Newcastle United kausi 07-08

  • 40 789
  • 285

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Samaa itsekkin ihmetellyt. Kuitenkin Espanjassa pelatessaan oli ihan maajoukkuetasoa. Nooh, toivottavasti kaveri saa nyt vihdoinkin kunnollisen näyttöpaikan tällä kaudella.

Ja tosiaan, sen perkeleen Ameeban voi heivata helvettiin. Kaippa siitäkin muutaman miljoonan saisi joltain West Hamilta kaavittua.

Alladryce tokaissut muuten Juve-pelin jälkeen että muutama vahvistus olisi tarkoitus vielä hommata ennen kauden alkua. Saas nähdä ettei jää paskaa käteen. Toisaalta on tänä kesänä jo "hiukan" oltu aktiivisempia kuin Roederin aikaan. Ja nythän huhuiltiin ko. herran siirtyvän Arsenalin urheilutoimenjohtajaksi tms. Onnea vaan sinne siis jos näin kävisi...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Samaa mieltä. Veikkaan Samin kyllä peluuttavan Luqueta Vidukan kansssa toisena hyökkääjänä rotaatiossa kun Owen ja Martins saavat tapella toisen hyökkääjän tittelistä. Luque on kyllä mielettömän aliarvostettu ja lähes lupaan miehen tekevän yli 10 maalia ensi kaudella liigassa.

Höpöjä. Se on ihan totta, että Roeder ei antanut Luquelle ikinä kunnon tilaisuutta, mutta ihan yhtä totta on sekin, että kentälle päästessään Luque on lähes poikkeuksetta ollut valitettavan surkea. Sikäli Roederilla kyllä kaikessa epäreiluudessaan ja epäloogisuudessaankin oli perusteet hylätä 9,5-millin mies lopullisesti johonkin penkin ja katsomon välimaastoon, vaikka se tyhmää olikin.

Enemmän kuin mielelläni soisin Luquen onnistuvan, koska jos näin tapahtuisi niin kyseessä olisi ihan täysin uusi vahvistus joukkueelle, mutta kaikki aiemmin nähty puhuu kyllä sen puolesta, että jos ei ihmeitä ole tapahtunut tilannenopeuden/kovuuden ja asenteen suhteen niin peliaikaa ei ole luvassa hajaminuutteja enempää.
Totuus on se, että Luque on Newcastlessa tällä hetkellä vain siksi, että kukaan ei halua ostaa häntä. Edes lainalle ei kelpaa kuin siten, että Newcastle maksaisi puolet palkastaan.

Newcastlen Luque ei ole pätkääkään aliarvostettu, vaan pelaa nähdyn perusteella itselleen ihan liian kovatempoisessa liigassa. Toivottavasti muuttaa asian tällä kaudella. Joko onnistumalla, tai siirtymällä itselleen sopivampaan sarjaan.

Kauden alkua en odottele kovin suurin toivein. Alku oli lupaava, mutta nyt on kaksi viikkoa aikaa avaukseen ja joukkueella ei vieläkään ole sitä mitat täyttävää pakistoa. Missä vitussa on huipputoppari tai edes back-up mies Taylorille ja Rozenhalille ja miten helvetissä voi olla mahdollista, että näillä näkymin Baba/Carr aloittaa avausottelun vasempana pakkina? Surkeaa räpeltämistä.
 

jkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata ja Pool
Newcastlen Luque ei ole pätkääkään aliarvostettu, vaan pelaa nähdyn perusteella itselleen ihan liian kovatempoisessa liigassa. Toivottavasti muuttaa asian tällä kaudella. Joko onnistumalla, tai siirtymällä itselleen sopivampaan sarjaan.
Paljon tosiasioita koko tekstissäsi, mutta siltikin uskallan hiukan heittää omia mielipiteitä ilmoille.

Vaikka Luquelta huonoja esityksiä varmasti tulikin niin mitä voi odottaa mieheltä, jota ei Valioliigakauden aikana päästetä kertaakaan avaukseen vaikka nämä muidenkin nimeämät kouhottajat pääsevät sinne kerta toisensa jälkeen. Luquen viime kauden loukkaantumishistoriaa en muista oikeastaan laisinkaan, mutta kun kausi etenee ja kaikki huomaavat, että joukkueen menestys menee persiilleen niin eikö miestä todellakaan uskalleta/haluta tjsp päästää kentälle muuten kuin vaihdosta seitsemän kertaa?? Europeleissähän mies pelasi enemmän ja teki muutaman maalin, mutta mihin jäi se palkinto eli kunnollinen peluuttaminen seuraavassa Valioliigamatsissa? Ok, totta kai puhutaan ammattilaisista, joiden täytyy sopeutua jokaiseen mahdolliseen olotilaan, mutta kyllä Newcastle (=Roeder) ihan itse kaivoi sitä kuoppaa tuhoamalla Luquen itseluottamusta. Itse olen ilman muuta valmis myöntämään Luquen epäonnistumisen, jos Sam miestä kunnolla peluuttaa eikä tulosta synny, mutta tässä vaiheessa en sitten millään myönny miestä hautaamaan.

Pahoittelen, että meikäläisen teksti on täynnä jossittelua jne, mutta kuten sanottua niin pääpaino on Poolin seuraamisessa, joten ihan tarkat statsit yms eivät valitettavasti ole muiden joukkueiden osalta hanskassa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Paljon tosiasioita koko tekstissäsi, mutta siltikin uskallan hiukan heittää omia mielipiteitä ilmoille.

Vaikka Luquelta huonoja esityksiä varmasti tulikin niin mitä voi odottaa mieheltä, jota ei Valioliigakauden aikana päästetä kertaakaan avaukseen vaikka nämä muidenkin nimeämät kouhottajat pääsevät sinne kerta toisensa jälkeen.

Luquen asemassa olevalta pelaajalta on lupa odottaa otteita, joista näkyisi se, että siinä on kaveri joka taistelee saadakseen lisää peliminuutteja. Mitään sellaista ei ikävä kyllä ole näkynyt - ikinä.

Ameobi kaikessa paskudessaankin kuitenkin tsemasi sen mestansa eteen, vaikka noin yleisesti ottaen olenkin hänestä sitä mieltä että myyntiin ja äkkiä.

Kuten sanoin, niin toivon mukaan Allardyce saa Luquesta jotain irti sillä jonkinlaista potentiaalia miehessä kuitenkin on. Näin jälkiviisaana on tosin helppo sanoa 9,5-millin törsäämisen häneen olevan kenties paskin jalkapallosiirto ikinä. Järkyttävä määrä puntia pelaajasta, jolle edes Sounessilla itsellään ei tuntunut olevan paljoakaan käyttöä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Näin jälkiviisaana on tosin helppo sanoa 9,5-millin törsäämisen häneen olevan kenties paskin jalkapallosiirto ikinä. Järkyttävä määrä puntia pelaajasta, jolle edes Sounessilla itsellään ei tuntunut olevan paljoakaan käyttöä.

Unohditkos Boumsongin? Eiköhän tuo tärkein siirto harakoille tapahtunut jo tuossa toukokuussa. Eli Titfuck-Bramblelle vapaat paperit. Kyllähän tuo puolustus vielä paria miestä tosiaan huutaa. Nooh, onhan tässä vielä melkein pari viikkoa aikaa sarja-avaukseen.

Nufc on viime vuosina ollut aika korkealla näissä paskin-ostos-vittu ikinä-listoissa. Toivotaan ja rukoillaan että siihenkin tulisi nyt muutos vihdoin. Ashleyhan on luvannut kai 10 miljoonaa joukkueen vahvistamiseen Alladrycelle. Eikös sillä yhden Boumsongin saa tosiaan?
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Jeh, kyllähän meillä noita löytyy ... Maric?

Elieli, The Manchester Evening News uutisoi Manun hyväksyneen Newcastlen kuuden miljoonan punnan tarjouksen Alan Smithistä.

Vahvistusta odotellessa hiukan pistää ihmetyttämään tämä mahdollinen ostos. Kyllähän kaveri Manussa suurimman osan ajasta pelasi keskikenttää, vaikka mielummin itse kärkenä Smithin näenkin. Kyllähän tietysti Martins ja Luquekin keskikenttää pystyvät pelaamaan, mitä en kyllä näe realistisena vaihtoehtona. Jos tuo nyt totta on niin eipä sitä varmaankaan kauaa tarvitse miettiä syttyisikö se Luque tällä kaudella pelaamaan. Tuosta linkkiä:

http://www.manchestereveningnews.co.../1012/1012471_newcastle_poised_for_smith.html
 
Ikävä kyllä en. Hänestä tosin tekee paremman hankinnan se, että oli vähän halvempi ja päästiin jopa eroon niin että edes jotain hiluja tuli takaisinpäin.

Ja lisäksi Boumsong oli kaiketi oletusarvoltaan ihan tekimies. Auxerren aikoina oli kuitenkin maajoukkueessa mukana. Ei ihan avauksen miehenä, mutta kuitenkin.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ja lisäksi Boumsong oli kaiketi oletusarvoltaan ihan tekimies. Auxerren aikoina oli kuitenkin maajoukkueessa mukana. Ei ihan avauksen miehenä, mutta kuitenkin.

Jep, tosin maajoukkuemies oli Luquekin. Sama ongelma molemmilla - vauhti ei riitä Valioliigassa, tai ainakin tottuminen kovempaan tempoon vie niin paljon aikaa ettei Newcastlella ole ollut aikaa odotella.

Mitä Smithiin tulee, niin toivotan tervetulleeksi jos ja kun Dyer lähtee. Saitsukoneen tilalle toinen saitsukone, mutta kunnossa pysyessään molemmat erittäin käyttökelpoisia pelimiehiä. Verrattuna Dyeriin Smithin kusipäästatus ei liene yhtä paha.. siis oman joukkueen sisällä.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Kyllä meikäkin tuon Smithin mielellään ottaa, kärkiä luulisi olevan sen jälkeen riittävästi... Luque, Ameobi, Smith, Owen, Martins, Viduka ja Carrol. Carrolhan nyt tietysti noista on lähinnä reservimiehiä. Onhan se hyökkäys paras puolustus. Ehkä ensi kaudella vallankumouksellinen viiden kärjen taktiikka? Ja jos tuo 10 miljoonaa on luvattu siirtoihin niin miksi siitäkin käytetään yli puolet uuteen kärkeen?

No joo, kyllähän noista pystyy pari tipahtamaan keskikentällekkin, puolustuksessa en haluaisi ketään nähdä... hehe. Bridgeä Chelseasta tuodaan taas vauhdilla St. James´s parkille, mikä olisi saatanan kova kaappaus. Ei perkele, ennen kuin sitä kautta alkaa odottamaan niin mieluusti näkisi vielä pari vahvistusta puolustukseenkin. Vai pitääkö Fat Sam perinteistä kiinni ja puolustus kusee...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Barton on saitsulla ja sillä on hyvää aikaa käydä lusimassa sen aikaa kun tervehtyy :)

Ilmeisesti pari hankintaakin on enemmän kuin lähellä.

Skyn mukaan Alan Smith on tällä hetkellä keskustelemassa Newcastlen kanssa. Ihan hyvä paikko Dyerille. Käyttökelpoinen sekä keskikentällä että ylhäällä ja sopii mielestäni ominaisuuksiltaan ihan hyvin esmes. 4-3-3 formaatioon, toisin kuin vaikkapa Martins.
Itse diggaan erityisesti miehen asenteesta, joka on kentällä aina 150% ja mallia hullukoira. Bellamyn jälkeen meillä ei näin viihdyttävää jätkää ole ollutkaan. Toivon mukaan ei muistuta kuitenkaan Bellamya kopissa..
Loukkaantumishistoria on viime ajoilta aika karua luettavaa, mutta eipä Dyerkaan paljoa kenttää nähnyt.

Toinen päivän nimi on Claudio Cacapa, jonka siirto on medicalia vaille valmis. Täytyy tunnustaa, että tästä kaverista en tiedä yhtään mitään. Ilmeisesti keskuspuolustaja ja Lyonista on tulossa. Toiminut kaiketi jossain vaiheessa myös seuran kapteenina. Itse kun en Ranskan liigaa, ja nykyään oikeastaan Mestareiden liigaakaan seuraa kuin vähän alusta, niin on kyllä jäänyt heppu ihan pimentoon.

Eagle taisi seurata patonkiliigaa? ja varmaan osaisi kertoa millainen hemmo on kyseessä. Puhdas toppari vai pystyykö pelaamaan myös laitapakkina? nopea? hidas? hyvä ilmassa? taklaukset? sijoittuminen? etc.?
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Jees, myös Sevillan 31-v Serbian maajoukkuepakki Ivica Dragutinovic olisi Marcan mukaan tällä hetkellä neuvottelemassa siirrosta harakoihin. Kaveri pystyy pelaamaan sekä keskellä että vasempana puolustajana, joten sinänsä olisi ainakin tarpeeseen tuleva vahvistus.

Myös Dyerin siirto Hammersiin pitäisi vahvistua 24 tunnin sisällä (taitaa muuten tienata n.80000 puntaa viikossa), iloinen jälleennäkeminen Bowyerin kanssa?

Smith saapunut tänään Newcastleen neuvottelemaan sopparista, eli tulossa taitaa olla.
 

Emilio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Newcastle
Jees, myös Sevillan 31-v Serbian maajoukkuepakki Ivica Dragutinovic olisi Marcan mukaan tällä hetkellä neuvottelemassa siirrosta harakoihin. Kaveri pystyy pelaamaan sekä keskellä että vasempana puolustajana, joten sinänsä olisi ainakin tarpeeseen tuleva vahvistus.

Myös Dyerin siirto Hammersiin pitäisi vahvistua 24 tunnin sisällä (taitaa muuten tienata n.80000 puntaa viikossa), iloinen jälleennäkeminen Bowyerin kanssa?

Smith saapunut tänään Newcastleen neuvottelemaan sopparista, eli tulossa taitaa olla.

Dragutinovic kelpaisi ehdottomasti! Hyviä pelejä Sevillassa ja sopeutuisi varmasti myös Englannin kentille, ainakin kovuutensa puolesta. Alkaisi kyllä olemaan ruutitynnyri jälleen tämä hankinnan myötä kasassa, mutta toivottavasti sisäisiltä räjähdyksiltä vältytään...
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Pieni väli-info. Eli kaikki kolme em. pelaajaa neuvottelee tällä hetkellä henkilökohtaisista ehdoista Nufcin kanssa. Eli perkeleen hyvältä näyttää siis. Dyer myös julkistettaneen tänään Hammersien pelaajana. Noh niin, vihdoinkin alkaa siis tapahtua. Tai no, normaalituurilla nuokin kaikki kusee viime tingassa...

Lisäys: Ja Smith tuli. Viiden vuoden sopimuksella, hinnaksi arvioidaan noin kuutta miljoonaa. Hyvä hyvä!
 
Viimeksi muokattu:

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Smith tehnyt jo viiden vuoden sopimuksen, ilmeisesti Cacapa on myös signannut jo. Brittilehdistön mukaan vasemman pakin suhteen on käännytty taas Bainesin puoleen.
Jos hänet vielä saadaan, niin kumarran Allardycelle todella syvään.

Niitä paikkoja on tilkitty mihin tarvetta on ollut, ja vaikka yhtään ison rahan Hollywood -pelaajaa ei tänä kesänä tullutkaan, niin joukossa on kuitenkin pelaajia jotka ovat osoittaneet jo aiemmin olevansa helvetin hyvää Valioliigatasoa (Viduka, Geremi), hyvää valioliigatasoa (Smith, Barton), tai omaavat potentiaalia osoittautua huippumiehiksi (Rozenhal, Baines?). Cacapasta en tiedä hevon vittuakaan, mutta Ranskassa on lukemani perusteella ollut todella kova luu joka on tottunut voittamaan. Kokenut pelaaja, jolle kapteeninnauhakin on tuttua kauraa.

Voipi hänkin olla erittäin hyvä hankinta, mutta samoin kuin Rozenhal, niin voi olla myös niitä pelaajia joita katsoessa ei tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa. Takeita PL:ssä onnistumiseesta ei ole. Toivottavasti kuitenkin edes toinen osoittautuu tekijämieheksi.

Ihan hyvältä kuitenkin näyttää. Boltonia vastaan seuraavalla?

------------ Given -------------
Geremi - Taylor - Cacapa - Baines
------------ Butt --------------
---- Milner - Smith - Emre ------
------- Viduka --- Owen -------

Subs:

Harper
Solano
Rozenhal
N'Zogbia
Martins
Luque
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Eikös Smith ole pelannut rikkovana kk-miehenä joskus, ei kai hyökkäävänä kk-miehenä? Henkilökohtaisesti en hihku onnesta Smithin tullessa joukkueeseen, sillä en suoraan näe kenet hän missäkin hierarkiassa ohittaa, kenties Buttin, mutta kai Samppa ja aika sen näyttää.

Mielestäni tarvetta olisi ihan toisten asioiden vahvistamiseen, mutta siihen on kai vielä elokuun loppuun asti aikaa. Sillä jos ei puolustajia joukkueeseen tule, soudetaan ja syvällä....
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Eikös Smith ole pelannut rikkovana kk-miehenä joskus, ei kai hyökkäävänä kk-miehenä? Henkilökohtaisesti en hihku onnesta Smithin tullessa joukkueeseen, sillä en suoraan näe kenet hän missäkin hierarkiassa ohittaa, kenties Buttin, mutta kai Samppa ja aika sen näyttää.

Mielestäni tarvetta olisi ihan toisten asioiden vahvistamiseen, mutta siihen on kai vielä elokuun loppuun asti aikaa. Sillä jos ei puolustajia joukkueeseen tule, soudetaan ja syvällä....

Smith on pelannut puolustavana kk:na, hyökkäävänä kk:na, laiturina ja kärkenä.
Buttia hän ei ohita missään tapauksessa ja samalle paikalle on tyrkyllä Geremikin, mutta esmes. 4-3-3 taktiikassa ohittaa heittämällä kaksi kolmikosta Viduka-Owen-Martins, joista varsinkaan viimeksi mainitulla ei ole mitään eväitä pelata laitahyökkääjänä, jos kohta mielestäni ei ole Owenilla ja Vidukallakaan.

Korvaa Dyerin täysin ja on monikäyttöisyytensä ansiosta enemmän kuin luultavasti aina avauksessa mikäli pääsee huippukuntoonsa. Kysymys on vain siitä kuka milloinkin joutuu tekemään tilaa.
Vidukaa ja kunnossa olevaa Owenia lukuunottamatta joukkueessa ei ole keskikentällä ja hyökkäyksessä yhtään pelaajaa, joka olisi säännöllisesti pystynyt pelipaikallaan pitämään pelinsä sillä tasolla missä se Smithillä ennen kinttunsa katkaisemista monet vuodet oli. Nuorempi Nobby tietty poikkeuksena, mutta enää tuskin pelaa 20:ntä peliä enempää.

Pakkeja on nyt tullut Cacapan tulon jälkeen 2 (3 jos Geremi lasketaan), ja jos se vasen pakki vielä saadaan, niin lukumääräisesti ei ole hätää. Se sitten on toinen juttu miten uudet pelaajat onnistuvat.
Oikean pakin tontti on hoidossa (Solano, Geremi), Taylor hoitaa ruutunsa toisena topparina ja Cacapasta tai Rozenhalista pitäisi löytyä mitat täyttävä vieruskavari. Vasenta pakkia toi huutaa, mutta jos Baines jäisi koukkuun, niin kautta ei tarvitse ainakaan aloittaa vitun Babayarolla tai Carrilla.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ja lisää tulee?

Villarealin virallisten sivujen mukaan vasen puolustaja Jorge Enrique on siirtymässä Villarealista Newcastleen. Siirtosummista ym. ei mitään tietoa ja tämä siirto - jos ei ole uutisankka - tuli kyllä täysin puskista.

Olisi aikasen kova kaappaus toteutuessaan. Pelipaikallaan Espanjan lupaavimpia heppuja ja jos sopeutuu Englantiin, niin siinä olisi vasenta pakkia pitkäksi aikaa eteenpäin.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ja lisää tulee?

Villarealin virallisten sivujen mukaan vasen puolustaja Jorge Enrique on siirtymässä Villarealista Newcastleen. Siirtosummista ym. ei mitään tietoa ja tämä siirto - jos ei ole uutisankka - tuli kyllä täysin puskista.

Olisi aikasen kova kaappaus toteutuessaan. Pelipaikallaan Espanjan lupaavimpia heppuja ja jos sopeutuu Englantiin, niin siinä olisi vasenta pakkia pitkäksi aikaa eteenpäin.

Tosiaan jos toteutuisi, niin pakko nostaa jo nyt hattua Samille. Ainakin joukkueen uudestaan rakentaminen on tehty nopeasti ja tehokkaasti. Juuri niitä tarvittavia alueita korjattu ainakin ennakkoon hyvin ostoksilla.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Cacapasta en tiedä hevon vittuakaan, mutta Ranskassa on lukemani perusteella ollut todella kova luu joka on tottunut voittamaan. Kokenut pelaaja, jolle kapteeninnauhakin on tuttua kauraa.

Voipi hänkin olla erittäin hyvä hankinta, mutta samoin kuin Rozenhal, niin voi olla myös niitä pelaajia joita katsoessa ei tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa. Takeita PL:ssä onnistumiseesta ei ole. Toivottavasti kuitenkin edes toinen osoittautuu tekijämieheksi.

Cacapan ongelma oli viime kaudella se, että Squillaci tuli Monacosta Lyoniin ja näin hän tipahti kolmanneksi toppariksi Crisin ja Squillacin taakse. Kuitenkin kyseessä maaotteluitakin aikoinaan pelannut pelaaja, joten ei mikään turha pelaaja. Sellainen "peruspakki", sijoittuu ihan hyvin, voimakas 1vs1 tilanteissa ja ei aivan hidaskaan. Ylöspäin osaa pelata sen helpon syötön, mutta ei mitenkään erityisen hyvä avaaja kuitenkaan.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Itse luin Cacapan viime kauden tilanteesta Houllierin kommentit, joiden mukaan häntä ei peluutettu, koska oli kieltäytynyt allekirjoittamasta uutta sopimusta, vaikka seurajohto oli kokenut hänen olevan sen velkaa seuran tukiessa häntä hänen loukkaantumisensa aikana.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itse luin Cacapan viime kauden tilanteesta Houllierin kommentit, joiden mukaan häntä ei peluutettu, koska oli kieltäytynyt allekirjoittamasta uutta sopimusta, vaikka seurajohto oli kokenut hänen olevan sen velkaa seuran tukiessa häntä hänen loukkaantumisensa aikana.

Okei, tätä en ollut kuullutkaan. Kuitenkin taidoiltaan kaveri olisi hyvin hoitanut roolinsa Crissin/Squillacin ohessa, joten ihmettelin kyllä kuinka vähän lopulta sai peliaikaa. Mutta oletin että Houllier tahtoi sitten peluuttaa näitä kahta enemmän.

Tuo on vähän kaksipiippuinen juttu, jos ei peluuteta niin tuskin se myöskään motivoi kirjoittamaan uutta sopparia. Tai siis ainakin antaa varmasti signaalin pelaajalle ettei ole kauheasti käyttöä...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Tuo on vähän kaksipiippuinen juttu, jos ei peluuteta niin tuskin se myöskään motivoi kirjoittamaan uutta sopparia. Tai siis ainakin antaa varmasti signaalin pelaajalle ettei ole kauheasti käyttöä...

Juup. Samanlainen tilanne tuntuu olleen kuin Chimbondalla Fulhamin kanssa. Seurajohto vittuuntuu siitä, että pelaaja aikoo siirtyä kauden jälkeen ilmaiseksi muualle ja passittaa äijän treenaamaan nuorisojoukkueen mukaan yrittäen karkoittaa halukkaita sopimuksen tekijöitä pois vuoden pelaamatta olleen pelaajan ympäriltä ja vaikeuttaen siten hänen seuraavan kesän sopimusneuvotteluitaan.

Ei kovin tyylikästä, mutta nykysiirtosummilla ihan ymmärrettävää kiusantekoa. Cacapalla olisi viime kesänä ollut ottajia ja ilmeisesti lähtöhaluja. Lyon ei myynyt, Cacapa ei tehnyt siitä kyrpiintyneenä jatkosopimusta. Lopulta Lyonille jäi luu käteen ja Cacapa joutui olemaan vuoden käytännössä ilman pelejä. Lose-lose tilanne molemmin puolin.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ei kovin tyylikästä, mutta nykysiirtosummilla ihan ymmärrettävää kiusantekoa.

Ihmeellistä touhua ei voi muuta sanoa. Samaan aikaan sitten seuroilta kuulee valitusta että pelaajilla on niin ja niin paljon sopimusta jäljellä, mutta yrittävät pakottaa siirtoja/uusia sopimuksia jne. Kyllähän se on täysin selvää että jos seurat toimivat tällä tavalla niin pelaajatkin toimivat vastaavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös