas Piercen rooli tuntui olevan aika marginaalinen ja välillä tuntui siltä, että Piercen roolia siirretään hiljalleen Taliaferrolle
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Onko kellään mitään hajua onko nuo huhutut sääntömuutokset (PAT, haastot) millään tasolla muuttumassa vai onko kyseessä taas nettikupla?

Colts on ehdottanut että onnistuneen 2PATin jälkeen saisi koittaa vielä yhtä extrapistettä 50 yardin potkumaalilla. Muuttaisi aika lailla pelin lopun dynamiikkaa kun yhdellä TD:llä olisi mahku saada 9 pistettä.

Haastojen osalta oikeus olisi laajenemassa minkä tahansa tuomariratkaisun haastoksi mukaan lukien viheltämättä jätetyt!
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Ei kait noista mitään täysin varmaa liene tässä vaiheessa. Paljon ehdotuksia on mistä NFL Owners meetingissä keskustellaan, mitä itse olen lukenut, niin keskeisimpinä asioina:

- Mahdollisuus haastaa tuomarin antama penalty, keskustelua lähinnä siitä missä kaikissa tilanteissa näin voisi tehdä
- Siirtää PAT potku 15yardin linjalle ja lisäksi keskustelussa tosiaan tuo 2PAT:n jälkeinen extra 50 yardin potkumaali
- Jatkoajalla molemmille joukkueille mahdollisuus saada pallo haltuun, eli ekalla posessionilla tehty TD ei katkaisisi matsia kuten nykysäännöissä, vaan myös toinen joukkue saisi mahdollisuuden
- Ns. pats rule, eli juurikin tämä eligible/ineligible reciever, joka tarkoitus nyt estää tietyiltä osin. Käytännössä jos olet lähtökohtaisesti eligible, niin muuttuessa ineligibleksi et voi asettua linjamuodostelman "ulkopuolelle".

Monet jutut toki mahdollisia, lähivuosina on näitä muutoksia tullut (mm. jatkoaikaan ja aloituspotkujen kohtaan liittyviin asioihin) ja muutamia on kokeiltu preseasonilla, esim. juurikin tuo PAT potkukohta viime preseasonilla oli 15 yardin kohdalla. Itse veikkaan että noista läpimeneviä juttuja on tuo penaltyjen haastaminen tietyiltä osin, ineligible -sääntö ja PAT siirtyminen 15 yardin linjalle. Tuota extra pistettä 50yardin potkulla tuskin tulee, korkeintaan ehkä preseasonilla tätä kokeillaan.. vaikka tavallaan ihan hauska ajatus onkin, niin tosiaan tuo potentiaaliset 9 pistettä/TD on liian epäkonservatiivista :D Toki muitakin juttuja on mietinnässä mm. cut-blockit ja paljon keskustelua herättänyt catch-rule, joskin viimeiset uutiset tukevat sitä ettei sääntöä tulla juurikaan muuttamaan vaan siihen lisätään pykälä joka selventää tilannetta: The threshold for ‘completing a catch to the ground’ in NFL is changing, and Pac

EDIT: Veteran combine on käyty. Ei hirveesti riemunkiljahduksia koko tapahtuma ole herättänyt.
 
Viimeksi muokattu:

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Miles Austin pelaa ensi vuoden Eaglesin rissuna. Austin maksoi vähän yli pari miljoonaa kaudessa. Austin on pelannut viime vuonna Brownsissa aloittavana rissuna. Demeco Ryans pelaa myös ensi vuonna LB:nä Eaglesissa. Eagles maksaa Ryansille kolme miljoonaa kaudessa, jolloin Eagles sai Ryansin halvemmalla. Molemmille pelaajille tarjotaan aloitusmahdollisuutta Eaglesissa.

Joukkueen aloittavan G:n ja aloittavan SS:n paikoille ei ole toistaiseksi hankittu pelaajia. Draftissa voi S Landon Collins sekä G La’el Collins olla boardilla vielä Eaglesin ollessa varausvuorossa. Vai draftaako Kelly entisen Oregonilaisen valmennettavansa? Tykkäisin itse ehkä eniten Wr Dorial Green-Beckhamista kärkivarauksena.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
En kyllä näe lainkaan positiivisena asiana sitä, että kaikkiin tuomioihin tulisi tuo haastomahdollisuus. Kyllähän videolta näkee tapahtuneet asiat todella tarkasti, mutta miten kukaan voi sanoa onko vaikka joku syötön vastaanoton häirintä oikeasti häirintää? Näissäkin tilanteissa tulee aina kontaktia enemmän tai vähemmän. Miten siinä sitten tuomarina videon katsomisenkaan jälkeen voit sanoa, että kontaktia oli vähän, mutta häirinnäksi sitä ei voi laskea, tai sitten pienikin hipaisu haastetaan ja tuomitaan häirinnäksi. Niin kauan kun ei voi 100% varmuudella sanoa joko kyllä tai ei, sellaista ei pitäisi videolta tarkistaa. Nykyiset viivat, ajankäyttö, missä pallo oli kun pelaaja oli maassa jne. on juuri sellaisia, mitkä voi videolta todeta, mutta jotkut kontaktit taas ei. Niissä on aivan liikaa tulkintavaraa, jota video ei voi mitenkään kääntää puoleen tai toiseen. Se menee varmasti juuri sellaiseksi "juupas/eipäs" väittelyksi, mitä netissäkin on kaikkien tällaisten tilanteiden jälkeen, joissa ei ole lopulta voittajaa.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
En kyllä näe lainkaan positiivisena asiana sitä, että kaikkiin tuomioihin tulisi tuo haastomahdollisuus. Kyllähän videolta näkee tapahtuneet asiat todella tarkasti, mutta miten kukaan voi sanoa onko vaikka joku syötön vastaanoton häirintä oikeasti häirintää? Näissäkin tilanteissa tulee aina kontaktia enemmän tai vähemmän. Miten siinä sitten tuomarina videon katsomisenkaan jälkeen voit sanoa, että kontaktia oli vähän, mutta häirinnäksi sitä ei voi laskea, tai sitten pienikin hipaisu haastetaan ja tuomitaan häirinnäksi. Niin kauan kun ei voi 100% varmuudella sanoa joko kyllä tai ei, sellaista ei pitäisi videolta tarkistaa.
Siis ei hän tuossa ole mitään ongelmaa. Eihän nykyisiäkään haastoja pystytä aina tulkitsemaan 100% varmuudella. Jos tilanteesta jää vähänkään tulkinnanvaraa, kentällä tuomittu tuomio jää voimaa. Ihan hyvin voidaan ottaa kaikki tuomiot haastettavaksi, kun on tuo sääntö käytössä.
 

Rocco

Jäsen
Siis ei hän tuossa ole mitään ongelmaa. Eihän nykyisiäkään haastoja pystytä aina tulkitsemaan 100% varmuudella. Jos tilanteesta jää vähänkään tulkinnanvaraa, kentällä tuomittu tuomio jää voimaa. Ihan hyvin voidaan ottaa kaikki tuomiot haastettavaksi, kun on tuo sääntö käytössä.
Päinvastoin. Nykyisissa haastoissa on todella selkeä raja, minkä voi tulkita. Oliko yli viivan vai ei, missä pallo oli kun polvi osui maahan, tai saiko pelaaja kaksi jalkaa kenttään kiinnioton jälkeen. Kaikissa on todella selkeät vaihtoehdot. Kontaktitilanteissa taas ei ole mitään selkeää kyllä/ei vaihtoehtoa, on vaan se miten paljon oli. Siinä tulee takuuvarmasti keskusteluita, missä voidaan todistaa kiistatta joku kontakti, mutta vastaavasti todistaa sekin ettei se vaikuttanut mitenkään tilanteeseen. Saamme nähdä viimeisen minuutin pitkiä heittopelejä, missä aina haastetaan, ja sitten selvitellään "kun toisen pelaajan käsi osui toisen pelaajan käteen kiinniottotilanteessa", ja tee siinä sitten tuomarina päätös, että ei se vaikuttanut mitenkään tai vaikutti selkeästi, tai filmasiko rikottu osapuoli tilanteessa ja miten paljon.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Olen Roccon kanssa muuten samoilla linjoilla, mutta toisaalta taas tämä on minusta hyvä apu siihen kun nähdään jossain tilanteissa hidsatuksista että ei se kyllä noin mennyt kuin tuomittiin. En nyt tähän löydä mitään nimenomaista esimerkkiä mitä tarkoitan, mutta varmaan kaikki lajia seuraavat tietävät millaisista tilanteista on kyse. Haastojen määrän rajallisuus ja turhasta haastamisesta rokottaminen varmasti auttavat pitämään tilannetta kurissa, ihan kaikkea ei aleta haastamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös