New York Rangers 2006-2007

  • 94 562
  • 477

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Pride And Joy

Voin vain olla tyytyväinen elämääni Planet New York Rangersissa. Hyökkäyksessä meillä on tämän hetken paras jääkiekkoilija ja avustamassa liuta kovia nimiä pistämässä kiekkoa pussiin. Edes eräiden pelaajien vaisuus(Cullen, Hall ja erityisesti Prucha) ei ole vaikuttanut kokonaisuuteen, vaan voittoja on tullut suhteellisen mukavasti. Myös kolmos- ja neloskentät ovat myllyttäneet hienosti. Hossa, Betts ja Ward ovat saaneet hyvillä esityksillään nyt vihdoin unohtamaan viime kauden def/fwd-komeetan Jed Ortmeyerin.

Erityis kiitos Hollwegille joka hoiti esimerkillisesti pelikaverin(Tyutin) pois pinteestä Pit pelissä, ja tappeli Thornburnia vastaan(lyhyesti). Tätä on parhaimmillaan team toughness. Myöskin Orr ollut mukavan aktivinen, heti kun saanut peliaikaa ja luvan hanskaamiseen. Janssen vs. Orr oli helmi mylly.

Puolustus on myös *Yeah!* saanut oman ruutunsa kuosiin ja kaksi permanenttiparia on saatu aikaiseksi. Tämä myös jeesannut varmasti Lundqvistiä, joka on nyt pelannut todella hyvin. Vielä kun Kaspan tilanne laukeaisi niin olisi homma paremmin kuin hyvin. Aika kallis heppu istumassa aitiossa hodareita natustamassa. Tyutin ottamassa mukavan fyysistä roolia itselleen ja on varmasti tässä Wardin "opissa".

Pruchan treidaamista kokoajan väläytellään. Viimeksi Blackhawksiin jossa vaihdossa tulisi nuori puolustaja Brent Seabrook(NyPost). Tällähetkellä joo, mutta entäs jos vaikka Shanny tai joku muu kahden ekan kentän mies loukkaantuu? Silloin Prucha on tärkeä mies nostaa ykkös ylivoimaan ja suurempaan rooliin muutenkin.

Nyt kunnon lepo jätkille ja sitten Pinguja turpaan oikein kunnolla!
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Messiah

Mahtavaa oli taas katsella NYRin mestaruuden ratkaisevaa ottelua hiljattain. Jestas sitä intensiteettiä ja tappamisen meininkiä(siis pelillisessä suorituksessa). Messier ja Graves olivat niin kurkoja että Van ei mahtanut mitään. Myös Leetchie ja mahorkka äijä Zubov olivat ihan jäätäviä.

Silti jotenkin päällimäisenä jäi mieleen viimeinen mohikaani McTavishin(johon helmi Keenan luotti vielä ja antoi tilaisuuden) ja Tikin ihan mieletön tsemppi ja draivi. Välillä maataan poikittain Captain Kirkin päällä, tai sitten huudetaan ilman kypärää vastustajalta kuulo pois. Mutta kokoajan on joku häshäkkä päällä.


Käykää katselemassa täältä itse.

http://video.google.com/videoplay?docid=5398149988063140480&q=owner:nhl+rangers&hl=en
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Stuka kirjoitti:
Edes eräiden pelaajien vaisuus(Cullen, Hall ja erityisesti Prucha) ei ole vaikuttanut kokonaisuuteen, vaan voittoja on tullut suhteellisen mukavasti. Myös kolmos- ja neloskentät ovat myllyttäneet hienosti. Hossa, Betts ja Ward ovat saaneet hyvillä esityksillään nyt vihdoin unohtamaan viime kauden def/fwd-komeetan Jed Ortmeyerin.
--
Pruchan treidaamista kokoajan väläytellään. Viimeksi Blackhawksiin jossa vaihdossa tulisi nuori puolustaja Brent Seabrook(NyPost). Tällähetkellä joo, mutta entäs jos vaikka Shanny tai joku muu kahden ekan kentän mies loukkaantuu? Silloin Prucha on tärkeä mies nostaa ykkös ylivoimaan ja suurempaan rooliin muutenkin.
Huomasinpa muuten postauksestasi että omat ennakko-odotukset noihin uusiin pelaajiin (pl. Shanahan) pitivät kutakuinkin paikkansa. Näkymättömiä pelaajia.
En tietenkään ole heitä vartavasten seurannut, mutta juuri sellaisia ynnämuu osastoa jota oletinkin.
(Tosin jos pelaa nelosessa ja sinne ollaan kaavailtu, muuta ei voikaan odottaa)

Prucha <-> joku muu -treidi; järjetöntä, taaskin. Vaihdossa pitäisi vähintään tulla jotain toiveita herättävää, eikä mitään Poteja.
Niinkuin sanoitkin, jos ja kun loukkaantumisia tulee niin mitäs sitten.
Pistäisi ensin nuo omat pakit järjestykseen ja niistä etsisi treiditavaraa.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Stuka kirjoitti:
Voin vain olla tyytyväinen elämääni Planet New York Rangersissa. Hyökkäyksessä meillä on tämän hetken paras jääkiekkoilija ja avustamassa liuta kovia nimiä pistämässä kiekkoa pussiin.

Toki fiilikset on nyt paremmat, kun joukkue on tehnyt sen vähimmäissuorituksen ja on ottanut pari voittoa alkukauden haahuilun jälkeen. Mutta mitä olisivat tulokset olleet, jos jengi olisi pelannut omalla tasollaan? Tuo se suurin puute on ollut. Ja tämä aihe on varmasti Renneynkin paperille kirjattu ja isoin kirjaimin.

Puolustus on myös *Yeah!* saanut oman ruutunsa kuosiin ja kaksi permanenttiparia on saatu aikaiseksi. Tämä myös jeesannut varmasti Lundqvistiä, joka on nyt pelannut todella hyvin. Vielä kun Kaspan tilanne laukeaisi niin olisi homma paremmin kuin hyvin.

Kyllä, tämä suurinta remonttia kaivannut osa-alue on alkanut toimia paremmin. Kasparaitisin toivon painavan duunia tosissaan ja palaavan takaisin Gardeniin, sillä hänenkaltaistaan ns. likaista pelaajaa Rangers tarvitsee pudotuspeleissä.

Pruchan treidaamista kokoajan väläytellään.

Täysin idioottimainen ajatus ja olisi vanhan Rangers-johtamisen toisintoa. Mäkeen tällainen touhu, vaikka se olisi vain ajatuksen tasolla. Moderni GM nyky-NHL:ssä kuuntelee tarkasti kykyjenetsijöitä, etsii lahjakkaita nuoria pelaajia ja samanaikaisesti pitää kiinni omista prospecteistaan. Rangersin toimitusjohtajat ovat hoitaneet luokattomasti varsinkin jälkimmäisen tehtävän.
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Heart of Gold = Peter Prucha

Jos treidaa lahjakkaan nuoren pelaajan toiseen lahjakkaaseen nuoreen pelaajaan menee homma tasan. Tässä tapauksessa(Prucha vs. joku lupaava nuori pakki), 40-60 NYRin hyväksi koska mielestäni tarvetta olisi sinipaidoissa nimenomaisesti takalinjoille. Mutta miten treidi vaikuttaisi koko sirkukseen mikä on Rangers, niin aika paha sanoa. Kemiat, kalakaveri jutut ja muut koko ryhmän koheesioon vaikuttavat asiat nous(s)evat isoksi tekijäksi näitä mietittäessä. Ja lisäksi vielä kun ottaa huomioon mikä warrior Prucha on kokoisekseen ja valmiina maksamaan hinnan Lontoon sumussa(Tamia mukaillen), niin kyllä melkoisen graniittinen Super-viiva-tykki(alle 25v.) saa tulla toiseen suuntaan Mr. Pruchan treidiä ajateltaessa.

Pelkotila/kylmähiki/ahdiste nousee vasta siinä vaiheessa kun muistaa Satherin historian kylmäpäisenä omaan pesään kusijana näissä omien prospectien/nuorten sällien treidaamis asioissa. Kärsivällisyys loppui ukolta nanosekunnissa aikanaan, jos Malhotra ei ollut heti uusi Messier tai Savard heti uusi Gretzky. Tilalle vaan kaikki maaliman sarjajyrät ja ja...

*Puuh*

Onneksi se sentään ei enää valmenna joukkuetta.

Viime kaudelta alkaen on uudistuneessa Rangers-organizaatiossa ollut ihan eri meininki treidaus asioissa. Oikeastaan Ozolinshin tulo oli muistutus vanhoista huonoista päivistä. Nytkään Brad Isbister ei ole tulossa ylös varmaan ikuna ellei puolet joukkueen hyökkääjistä saa samaan aikaan jotain ihan ihme vieraskiertue kuppaa hämäristä yökerhoista...
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
Henkilökohtaisesti en näe mitään tarvetta vaihtaa Pruchaa nuoreen lupaavaan pakkiin tai puolustavampaan hyökkääjään (prucha ei muuten ole ollenkaan heikko puolustava hyökkääjä), ottaen huomioon, että rangersin maalintekijätilastossa on HYVIN kapea kärki, niin Pruchan potentiaalinen maalivainu on kova ase kuitenkin. Muistakaa myös, että jos haluaa ottaa tulevaisuutta takalinjoille, niin meillähän on vielä Marc Staal kaiken kukkuraksi. Pock olisi todella hyvä pelaaja, jos sitä jo nyt peluutettaisiin Ozo:n tilalla, ja sitten Tyutin on oppinut yhtäkkiä pelaamaan. Se on jo kolme pakkia, Hartfordissa on muutama joista saa kelpo 3-6 pakkeja, ja kyllä pari pakkia voidaan hankkia ihan vapaina agentteina yms, ei Pruchaa treidaamalla.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Richter_35 kirjoitti:
Muistakaa myös, että jos haluaa ottaa tulevaisuutta takalinjoille, niin meillähän on vielä Marc Staal kaiken kukkuraksi. Pock olisi todella hyvä pelaaja, jos sitä jo nyt peluutettaisiin Ozo:n tilalla, ja sitten Tyutin on oppinut yhtäkkiä pelaamaan. Se on jo kolme pakkia, Hartfordissa on muutama joista saa kelpo 3-6 pakkeja, ja kyllä pari pakkia voidaan hankkia ihan vapaina agentteina yms, ei Pruchaa treidaamalla.

Kyllä, juuri näin. En näe Rangersin ongelmana nuorien puolustajalupausten puuttumista. Sen sijaan Rangers-hyökkäyksen tulevaisuus sisältää enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Tässä niin hyökkäyksestä kuin puolustuksesta tulevaisuuden spekulointia:

1) 1/2 -kentän sentterit:
Jarkko Immonen
Brandon Dubinsky
Dwight Helminen

2) 3/4-kentän sentterit:
Blair Betts
Ryan Hollweg

3) 1/2 -kentän laitahyökkääjät:
Petr Prucha
Nigel Dawes
Ryan Callahan
Lauri Korpikoski

4) 3/4 -kentän laitahyökkääjät:
Adam Hall
Dane Byers
Jed Ortmeyer
Jordan Foote

5) Hyökkäävät puolustajat:
Thomas Pöck
Daniel Girardi
Bobby Sanguinetti
Hannu Pikkarainen

6) Puolustavat puolustajat:
Fedor Tyutin
Marc Staal
Ivan Baranka
David Liffiton

7) Maalivahdit
Henrik Lundqvist
Al Montoya

P.S. Huomioikaa, että yllämainittuja pelaajia tietysti täydennetään veteraaneilla.
 
Viimeksi muokattu:

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
New York Rangersin otteluohjelma

Viime kaudella täällä NHL:n palstalla keskusteltiin eri joukkueiden otteluohjelmasta. Eräs kirjoittaja totesi joukkueiden ohjelman perustuvan edellisen kauden menestykseen. Ok, kuulostaa loogiselta. Mutta miksi se ei koske Rangersiä?

Eli nythän on jatkunut sama meno kuin ennenkin: Rangersin ja itäisen konferenssin vähiten otteluita pelanneen välinen ero heiluu 3-4 ottelun välillä. Rangers ei pelaa edellenkään otteluita samaan tahtiin muiden Atlantin divisioonan joukkueiden kanssa. Ja valitettavasti niin päin, että Blueshirts on pelannut enemmän kuin muut. Miksi? Miksei viime kauden menestys keventänyt NYR:n ohjelmaa?
 
Pegu kirjoitti:
Eli nythän on jatkunut sama meno kuin ennenkin: Rangersin ja itäisen konferenssin vähiten otteluita pelanneen välinen ero heiluu 3-4 ottelun välillä. Rangers ei pelaa edellenkään otteluita samaan tahtiin muiden Atlantin divisioonan joukkueiden kanssa. Ja valitettavasti niin päin, että Blueshirts on pelannut enemmän kuin muut. Miksi? Miksei viime kauden menestys keventänyt NYR:n ohjelmaa?

Vähiten pelanneella Bostonilla on 20 matsia kun Rangersilla on 22 matsia. Ei mikään mullistava ero siis. Atlantin divisioonassa kaikilla on vähintään 21 peliä ja enintään 23. Eli siis Rangersin ero on tasan yksi ottelu molempiin suuntiin. Ei kuulosta edelleenkään järin suurelta erolta, ei ainakaan Rangersin haitaksi/eduksi.

Ainiin, mikä menestys? Lasketaanko playoffeihin pääseminen ja sieltä putoaminen voittamatta peliäkään menestymiseksi?
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Pegu kirjoitti:
Viime kaudella täällä NHL:n palstalla keskusteltiin eri joukkueiden otteluohjelmasta. Eräs kirjoittaja totesi joukkueiden ohjelman perustuvan edellisen kauden menestykseen. Ok, kuulostaa loogiselta. Mutta miksi se ei koske Rangersiä?

Kaikille tulee noita sumppuja. Lisäksi kun muistetaan että Rangersin kotiareena on MSG niin pitää ottaa huomioon kaikki Knicksien kotiottelut sekä muut tapahtumat hallilla.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Mängimies kirjoitti:
Vähiten pelanneella Bostonilla on 20 matsia kun Rangersilla on 22 matsia. Ei mikään mullistava ero siis. Atlantin divisioonassa kaikilla on vähintään 21 peliä ja enintään 23. Eli siis Rangersin ero on tasan yksi ottelu molempiin suuntiin. Ei kuulosta edelleenkään järin suurelta erolta, ei ainakaan Rangersin haitaksi/eduksi.
Tuo tasoittunut tilanne olikin seurausta esim. Devilsin lähtemisestä lännen vieraskiertueelle ja samanaikaisesta Rangersin pelitauosta. Mutta aiemmin nyt alkukaudesta/aiemmilla kausilla Rangers on todella tahkonnut matseja selkeästi muita rankemmalla ohjelmalla. Ero on ollut pahimmillaan 4 pelattua ottelua enemmän kuin muilla Idän joukkueilla. Mutta tuohon on vaikuttanut NYR:n surkeat esitykset tämän vuosituhannen alussa.

Ainiin, mikä menestys? Lasketaanko playoffeihin pääseminen ja sieltä putoaminen voittamatta peliäkään menestymiseksi?
Yllä kirjoittamaani viitaten viime kauden Rangersin peliesitykset oli kuin Feeniks-linnun syntymä..
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
CorporalSyd kirjoitti:
Rangersin kotiareena on MSG niin pitää ottaa huomioon kaikki Knicksien kotiottelut sekä muut tapahtumat hallilla.

Tuota veikkaisin myös yhdeksi syyksi. Esimerkki löytyy läheltä: pelasihan Jokeritkin SM-liigaa pari kautta sitten todella erikoisina päivinä (ma, ke, pe, su) ja tuolloin syynä oli Jaffa Areenan tilaisuudet, jotka olivat päällekkäin liigaotteluiden kanssa.
 

cosape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Vaikea sanoa mista vaiheesta kautta tuota pelitilastoa on tutkittu? Mielestani ensimmaisena NHLssa neljanneskauden saavutti Thrashers ja tutkin edessani The Hockey Newsin numeroa joka ilmestyi Marraskuun 21 ja siina Thrashersilla 18 pelia, Torontolla 17, kolmella joukkueella 16 ja esim. NYR 15 pelia. Bostonilla tosin vain 12 pelia. Eli erot on suuret johtuen monesta eri tekijasta mutta onneksi loppujen lopuksi kaikki pelaavat yhta paljon peleja.

Toki voi aina spekuloida silla, etta miten ja keta vastaan otteluruuhkat syntyvat mutta en usko tuolla hirveasti olevan vaikutusta pitkassa sarjassa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Aluksi täytyy kiittää; Hieno listaus Pegulta. Sitten hieman menneistä parista pelistä ja jotain muuta.
*
Eilisestä Pens-pelistä ei enää paljoa muistu mieleen, mutta lähes koko peli oli munatonta surffailua. Mieleen hiipi ajatus menneestä Pens-pelistä joka oli lähes yhtä luokaton. Ilmeisesti joku Pittsburgh-jarru iskee aina pelaajille, sen verran haluttomalta meno jälleen näytti.
Noh, venyminen jatkoajalle ja pari sekuntia ennen sen loppua Straka heittää takakulmalta maalin. Silloin ei olisi hienommalta voinut tuntua.

*

Tänä yönä oli Buffalo vastassa ja samalla kaavalla jatkettiin kuin viimeksikin Buffaloa vastaan, venyminen jatkoajalle ja häviö. En tiedä voiko pisteestä olla pettynyt selvää konferenssijohtajaa vastaan, eipä oikeastaan. Perjantaina tosin kohdataan jälleen, tälläkertaa Buffalossa, joten jatkuuko sama kaava?

Lundqvist pelasi taas hienosti eikä maaleista voi mitään hänen piikkiinsä laittaa, esim. voittomaalin Drury ohjasi ilmasta maalin edestä.
Hossa oli todella paljon tänään näkyvissä. Ihan hyvin mies välillä pyörittelikin kiekkoa. Voisikohan häntä kokeilla joskus ylemmissäkin ketjuissa? Tietysti nyt kun "kaikki toimii", tuskin mitään kokeiluja tulee. Mutta noin niinkuin teoriassa?

Kovempi osasto - Hollveg ja Orr - ei ollut tänään ollenkaan näkyvissä. Tai oli Hollweg sen verran että otti todella typerän jäähyn ja tiukemmalta tuomarilta olisi vielä herunut 2+2, kun torppasi buffalopelaajan nurin matkallaan.

Jagriin kohdistuneita selvähköjä rikkeitä meni ainakin kaksi ohi tuomareilta.

Strakalla viimeisessä neljässä matsissa 4+3=7 tehot, ei hullummin.

Malik on kyllä silmiinpistävän hidas/kömpelö. Oikein aina hirvittää kun Rangers heittää kiekon hyökkäyspäädystä siniviivalle ja puolustus ei saa sitä haltuun, että tilanteesta syntyy Malik vs. ihan kuka vaan -kiihdytyskilpailu... Tänään myös kunnon kampeamisjäähy vielä päälle Malikille.

Jäähyistä puheen ollen, kymmenen jäähyä matsissa ei kuulosta hienolta. Näin kuitenkin tänään kävi. Uskomattoman hienoa vetopaikkojenblokkausalivoimaa Rangers kuitenkin esitti, vaiheessa jossa joutuivat pelaamaan pitkän tovin 3:lla 5:ttä vastaan. Siitä kehuja.

Myös toisessa päässä oli tänään loistava maalivahti, mutta erityisesti herra nimeltään Maxim Afinogenov erottui joukosta. Mies on tajuttoman nopea ja erittäin hyvä tuomaan kiekon ja luomaan tilanteen vastustajan päätyyn.
Todellista All Star -tasoa, kelpaisi kyllä Rangersiinkin.

Hall muuten tuhlasi tuhannen ja yhden taalan tilanteen kiekon pomppiessa Buffalon maalilinjalla, saaden siitä kiekon jotenkin ihmeellisesti pompautettua lähes taaksepäin.

*

Huomasinpa että naapurijengi Islanders johtaa konferenssia. Aika puskista minulle tieto kyllä tuli.
(Tai no, tällä pisteellä nyt nousiin ainakin väliaikaisesti johtoon..)
Asiasta tuli myös mieleen että rivalry-pelejä Islanderia vastaan ei ole ollut ainuttakaan vielä tällä kudella. Aika uskomattoman kuuloista kun menneillä vuosilla tuntui että joka kolmas peli oli vs. Islanders/Devils.
Tosin tuokin väite kuihtuu siihen että joulukuussa kohtaamme kolme kertaa (+1x Devils).
TVUTV:tä (=NHL-otteluiden nettistreameja välittävä ohjelma) ajatellen hienoa että vain kerran (26. pvä) Colosseumissa.
Nimittäin mitä noita muutamaa lähetystä sieltä olen katsonut, niin uskomattoman paskasti kuvattu on kyllä peli ollut. Kamera näyttäisi olevan jossain alakatsomon tasalla, kamera ei todellakaan ole keskellä kaukaloa ja valaistus näyttäisi olevan lähempänä jotain Mestis-sarjan jäähallin tasoa.
Enemmän otteluita nähneet; Onko se tosiaan näin, vai "näyttikö se vaan"?
 
Viimeksi muokattu:

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
stiflat kirjoitti:
Hossa oli todella paljon tänään näkyvissä. Ihan hyvin mies välillä pyörittelikin kiekkoa. Voisikohan häntä kokeilla joskus ylemmissäkin ketjuissa? Tietysti nyt kun "kaikki toimii", tuskin mitään kokeiluja tulee. Mutta noin niinkuin teoriassa?

Mietimme kaverin kanssa ihan samaa ääneen katsomossa kun Hossa erässä vaihdossa kolmannessa erässä pyöritti peliä lähes yksinään about 15 sekuntia Sabresin päädyssä. Nyt kun kaverista alkaa näyttää vähän enemmän samoja taitoja kuin isoveljensä niin Hossan voisi kyllä kieltämättä nostaa ainakin hetkeksi vaikka Shanahanin ja Cullenin kanssa samaan ketjuun -- Prucha ei valitettavasti ole viime aikoina pelannut kovinkaan hyvin, joten Hossan hyvät otteet voisi hyvinkin palkita ja antaa Pruchalle vähän miettimistä.

Toisaalta tuskin ne kakkosketjun tehot pelkän Hossan avulla minnekään nousisivat, sillä esimerkiksi Cullen on pelannut nyt 11 ottelua ilman maalia ja se ei oikein käy kakkosketjun sentteriltä. Jagr, Nylander, Straka ja Shanahan ovatkin tehneet muistaakseni 68 prosenttia Rangersin kaikista maaleista. Eli toisaalta sitä viime kaudelta tuttua maalinteko-ongelmaa ykkösketjun ulkopuolella ei juurikaan ole ratkaistu kun Shanahankin on tehnyt ison osan maaleistaan ylivoimalla.

On mahtavaa nähdä HenBrick Wallqvist jälleen kunnossa. Alkukaudella Lundqvistin epävarmat otteet heijastuivat koko joukkueeseen, mutta nyt Henrik torjuu kaiken mahdollisen ja lähes kaiken mahdottomankin. Druryn ohjaus oli kyllä hieno, sille ei kukaan voinut mitään. Paitsi se sentteri, joka hävisi aloituksen 100-0 ja kiekko meni viivalle Nummiselle.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Hartford parantaa

JLand kirjoitti:
Toisaalta tuskin ne kakkosketjun tehot pelkän Hossan avulla minnekään nousisivat, sillä esimerkiksi Cullen on pelannut nyt 11 ottelua ilman maalia ja se ei oikein käy kakkosketjun sentteriltä.

Viimeiset 4 päivää ovat kääntäneet Wolf Packin kurssin ylöspäin. Joukkue pelasi 3 ottelua ja tuloksena 3 voittoa, joista kaksi jatkoajalla. Immosen Jarkko on tuona aikana paukuttanut Hartfordin ykkössentterinä tehot 2+0 ja 2+1. Jarkon pistesaldo tällä hetkellä: (19) 6 + 7 = 13.

Koska Rangersin farmiseuran ykkösketju on saanut koneensa käyntiin, olisiko lähitulevaisuudessa (joulu-tammikuu?) mahdollista kokeilla Immosta Rangersin kakkoskentän keskellä? Cullen pelaisi tällöin joko 2-ketjun vasemmassa laidassa tai 3-ketjun sentterinä.
 
Viimeksi muokattu:

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Rangers - Thrashers 4 - 5 JA

- Ex-Ranger Holik jyräsi ruhonsa jatkoajalla maalin eteen, otti paluukiekon ja kiekko maaliin.

- Rangers johti ottelua 3-1. Lundqvist imaisi Holikin lämärin helponnäköisesti 3. erässä ja Atlanta meni ensi kerran johtoon.

- Nylander oli illan Blueshirts-sankari tuikattuaan kiekon Atlantan reppuun 2,5 minuuttia ennen loppusummeria.

Kommentti:
Milloin helkkarissa aletaan ottaa voittoja näitä Idän kärkijoukkueita vastaan? Taas johdettiin, mentiin lopulta jatkoajalle ja vastustaja teki maalin.

Tasapuolisuuden nimissä taas annettava toki propsit omalle jengille matsin taistelemisesta tasapeliin:) Jokainen piste on tärkeä, koska Idän sarjatilanne on huikean tasainen.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Immonen nostettu ykkösjoukkueeseen

Jarkko on löytänyt viimeisen kahden viikon aikana erinomaisen pelivireen. Se ei ole ilmeisesti jäänyt huomaamatta ja Immonen on kutsuttu 6.12. Rangersiin. Eli meidän suomalaisten fanien toive toteutuu vihdoin.

Veikkaisin Jarkon sijoittuvan kolmosketjun sentteriksi. Ehkä sitä kakkosketjuun pääsyä saadaan vielä odottaa, vaikkei Cullen olekaan täyttänyt hyökkäävän keskushyökkääjän vaatimuksia pisteiden valossa.

Muuta:

- 3.12. rakkaalta Islesilta pataan Gardenissa 4-7. Saaristolaisten Kozlov pisti kiekon neljästi Rangers-reppuun. Shanahanin kolme maalia ja nousu maalin päähän ei valitettavasti riittänyt.

- 7.12. kohdataan Gardenissa huomattavasti viime kaudesta parantanut Pens. Isles-matsista on toivottavasti otettu opiksi.
 

Richter_35

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Phoenix Suns, Arsenal
kuulemma jarkko pääsee kakkosen sentteriksi, ja cullen siirtyy laitaan. Prucha tippuu kokoonpanosta ja hossa jatkaa. Eiköhän ton hossan olisi jo aika painua hiiteen...
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Richter_35 kirjoitti:
Prucha tippuu kokoonpanosta ja Hossa jatkaa. Eiköhän ton Hossan olisi jo aika painua hiiteen...
Ennemminkin Hossaa pitäisi peluuttaa ylempänä ketjuissa, eipä paljoa Orrin yms kanssa 3min/ottelu mitään tule aikaan.
Itse nostaisin Hossan Pruchan tilalle. (Tai mistäs minä tiedän vaikka olisivatkin jossain treeneissä sitä kokeilleetkin jo.)
Mutta tuolla nelosessa Hossa on potentiaaliinsa/soveltuvuuteensa nähden turha.
Myös tuon Cullenin olisi helpostikin voinut sijoittaa kolmoseen/neloseen, mies on ollut niin näkymätön ettei tosikaan.

Saapas nähdä, tai siis kuulla, miten Immonen onnistuu taas.
...toivottavasti mies ei vaan olisi näytillä muille joukkueille treidiä ajatellen.


Itse kokeilisin jotain tällaista:

1:82-92-68
2:Hossa-Immonen-14
3:Prucha-Betts-Ward
4:Hollveg-Hall-Cullen

Hossan tilalle voisi sitten pyörittää jotain muuta jos ei peli suju. Pruchan taas olisi hyvä koittaa jossain muualla vähän kun ei peli tahdo käynnistyä tältä kaudelta, tosin voisi aluksi koittaa Immosen kanssa miten on ja Hossa aloittaisi kolmosessa. Hall/Cullen akselista en oikeasti juuri mitään osaa sanoa, ovat miehet niin näkymättömiä olleet, joten siksi neloseen näkemiin. Betts ja Ward ovat esittäneet ihan kelpo otteita hyökkäystenkin rakentelussa joten kolmonen on hyvä, tosin en tiedä miten on jos kolmosta ajatellaan puolustavaksi kentäksi. Eiköhän sekin sujuisi heiltä, on sujunutkin.

Tuonne neloseen tosin sopisi joku Sean Avery että olisi sitäkin puolta hoidettu, Orr ei edelleenkään sytytä itseäni kovinkaan.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Jarkko Immonen jatkaa tänään kakkoskentän keskellä. Varmaan Jarkon viimeinen mahdollisuus vakiinnuttaa paikka hyökkäävään kenttään. Nylanderin pitäisi pystyä pelaamaan tänään. Henrik Lundqvist aloittaa luultavasti voitokkaan viime pelin ansiosta. Puolustuksessa Darius Kasparaitis on parantanut alkukauden sekoiluista. Etenkin Nopeudessa Kaspa oli aivan kuutamallo, mutta viime pelissä pysyi jo vauhdissa. Thomas Pöck on napostellut viimeisen kuukauden aikana katsomossa tarpeeksi ja hänen pelipaikastaan voitaisiin jo pikku hiljaa alkaa päättämään. Fanit toivovat Pöckin saavaan mahdollisuuden ylhäällä, Rachuneckin epävarmat otteet ottavat päähän, mutta miehen palkka antaa kaverille mahdollisuuden vielä toistaiseksi. Viikon "uutispommi" oli Ozon miettiminen peliuran lopettamista heikon alkukauden jälkeen. Loukkaantumisen jälkeen Ozo ei ole pystynyt tekemään pisteitä tuttuun tapaan eikä puolustuksessa kaveri oli kyllä nhl-tason pakki enään, se on fakta. Lisäksi mies kärsii polvivaivoista/alkoholista ja, kun peliaikaakaan ei tule säännöllisesti niin päätös olisi oikea ja mielestäni varsin mukava Rangersien kannalta. Tänään kuitenkin tärkeä matsi Ottawaa vastaan vieraissa.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Jagr68 kirjoitti:
Jarkko Immonen jatkaa tänään kakkoskentän keskellä. Varmaan Jarkon viimeinen mahdollisuus vakiinnuttaa paikka hyökkäävään kenttään. Nylanderin pitäisi pystyä pelaamaan tänään.

Onhan noita entisiä JYPiläisiä mukava seurata, kun ei niitä juuri omassa NHL-suosikkijoukkueessa ole. Toivottavasti Immonen onnistuisi pisteille, muuten peliaika tosiaan jää taas AHL:ään.

Ja muutenki toivottavasti kaadatte Ottawan, se kun ei ole mitään meikäläisen suosikkijoukkueita.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
3-1 voitto Otawasta. Loistava vieras esitys! Henrik Lundqvist oli aivan ilmiömäinen varsinkin toisessa erässä. Ailahtelevainen alkukausi miehellä ei voi muuta sanoa. Jaromir Jagr otti pörssikärjen haltuunsa 1+1 tehoilla, lisäksi voittomaali Jagrin nimiin. Jagr oli tänään hyvässä vedossa ja se näytti näkyvän koko joukkueen esityksessä. Paremmalla tuurilla Jagr olisi tehnyt 3-4 maalia. Immonen paransi peliään oltuaan aika näkymätön viime pelissä. Reilu 11minuuttia peliaikaa, +1 ja 3laukausta. Ainoa huolenaihe oli Petr Prucha, joka sai peliaikaa alle 10minuuttia, naurettavaa Renney!

Tuosta voi vielä katsoa kentät;
http://www.newyorkrangers.com/pressbox/pressreleases.asp?id=2489

Prucha- Hollweg- Hall ei kuulosta kyllä miltään hyvältä neloskentältä, vaikka Prucha on melkoisen fyysinen ollut tällä kaudella..
 
Viimeksi muokattu:

ipamies#41

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Prague Rangers
Jagr68 kirjoitti:
3-1 voitto Otawasta. Loistava vieras esitys!

Jälleen kerran se tuli todistettua: Jagr-Nylander-Straka pelaa maailman ylivoimaisesti viihdyttävintä jääkiekkoa (vaikka Micke ei tänään ollutkaan parhaimmillaan).

Kolmikon ylikiekollinen pelinhallinta on kuin raikas tuulahdus menneestä. Miehet kykenevät luomaan maalipaikkoja staattisen hyökkäysalueen kiekottelun keinoin, joka on tänäpäivänä täysin ainutlaatuista. Muut superpelaajatkin luovat maalipaikkansa pääasiassa suorista hyökkäyksistä ja huomattavasti suoraviivaisemmalla pelaamisella, mutta Rangersin ykkösketju on täysin poikkeuksellinen yhdistelmä. Kiekollinen taito ja pelinäkemys ovat täysin omaa luokkaansa. Huikeaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös